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市場調査レポート
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1122344

テクスチャードベジタブルプロテイン(TVP)市場:製品タイプ別、用途別、地域別- 規模、シェア、展望、機会分析、2022年~2030年

Textured Vegetable Protein Market, By Product Type, By Application, By Geography - Size, Share, Outlook, and Opportunity Analysis, 2022 - 2030

出版日: | 発行: Coherent Market Insights | ページ情報: 英文 145 Pages | 納期: 2~3営業日

● お客様のご希望に応じて、既存データの加工や未掲載情報(例:国別セグメント)の追加などの対応が可能です。  詳細はお問い合わせください。

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テクスチャードベジタブルプロテイン(TVP)市場:製品タイプ別、用途別、地域別- 規模、シェア、展望、機会分析、2022年~2030年
出版日: 2022年08月17日
発行: Coherent Market Insights
ページ情報: 英文 145 Pages
納期: 2~3営業日
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  • 概要
  • 目次
概要

多くの食品メーカーが、テクスチャードベジタブルプロテイン(TVP)を製品に使用しています。TVPは風味に欠けるもの、非常に汎用性の高い素材です。適切な味付けをすることで、肉、鶏肉、魚の味と食感に似せることができます。最も一般的なのはフレーク状だが、ほとんどの調理済み食品で肉の代わりに使用することができます。直径1ミリから10ミリのフレーク状で、食料品店で広く販売されています。フレークは料理によく使われ、シリアルやスナックにも加えられます。高タンパクであるため、肉の代用品として優れています。

市場力学。

植物性原料に対する需要の高まりと、動物性タンパク質を植物性原料に置き換える動きが、テクスチャードベジタブルプロテイン市場の成長を促進しています。クリーンラベル製品への需要の高まりは、予測期間中に大きな成長機会を提供することが期待されます。

逆に、遺伝子組み換えに関連する厳しい規制は、市場の成長を制限することが期待されます。

本調査の主な特徴

  • 本レポートは、世界のテクスチャードベジタブルプロテイン市場を詳細に分析し、2021年を基準年とした予測期間(2022-2030年)の市場規模および複合年間成長率(CAGR%)を提供するものです。
  • 異なるセグメントにわたる潜在的な収益機会を解明し、この市場の魅力的な投資提案マトリクスを説明します。
  • また、市場促進要因、抑制要因、機会、新製品の発売または承認、市場動向、地域別の展望、主要企業が採用する競合戦略など、重要な考察を提供しています。
  • それは、次のパラメータに基づいて、世界のテクスチャー植物性タンパク質市場の主要企業のプロファイル- 企業ハイライト、製品ポートフォリオ、主要なハイライト、財務実績、および戦略です。
  • この研究の一部としてカバーされている主要企業は、Archer Daniels Midland Company, International Flavors & Fragrances Inc., Cargill, Incorporated, Sudzucker AG, MGP Ingredients Inc., Roquette Freres, SHANDONG YUXIN BIO-TECH CO. LTD, CROWN SOYA PROTEIN GROUP, The Scoular Company, Axiom Foods, and AGT Food and Ingredients
  • このレポートからの洞察は、マーケティング担当者や企業の経営陣は、彼らの将来の製品の発売、タイプのアップグレード、市場の拡大、およびマーケティング戦術に関する情報に基づいた意思決定を行うことができると思われます。
  • 世界の繊維状植物性タンパク質市場のレポートは、投資家、サプライヤー、製品メーカー、流通業者、新規参入者、財務アナリストなど、この業界の様々な利害関係者に対応しています。
  • 利害関係者は、世界の繊維状植物性タンパク質市場の分析に使用される様々な戦略マトリクスを通じて、意思決定の容易さを持つことになります。

目次

第1章 調査目的と前提条件

  • 調査目的
  • 前提条件
  • 略語の説明

第2章 市場の展望

  • レポート内容
    • 市場の定義と範囲
  • エグゼクティブサマリー
    • 市場スナップショット:製品タイプ別
    • 市場スナップショット:アプリケーション別
    • 市場スナップショット:地域別
  • コヒーレントオポチュニティマップ(COM)

第3章 市場力学、規制、動向分析

  • 市場力学
    • 植物性タンパク質に対する需要の高まり
    • 遺伝子組み換えに関する厳しい規制
    • ベジタリアンの増加
  • インパクト分析
  • 主なハイライト
  • 規制のシナリオ
  • 製品の発売と承認
  • PEST分析
  • PORTERの分析
  • 合併・買収シナリオ

第4章 テクスチャードベジタブルプロテインの世界市場-コロナウイルス(COVID-19)パンデミックの影響

  • COVID-19の疫学的特徴
  • 供給側と需要側の分析
  • 経済的影響

第5章 テクスチャードベジタブルプロテインの世界市場:製品タイプ別、2017年~2030年

  • テクスチャード大豆タンパク質
  • テクスチャードウィートプロテイン
  • テクスチャードエンドウタンパク質
  • その他のタイプ

第6章 テクスチャードベジタブルプロテインの世界市場(用途別)、2017年~2030年

  • 食品
  • 動物栄養/ペットフード

第7章 テクスチャードベジタブルプロテインの世界市場、地域別、2017-2030年

  • 北米
  • 欧州
  • アジア太平洋地域
  • ラテンアメリカ
  • 中東・アフリカ
  • 世界のその他の地域

第8章 競合情勢

  • Archer Daniels Midland Company
  • International Flavors & Fragrances Inc.
  • Cargill, Incorporated
  • Sudzucker AG
  • MGP Ingredients Inc.
  • Roquette Freres
  • SHANDONG YUXIN BIO-TECH CO. LTD
  • CROWN SOYA PROTEIN GROUP
  • The Scoular Company
  • Axiom Foods
  • AGT Food and Ingredients

第9章 セクション

  • 調査手法の紹介
  • 出版社について
目次
Product Code: CMI5160

Many food manufacturers use textured vegetable protein (TVP) in their products. While it lacks flavor, TVP is extremely versatile. By seasoning it appropriately, it can mimic the taste and texture of meat, poultry, and fish. Flakes are the most popular form, but they can be used to replace meat in most prepared meals. These flakes can range from one to ten millimeters in diameter and are widely available in grocery stores. Flakes are often used in cooking, and can also be added to cereals and snacks. Because they are so high in protein, they're an excellent substitute for meat.

Market Dynamics:

Growing demand for plant-based ingredients and increasing replacement of animal protein with plant-based ingredients are driving growth of the textured vegetable protein market. Growing demand for clean label products is expected to serve major growth opportunities over the forecast period.

On contrary, strict regulation pertaining to GMO is expected to restrict the market growth

Key features of the study:

  • This report provides in-depth analysis of the global textured vegetable protein market, and provides market size (US$ Million) and compound annual growth rate (CAGR%) for the forecast period (2022-2030), considering 2021 as the base year
  • It elucidates potential revenue opportunities across different segments and explains attractive investment proposition matrices for this market
  • This study also provides key insights about market drivers, restraints, opportunities, new product launches or approval, market trends, regional outlook, and competitive strategies adopted by key players
  • It profiles key players in the global textured vegetable protein market based on the following parameters - company highlights, products portfolio, key highlights, financial performance, and strategies
  • Key companies covered as a part of this study include Archer Daniels Midland Company, International Flavors & Fragrances Inc., Cargill, Incorporated, Sudzucker AG, MGP Ingredients Inc., Roquette Freres, SHANDONG YUXIN BIO-TECH CO. LTD, CROWN SOYA PROTEIN GROUP, The Scoular Company, Axiom Foods, and AGT Food and Ingredients
  • Insights from this report would allow marketers and the management authorities of the companies to make informed decisions regarding their future product launches, type up-gradation, market expansion, and marketing tactics
  • The global textured vegetable protein market report caters to various stakeholders in this industry including investors, suppliers, product manufacturers, distributors, new entrants, and financial analysts
  • Stakeholders would have ease in decision-making through various strategy matrices used in analyzing the global textured vegetable protein market

Detailed Segmentation:

  • Global Textured Vegetable Protein Market, By Product Type:
    • Textured Soy Protein
    • Textured Wheat Protein
    • Textured Pea Protein
    • Other Types
  • Global Textured Vegetable Protein Market, By Application:
    • Food Products
    • Animal Nutrition/ Pet Food
  • Global Textured Vegetable Protein Market, By Geography:
    • North America
    • Europe
    • Asia-Pacific
    • South America
    • Middle East & Africa

Table of Contents

1. Research Objectives and Assumptions

  • Research Objectives
  • Assumptions
  • Abbreviations

2. Market Purview

  • Report Description
    • Market Definition and Scope
  • Executive Summary
    • Market Snapshot, By Product Type
    • Market Snapshot, By Application
    • Market Snapshot, By Region
  • Coherent Opportunity Map (COM)

3. Market Dynamics, Regulations, and Trends Analysis

  • Market Dynamics
    • Growing demand for plant-based protein
    • Strict regulation pertaining to GMO
    • Increasing number of vegetarian
  • Impact Analysis
  • Key Highlights
  • Regulatory Scenario
  • Product launch/Approvals
  • PEST Analysis
  • PORTER's Analysis
  • Merger and Acquisition Scenario

4. Global Textured Vegetable Protein Market- Impact of Coronavirus (COVID-19) Pandemic

  • COVID-19 Epidemiology
  • Supply Side and Demand Side Analysis
  • Economic Impact

5. Global Textured Vegetable Protein Market, By Product Type, 2017-2030, (US$ Mn)

  • Introduction
    • Market Share Analysis, 2022 and 2030 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, 2017 - 2030
    • Segment Trends
  • Textured Soy Protein
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017-2030,(US$ Mn)
  • Textured Wheat Protein
    • 2Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017-2030,(US$ Mn)
  • Textured Pea Protein
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017-2030,(US$ Mn)
  • Other Types
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017-2030,(US$ Mn)

6. Global Textured Vegetable Protein Market, By Application, 2017-2030, (US$ Mn)

  • Introduction
    • Market Share Analysis, 2022 and 2030 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, 2017 - 2030
    • Segment Trends
  • Food Products
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017-2030,(US$ Million)
  • Animal Nutrition/ Pet Food
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, 2017-2030,(US$ Million)

7. Global Textured Vegetable Protein Market, By Region, 2017-2030, (US$ Mn)

  • Introduction
    • Market Share Analysis, By Country, 2022 and 2030 (%)
    • Y-o-Y Growth Analysis, For Country 2017-2030
    • Country Trends
  • North America
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By Product Type, 2017-2030,(US$ Mn)
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By End User, 2017-2030,(US$ Mn)
  • Europe
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By Product Type, 2017-2030,(US$ Mn)
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By End User, 2017-2030,(US$ Mn)
  • Asia Pacific
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By Product Type, 2017-2030,(US$ Mn)
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By End User, 2017-2030,(US$ Mn)
  • Latin America
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By Product Type, 2017-2030,(US$ Mn)
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By End User, 2017-2030,(US$ Mn)
  • Middle East & Africa
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By Product Type, 2017-2030,(US$ Mn)
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By End User, 2017-2030,(US$ Mn)
  • Rest of World
    • Introduction
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By Product Type, 2017-2030,(US$ Mn)
    • Market Size and Forecast, and Y-o-Y Growth, By End User, 2017-2030,(US$ Mn)

8. Competitive Landscape

  • Archer Daniels Midland Company
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Developments
    • Financial Performance
    • Strategies
  • International Flavors & Fragrances Inc.
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • Cargill, Incorporated
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • Sudzucker AG
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • MGP Ingredients Inc.
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • Roquette Freres
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • SHANDONG YUXIN BIO-TECH CO. LTD
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • CROWN SOYA PROTEIN GROUP
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • The Scoular Company
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • Axiom Foods
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • AGT Food and Ingredients
    • Company Highlights
    • Product Portfolio
    • Key Highlights
    • Financial Performance
    • Strategies
  • Analyst Views

9. Section

  • Research Methodology
  • About us