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市場調査レポート
商品コード
1521262
エンドウ豆でん粉市場レポート:タイプ、機能、用途、地域別、2024年~2032年Pea Starch Market Report by Type (Organic and Non-GMO, Conventional), Function (Binding and Thickening, Gelling, Texturizing, Film Forming, and Others), Application (Food and Beverages, Feed, and Others), and Region 2024-2032 |
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カスタマイズ可能
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エンドウ豆でん粉市場レポート:タイプ、機能、用途、地域別、2024年~2032年 |
出版日: 2024年07月01日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 137 Pages
納期: 2~3営業日
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エンドウ豆でん粉の世界市場規模は2023年に1億4,200万米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2032年までに2億5,570万米ドルに達し、2024年から2032年の間に6.6%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
エンドウ豆でん粉は、黄色エンドウ豆由来のニュートラルな味の新しい澱粉ベースの原料です。アミロース、フィチン酸、ビタミン、抗酸化物質、ミネラル、チアミン、サポニン、シュウ酸塩を豊富に含みます。筋肉の成長を促進し、新陳代謝を高めるなど栄養面での利点があるため、ソース、スープ、麺類、パスタ、肉製品などのつなぎ、ゲル化、増粘剤として広く使用されています。エンドウ豆のでんぷんはまた、フライの衣にサクサクとした食感を与え、加工肉のつなぎとしても機能します。その結果、世界中の飼料、繊維、化粧品、飲食品(F&B)産業で幅広く利用されています。
急速な都市化、人口の増加、個人の所得水準の上昇を背景とした世界中のF&B産業の著しい成長は、市場の明るい見通しを生み出す重要な要因のひとつです。エンドウ豆でん粉は持続性が高いため、ベーカリー製品、パスタ、麺類、スープの調理に広く利用されています。さらに、製薬業界で錠剤やカプセルのコーティングやフィルム形成に広く製品が採用されていることも、市場にプラスの影響を与えています。さらに、グルテン過敏症や健康志向の人々の増加が市場成長に弾みをつけています。エンドウ豆のでんぷんは、栄養価が高く、低カロリーで、乳糖やグルテンを含まないため使用されています。これに伴い、多忙なスケジュールや慌ただしいライフスタイルにより、便利ですぐに食べられる(RTE)食品への需要が高まっていることも、市場成長に好影響を与えています。その他、クリーム、美容液、ローションなどの化粧品や、繊維のサイジングやコットンヤードなどの繊維産業で広く利用されていることも、市場を牽引すると予想されます。
The global pea starch market size reached US$ 142.0 Million in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 255.7 Million by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 6.6% during 2024-2032.
Pea starch is a new starch-based ingredient with a neutral taste, which is derived from yellow peas. It is rich in amylose, phytic acids, vitamins, antioxidants, minerals, thiamine, saponins and oxalates. As it offers nutritional benefits, such as improving muscle growth and increasing metabolism, it is widely used as a binding, gelling and thickening agent in sauces, soups, noodles, pasta and meat products. Pea starch also provides a crispy coating to frying batters and acts as a binder in processed meats. As a result, it finds extensive application in feed, textile, cosmetics, food and beverage (F&B) industries around the world.
Significant growth in the F&B industry across the globe on account of rapid urbanization, rising population and inflating income levels of individuals represents one of the key factors creating a positive outlook for the market. Pea starch is widely utilized in the preparation of bakery items, pasta, noodles and soups as it provides higher sustainability. Additionally, the widespread product adoption in the pharmaceutical industry for coating tablets and capsules and film-forming is positively influencing the market. Moreover, an increasing number of gluten-sensitive and health-conscious people are providing an impetus to the market growth. Pea starch is used as it has additional nutritional content, lower calorie content, and lactose and gluten-free formulation. In line with this, the escalating demand for convenient, ready-to-eat (RTE) food products due to the busy schedules and hectic lifestyles of the masses are favoring the market growth. Other factors, including the widespread product utilization in cosmetic products, such as creams, serums and lotions and the textile industry for textile sizing and cotton yards, are anticipated to drive the market.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global pea starch market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2024-2032. Our report has categorized the market based on type, function and application.
Organic and Non-GMO
Conventional
Binding and Thickening
Gelling
Texturizing
Film Forming
Others
Food and Beverages
Feed
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being American Key Products Inc., Axiom Foods Inc., Cosucra, Emsland Group, Herba Ingredients B.V., Ingredion Incorporated, Meelunie B.V. (Hoogwegt Groep B.V.), Puris, Roquette Freres, The Scoular Company, Vestkorn Milling AS (Koninklijke DSM N.V.) and Yantai Shuangta Food Co. Ltd.