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市場調査レポート
商品コード
1622541
エバゴートミルクの世界市場規模:製品別、用途別、地域別、範囲および予測Global Evaporated Goat Milk Market Size By Product (Skimmed Evaporated Milk, Whole Evaporated Milk), By Application (Infant Food, Dairy Products, Bakeries), By Geographic Scope And Forecast |
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エバゴートミルクの世界市場規模:製品別、用途別、地域別、範囲および予測 |
出版日: 2024年11月16日
発行: Verified Market Research
ページ情報: 英文 202 Pages
納期: 2~3営業日
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エバゴートミルク市場規模はここ数年、大幅な成長率で速いペースで成長しており、市場規模は予測期間、すなわち2024年から2031年にかけて大きく成長すると推計・予測されています。
エバゴートミルクは乳糖含有量が少ないため、乳糖不耐症の人々の間で人気が高まっており、市場を加速させています。低糖・無脂肪のフレーバーミルクなど付加価値製品のイントロダクションも市場成長を後押ししています。世界のエバゴートミルク市場レポートは、市場の全体的な評価を提供します。主要セグメント、動向、市場促進要因、抑制要因、競合情勢、市場で重要な役割を果たしている要因などを包括的に分析しています。
世界のエバゴートミルク市場の定義
ゴートミルクは地球上で最も広く食べられている乳製品です。ゴートミルクは世界中で消費される乳製品の65~72%を占めています。これは、ゴートミルクがカロリー、タンパク質、脂質の貴重な供給源となる牛とは対照的に、低開発国ではヤギを簡単に飼うことができるためでもあります。エバゴートミルクの作り方は、牛乳を沸騰させるのと同じくらい簡単です。中火で4カップのゴートミルクを徐々に沸騰させ、かき混ぜながら半分強になるまで沸騰させます。煮沸消毒した缶詰の瓶にミルクを半分まで入れ、煮沸消毒した蓋とリングで蓋をします。ゴートミルクは単なるユニークな飲み物ではありません。ライフスタイルによっては、牛乳や植物性ミルクよりもゴートミルクの方が適している場合もあります。消化しやすいタンパク質ゴートミルクは、牛乳、豆乳、ナッツミルクよりも1食あたりのタンパク質含有量が多いです。さらに、ゴートミルクのタンパク質は消化されやすく、体内で利用されやすいようです。また、ゴートミルクはアーモンドミルクやライスミルクよりもタンパク質含有量が高いです。
牛乳アレルギーは起こりにくいです。牛乳アレルギーの人の中には、ゴートミルクで症状が悪化しない人もいます。調査によると、牛乳に過敏な新生児の4人に1人は、ゴートミルクにはアレルギーがないそうです。乳製品アレルギーをお持ちの方は、ゴートミルクを安全に摂取できるかどうかを医師が検査することができます。乳製品アレルギーがあることがわかっている場合は、ゴートミルクを摂取する前に医師の診断を受ける必要があります。コレステロール値を抑えるゴートミルクは、血中コレステロール値が高めの患者のコレステロール値を下げるのを助ける可能性があります。ゴートミルクは動脈や胆嚢のコレステロール値を下げる働きがあることが研究で証明されています。これにより、コレステロール値が高い人のコレステロール管理が容易になるかもしれません。ゴートミルクの潜在的リスクもちろん、ゴートミルクは完璧な飲み物ではないです。人によっては、ゴートミルクは牛乳や植物性ミルクよりも好ましくないという人もいます。ゴートミルクの長所と短所を知ることで、自分の健康にとって最良の選択肢を選ぶことができるかもしれないです。
世界のエバゴートミルク市場概要
エバゴートミルクはカリウム、鉄、カルシウムなどの重要なビタミンやミネラルを多く含み、非常に栄養価が高いです。血圧の低下、代謝の促進、心臓の健康維持、神経機能の改善、有用な腸内細菌の増殖を助ける。ゴートミルクを定期的に飲むと、デング熱などのウイルス感染時の血小板数の増加にも役立ちます。貧血、喘息、湿疹、マグネシウム欠乏症、消化不良、皮膚疾患にも効果があります。低温殺菌牛乳、ヨーグルト、チーズ、粉ミルク、新生児用ミルクなどのゴートミルク製品が市販されています。
蒸発ゴートミルク製品の消費は、心血管障害、高血圧、糖尿病、肥満などの生活習慣病の有病率の高さに対する消費者の健康への関心の高まりによって促進されています。骨関連の医学的問題に罹患しやすい高齢者人口の拡大が、市場の成長を後押ししています。さらに、エバゴートミルクの数々の利点に関する知識の高まりが、特に健康志向の消費者の間で需要を促進しています。乳糖含有量が少ないことから、乳糖不耐症の人々の間でエバゴートミルクの人気が高まっていることが、市場を加速させています。低糖・無脂肪のフレーバーミルクなど付加価値製品のイントロダクションも市場の成長を後押ししています。
エバゴートミルクをベースとした新生児用ミルクも、その高い栄養含有量から人気を集めており、幼少期の神経発達障害の回避に役立っています。さらに、石鹸、クリーム、ローションの製造に使用されるパーソナルケア産業におけるエバゴートミルクの需要の高まりが、市場を前進させています。COVID-19の発生は、蒸発ヤギの需要を大幅に増加させました。免疫力を高める作用があるため、流行によって蒸発ヤギの摂取量が増加しています。
Evaporated Goat Milk Market size is growing at a faster pace with substantial growth rates over the last few years and is estimated that the market will grow significantly in the forecasted period i.e. 2024 to 2031.
The growing popularity of Evaporated goat milk among lactose-intolerant people, owing to its lower lactose content, is accelerating the market. The introduction of value-added products such as flavored milk variations with low-sugar and fat-free content is also boosting the market growth. The Global Evaporated Goat Milk Market report provides a holistic evaluation of the market. The report offers a comprehensive analysis of key segments, trends, drivers, restraints, competitive landscape, and factors that are playing a substantial role in the market.
Global Evaporated Goat Milk Market Definition
Goat milk is the most widely-eaten dairy product on the planet. Goat milk accounts for 65 to 72 percent of all dairy consumed worldwide. This is partly owing to the ease with which goats may be kept in underdeveloped countries, as opposed to cows, where goat milk provides a valuable source of calories, protein, and lipids. It's as easy as boiling milk to make evaporated milk. On medium-high heat, bring four cups of goat milk to a gradual boil. Boil, stirring continually, until the milk has reduced to a little more than half its original amount. Fill sterilized canning jars halfway with milk and cover with sterile lids and rings. Goat milk is more than just a unique beverage. Goat milk may be a better choice for you than cow or plant milk, depending on your lifestyle: Protein that is easily digestible Goat milk contains more protein per serving than cow milk, soy milk, or nut milk. Furthermore, goat milk protein looks to be more easily digested, implying that your body can use it more readily. Goat milk also has higher protein content than almond or rice milk.
Milk Allergies are unlikely to be triggered. Some persons with cow milk allergies may find that goat milk does not aggravate their symptoms. According to research, one out of every four newborns who are sensitive to cow milk is not allergic to goat milk. If you have a dairy allergy, your doctor can do a test to see if you can safely consume goat milk. If you know you have a dairy allergy, you should see your doctor before consuming goat milk. Keeping Cholesterol in Check Goat milk may assist patients with high blood cholesterol lower their cholesterol levels. Goat milk has been demonstrated in studies to help lower cholesterol levels in the arteries and gallbladder. This may make it easier for persons with high cholesterol levels to manage their cholesterol. Goat Milk's Potential Risks Of course, goat milk isn't a perfect beverage. For some people, it has several characteristics that make it a less desirable option than cow or plant milk. Knowing the advantages and disadvantages of goat milk might assist you in making the best option for your health.
Our reports include actionable data and forward-looking analysis that help you craft pitches, create business plans, build presentations and write proposals.
Global Evaporated Goat Milk Market Overview
Evaporated goat milk is high in critical vitamins and minerals such as potassium, iron, and calcium, making it extremely nutritious. It aids in the reduction of blood pressure, the enhancement of metabolism, the maintenance of good heart health, the improvement of neural functioning, and the growth of helpful gut bacteria. Regular drinking of Evaporated goat milk also aids in the improvement of blood platelet count during viral infections such as dengue fever. It can also aid with anemia, asthma, eczema, magnesium deficient diseases, digestive problems, and skin conditions. Pasteurized milk, yoghurt, cheese, milk powder, newborn formula, and other goat milk products are available on the market.
Consumption of Evaporated goat milk products is being driven by increased consumer health concerns about the high prevalence of lifestyle diseases such as cardiovascular disorders, hypertension, diabetes, obesity, and so on. The expanding senior population, which is more susceptible to bone-related medical issues, is boosting market growth. Furthermore, growing knowledge of Evaporated goat milk's numerous benefits is fuelling demand, particularly among health-conscious consumers. The growing popularity of Evaporated goat milk among lactose-intolerant people, owing to its lower lactose content, is accelerating the market. The introduction of value-added products such flavored milk variations with low-sugar and fat-free content is also boosting market growth.
Evaporated goat milk -based newborn formulae are also gaining popularity because of their high nutritional content, which helps youngsters avoid neurodevelopment issues. Furthermore, the growing demand for Evaporated goat in the personal care industry, which is used to make soaps, creams, and lotions, is propelling the market forward. The COVID-19 outbreak has greatly increased the demand for Evaporated goat. Because of its immunity-boosting properties, Evaporated goat intake has increased as a result of the epidemic.
The Global Evaporated Goat Milk Market is segmented on the basis of Product, Application, and Geography.
Based on Product, the market is segmented into Skimmed Evaporated Milk and Whole Evaporated Milk. The Evaporated Goat Milk Market was dominated by electro chromic smart glass technology.
Based on Application, the market is segmented into Infant Food, Dairy Products, Bakeries, Confectionery and Others Segment. During the forecast period, the Dairy Products application is expected to account for the largest share of the Evaporated Goat Milk Market.