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市場調査レポート
商品コード
1379151
ポテトプロテイン市場レポート:タイプ、用途、地域別、2023-2028年Potato Protein Market Report by Type (Isolate, Concentrate, Hydrolyzed), Application (Animal Feed, Bakery and Confectionery, Meat, Supplements, and Others), and Region 2023-2028 |
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ポテトプロテイン市場レポート:タイプ、用途、地域別、2023-2028年 |
出版日: 2023年11月02日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 140 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のポテトプロテイン市場規模は2022年に4億180万米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2028年までに6億米ドルに達し、2022年から2028年の間に6.9%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
ポテトプロテインは、ポテトスターチを生成・分離する際に回収される乾燥製品別です。ポテトプロテインは、消化可能なタンパク質とアミノ酸の豊富な供給源であり、沈殿と遠心分離によってポテト・ジュースから抽出されます。ポテトプロテインは濃縮、分離、加水分解されたものが一般的で、動物性タンパク質の代替品として広く利用されています。ポテトプロテインは消化しやすく、体内の代謝を改善し、血圧を下げるのに役立ちます。また、水への溶解性、脂肪の吸収性、焼き菓子に気泡を含ませる起泡性など、さまざまな機能的特性を示します。その結果、ポテトプロテインは乳児用調製粉乳、栄養補助食品、焼き菓子類、菓子類、アイスクリーム、シリアル、スープ、スナック菓子の製造に広く利用されています。
大衆の健康志向の高まりとともに、飲食品産業が大きく成長していることが、市場の明るい見通しを生み出している主な要因の一つです。菜食主義への消費者の嗜好の変化に伴い、植物性タンパク質の効果的な供給源としてポテトプロテインの需要が高まっています。さらに、動物の健康維持に関する消費者の意識の高まりが、市場の成長を後押ししています。分離ポテトプロテインは、家畜やその他の家畜の筋肉の成長を促進し、消化を改善するために動物飼料に添加されます。これに伴い、スポーツドリンクや体重管理サプリメントにポテトプロテインが広く採用されていることも、市場の成長に寄与しています。さらに、タンパク質の変性と機能性の損失を最小限に抑える分離タンパク質の革新的な抽出技術の発売は、市場の成長を促進すると予想されます。
The global potato protein market size reached US$ 401.8 Million in 2022. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 600.0 Million by 2028, exhibiting a growth rate (CAGR) of 6.9% during 2022-2028.
Potato protein is the dry by-product collected during the generation and separation of potato starch. It is a rich source of digestible protein and amino acid profile and is extracted from potato juice through precipitation and centrifugation. Potato protein is commonly available in concentrated, isolated and hydrolyzed variants and is widely used as an alternative to animal-sourced proteins. It is easily digestible and aids in improving the metabolism of the body and lowering blood pressure. It also exhibits various functional properties, including dissolvability in water, absorption of fat and foaming abilities to incorporate air bubbles in baked goods. As a result, potato protein is widely utilized to manufacture infant formula, nutraceutical supplements, baked and confectionery products, ice creams, cereals, soups and snacks.
Significant growth in the food and beverage industry, along with increasing health consciousness among the masses, is one of the key factors creating a positive outlook for the market. With the shifting consumer preference toward vegan dietary patterns, there is a rising demand for potato protein as an effective source of plant-based protein. Moreover, rising awareness among the consumers regarding maintaining adequate animal health is providing a thrust to the growth of the market. Isolate potato protein is added to animal feed to promote muscle growth and improve digestion in livestock and other farm animals. In line with this, the widespread adoption of potato protein in sports drinks and weight management supplements is also contributing to the growth of the market. Additionally, the launch of innovative extraction technologies for isolate proteins that minimize protein denaturation and functionality loss is anticipated to drive the market toward growth.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global potato protein market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2023-2028. Our report has categorized the market based on type and application.
Isolate
Concentrate
Hydrolyzed
Animal Feed
Bakery and Confectionery
Meat
Supplements
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being AGRANA Beteiligungs-AG, Avebe, Bioriginal Food & Science Corp (Cooke Inc.), Duynie Group (Royal Cosun), Kemin Industries Inc, KMC Ingredients, Meelunie B.V. (Hoogwegt Groep B.V.), PEPEES Group, PPZ SA w Niechlowie, Roquette Freres and Tereos.