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市場調査レポート
商品コード
1627633
マイクログリーンの世界市場:予測(2025年~2030年)Global Microgreens Market - Forecasts from 2025 to 2030 |
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カスタマイズ可能
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マイクログリーンの世界市場:予測(2025年~2030年) |
出版日: 2024年12月03日
発行: Knowledge Sourcing Intelligence
ページ情報: 英文 160 Pages
納期: 即日から翌営業日
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マイクログリーン市場は、予測期間中8.37%の複合年間成長率(CAGR )で成長し、2025年の25億4,600万米ドルから2030年には38億500万米ドルに達すると予想されます。
マイクログリーンはビタミンや栄養素が豊富で、より発達したタイプではかなりの数の抗酸化特性を示します。他の緑黄色野菜よりも多くの栄養素を含んでいます。心臓関連疾患、糖尿病、特定の種類のがん、アルツハイマー病のリスク軽減に役立ちます。
消費者の間では、健康的で栄養価の高い食品を食べることの重要性に対する意識が急上昇しています。さまざまな公的・民間研究機関が、食品に関する消費者の嗜好を調査・分析する能力を強化・推進しています。公開会社や研究機関は、食品の選択に関して一般消費者の間に大きな広範な意識があることを認識し始めています。
健康的なカテゴリーに入りたいのであれば、食品はより低い脂肪分を含むべきです。米国栄養士協会は、良い食品も悪い食品もなく、その人の普段の運動や毎日の食事が総合的な判断や定義に考慮されるべきであると述べています。平均的な消費者は、たとえその製品がかなりのコストや価格を伴うものであったとしても、より健康的な食品を喜んで購入することが分かっています。
ブロッコリーは、その広範で健康的かつ栄養価の高い特質により、世界のマイクログリーン市場で大きなシェアを占めています。いくつかの地域ではアブラナ科の野菜としても知られています。米国では、数種類のブロッコリーが広く消費されています。この野菜の色は濃い緑色から濃いセージ色まであり、わずかに紫色を帯びたものもあります。米国で人気のあるブロッコリーには、デ・チッコやカラブレーゼがあります。ブロッコリーの健康効果や栄養価の高さを明らかにするため、さまざまな機関やセンターで調査が行われています。
World Integrated Trade Solution(WITS)によると、2023年におけるカリフラワーとブロッコリーの輸入量(生鮮・冷蔵)は、英国、カナダが1億5,864万7,000Kg、ドイツが8,384万5,500Kg、米国が8,033万600Kg、次いでフランスが6,041万9,800Kgとなっています。
地域別に見ると、マイクログリーン市場は北米、南米、欧州、中東・アフリカ、アジア太平洋に区分されます。アジア太平洋地域は、中国、日本、インド、韓国などの主要経済国が支配的です。急成長している新興国の中には、ASEAN諸国などこの地域のものもあります。
アジア太平洋地域は、マイクログリーン市場で顕著な成長を遂げると予想されます。
中国は垂直農法における極めて重要なプレーヤーです。技術製造の世界的リーダーである中国には、水(と食糧)の安全保障を守るチャンスがあります。垂直農法は、従来の農業よりも水の使用量を98%削減する持続可能なソリューションを提供します。これは、中国やその他の極端な気候の国々における食糧安全保障を支援し、輸出を通じて大量のインフラを展開するのに役立ちます。
北米と欧州が大きな市場シェアを占めているのは、技術の早期導入と垂直農法に対する意識の高まりによるものです。さらに、さまざまな新興経済諸国では農地が減少しているため、マイクログリーンの需要は今後数年間で大幅な成長が見込まれます。
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業界および市場考察、事業機会評価、製品需要予測、市場参入戦略、地理的拡大、設備投資の決定、規制の枠組みと影響、新製品開発、競合の影響
The global microgreens market is expected to grow at a compound annual growth rate of 8.37% over the forecast period, reaching US$3.805 billion in 2030 from US$2.546 billion in 2025.
Microgreens are rich in vitamins and nutrients and exhibit a significant number of antioxidant properties in their more developed types. It contains more nutrients than other green vegetables. They help in reducing the risk of heart-related diseases, diabetes, specific types of cancers, and Alzheimer's disease.
There has been a surge in awareness among consumers about the importance of eating healthy and nutritious food products. Various public and private research institutions have enhanced and propelled their capacity to study and analyze consumer preferences regarding food products. Companies and institutions have begun to realize that there is a huge and widespread awareness among the public regarding their food choices.
A food product should contain lower fat content if it wants to be in a healthier category. The American Dietetic Association states that there are no good or bad foods, and a person's regular exercise and daily diet should be considered for overall judgment and definition. It has been found that the average consumer is willing to buy healthier food products, even if the product comes at a substantial cost or price.
Broccoli holds a significant share in the global microgreen market owing to its extensive healthy and nutritious qualities. It is also known as a cruciferous vegetable in several regions. In the United States, several types of broccoli are widely consumed. The color of this vegetable ranges from dark green to deep sage, and some of the types also show slightly purplish textures. De Cicco and Calabrese are some of the popular types of broccoli in the United States. Several research studies have been conducted in various institutions and centers to discover and find the health and nutritious benefits of this type of food.
According to the World Integrated Trade Solution (WITS), in 2023, the top importers of cauliflowers and headed broccoli, fresh or chil are the United Kingdom, Canada with 158,647,000 Kg, Germany with 83,845,500 Kg, United States with 80,330,600 Kg of imports, and followed by France with 60,419,800 Kg of imports.
By geography, the global microgreens market is segmented into North America, South America, Europe, the Middle East and Africa, and Asia Pacific. The major economies like China, Japan, India, and South Korea dominate the Asia-Pacific region. Some of the fastest-growing emerging economies are from this region, such as ASEAN countries.
The Asia Pacific region is expected to see notable growth in the global microgreens market.
China is a pivotal player in the vertical farming. As an already global leader in technology manufacturing, the country has an opportunity for preserving water (and food) security. Vertical farming offers a sustainable solution that uses 98% less water than traditional agriculture. It helps to support food security in China and other countries with extreme climates for mass infrastructure deployment through exports.
North America and Europe hold a substantial market share because of the early adoption of technology and rising awareness about vertical farming. Additionally, with the decreasing agricultural land in various developed economies, the demand for microgreens is further anticipated to witness significant growth in the coming years.
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