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市場調査レポート
商品コード
1360126
中南米のカカオ製品市場2028年までの予測:地域別分析:タイプ別、カテゴリー別、用途別South & Central America Cocoa Derivatives Market Forecast to 2028 -Regional Analysis - by Type (Cocoa Butter, Cocoa Beans, Cocoa Powder, and Others), Category (Organic and Conventional), Application |
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中南米のカカオ製品市場2028年までの予測:地域別分析:タイプ別、カテゴリー別、用途別 |
出版日: 2023年08月18日
発行: The Insight Partners
ページ情報: 英文 119 Pages
納期: 即納可能
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中南米のカカオ製品市場は、2022年の22億8,525万米ドルから2028年には31億2,516万米ドルに成長すると予測されます。2022年から2028年までのCAGRは5.4%と推定されます。
化粧品産業における持続可能な美容成分としてのカカオの利用が中南米のカカオ製品市場を牽引
カカオは健康な皮膚を促進する最も有益な美容成分の一つであり、そのため化粧品業界で一般的に使用されています。カカオにはオメガ6脂肪酸、ポリフェノール、フラボノイド、抗酸化物質が豊富に含まれており、さまざまなスキンケア製品や化粧品に利用できます。例えば、カカオバターは脂肪酸含有量が高いため、保湿剤、リップクリーム、ボディバターなどに広く使われています。また、肌のシワや傷跡などを目立たなくする効果もあります。カカオバターは日焼けを防ぐのに役立ちます。さらに、カカオバターは肌荒れ、抜け毛、その他の健康問題に対して治療効果を発揮します。その不飽和脂肪および一価不飽和オレイン酸の内容は毛および皮の健康に貢献します。同様に、カカオパウダーは、ドライシャンプーやアイシャドウなど、多くのDIY(Do It Yourself)ナチュラルビューティー・レシピを作るのに使うことができます。また、カカオは化粧品の着色料や香料としても多く使われています。その有益な特性により、カカオベースの化粧品に対する消費者の需要が増加しているため、メーカーはこの物質を持続可能な美容成分として活用しています。メーカーによるこうした製品革新がカカオ製品の需要を押し上げ、市場の成長を後押ししています。
中南米カカオデリバティブ市場概要
中南米のカカオデリバティブ市場は、ブラジル、アルゼンチン、その他中南米に区分されます。ブラジルは世界第7位のカカオ生産国、世界第5位のチョコレート消費国です。全米カカオ加工産業協会(AIPC)によると、2021年の総粉砕量は2020年比4.4%増の224,168トンに達します。ナスダック・カーギルによると、インコーポレイテッド、オラム・インターナショナル、バリー・カレボーが国内の主要加工業者で、カカオ豆の年間粉砕能力は累計27万5000トン。地域全体の加工業者によるカカオ粉砕のこのような増加に伴い、カカオパウダー、カカオバター、カカオリカー、カカオ豆の採用が中南米諸国で増加しています。経済複雑性観測所(OEC)によると、アルゼンチンは2020年に7,430万米ドルのチョコレートを輸出しました。アルゼンチンの主なチョコレート輸出先は、ブラジル、ウルグアイ、チリ、パラグアイで、それぞれ3,510万米ドル、848万米ドル、494万米ドル、461万米ドル相当です。このように輸出が増加し、カカオとカカオ製品への需要が高まった背景には、中南米のカカオ消費者が一般的に価格に敏感ではないことなどがあります。この地域の消費者はカカオとその派生物を消費することの利点を強く認識しており、それが飲食品産業におけるカカオ派生物の需要を促進しています。また、植物由来成分を配合した化粧品への需要が、この地域の化粧品・パーソナルケア産業におけるカカオ製品の売上を促進しており、ひいては中南米のカカオ製品市場の成長を後押ししています。
中南米のカカオ製品市場の収益と2028年までの予測(金額)
中南米のカカオ製品市場セグメンテーション
中南米のカカオ製品市場はタイプ、カテゴリー、用途、国に区分されます。
タイプ別では、中南米のカカオ製品市場はカカオバター、カカオビーンズ、カカオパウダー、その他に区分されます。2022年、カカオ豆セグメントは中南米カカオデリバティブ市場で最大のシェアを記録しました。
カテゴリーに基づき、中南米カカオ製品市場は有機と従来型に二分されます。2022年、中南米のカカオデリバティブ市場では従来型セグメントがより大きなシェアを記録しました。
用途に基づき、中南米カカオ製品市場は飲食品、パーソナルケア、その他に区分されます。2022年には、飲食品セグメントが南米カカオデリバティブ市場で最大のシェアを記録しました。食品・飲料セグメントはさらに、ベーカリー・菓子類、乳製品・冷菓、飲食品、その他の食品・飲料に区分されます。
国別では、中南米カカオ製品市場はブラジル、アルゼンチン、その他中南米に区分されます。2022年には、ブラジルのセグメントが中南米のカカオ製品市場で最大のシェアを記録しました。
Barry Callebaut AG、Cargill, Inc、Ecuakao Group Ltd、Indcre SA、JB Foods Ltd、MONERA COCOA SA、Natra SA、Olam Groupe Ltdが中南米カカオデリバティブ市場で事業を展開する主要企業です。
The South & Central America Cocoa Derivatives Market is expected to grow from US$ 2,285.25 million in 2022 to US$ 3,125.16 million by 2028. It is estimated to grow at a CAGR of 5.4% from 2022 to 2028.
Utilization of Cocoa as Sustainable Beauty Ingredient in Cosmetics Industry Drive South & Central America Cocoa Derivatives Market
Cocoa is one of the most beneficial beauty ingredients promoting healthy skin and, thus, is commonly employed in the cosmetic industry. It is rich in omega-6 fatty acids, polyphenols, flavonoids, and antioxidants, and can be used to make a variety of skincare and cosmetic products. For instance, cocoa butter is widely used in moisturizers, lip balm, and body butter due to its high fatty acid content. It helps reduce wrinkles, scars, and other marks on human skin. Cocoa butter helps to protect against sunburn. Moreover, cocoa butter exhibits therapeutic benefits against skin irritations, hair loss, and other health concerns. Its unsaturated fat and monounsaturated oleic acid content contributes to hair and skin health. Similarly, cocoa powder can be used to make many do-it-yourself (DIY) natural beauty recipes, including dry shampoo and eye shadow. Cocoa is also used significantly as a coloring and flavoring agent in cosmetics. With the increasing consumer demand for cocoa-based cosmetics due to their beneficial properties, manufacturers are utilizing this substance as a sustainable beauty ingredient. Such product innovation by manufacturers boosts the demand for cocoa derivatives, thereby bolstering the market growth.
South & Central America Cocoa Derivatives Market Overview
The South & Central America cocoa derivatives market is segmented into Brazil, Argentina, and the Rest of South & Central America. Brazil stands as the seventh-largest cocoa producer and fifth-largest chocolate consumer in the world. According to the National Association of the Cocoa Processing Industry (AIPC), total grinding in 2021 reached 224,168 tons, 4.4% more than in 2020. According to Nasdaq-Cargill, Incorporated, Olam International, and Barry Callebaut are the major processors in the country, with the cumulative capacity to grind cocoa beans 275,000 tons per year. With such an increase in cocoa grinding by the processors across the region, the adoption of cocoa powder, cocoa butter, cocoa liquor, and cocoa beans is growing in South & Central American countries. According to the Observatory of Economic Complexity (OEC), Argentina exported chocolate worth US$ 74.3 million in 2020. The leading destinations of chocolate exports for Argentina are Brazil, Uruguay, Chile, and Paraguay, with exports worth US$ 35.1 million, US$ 8.48, US$ 4.94M, and US$ 4.61M, respectively. This increased in export and increased demand for cocoa and cocoa products is backed by the factors such as the cocoa consumers in the South & Central America are not generally price sensitive. The consumers in the region are highly aware of the benefits of consuming cocoa and its derivatives, which propels the demand for cocoa derivatives in the food & beverages industry. Also, the demand for cosmetics infused with plant-based ingredients is fueling the cocoa derivatives sales in the cosmetics and personal care industry in the region, in turn, bolstering the South & Central America cocoa derivatives market growth.
South & Central America Cocoa Derivatives Market Revenue and Forecast to 2028 (US$ Million)
South & Central America Cocoa Derivatives Market Segmentation
The South & Central America Cocoa Derivatives Market is segmented into type, category, application, and country.
Based on type, the South & Central America Cocoa Derivatives Market is segmented into cocoa butter, cocoa beans, cocoa powder, and others. In 2022, the cocoa beans segment registered a largest share in the South & Central America cocoa derivatives market.
Based on category, the South & Central America Cocoa Derivatives Market is bifurcated into organic and conventional. In 2022, the conventional segment registered a larger share in the South & Central America cocoa derivatives market.
Based on application, the South & Central America Cocoa Derivatives Market is segmented into food and beverages, personal care, and other. In 2022, the food and beverages segment registered a largest share in the South & Central America cocoa derivatives market. The food and beverages segment is further segmented into bakery and confectionery, dairy and frozen desserts, beverages, and other food and beverages.
Based on country, the South & Central America Cocoa Derivatives Market is segmented into Brazil, Argentina, and the Rest of South & Central America. In 2022, Brazil segment registered a largest share in the South & Central America cocoa derivatives market.
Barry Callebaut AG, Cargill, Inc, Ecuakao Group Ltd, Indcre SA, JB Foods Ltd, MONERA COCOA SA, Natra SA, and Olam Groupe Ltd are the leading companies operating in the South & Central America cocoa derivatives market.