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市場調査レポート
商品コード
1547542
イソマルツロースの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測Global Isomaltulose Market Research Report - Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends and Forecast 2024 to 2032 |
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カスタマイズ可能
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イソマルツロースの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測 |
出版日: 2024年07月01日
発行: Value Market Research
ページ情報: 英文 129 Pages
納期: 即日から翌営業日
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イソマルツロース市場の世界需要は、2023年の8,768億8,000万米ドルから2032年には約1兆4,258億2,000万米ドルの市場規模に達すると推定され、調査期間2024~2032年のCAGRは5.55%です。
スクロースの異性体であるイソマルツロースは、フルクトースとグルコースが1,6-グリコシド結合で結合した還元性二糖です。ハチミツ、サトウキビ、テンサイエキスに低濃度で含まれます。イソマルツロースは、スクロースの酵素的転位によって商業用に製造されます。この転位の実施には、生体触媒スクロース-グルコシルムターゼが使用されます。イソマルツロースは食品産業において、スポーツドリンク、エナジードリンク、希釈清涼飲料、シリアル、シリアルバー、キャンディー、チョコレート、調理済み食品、ビスケット、ビタミン・ミネラルのサプリメントの製造に使用されています。イソマルツロースは、様々なサプリメントや健康飲料の製造に飲食品業界で広く利用されています。イソマルツロースは、ショ糖と同量のカロリーを提供するが、ショ糖と比較して甘味増強力は半分です。イソマルツロースは、食品産業や医療産業などの産業用途に使用される流動性の粉末状で入手可能です。
世界のイソマルツロース市場促進要因は、食品や医療製品を製造するための非発がん性糖類に対する需要の増加です。イソマルツロースは、キャンディー、シリアル、チョコレート、スポーツドリンク、エナジードリンク、健康補助食品などの食品製造に幅広く使用されています。イソマルツロースの使用に関する消費者の意識の高まりと、イソマルツロースの使用を奨励する政府の政策も、世界市場を後押ししています。イソマルツロースは発がん性物質を含まないことが証明されており、その特性から加工食品や飲食品の製造、医療産業での活用に幅広く使用されています。
この調査レポートは、ポーターのファイブフォースモデル、市場の魅力分析、バリューチェーン分析をカバーしています。これらのツールは、業界の構造を明確に把握し、世界レベルでの競合の魅力を評価するのに役立ちます。さらに、これらのツールはイソマルツロースの世界市場における各セグメントを包括的に評価することもできます。イソマルツロース産業の成長と動向は、この調査に全体的なアプローチを記載しています。
イソマルツロース市場レポートのこのセクションでは、国別と地域別のセグメントに関する詳細なデータを提供し、それによって戦略担当者が今後のビジネス機会とそれぞれの製品またはサービスの対象層を特定するのに役立ちます。
本セクションでは、北米、欧州、アジア太平洋、ラテンアメリカ、中東・アフリカにおけるイソマルツロース市場の現在と将来の需要を強調する地域展望をカバーします。さらに、著名な全地域における各用途セグメントの需要・推定・予測にも焦点を当てています。
カスタム要件がある場合は、お問い合わせください。当社の調査チームは、お客様のニーズに応じてカスタマイズしたレポートを提供することができます。
The global demand for Isomaltulose Market is presumed to reach the market size of nearly USD 1425.82 Billion by 2032 from USD 876.88 Billion in 2023 with a CAGR of 5.55% under the study period 2024-2032.
Isomaltulose,a sucrose isomer, is a reducing disaccharide which is composed of a fructose and glucose molecule attached by a 1, 6- glycosidic bond. It is naturally found at low levels in honey, sugar cane and sugar beet extract. Isomaltulose is manufactured for commercial use by the enzymatic rearrangement of sucrose; the biocatalyst sucrose -glucosylmutase is used for carrying out this conversion. Isomaltulose is used in the food industry to manufacture sports drinks, energy drinks, diluted soft drinks, cereals, cereals bars, candies, chocolates, ready-to-eat meals, biscuits, and vitamins and minerals supplements. Isomaltulose is extensively utilized in the food and beverage industry to produce various food supplements and health drinks. Isomaltulose offers the same amount of calories as sucrose but contains half the sweetening power compared to sucrose. It is available in the free-flowing powdered form used for industrial applications such as the food industry and healthcare industry.
The global isomaltulose market driving factor is the increasing demand for non-carcinogenic sugar to manufacture food and healthcare products. Isomaltulose is extensively used to produce food products such as candies, cereals, chocolates, sports, and energy drinks, along with health supplements. Rising awareness among the consumers about using isomaltulose coupled with the government policies encouraging the use of isomaltulose is also fueling the market globally. Isomaltulose is proven as carcinogen-free due to such property isomaltulose is being used extensively in the manufacturing of processed food and beverage products and utilization in the healthcare industry.
The research report covers Porter's Five Forces Model, Market Attractiveness Analysis, and Value Chain analysis. These tools help to get a clear picture of the industry's structure and evaluate the competition attractiveness at a global level. Additionally, these tools also give an inclusive assessment of each segment in the global market of Isomaltulose. The growth and trends of Isomaltulose industry provide a holistic approach to this study.
This section of the Isomaltulose market report provides detailed data on the segments at country and regional level, thereby assisting the strategist in identifying the target demographics for the respective product or services with the upcoming opportunities.
This section covers the regional outlook, which accentuates current and future demand for the Isomaltulose market across North America, Europe, Asia-Pacific, Latin America, and Middle East & Africa. Further, the report focuses on demand, estimation, and forecast for individual application segments across all the prominent regions.
The research report also covers the comprehensive profiles of the key players in the market and an in-depth view of the competitive landscape worldwide. The major players in the Isomaltulose market include Now Food, BENEO GmbH, Merck KGaA, Cargill Inc., ErgoNutrition(TM), . This section consists of a holistic view of the competitive landscape that includes various strategic developments such as key mergers & acquisitions, future capacities, partnerships, financial overviews, collaborations, new product developments, new product launches, and other developments.
In case you have any custom requirements, do write to us. Our research team can offer a customized report as per your need.