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市場調査レポート
商品コード
1577145

加工用いちご市場の2030年までの予測:製品タイプ、流通チャネル、加工方法、包装、用途、地域別の世界分析

Processing Strawberry Market Forecasts to 2030 - Global Analysis By Product Type, Distribution Channel, Processing Method, Packaging, Application and By Geography


出版日
ページ情報
英文 200+ Pages
納期
2~3営業日
カスタマイズ可能
価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=145.28円
加工用いちご市場の2030年までの予測:製品タイプ、流通チャネル、加工方法、包装、用途、地域別の世界分析
出版日: 2024年10月10日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 200+ Pages
納期: 2~3営業日
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  • 概要
  • 図表
  • 目次
概要

Stratistics MRCによると、世界の加工用いちご市場は2024年に109億米ドルを占め、予測期間中にCAGR 9.0%で成長し、2030年には182億8,000万米ドルに達すると予想されています。

ストロベリーの加工には、生のストロベリーをさまざまな商品に変えて保存し、賞味期限を長くするために考案された多くの方法が含まれます。洗浄、選別、等級分け、殻剥き、スライス、加熱または冷凍は、このプロセスの手順の一部です。ドライ・ストロベリー、ストロベリー・ジャム、ピューレ、フローズン・バリエーションは、様々な料理用途に合わせて製造できる最終製品のひとつです。いちごは、品質管理を維持しながら風味と栄養価を向上させることで、外食産業、小売業、食品加工業に利用することができます。

FAOSTATによると、米国のブルーベリー生産量は2020年の31万5,520トンから2021年には34万5,960トンに増加しています。ブルーベリーの生産量の増加に伴い、同国からの輸出もここ数年で伸びています。ITC貿易マップによると、米国からの生鮮ベリーの輸出額は2019年の11億6,890万米ドルから2023年には14億4,150万米ドルに増加しています。

加工食品への需要の高まり

消費者が食品の選択において利便性と保存期間の延長を好むようになったことが、加工用いちご市場を牽引する主な要因です。こうした需要を満たすのが加工用いちごで、冷凍ベリー、ジャム、ピューレなどで販売されています。特に乳製品、飲料、製パン産業で重宝されています。すぐに食べられるいちご製品の消費は、多忙な都会人の動きによってさらに加速しています。さらに、健康志向の消費者は食生活に健全な代替品を求めており、いちご加工品は年間を通じて重要なビタミンと抗酸化物質を提供し、世界の食品市場における魅力を高めています。

原料いちごの価格変動

市場力学、天候パターン、季節変動など多くの変数が、加工市場における生いちごの価格変動に影響を与えます。いちごは非常に生鮮な作物であるため、最盛期と閑散期を通しての供給可能性は価格に大きく影響します。また、干ばつや激しい降雨などの天候不順は、品質を損ない、生産を中断させ、価格変動に拍車をかける。いちごは生食用と加工用の両方で販売されるため、生産者は収穫直前に市場を選ぶことが多く、価格設定と供給の予測可能性に影響を与えます。

技術の進歩

いちご加工業界の技術開発は、生産と効率を大幅に向上させています。アグプロ・ロボティクスのストローボットのような半自律型収穫ロボットは、人間の収穫作業をサポートし、収穫プロセスを迅速化することで、いちごの集荷に変革をもたらしつつあります。さらに、人工知能、センサー、マシンビジョンの向上により、加工中の選別や品質管理がより正確に行えるようになっています。労働コストの削減に加えて、こうした技術はいちご加工品の収穫量と一般的な品質を向上させ、より持続可能で便利な食品オプションを求める消費者の欲求に応えています。

厳しい食品安全規制

厳格な食品安全法は、いちご加工品産業において製品の品質と消費者の健康の両方を保証するために不可欠です。汚染の可能性を減らすため、これらの規制はいちごの取り扱い、加工、包装に厳しいガイドラインを課しています。従業員の清潔保持、効率的な洗浄・選別技術の導入、保管・輸送中の温度管理はすべて重要な活動です。FDAやUSDAのような機関が定める規制に従うことは極めて重要です。なぜなら、彼らは感染症を予防する品質管理手順を監督し、いちご加工品が安全要件を満たしていることを保証するからであり、これは業界に対する消費者の信頼を高めることになります。

COVID-19の影響

COVID-19の発生により、いちご加工品市場はチャンスと課題の両方を経験しました。立ち入り禁止や社会的距離を置く措置により、業界はまず労働力不足、サプライチェーンの問題、外食産業からの需要減少に見舞われました。しかし、消費者が家庭料理に目を向け、より健康的な食品を求めるようになったため、いちご加工品の小売売上は増加しました。また、疫病の流行により、近隣で栽培されたいちごの需要が高まり、強固な供給システムの必要性も浮き彫りになった。消費者の購買習慣の長期的な変化も、オンライン・ショッピングの増加によってもたらされ、いちご加工品がより身近なものになった。

予測期間中、冷凍いちご・セグメントが最大となる見込み

冷凍ストロベリー・セグメントは最大と推定されます。その永続的な入手可能性と長期保存可能性により、冷凍ストロベリーはストロベリー加工品業界で高い需要があります。そのため、顧客にとっても食品メーカーにとっても完璧な商品となっています。これらの冷凍製品は、果物の風味と栄養成分の大部分を保存できるため、スムージー、焼き菓子、デザートに人気があります。さらに、冷凍いちごの世界の需要は、便利で健康的な食品を求める動向の高まりと冷凍食品ビジネスの成長によって増加しています。

予測期間中、飲食品セグメントが最も高いCAGRを示すと予想されます。

健康と利便性に対する消費者の志向の変化により、飲食品分野は予測期間中に最も高いCAGRを記録すると予想されます。人々の生活が忙しくなるにつれて、ジャム、ピューレ、冷凍フルーツなどのいちご加工品の需要が高まっています。これらの製品は、食事やスナックに素早く適応できる選択肢を提供します。さらに、天然成分や有機成分への需要が高まっているため、生産者はさまざまな食品用途にいちごを使用するよう奨励されています。

最大のシェアを持つ地域:

予測期間中、欧州が最大の市場シェアを占めると予想されるが、これは天然および有機果実ベースの商品に対する需要の高まり、健康志向、ドイツ、フランス、英国などの国々で急成長する飲食品産業によるものです。冷凍と乾燥の技術開発はいちご加工品の品質を向上させ、機能性食品とスナックにおけるいちご加工品の需要は、消費者の植物由来でクリーンラベルの成分への嗜好の高まりによって増加しています。

CAGRが最も高い地域:

北米は、技術開発、オーガニックおよび地元産の原料、健康上の利点により、予測期間中に最も高いCAGRを記録すると予測されます。ジャム、ピューレ、冷凍フルーツなどの加工品は、持続可能性と品質を重視する消費者に求められています。加工技術の進歩には自動化や保存技術の向上が含まれ、生産性と製品の品質を向上させる。また、食品・飲料セクターの成長も成長を後押ししており、生産者は加工用いちごをさまざまな商品に使用しています。

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  • 企業プロファイル
    • 追加市場プレイヤーの包括的プロファイリング(3社まで)
    • 主要企業のSWOT分析(3社まで)
  • 地域セグメンテーション
    • 顧客の関心に応じた主要国の市場推計・予測・CAGR(注:フィージビリティチェックによる)
  • 競合ベンチマーキング
    • 製品ポートフォリオ、地理的プレゼンス、戦略的提携に基づく主要企業のベンチマーキング

目次

第1章 エグゼクティブサマリー

第2章 序文

  • 概要
  • ステークホルダー
  • 調査範囲
  • 調査手法
    • データマイニング
    • データ分析
    • データ検証
    • 調査アプローチ
  • 調査情報源
    • 1次調査情報源
    • 2次調査情報源
    • 前提条件

第3章 市場動向分析

  • 促進要因
  • 抑制要因
  • 機会
  • 脅威
  • 製品分析
  • 用途分析
  • エンドユーザー分析
  • 新興市場
  • COVID-19の影響

第4章 ポーターのファイブフォース分析

  • 供給企業の交渉力
  • 買い手の交渉力
  • 代替品の脅威
  • 新規参入業者の脅威
  • 競争企業間の敵対関係

第5章 世界の加工用いちご市場:製品タイプ別

  • 冷凍いちご
  • いちごピューレ
  • いちごジャムとゼリー
  • ドライストロベリー
  • 濃縮物
  • 缶詰いちご
  • いちごタルト
  • その他の製品タイプ

第6章 世界の加工用いちご市場:流通チャネル別

  • オンライン小売
  • スーパーマーケット/ハイパーマーケット
  • コンビニエンスストア
  • 食品サービス提供者
  • 専門店

第7章 世界の加工用いちご市場:加工方法別

  • 缶詰
  • 殺菌
  • 凍結乾燥
  • その他の加工方法

第8章 世界の加工用いちご市場:包装別

  • ガラス
  • バルク
  • プラスチック

第9章 世界の加工用いちご市場:用途別

  • 化粧品・パーソナルケア
  • 医薬品
  • 食品・飲料
  • その他の用途

第10章 世界の加工用いちご市場:地域別

  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • メキシコ
  • 欧州
    • ドイツ
    • 英国
    • イタリア
    • フランス
    • スペイン
    • その他欧州
  • アジア太平洋
    • 日本
    • 中国
    • インド
    • オーストラリア
    • ニュージーランド
    • 韓国
    • その他アジア太平洋地域
  • 南米
    • アルゼンチン
    • ブラジル
    • チリ
    • その他南米
  • 中東・アフリカ
    • サウジアラビア
    • アラブ首長国連邦
    • カタール
    • 南アフリカ
    • その他中東とアフリカ

第11章 主な発展

  • 契約、パートナーシップ、コラボレーション、合弁事業
  • 買収と合併
  • 新製品発売
  • 事業拡大
  • その他の主要戦略

第12章 企業プロファイリング

  • Dohler Group
  • AGRANA Beteiligungs-AG
  • Inventure Foods, Inc.
  • Driscoll's, Inc.
  • Kendall Frozen Fruits, Inc.
  • SunOpta Inc.
  • Nestle S.A.
  • Monterey Foods
  • Olam International
  • Del Monte Foods, Inc.
  • Valley Fresh Produce, Inc.
  • Uren Food Group Limited
  • Milne Fruit Products, Inc.
  • SVZ International B.V.
  • Simpson Farms Pty Ltd.
  • Sunrise Growers
  • Meelunie B.V.
  • California Giant Berry Farms
  • Earthbound Farm
  • Golden State Foods Corporation
図表

List of Tables

  • Table 1 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Region (2022-2030) ($MN)
  • Table 2 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Product Type (2022-2030) ($MN)
  • Table 3 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Frozen Strawberries (2022-2030) ($MN)
  • Table 4 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Strawberry Puree (2022-2030) ($MN)
  • Table 5 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Strawberry Jam and Jellies (2022-2030) ($MN)
  • Table 6 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Dried Strawberries (2022-2030) ($MN)
  • Table 7 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Concentrates (2022-2030) ($MN)
  • Table 8 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Canned Strawberries (2022-2030) ($MN)
  • Table 9 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Strawberry Tart (2022-2030) ($MN)
  • Table 10 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Other Product Types (2022-2030) ($MN)
  • Table 11 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Distribution Channel (2022-2030) ($MN)
  • Table 12 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Online Retail (2022-2030) ($MN)
  • Table 13 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Supermarkets/Hypermarkets (2022-2030) ($MN)
  • Table 14 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Convenience Stores (2022-2030) ($MN)
  • Table 15 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Food Service Providers (2022-2030) ($MN)
  • Table 16 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Specialty Stores (2022-2030) ($MN)
  • Table 17 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Processing Method (2022-2030) ($MN)
  • Table 18 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Canning (2022-2030) ($MN)
  • Table 19 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Pasteurization (2022-2030) ($MN)
  • Table 20 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Freeze-Drying (2022-2030) ($MN)
  • Table 21 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Other Processing Methods (2022-2030) ($MN)
  • Table 22 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Packaging (2022-2030) ($MN)
  • Table 23 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Glass (2022-2030) ($MN)
  • Table 24 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Bulk (2022-2030) ($MN)
  • Table 25 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Plastic (2022-2030) ($MN)
  • Table 26 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Application (2022-2030) ($MN)
  • Table 27 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Cosmetics and Personal Care (2022-2030) ($MN)
  • Table 28 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Pharmaceuticals (2022-2030) ($MN)
  • Table 29 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Food and Beverage (2022-2030) ($MN)
  • Table 30 Global Processing Strawberry Market Outlook, By Other Applications (2022-2030) ($MN)

Note: Tables for North America, Europe, APAC, South America, and Middle East & Africa Regions are also represented in the same manner as above.

目次
Product Code: SMRC27459

According to Stratistics MRC, the Global Processing Strawberry Market is accounted for $10.90 billion in 2024 and is expected to reach $18.28 billion by 2030 growing at a CAGR of 9.0% during the forecast period. Processing strawberries involves a number of methods designed to turn raw strawberries into different goods for preservation and longer shelf life. Washing, sorting, grading, hulling, slicing, and heating or freezing are some of the procedures in this process. Dried strawberries, strawberry jam, puree, and frozen variations are among the end products that can be produced to suit a variety of culinary uses. Strawberries can be used in the food service, retail, and food processing industries by improving their flavour and nutritional content while maintaining quality control.

According to FAOSTAT, the United States' production of blueberries has increased to 345,960 metric tons in 2021, from 315,520 metric tons in 2020. With the growing production of blueberry, the exports from the country have grown in the last few years. According to ITC Trade map, the export value of fresh berries from the United States has increased to USD 1,441.5 million in 2023 from USD 1,168.9 million in 2019

Market Dynamics:

Driver:

Growing demand for processed food

Consumers' increased preference for convenience and extended shelf lives in their food selections is a major factor driving the processing strawberry market. These demands are fulfilled by processed strawberries, which are sold in frozen berries, jams, and purees. They are especially useful in the dairy, beverage, and baking industries. Consumption of ready-to-eat strawberry products is further accelerated by the move toward hectic metropolitan individuals. Furthermore, health-conscious consumers look for wholesome substitutes in their diets, and processed strawberry products offer year-round vital vitamins and antioxidants, increasing their attractiveness in the worldwide food market.

Restraint:

Price volatility of raw strawberries

A number of variables, such as market dynamics, weather patterns, and seasonal variations, affect the price volatility of raw strawberries in the processing market. Because strawberries are a highly perishable crop, supply availability throughout peak and off-seasons affects prices significantly. Unfavourable weather conditions, such droughts or intense rainfall, can also impair quality and interrupt production, which adds to price volatility. Strawberries can be sold both fresh and processed, which creates an additional degree of unpredictability because growers frequently choose their market right before harvest, which affects pricing and supply predictability.

Opportunity:

Technological advancements

Technological developments in the strawberry processing industry are greatly increasing production and efficiency. By supporting human pickers and expediting the harvesting process, innovations like semi-autonomous harvesting robots-like AgPro Robotics' StrawBot-are transforming strawberry collection. Furthermore, improvements in artificial intelligence, sensors, and machine vision are making it possible to sort and control quality more precisely during processing. In addition to lowering labour costs, these technologies increase the yield and general quality of processed strawberry products, meeting consumer desire for more sustainable and convenient food options.

Threat:

Stringent food safety regulations

Strict food safety laws are essential to guaranteeing both product quality and consumer health in the processed strawberry industry. To reduce the possibility of contamination, these regulations impose strict guidelines for the handling, processing, and packing of strawberries. Maintaining good cleanliness among employees, putting in place efficient washing and sorting techniques, and keeping the temperature under control during storage and transit are all important activities. Following regulations set forth by agencies such as the FDA and USDA is crucial since they supervise quality control procedures that guard against infections and guarantee processed strawberry goods fulfil safety requirements, which boosts consumer trust in the industry.

Covid-19 Impact

The processed strawberry market saw both opportunities and challenges as a result of the COVID-19 outbreak. Due to lockdowns and social distancing measures, the industry first experienced labour shortages, supply chain problems, and decreased demand from the food service industries. However, retail sales of processed strawberry products increased as consumers turned to home cooking and looked for healthier food options. The necessity of robust supply systems was also brought to light by the epidemic, which raised demand for strawberries grown nearby. Long-term changes in consumer buying habits were also brought about by the increase in online shopping, which made processed strawberry products more accessible.

The frozen strawberries segment is expected to be the largest during the forecast period

The frozen strawberries segment is estimated to be the largest, due to their perpetual availability and extended shelf life, frozen strawberries are in high demand in the processed strawberry industry. This makes them perfect for both customers and food makers. These frozen products are popular for smoothies, baked goods, and desserts since they preserve a large portion of the fruit's flavour and nutritional content. Furthermore, the global demand for frozen strawberries is increased by the growing trend toward convenient, healthful food options as well as the growing frozen food business.

The food and beverage segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period

The food and beverage segment is anticipated to witness the highest CAGR during the forecast period, due to changing consumer inclinations toward health and convenience. The demand for processed strawberry goods, such as jams, purees, and frozen fruits, is rising as people's lives get busier. These products provide quick and adaptable options for meals and snacks. Additionally, producers are encouraged to use strawberries in a variety of food applications due to the increased demand for natural and organic components.

Region with largest share:

Europe is expected to have the largest market share during the forecast period owing to the growing demand for natural and organic fruit-based goods, health consciousness, and the burgeoning food and beverage industries in nations like Germany, France, and the UK. Technological developments in freezing and drying improve the quality of processed strawberries, and the demand for processed strawberry products in functional foods and snacks is increased by consumers' increasing preference for plant-based and clean-label components.

Region with highest CAGR:

North America is projected to witness the highest CAGR over the forecast period, owing to technological developments, organic and locally sourced ingredients, and health benefits. Processed goods like jams, purees, and frozen fruits are sought after by consumers that value sustainability and quality. Processing technology advancements include automation and better preservation techniques increase productivity and product quality. Growth is also aided by the growing food and beverage sector, as producers use processed strawberries in a variety of goods.

Key players in the market

Some of the key players profiled in the Processing Strawberry Market include Dohler Group, AGRANA Beteiligungs-AG, Inventure Foods, Inc., Driscoll's, Inc., Kendall Frozen Fruits, Inc., SunOpta Inc., Nestle S.A., Monterey Foods, Olam International, Del Monte Foods, Inc., Valley Fresh Produce, Inc., Uren Food Group Limited, Milne Fruit Products, Inc., SVZ International B.V., Simpson Farms Pty Ltd., Sunrise Growers, Meelunie B.V., California Giant Berry Farms, Earthbound Farm, and Golden State Foods Corporation.

Key Developments:

In June 2023, Dohler Group, a leading supplier of natural ingredients, introduced new strawberry purees and concentrates, focusing on clean-label and organic certifications to meet growing consumer demand for natural, healthy fruit-based ingredients

In April 2022, AGRANA Beteiligungs-AG expanded its product line with new organic frozen strawberry products, targeting European markets with a rising demand for organic and sustainably sourced fruit.

Product Types Covered:

  • Frozen Strawberries
  • Strawberry Puree
  • Strawberry Jam and Jellies
  • Dried Strawberries
  • Concentrates
  • Canned Strawberries
  • Strawberry Tart
  • Other Product Types

Distribution Channels Covered:

  • Online Retail
  • Supermarkets/Hypermarkets
  • Convenience Stores
  • Food Service Providers
  • Specialty Stores

Processing Methods Covered:

  • Canning
  • Pasteurization
  • Freeze-Drying
  • Other Processing Methods

Packagings Covered:

  • Glass
  • Bulk
  • Plastic

Applications Covered:

  • Cosmetics and Personal Care
  • Pharmaceuticals
  • Food and Beverage
  • Other Applications

Regions Covered:

  • North America
    • US
    • Canada
    • Mexico
  • Europe
    • Germany
    • UK
    • Italy
    • France
    • Spain
    • Rest of Europe
  • Asia Pacific
    • Japan
    • China
    • India
    • Australia
    • New Zealand
    • South Korea
    • Rest of Asia Pacific
  • South America
    • Argentina
    • Brazil
    • Chile
    • Rest of South America
  • Middle East & Africa
    • Saudi Arabia
    • UAE
    • Qatar
    • South Africa
    • Rest of Middle East & Africa

What our report offers:

  • Market share assessments for the regional and country-level segments
  • Strategic recommendations for the new entrants
  • Covers Market data for the years 2022, 2023, 2024, 2026, and 2030
  • Market Trends (Drivers, Constraints, Opportunities, Threats, Challenges, Investment Opportunities, and recommendations)
  • Strategic recommendations in key business segments based on the market estimations
  • Competitive landscaping mapping the key common trends
  • Company profiling with detailed strategies, financials, and recent developments
  • Supply chain trends mapping the latest technological advancements

Free Customization Offerings:

All the customers of this report will be entitled to receive one of the following free customization options:

  • Company Profiling
    • Comprehensive profiling of additional market players (up to 3)
    • SWOT Analysis of key players (up to 3)
  • Regional Segmentation
    • Market estimations, Forecasts and CAGR of any prominent country as per the client's interest (Note: Depends on feasibility check)
  • Competitive Benchmarking
    • Benchmarking of key players based on product portfolio, geographical presence, and strategic alliances

Table of Contents

1 Executive Summary

2 Preface

  • 2.1 Abstract
  • 2.2 Stake Holders
  • 2.3 Research Scope
  • 2.4 Research Methodology
    • 2.4.1 Data Mining
    • 2.4.2 Data Analysis
    • 2.4.3 Data Validation
    • 2.4.4 Research Approach
  • 2.5 Research Sources
    • 2.5.1 Primary Research Sources
    • 2.5.2 Secondary Research Sources
    • 2.5.3 Assumptions

3 Market Trend Analysis

  • 3.1 Introduction
  • 3.2 Drivers
  • 3.3 Restraints
  • 3.4 Opportunities
  • 3.5 Threats
  • 3.6 Product Analysis
  • 3.7 Application Analysis
  • 3.8 End User Analysis
  • 3.9 Emerging Markets
  • 3.10 Impact of Covid-19

4 Porters Five Force Analysis

  • 4.1 Bargaining power of suppliers
  • 4.2 Bargaining power of buyers
  • 4.3 Threat of substitutes
  • 4.4 Threat of new entrants
  • 4.5 Competitive rivalry

5 Global Processing Strawberry Market, By Product Type

  • 5.1 Introduction
  • 5.2 Frozen Strawberries
  • 5.3 Strawberry Puree
  • 5.4 Strawberry Jam and Jellies
  • 5.5 Dried Strawberries
  • 5.6 Concentrates
  • 5.7 Canned Strawberries
  • 5.8 Strawberry Tart
  • 5.9 Other Product Types

6 Global Processing Strawberry Market, By Distribution Channel

  • 6.1 Introduction
  • 6.2 Online Retail
  • 6.3 Supermarkets/Hypermarkets
  • 6.4 Convenience Stores
  • 6.5 Food Service Providers
  • 6.6 Specialty Stores

7 Global Processing Strawberry Market, By Processing Method

  • 7.1 Introduction
  • 7.2 Canning
  • 7.3 Pasteurization
  • 7.4 Freeze-Drying
  • 7.5 Other Processing Methods

8 Global Processing Strawberry Market, By Packaging

  • 8.1 Introduction
  • 8.2 Glass
  • 8.3 Bulk
  • 8.4 Plastic

9 Global Processing Strawberry Market, By Application

  • 9.1 Introduction
  • 9.2 Cosmetics and Personal Care
  • 9.3 Pharmaceuticals
  • 9.4 Food and Beverage
  • 9.5 Other Applications

10 Global Processing Strawberry Market, By Geography

  • 10.1 Introduction
  • 10.2 North America
    • 10.2.1 US
    • 10.2.2 Canada
    • 10.2.3 Mexico
  • 10.3 Europe
    • 10.3.1 Germany
    • 10.3.2 UK
    • 10.3.3 Italy
    • 10.3.4 France
    • 10.3.5 Spain
    • 10.3.6 Rest of Europe
  • 10.4 Asia Pacific
    • 10.4.1 Japan
    • 10.4.2 China
    • 10.4.3 India
    • 10.4.4 Australia
    • 10.4.5 New Zealand
    • 10.4.6 South Korea
    • 10.4.7 Rest of Asia Pacific
  • 10.5 South America
    • 10.5.1 Argentina
    • 10.5.2 Brazil
    • 10.5.3 Chile
    • 10.5.4 Rest of South America
  • 10.6 Middle East & Africa
    • 10.6.1 Saudi Arabia
    • 10.6.2 UAE
    • 10.6.3 Qatar
    • 10.6.4 South Africa
    • 10.6.5 Rest of Middle East & Africa

11 Key Developments

  • 11.1 Agreements, Partnerships, Collaborations and Joint Ventures
  • 11.2 Acquisitions & Mergers
  • 11.3 New Product Launch
  • 11.4 Expansions
  • 11.5 Other Key Strategies

12 Company Profiling

  • 12.1 Dohler Group
  • 12.2 AGRANA Beteiligungs-AG
  • 12.3 Inventure Foods, Inc.
  • 12.4 Driscoll's, Inc.
  • 12.5 Kendall Frozen Fruits, Inc.
  • 12.6 SunOpta Inc.
  • 12.7 Nestle S.A.
  • 12.8 Monterey Foods
  • 12.9 Olam International
  • 12.10 Del Monte Foods, Inc.
  • 12.11 Valley Fresh Produce, Inc.
  • 12.12 Uren Food Group Limited
  • 12.13 Milne Fruit Products, Inc.
  • 12.14 SVZ International B.V.
  • 12.15 Simpson Farms Pty Ltd.
  • 12.16 Sunrise Growers
  • 12.17 Meelunie B.V.
  • 12.18 California Giant Berry Farms
  • 12.19 Earthbound Farm
  • 12.20 Golden State Foods Corporation