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市場調査レポート
商品コード
1674095
植物性食肉市場:供給源別、製品別、エンドユーザー別、地域別Plant Based Meat Market, By Source, By Product, By End User, By Geography |
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カスタマイズ可能
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植物性食肉市場:供給源別、製品別、エンドユーザー別、地域別 |
出版日: 2025年02月07日
発行: Coherent Market Insights
ページ情報: 英文 130 Pages
納期: 2~3営業日
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世界の植物性食肉市場は、2025年には94億3,000万米ドルと推定され、2032年には208億6,000万米ドルに達し、2025~2032年にかけてCAGR12.0%で成長すると予測されます。
レポート範囲 | レポート詳細 | ||
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基準年 | 2024年 | 2025年の市場規模 | 94億3,000万米ドル |
実績データ | 2020~2024年 | 予測期間 | 2025~2032年 |
予測期間:2025~2032年のCAGR | 12.00% | 2032年の金額予測 | 208億6,000万米ドル |
世界の植物性食肉市場は過去数年間に著しい成長を遂げ、今後10年間はさらなる拡大が見込まれます。健康と環境への関心の高まりにより、多くの消費者がより持続可能でエコフレンドリータンパク質の選択肢へと移行しています。植物性代替食品は、動物性食肉に匹敵する味と食感を提供するが、飽和脂肪やコレステロール値が高いといった後者に関連するマイナス面はないです。さらに、フレキシタリアンやパートタイム・ベジタリアンのライフスタイルが人気を博しています。このセグメントでは技術革新と投資の両方が加速しており、世界中のより多くの嗜好と料理に対応する、より幅広い種類のフェイクミートの生産が可能となっています。
世界の植物性食肉市場の成長は、健康意識の高まり、動物福祉や環境への懸念など、いくつかの要因によって牽引されています。多くの消費者は、動物性食肉と比較して心臓病、糖尿病、がんのリスクが少ないことから、植物性食肉に食生活やライフスタイルを切り替えています。さらに、大規模な畜産は温室効果ガスの排出、汚染、森林破壊に大きく寄与しています。植物由来の食肉生産は、水の消費量が少なく、排出量も少なく、天然資源への負担も少ないです。しかし、本物の食肉に似た味や食感がないことが市場抑制要因となっています。同時に、新興企業への投資の増加、技術の向上、利用可能性の拡大が機会を広げています。
この調査レポートは、世界の植物性食肉市場を詳細に分析し、2024年を基準年とした予測期間(2025~2032年)の市場規模(10億米ドル)と複合年間成長率(CAGR%)を掲載しています。
また、さまざまなセグメントにわたる潜在的な収益機会を明らかにし、この市場の魅力的な投資提案マトリクスについて解説しています。
また、市場促進要因、抑制要因、機会、新製品の上市や承認、市場動向、地域による展望、主要企業が採用する競争戦略などに関する重要な考察も提供しています。
企業ハイライト、製品ポートフォリオ、主要なハイライト、財務実績、戦略などのパラメータに基づいて、世界の植物性食肉市場の主要企業をプロファイルしています。
本調査の対象となる主要企業には、Beyond Meat, Inc.、Impossible Foods Inc.、MorningStar Farms (Kraft Heinz)、Quorn Foods Ltd.、Tofurky Company, Inc.、Amy's Kitchen, Inc.、Field Roast Grain Meat Co.、Lightlife Foods (Greenleaf Foods)、Garden Protein International、Beyond Better Foods、Bute Island Foods Ltd.、The Vegetarian Butcher、Alpha Foods、MGP Ingredients, Inc.、Marlow Foods Ltd. (Cauldron)、OmniFoods、No Evil Foodsがあります。
本レポートから洞察により、マーケティング担当者や企業の経営陣は、将来の製品発売、タイプアップ、市場拡大、マーケティング戦術に関する情報に基づいた意思決定を行うことができます。
世界の植物性食肉市場レポートは、投資家、サプライヤー、製品メーカー、流通業者、新規参入者、財務アナリストなど、この産業の様々な利害関係者に対応しています。
利害関係者は、世界の植物性食肉市場分析に使用される様々な戦略マトリックスを通じて、意思決定が容易になります。
Global Plant Based Meat Market is estimated to be valued at USD 9.43 Bn in 2025 and is expected to reach USD 20.86 Bn by 2032, growing at a compound annual growth rate (CAGR) of 12.0% from 2025 to 2032.
Report Coverage | Report Details | ||
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Base Year: | 2024 | Market Size in 2025: | USD 9.43 Bn |
Historical Data for: | 2020 To 2024 | Forecast Period: | 2025 To 2032 |
Forecast Period 2025 to 2032 CAGR: | 12.00% | 2032 Value Projection: | USD 20.86 Bn |
The global plant based meat market has seen tremendous growth over the past few years and is expected to witness further expansion in the coming decade. Rising health and environmental concerns have prompted many consumers to transition towards more sustainable and eco-friendly protein options. Plant-based alternatives offer comparable tastes and textures to animal-based meat but without the negatives associated with the latter such as higher saturated fat and cholesterol levels. Additionally, a flexitarian or part-time vegetarian lifestyle has gained popularity as it allows occasional consumption of real meat while relying on plant and cell-cultured alternatives for most meals. Both innovation and investment have accelerated in this space, enabling production of an even wider array of faux meat choices that cater to more tastes and cuisines worldwide.
The global plant based meat market growth is driven by several factors such as increasing health awareness, concerns for animal welfare and the environment. Many consumers are switching to plant-based diets and lifestyles as they pose lesser risks of heart diseases, diabetes and cancer compared to animal-based meat. Moreover, large-scale animal farming contributes significantly to greenhouse gas emissions, pollution and deforestation. Plant-based meat production consumes lesser water, emits fewer emissions, and spares pressure on natural resources. However, lack of taste and texture similar to real meat act as a restraint while the market faces challenge from cheaper animal meat prices. At the same time, rising investments in startups, improving technologies and expanding availability widen the opportunities.
This report provides an in-depth analysis of the global plant based meat market and provides market size (USD Bn) and compound annual growth rate (CAGR%) for the forecast period (2025-2032), considering 2024 as the base year
It elucidates potential revenue opportunities across different segments and explains attractive investment proposition matrices for this market
This study also provides key insights about market drivers, restraints, opportunities, new product launches or approval, market trends, regional outlook, and competitive strategies adopted by key players
It profiles key players in the global plant based meat market based on the following parameters - company highlights, products portfolio, key highlights, financial performance, and strategies
Key companies covered as a part of this study include Beyond Meat, Inc., Impossible Foods Inc., MorningStar Farms (Kraft Heinz), Quorn Foods Ltd., Tofurky Company, Inc., Amy's Kitchen, Inc., Field Roast Grain Meat Co., Lightlife Foods (Greenleaf Foods), Garden Protein International, Beyond Better Foods, Bute Island Foods Ltd., The Vegetarian Butcher, Alpha Foods, MGP Ingredients, Inc., Marlow Foods Ltd. (Cauldron), OmniFoods, and No Evil Foods
Insights from this report would allow marketers and the management authorities of the companies to make informed decisions regarding their future product launches, type up-gradation, market expansion, and marketing tactics
The global plant based meat market report caters to various stakeholders in this industry including investors, suppliers, product manufacturers, distributors, new entrants, and financial analysts
Stakeholders would have ease in decision-making through various strategy matrices used in analyzing the global plant based meat market