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市場調査レポート
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1683431

米国のバイオスティミュラント市場:市場シェア分析、産業動向、成長予測(2025~2030年)

United States Biostimulants - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2025 - 2030)


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英文 140 Pages
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2~3営業日
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米国のバイオスティミュラント市場:市場シェア分析、産業動向、成長予測(2025~2030年)
出版日: 2025年03月18日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 140 Pages
納期: 2~3営業日
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概要

米国のバイオスティミュラント市場規模は2025年に6億1,000万米ドルと推定され、2030年には11億4,000万米ドルに達すると予測され、予測期間(2025~2030年)のCAGRは13.56%で成長すると予測されています。

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  • 米国のバイオスティミュラント市場は、フミン酸やフルボ酸、アミノ酸、タンパク質加水分解物、海藻抽出物、有機植物や動物由来のその他のバイオスティミュラントなど、多くの有効成分で構成されています。
  • 米国のバイオスティミュラント市場では、タンパク質加水分解物が最も高いシェアを占め、2022年には37.3%のシェアを獲得しました。2022年の市場規模は1億5,550万米ドルで、消費量は1万4,300トンでした。タンパク質加水分解物を使用することで、農作物や園芸作物の収量や品質形質を向上させることができるため、高いシェアにつながっています。
  • 腐植酸がタンパク質加水分解物に続き、2022年の市場シェアは27.6%でした。腐植酸は、大豆、小麦、米、トウモロコシなどの作物、ジャガイモ、トマト、キュウリ、ピーマンなどの野菜作物、柑橘類(Citrus limon)やブドウ(Vitis vinifera)などの果実作物の根系の改善に役立ちます。
  • 畑作物の有機栽培面積は最大で、バイオスティミュラント消費量の大部分、すなわち2022年には71.4%を占めていました。これらの作物に続くのは園芸作物と換金作物で、同年のシェアはそれぞれ27.5%と1.1%でした。
  • さまざまな作物に対する潜在的なプラスの効果が科学文献で報告されているにもかかわらず、柑橘類やイチゴのような商業栽培作物や、トマトやトウガラシのような野菜に対するバイオスティミュラントの効果に関する知識は、特にフロリダやカリフォルニアのような国内の多くの州ではほとんどないです。
  • オーガニック製品に対する需要の高まり、農業の進歩、農業におけるバイオベースの資源の利用の増加、政府の支援施策などが、米国のバイオスティミュラント市場を牽引しています。

米国のバイオスティミュラント市場動向

国の法規制別、特に連作作物における有機栽培面積の増加

  • 2021年、米国の有機農業の栽培面積は62万3,000ヘクタールでした。米国における有機農業は過去20年間で大幅に増加したが、そのほとんどは特定の法律や規制の導入によるものです。カリフォルニア州の有機農場・牧場の数は、2021年には3,061となり、米国で最も多くの有機認定農場がありました。ペンシルベニア州には1,125以上の有機認定農場がありました。2019年に稼働している認証有機農場は1,554万8,000近くが作物を栽培し、713万9,000農場が牧草地と放牧地を運営していました。苗床と温室からのものを含む作物の販売額は、ほぼ58億米ドルに達しました。
  • 国内の有機農業は耕作作物で占められています。2021年には、有機農地全体の約71.8%を占めました。穀類の生産がこの国の農業セクターの大半を占めています。主要穀物にはトウモロコシ、小麦、コメ、キビなどがあります。オーガニック製品の消費は、さまざまな健康上の利点からオーガニック食品を選ぶようになっている米国の消費者の間で人気となっています。
  • 有機園芸作物全体の栽培面積は増加傾向にあり、2017年の11万2,900ヘクタールから2021年には15万6,100ヘクタールとなります。2021年の国内生産については、果物・野菜の上位5品目はリンゴ(31.1%)、イチゴ(9.5%)、オレンジ(6.9%)、ロメインレタス(6.7%)、ジャガイモ(6.2%)です。貿易の場合、輸入が多いのはバナナ(53.1%)、アボカド(7.7%)、マンゴー(5.8%)、ブルーベリー(5.0%)、カボチャ(4.3%)で、輸出が多いのはリンゴ(80.0%)、ナシ(14.4%)、サクランボ(4.0%)、乾燥タマネギ(1.5%)、ジャガイモ(0.2%)です。

果物・野菜部門を中心とする有機農産物への需要の高まり、有機食品への1人当たり支出額の増加

  • 米国は世界有数の有機製品消費国です。ニュートリションビジネスジャーナル誌(NBJ、2021年)によると、2020年時点で、同国の有機食品の総売上高は516億米ドルを占めています。米国は北米地域でオーガニック製品に対する一人当たりの支出が最も大きく、2021年には186.7米ドルに相当しました。
  • オーガニック生鮮果物・野菜は、オーガニック食品小売産業の設立以来、オーガニック食品の主要カテゴリーとなっています。2020年には、これらの有機製品の小売売上高は200億米ドルと評価され、有機農産物に対する需要の高まりを示しています。オーガニックの新鮮果物や野菜に対する需要は、過去20年間で着実に増加しています。有機食品の売上が増加しているのは、特に高所得層の消費者意識の高まりによるものです。最も需要の高い有機食品カテゴリーには、卵、乳製品、果物、野菜などの基本食品が含まれます。
  • 有機食品の嗜好は、人口層や地域によって異なります。18~29歳の若年層は、65歳以上の高齢層に比べてオーガニック製品を求める傾向が強い(50%超)。所得と地域も関係しており、所得が3万米ドル以下の人の42%、7万5,000米ドル以上の人の49%がオーガニック製品を求めています。
  • オーガニック製品に対する1人当たりの支出は国内で増加しており、2017~2021年にかけてCAGR 5.2%を記録しています。オーガニック製品に対する需要の高まりは、米国のオーガニック生産者が国内外の高価値市場を開拓する機会を生み出しています。有機製品に関連する価格プレミアムは、低所得層の消費者にとって有機食品消費の主要制限要因の1つです。

米国のバイオスティミュラント産業概要

米国のバイオスティミュラント市場はセグメント化されており、上位5社で6.66%を占めています。この市場の主要企業は、BioLine Corporation、Corteva Agriscience、Hello Nature USA Inc.、Humic Growth Solutions Inc.、Valagro USAです。

その他の特典

  • エクセル形式の市場予測(ME)シート
  • 3ヶ月のアナリストサポート

目次

第1章 エグゼクティブサマリーと主要調査結果

第2章 レポートのオファー

第3章 イントロダクション

  • 調査の前提条件と市場定義
  • 調査範囲
  • 調査手法

第4章 主要産業動向

  • 有機栽培面積
  • 一人当たりのオーガニック製品への支出
  • 規制の枠組み
    • 米国
  • バリューチェーンと流通チャネル分析

第5章 市場セグメンテーション

  • 形態
    • アミノ酸
    • フルボ酸
    • フミン酸
    • タンパク質加水分解物
    • 海藻エキス
    • その他のバイオスティミュラント
  • 作物タイプ
    • 換金作物
    • 園芸作物
    • 畑作物

第6章 競争情勢

  • 主要な戦略的動き
  • 市場シェア分析
  • 企業情勢
  • 企業プロファイル(世界レベル概要、市場レベル概要、主要な事業セグメント、財務、従業員数、主要情報、市場ランク、市場シェア、製品・サービス、最近の動向分析を含む)。
    • BioLine Corporation
    • Corteva Agriscience
    • FBSciences Inc.
    • Hello Nature USA Inc.
    • Humic Growth Solutions Inc.
    • Ocean Organics Corp.
    • Plant Response BIoTech Inc.
    • Sigma Agriscience LLC
    • Symborg Inc.
    • Valagro USA

第7章 CEOへの主要戦略的質問

第8章 付録

  • 世界概要
    • 概要
    • ファイブフォース分析フレームワーク
    • 世界のバリューチェーン分析
    • 市場力学(DROs)
  • 情報源と参考文献
  • 図表一覧
  • 主要洞察
  • データパック
  • 用語集
目次
Product Code: 70069

The United States Biostimulants Market size is estimated at 0.61 billion USD in 2025, and is expected to reach 1.14 billion USD by 2030, growing at a CAGR of 13.56% during the forecast period (2025-2030).

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  • The biostimulants market in the United States consists of many active ingredients, such as humic and fulvic acids, amino acids, protein hydrolysates, seaweed extracts, and other biostimulants like organic plants and animal derivatives.
  • Protein hydrolysates held the highest share in the US biostimulants market, with a share of 37.3% in 2022. The market was valued at USD 155.5 million in 2022, with a consumption volume of 14.3 thousand metric tons. The use of protein hydrolysates can improve yield and quality traits in agricultural and horticultural crops, thus leading to their high share.
  • Humic acids followed protein hydrolysates, accounting for a market share of 27.6% in 2022. Humic acids help improve the root system of crops such as soybean, wheat, rice, and maize; vegetable crops such as potato, tomato, cucumber, and pepper; and fruit crops such as citrus (Citrus limon) and grape (Vitis vinifera).
  • The field crops held the maximum area under organic cultivation and accounted for a significant share of biostimulant consumption, i.e., 71.4% in 2022. These crops were followed by horticultural and cash crops, with shares of 27.5% and 1.1% in the same year, respectively.
  • Despite the potentially positive effects on different crops reported in the scientific literature, there is little knowledge regarding biostimulant effects on commercially grown crops like citrus and strawberry and vegetables like tomato and capsicum, particularly in many states of the country, like Florida and California.
  • The growing demand for organic products, the advancement of the agricultural industry, the increasing use of bio-based resources in farming, and supportive government policies drive the US market for biostimulants.

United States Biostimulants Market Trends

Increase in organic area, particularly in row crops, due to country's laws and regulations

  • In 2021, the area under organic agricultural farming in the United States was 623 thousand hectares. Organic agriculture in the United States has increased significantly in the previous 20 years, mostly due to the introduction of particular laws and regulations. The number of organic farms and ranches in California was 3,061 in 2021, the largest number of certified organic farms in the United States. There were over 1,125 certified organic farms in Pennsylvania. Nearly 15,548 thousand certified organic farms in operation used cropland in 2019, while 7,139 thousand farms operated pastureland and rangeland. The sales value of crops, including those from nurseries and greenhouses, amounted to nearly USD 5.8 billion.
  • Row crops dominated organic farming in the nation. In 2021, they accounted for about 71.8% of all organic cropland. The production of cereal crops predominates the country's agricultural sector. The main cereals include maize, wheat, rice, and millet. The consumption of organic products has become popular among US consumers who increasingly choose to eat organic foods because of their various health benefits.
  • There is an increasing trend in the overall organic horticultural crop cultivation area, from 112.9 thousand hectares in 2017 to 156.1 thousand hectares in 2021. Regarding domestic production in 2021, the top five fruits and vegetables were apples (31.1%), strawberries (9.5%), oranges (6.9%), romaine lettuce (6.7%), and potatoes (6.2%). In the case of trade, the most imported produce was bananas (53.1%), avocados (7.7%), mangoes (5.8%), blueberries (5.0%), and squashes (4.3%), while the most exported were apples (80.0%), pears (14.4%), cherries (4.0%), dried onions (1.5%), and potatoes (0.2%).

Growing demand for organic produce especially in the fruits and vegetables sector, rise in per capita spending on organic food

  • The United States is one of the largest organic product consumers in the world. As of 2020, the total sales of organic food products in the country accounted for USD 51.6 billion, according to the Nutrition Business Journal (NBJ, 2021). The United States had the largest per capita spending on organic products in the North American region, worth USD 186.7 in 2021.
  • Organic fresh fruits and vegetables have been the leading category of organic food since the establishment of the organic food retail industry. In 2020, retail sales for these organic products were valued at USD 20.0 billion, showing a growing demand for organic produce. The demand for organic fresh fruits and vegetables has steadily risen over the past two decades. Organic food sales are rising due to growing consumer awareness, especially among high-income consumers. The most in-demand organic categories include basic foods like eggs, dairy, fruits, and vegetables.
  • Organic food preferences vary by demographic and region. Younger people aged between 18 and 29 are more likely to seek organic products (over 50%) compared to older people aged 65 and above. Income and region also play a role, with 42% of those with under USD 30,000 income and 49% of those with over USD 75.0 thousand seeking organic products.
  • The per capita spending on organic products is increasing in the country, recording a CAGR of 5.2% between 2017 and 2021. The growing demand for organic products is creating opportunities for US organic producers to tap into high-value markets both domestically and abroad. The price premium associated with organic products is one of the major limiting factors for organic food consumption for low-income consumers.

United States Biostimulants Industry Overview

The United States Biostimulants Market is fragmented, with the top five companies occupying 6.66%. The major players in this market are BioLine Corporation, Corteva Agriscience, Hello Nature USA Inc., Humic Growth Solutions Inc. and Valagro USA (sorted alphabetically).

Additional Benefits:

  • The market estimate (ME) sheet in Excel format
  • 3 months of analyst support

TABLE OF CONTENTS

1 EXECUTIVE SUMMARY & KEY FINDINGS

2 REPORT OFFERS

3 INTRODUCTION

  • 3.1 Study Assumptions & Market Definition
  • 3.2 Scope of the Study
  • 3.3 Research Methodology

4 KEY INDUSTRY TRENDS

  • 4.1 Area Under Organic Cultivation
  • 4.2 Per Capita Spending On Organic Products
  • 4.3 Regulatory Framework
    • 4.3.1 United States
  • 4.4 Value Chain & Distribution Channel Analysis

5 MARKET SEGMENTATION (includes market size in Value in USD and Volume, Forecasts up to 2030 and analysis of growth prospects)

  • 5.1 Form
    • 5.1.1 Amino Acids
    • 5.1.2 Fulvic Acid
    • 5.1.3 Humic Acid
    • 5.1.4 Protein Hydrolysates
    • 5.1.5 Seaweed Extracts
    • 5.1.6 Other Biostimulants
  • 5.2 Crop Type
    • 5.2.1 Cash Crops
    • 5.2.2 Horticultural Crops
    • 5.2.3 Row Crops

6 COMPETITIVE LANDSCAPE

  • 6.1 Key Strategic Moves
  • 6.2 Market Share Analysis
  • 6.3 Company Landscape
  • 6.4 Company Profiles (includes Global Level Overview, Market Level Overview, Core Business Segments, Financials, Headcount, Key Information, Market Rank, Market Share, Products and Services, and Analysis of Recent Developments).
    • 6.4.1 BioLine Corporation
    • 6.4.2 Corteva Agriscience
    • 6.4.3 FBSciences Inc.
    • 6.4.4 Hello Nature USA Inc.
    • 6.4.5 Humic Growth Solutions Inc.
    • 6.4.6 Ocean Organics Corp.
    • 6.4.7 Plant Response Biotech Inc.
    • 6.4.8 Sigma Agriscience LLC
    • 6.4.9 Symborg Inc.
    • 6.4.10 Valagro USA

7 KEY STRATEGIC QUESTIONS FOR AGRICULTURAL BIOLOGICALS CEOS

8 APPENDIX

  • 8.1 Global Overview
    • 8.1.1 Overview
    • 8.1.2 Porter's Five Forces Framework
    • 8.1.3 Global Value Chain Analysis
    • 8.1.4 Market Dynamics (DROs)
  • 8.2 Sources & References
  • 8.3 List of Tables & Figures
  • 8.4 Primary Insights
  • 8.5 Data Pack
  • 8.6 Glossary of Terms