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市場調査レポート
商品コード
1284060
マイクログリーン市場の2028年までの予測- タイプ別、農法別、流通チャネル別、エンドユーザー別、地域別の世界分析Microgreens Market Forecasts to 2028 - Global Analysis By Type, Farming, Distribution Channel, End User and By Geography |
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カスタマイズ可能
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マイクログリーン市場の2028年までの予測- タイプ別、農法別、流通チャネル別、エンドユーザー別、地域別の世界分析 |
出版日: 2023年06月01日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 175+ Pages
納期: 2~3営業日
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ストラティスティックスMRCによると、マイクログリーンの世界市場は2022年に15億1,000万米ドルを占め、2028年には30億7,000万米ドルに達すると予測され、予測期間中に12.5%のCAGRで成長します。
マイクログリーンは、発育の初期段階で収穫された食用植物です。その収穫サイクルは短いです。品種やマイクログリーンの種類にもよりますが、7~14日で収穫できるようになります。マイクログリーンは、多くの注意を払い、環境をコントロールする必要があるため、主に屋内の垂直農法や温室農法で栽培されています。マイクログリーンは、温度18~24℃、相対湿度(RH)40~60%の範囲で最もよく育ちます。そのため、庇護栽培が広く行われています。マイクログリーンは、その豊かな香りとさまざまな色や食感から、パスタ、ピザ、オムレツ、サラダなど、さまざまな料理の色や食感、風味を向上させるために使用されることがほとんどです。また、ビタミン、ミネラル、抗酸化物質が豊富に含まれています。
情報プラットフォームArtemisの調査によると、屋内栽培の生産者の約16%がマイクログリーンの生産に携わっています。
温室や屋内垂直栽培は、農地の生産性の向上、異常気象の駆除、生産資源の効率的な利用、害虫や雑草、作物の病気のリスクの低減などの利点があり、マイクログリーンの生産に広く使われている農業方法です。さらに、垂直農法や温室での情報技術の復活など、屋内農法における技術革新の高まりは、農家が農業を導入することを促し、予測期間中の世界のマイクログリーン市場の成長を間接的に支えています。
屋内垂直農法は、屋内農業の成長技術の一つです。ほとんどの農家は、この技術やこの農法で栽培できる作物について知らないです。センサー、人工知能、自律システム、水耕栽培、水耕栽培、空気耕栽培システムなどが、垂直農法や温室栽培に使われる技術のひとつです。これらの高度な技術を運用するためには、知識と技術を持った労働力が必要です。熟練労働者の不足は、世界のさまざまな分野に影響を及ぼしています。
小売業は急速に拡大し、インターネットビジネスが従来の実店舗を駆逐しつつあります。オンラインショップは、商品の需要に対応するために、これまで以上に在庫を増やす必要があります。そのため、マイクログリーンには大きな市場機会が生まれています。マイクログリーンは、生のまま摂取でき、調理や加熱の必要がないため、健康ビジネスにおいて非常に重要です。マイクログリーンはサイズが小さいため、移動が簡単で、家庭や温室の小さな面積で栽培することができます。
高い初期投資、高い生産コスト、流通経路の欠如が、マイクログリーン分野の成長を制限する主要な障害となっています。それ以外にも、特定の土壌の栄養不足とマイクログリーンに関する知識の不足が、市場に対する脅威となっています。さらに、未組織の市場管理、非遺伝子組み換えのマイクログリーンの需要の高まり、マイクログリーンの種類の少なさなども要因となっています。
COVID-19のパンデミック発生は、バリューチェーンの各段階においてマイクログリーンビジネスに大混乱を引き起こしました。また、生産、流通、在庫の各レベルで大きな混乱が発生しました。また、輸送や人員の移動の制限により、マイクログリーン生産用のハーブや野菜の種子の不足が確認されました。さらに、さまざまな国によって実施された複数の貿易規制が、市場の成長に影響を与えました。しかし、その栄養価の高さから、パンデミック時には最終消費者のマイクログリーンに対する需要が増加しました。
ブロッコリーには、炎症抑制、がん予防、心臓の健康増進、消化促進など、その摂取に関連する多くの健康効果があるため、この分野は有利な成長を遂げると推定されます。また、ビタミンCとビタミンEを高濃度に含むため、腎機能が低下している人にも有益です。そのため、ブロッコリーマイクログリーンの健康効果に対する人気の高まりや、ルーフガーデンやパークガーデンを利用したマイクログリーンの栽培が、ブロッコリーマイクログリーン品種のマイクログリーンの需要を押し上げると思われます。
屋内垂直農法分野は、遠隔操作やモバイルアプリケーションによる管理、自動灌漑、施肥などのIT技術の復活など、屋内垂直農法の技術進化が進んでいるため、予測期間中に最も高いCAGRの成長が見込まれています。屋内垂直農法とは、建物などの管理された環境で農作物を栽培することで、温度、光、適切な水、成長培地など、作物に必要な環境が提供されます。
北米は、米国での大規模なマイクログリーン栽培とレストランでの消費により、予測期間中に最大の市場シェアを占めると予測されます。全米でマイクログリーン農場が設立されています。米国では、屋内および垂直農法の進歩により、マイクログリーンが大規模に生産されています。米国では、ホテルやレストランのメニューの風味付けや鮮やかな付け合わせとして、シェフからの需要が高く、有機野菜栽培業者がマイクログリーン市場に参入している理由となっています。
欧州は、健康志向の高い人々の間でマイクログリーンの人気が高まっていることと、屋内垂直農法技術の迅速な導入により、予測期間中最も高いCAGRを示すと予測されます。また、欧州ではレストランの数が増え、健康的な食品への欲求が高まっているため、マイクログリーンの需要が高まると予想されます。さらに、欧州の保護栽培面積は大きく伸びており、世界の保護栽培面積の中で大きなシェアを獲得していることから、予測期間中に世界のマイクログリーン市場の成長を促進すると予想されます。
2021年10月、室内垂直農法のリーダーであるAeroFarms社は、ニュージャージー、ニューヨーク、コネチカット、マサチューセッツ、ロードアイランドを含む北東部とニューイングランド地域の350以上のStop &Shop Storeに葉物野菜の流通を拡大しました。
2021年3月、室内農業企業のGotham Greensは、直近8,700万ドルのシリーズD増資による資金を活用して、西海岸初の温室拠点となる10エーカーの施設を北カリフォルニアにオープンしました。この拡張により、同社のレタスやハーブの年間総生産量は4,000万ヘッドに増加します。
According to Stratistics MRC, the Global Microgreens Market is accounted for $1.51 billion in 2022 and is expected to reach $3.07 billion by 2028 growing at a CAGR of 12.5% during the forecast period. Microgreens are edible plants harvested at an early stage of development. Their crop cycle is short. They are ready to harvest in 7 to 14 days depending on the species and microgreens. Microgreens are primarily grown in indoor vertical and greenhouse farming methods since they demand a lot of attention and a controlled environment. Microgreens grow best at temperatures ranging from 18 to 24°C and relative humidity (RH) levels ranging from 40 to 60%. As a result, sheltered cultivation is widely used. Due to its rich aromatic flavour and range of colours and textures, microgreens are mostly used to improve the colour, texture, or flavour of various cuisines such as pasta, pizza, omelettes, and salads. They are rich in vitamins, minerals, and antioxidants.
According to a survey by Artemis, an intelligence platform, almost 16% of growers in indoor cultivation are involved in microgreens production.
Greenhouses and indoor vertical farming are widely used farming practises for producing microgreens due to benefits such as increased farming land productivity, control over extreme weather conditions, more efficient use of productive resources, and reduced risk of pests, weeds, and crop diseases. Furthermore, the rise in technological innovations in indoor Farming, such as the resurgence of information technology in vertical Farming and greenhouses, encourages farmers to adopt agriculture, indirectly supporting the growth of the global microgreens market during the forecast period.
Indoor vertical farming is one of the growing technologies in indoor farming. Most farmers are unaware of this technique and the crops that can be grown with this farming method. Sensors, artificial intelligence, autonomous systems, hydroponic, aquaponic, and aeroponic systems are among the technology used in vertical farming and greenhouse farming. A knowledgeable and skilled workforce is required to operate these sophisticated technologies. The shortage of a skilled workforce has affected different sectors globally.
The retail sector is quickly increasing, and internet businesses are displacing traditional brick-and-mortar stores. Online retailers must boost their inventory more than ever before in order to stay up with the demand for their products. This creates a massive market opportunity for microgreens. Microgreens are incredibly essential in the health business since they may be ingested fresh and do not require much preparation or heating. Because of their small size, they are easy to travel and grow in a small area of a home or greenhouse.
High initial investments, high production costs, and a lack of distribution channels are the key obstacles restricting the growth of the microgreen sector. Aside from that, certain soil nutrient deficiencies and a lack of knowledge about microgreens pose a threat to the market. Furthermore, unorganised market management, rising demand for non-GMO microgreens, and a limited variety of microgreens types are all factors.
The COVID-19 pandemic outbreak wreaked havoc on the microgreens business at every stage of the value chain. It also caused significant disruption at the production, distribution, and inventory levels. Shortages of herbs and vegetable seeds for microgreen production have also been observed due to transportation and personnel travel limitations. Furthermore, multiple trade restrictions implemented by various nations impacted the market growth. However, due to their nutritional properties, end-consumers' demand for microgreens increased during the pandemic.
The broccoli segment is estimated to have a lucrative growth, due to numerous health benefits associated with its consumption, such as fighting inflammation, cancer prevention, improved heart health, and improved digestion. It contains a high concentration of vitamin C and E, making it beneficial for those with compromised renal function. As a result, the growing popularity of the health benefits of broccoli microgreens, as well as the use of roof gardens and park gardens to grow microgreens, are likely to drive up demand for microgreens of the broccoli microgreens variety.
The indoor vertical farming segment is anticipated to witness the highest CAGR growth during the forecast period, because of the increasing technical evolution in indoor vertical farming, such as remote operations and the resurgence of information technology that allows managing things through mobile applications, automatic irrigations, and fertilisations. Indoor vertical farming is the cultivation of agricultural products in a controlled setting, such as a building, where crops are provided with the necessary environment, such as temperature, light, suitable water, and growth media.
North America is projected to hold the largest market share during the forecast period owing to the large-scale microgreens farming in the U.S. and consumption in restaurants. Microgreen farms have been established all across the nation. Microgreens are being produced on a huge scale in the United States thanks to the advancement of indoor and vertical farming practises. Microgreens are in high demand from chefs in the United States as flavour enhancers and vibrant garnishes on hotel and restaurant menus, which is why organic vegetable growers are entering the microgreens market.
Europe is projected to have the highest CAGR over the forecast period, owing to growing popularity of microgreens in health-conscious populations and the quick adoption of indoor vertical farming technology. In addition, an expanding number of restaurants and a growing desire for healthy food items in Europe are expected to drive up demand for microgreens. Furthermore, the area under protected cultivation in Europe has been growing significantly and has gained a significant share of the global area under protected cultivation, which is expected to drive the growth of the global microgreens market during the forecast period.
Some of the key players profiled in the Microgreens Market include Fresh Origins, The Chef's Garden Inc., AeroFarms, Madar Farms, 2BFresh (Teshuva Agricultural Projects Ltd.), Metro Microgreens, Bowery Farming Inc., GoodLeaf Farms (TruLeaf), Farmbox Greens LLC (Charlie's Produce), Living Earth Farm, Gotham Greens, Shanghai Dehuan Industry Co. Ltd and Jiangsu Skyplant Greenhouse Technology Co. Ltd.
In October 2021, AeroFarms, a leader in indoor vertical farming, expanded its distribution of leafy greens to more than 350 Stop & Shop Stores across the Northeast and New England regions, including New Jersey, New York, Connecticut, Massachusetts, and Rhode Island.
In March 2021, The indoor agriculture company Gotham Greens has opened a 10-acre facility in Northern California, its first West Coast greenhouse location, using funding from its most recent 87 million Series D capital raise. This expansion will increase its total annual production to 40 million heads of lettuce and herbs.