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市場調査レポート
商品コード
1547799
コンブチャの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測Global Kombucha Market Research Report - Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends and Forecast 2024 to 2032 |
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カスタマイズ可能
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コンブチャの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測 |
出版日: 2024年07月01日
発行: Value Market Research
ページ情報: 英文 128 Pages
納期: 即日から翌営業日
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コンブチャ市場の世界需要は、2023年の43億9,000万米ドルから2032年には172億7,000万米ドル近くの市場規模に達すると推定され、調査期間2024~2032年のCAGRは16.43%です。
コンブチャは微発泡性の発酵紅茶または緑茶飲料です。ビタミン、アミノ酸、その他の栄養素を含むノンアルコール飲料です。この機能性飲料は、エイズ、老化、食欲不振、関節炎、がん、便秘、糖尿病などの病気を治すと主張されています。コンブチャは中国の伝統的な飲み物で、家庭でも市販品でも作ることができます。コンブチャのアルコール含有量は0.5%以下だが、発酵時間が長くなると増加する可能性があります。味を引き立てるために、ジュース、種、果物、その他の調味料を加えることができます。乾燥後のコンブチャ培養液は、革のような織物を作るのに使われます。発酵しすぎたり汚染されたコンブチャは、深刻な健康問題を引き起こし、時には死に至ることもあります。
元気が出る味とプロバイオティクスの利点による機能性飲料と発酵茶の消費増加がコンブチャ市場成長の主要原動力となります。革新的なブレンドの採用と、顧客の需要を満たす製品レンジの拡大が市場を後押しします。健康的で栄養価の高い飲料への嗜好の高まりと、デトックス飲料として分類されるコンブチャは、コンブチャの需要をさらに促進すると考えられます。飲料としても薬用飲料としてもコンブチャの需要の高まりは、市場の成長を後押しすると考えられます。この市場の様々な課題は、飲料の中毒性であり、コンブチャの飲み過ぎ/汚染は健康問題を引き起こす可能性があります。
調査レポートは、ポーターのファイブフォースモデル、市場の魅力分析、バリューチェーン分析をカバーしています。これらのツールは、業界の構造を明確に把握し、世界レベルでの競合の魅力を評価するのに役立ちます。さらに、これらのツールはコンブチャの世界市場における各セグメントを包括的に評価することもできます。コンブチャ産業の成長と動向は、この研究に全体的なアプローチを記載しています。
コンブチャ市場レポートのこのセクションでは、国と地域レベルのセグメントに関する詳細なデータを提供し、それによって戦略家は、今後のビジネス機会とそれぞれの製品やサービスの対象層を特定するのに役立ちます。
このセクションでは、北米、欧州、アジア太平洋、ラテンアメリカ、中東・アフリカにわたるコンブチャ市場の現在と将来の需要を強調する地域展望をカバーしています。さらに、このレポートは、すべての著名な地域にわたって、個々の用途セグメントの需要、推定・予測に焦点を当てています。
カスタム要件がある場合は、お問い合わせください。当社の調査チームは、お客様のニーズに応じてカスタマイズしたレポートを提供することができます。
The global demand for Kombucha Market is presumed to reach the market size of nearly USD 17.27 Billion by 2032 from USD 4.39 Billion in 2023 with a CAGR of 16.43% under the study period 2024-2032.
Kombucha is a lightly effervescent, fermented black or green tea drink. It is a non-alcoholic drink with vitamins, amino acids, and other nutrients. This functional beverage is claimed to cure diseases like AIDS, aging, anorexia, arthritis, cancer, constipation, and diabetes. It is a traditional Chinese drink that can be prepared at home or commercially. The alcohol content of kombucha is less than 0.5%, but it can increase with extended fermentation times. Juices, species, fruits, or other flavorings can be added to enhance its taste. The kombucha culture after drying is used to make leather-like textiles. Over fermented or contaminated kombucha can cause serious health issues and sometimes death.
Increased consumption of functional beverages and fermented tea due to their energizing taste and probiotic benefits will be the key motivating factors for the growth of the kombucha market. The introduction of innovative blends and expanding the product range to satisfy customer demands will be a market booster. Growing preference for healthy, nutritional beverages and kombucha classified as a detoxing drink will further spur the demand for kombucha. The rising demand for kombucha both as a beverage and a medicinal drink will boost the market growth. This market's various challenges are the addictive nature of the drink, and too much/contaminated kombucha consumption can cause health issues.
The research report covers Porter's Five Forces Model, Market Attractiveness Analysis, and Value Chain analysis. These tools help to get a clear picture of the industry's structure and evaluate the competition attractiveness at a global level. Additionally, these tools also give an inclusive assessment of each segment in the global market of Kombucha. The growth and trends of Kombucha industry provide a holistic approach to this study.
This section of the Kombucha market report provides detailed data on the segments at country and regional level, thereby assisting the strategist in identifying the target demographics for the respective product or services with the upcoming opportunities.
This section covers the regional outlook, which accentuates current and future demand for the Kombucha market across North America, Europe, Asia-Pacific, Latin America, and Middle East & Africa. Further, the report focuses on demand, estimation, and forecast for individual application segments across all the prominent regions.
The research report also covers the comprehensive profiles of the key players in the market and an in-depth view of the competitive landscape worldwide. The major players in the Kombucha market include GT'S Living Food, KoBenhavn Kombucha, Remedy Drinks, GO Kombucha, LaeSk, Lo Bros., VIGO Kombucha, Brothers And Sisters, BB Kombucha, MOMO Kombucha, Real Kombucha, Equinox Kombucha. This section consists of a holistic view of the competitive landscape that includes various strategic developments such as key mergers & acquisitions, future capacities, partnerships, financial overviews, collaborations, new product developments, new product launches, and other developments.
In case you have any custom requirements, do write to us. Our research team can offer a customized report as per your need.