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市場調査レポート
商品コード
1728038
米国の乳製品代替品市場:市場規模・シェア・動向分析 (原料別・製品別・流通チャネル別)、セグメント別予測 (2025年~2030年)U.S. Dairy Alternatives Market Size, Share & Trends Analysis Report By Source (Soy, Almond), By Product (Milk, Yogurt), By Distribution Channel (Supermarket & Hypermarkets, Convenience Stores), And Segment Forecasts, 2025 - 2030 |
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カスタマイズ可能
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米国の乳製品代替品市場:市場規模・シェア・動向分析 (原料別・製品別・流通チャネル別)、セグメント別予測 (2025年~2030年) |
出版日: 2025年04月02日
発行: Grand View Research
ページ情報: 英文 110 Pages
納期: 2~10営業日
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米国の乳製品代替品の市場規模は2024年に72億7,000万米ドルとなり、2025年から2030年にかけてCAGR 12.0%で成長すると予測されます。
健康志向の消費者の増加と乳糖不耐症の蔓延が、米国の乳製品代替品市場を主に牽引しています。World Population Reviewが発表した2024年のデータによると、米国人口の約36%が乳糖不耐症です。多様な消費者の嗜好に応える多様な製品の利用可能性が高まっていることが、米国市場の成長をさらに加速させています。
健康志向の消費者が増えており、従来の乳製品に代わる低カロリー、低脂肪、低コレステロールの製品を求めています。United Health Foundationが発表したデータによると、アメリカ人の約36.9%がコレステロール値が高いと回答しています。アーモンドミルク、オートミールミルク、豆乳などの乳製品代替品は、多くの人々にとってより健康的な選択肢であると考えられています。
米国では乳製品アレルギーや乳糖不耐症が増加しており、乳製品代替品市場の活性化につながっています。例えば、FARE(食物アレルギー調査・教育)のデータによると、約620万人の米国人が牛乳アレルギーです。米国人口のかなりの部分が乳糖不耐症または乳製品アレルギーであるため、米国では乳製品代替品に対する需要が高まっています。アレルギーや乳糖不耐症に加え、菜食主義や植物ベースの食生活を求める動向の高まりも大きな推進力となっています。消費者は倫理的、環境的、健康的な理由から動物性製品を避けるようになってきています。乳製品代替品、特に植物性ミルクとチーズは、菜食主義者の食生活のニーズを満たすために不可欠です。
乳製品アレルギー、乳糖不耐症、健康志向の高まりといった健康への懸念の高まりが、乳製品代替品業界における製品イノベーションの原動力となっています。さらに、植物由来のチーズ、ICE、ヨーグルトなどの乳製品代替品の人気も高まっています。こうした技術革新は消費者の嗜好の変化に対応するのに役立ち、市場の拡大をさらに後押ししています。例えば、2025年1月、オーガニック・バレーはオート麦ベースのクリーマーに製品ラインを拡大し、米国に拠点を置く有機農場から調達した有機オート麦ベースのクリーマー(バニラ、キャラメル、オートミールクッキー、シナモンスパイス)を発売しました。
The U.S. dairy alternatives market size was valued at USD 7.27 billion in 2024 and is expected to grow at a CAGR of 12.0% from 2025 to 2030. The growing number of health-conscious consumers and the growing prevalence of lactose intolerance in the U.S. are primarily driving the market. In addition, the growing popularity of the vegan diet and an increased plant-based diet fuels the growth of the dairy alternative market in the U.S. According to the 2024 data published by the World Population Review, about 36% of the U.S. population is lactose intolerant. The growing availability of diverse products catering to diverse consumer preferences further surges growth in the U.S. market.
A growing number of health-conscious consumers are seeking alternatives to traditional dairy products that are lower in calories, fat, and cholesterol. According to data published by the United Health Foundation, about 36.9% of Americans reported having high cholesterol levels. Dairy alternatives such as almond milk, oat milk, and soy milk are seen as healthier choices for many individuals.
The rising prevalence of dairy allergies and lactose intolerance among the U.S. population fuels the dairy alternatives market. For instance, according to FARE (Food Allergy Research & Education) data, approximately 6.2 million Americans are allergic to milk. As a significant portion of the U.S. population is lactose intolerant or has a dairy allergy, the demand for dairy alternatives is rising in the U.S. In addition to allergies and lactose intolerance, the growing trend toward veganism and plant-based diets is a significant driver. Consumers are increasingly avoiding animal-based products for ethical, environmental, or health reasons. Dairy alternatives, especially plant-based milks and cheeses, are essential in meeting the dietary needs of people following a vegan lifestyle.
The rising health concerns, such as dairy allergies, intolerance to lactose, and growing health-conscious trends, are driving product innovation in the dairy alternatives industry. In addition, there is an increase in the popularity of dairy alternatives such as plant-based cheeses, ice creams, and yogurts. These innovations help meet the evolving tastes and preferences of consumers, further fueling the market's expansion. For instance, in January 2025, Organic Valley expanded its product line to oat-based creamers and launched organic oat-based creamers sourced from organic farms based in the U.S. The new creamers will be available across the U.S. and are available in 3 variants: Vanilla, caramel, oatmeal cookie, and cinnamon spice.
U.S. Dairy Alternatives Market Report Segmentation
This report forecasts revenue growth at the country levels and provides an analysis of the latest industry trends and opportunities in each of the sub-segments from 2018 to 2030. For the purpose of this study, Grand View Research has segmented the U.S. dairy alternatives market report on the basis of source, product, and distribution channel.