表紙:サワードウの世界市場 - 産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測(2023年~2030年)
市場調査レポート
商品コード
1312393

サワードウの世界市場 - 産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測(2023年~2030年)

Sourdough Market - Global Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast 2023-2030 - By Product, Technology, Grade, Application, End-user, Region: (North America, Europe, Asia Pacific, Latin America and Middle East and Africa)

出版日: | 発行: Fairfield Market Research | ページ情報: 英文 220 Pages | 納期: 2~5営業日

価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=155.85円
サワードウの世界市場 - 産業分析、規模、シェア、成長、動向、予測(2023年~2030年)
出版日: 2023年07月17日
発行: Fairfield Market Research
ページ情報: 英文 220 Pages
納期: 2~5営業日
  • 全表示
  • 概要
  • 目次
概要

世界のサワードウ市場は、消費者が従来のパンに対するその利点をますます認識するようになり、顕著な成長率を示しています。

当レポートでは、世界のサワードウ市場について調査分析し、市場力学、各地域の見通し、企業プロファイルなどを提供しています。

目次

第1章 エグゼクティブサマリー

  • 世界のサワードウ市場のスナップショット
  • 主な市場動向
  • 将来の予測
  • アナリストの推奨事項

第2章 市場の概要

  • 市場の定義とセグメンテーション
  • 市場力学
    • 促進要因
    • 抑制要因
    • 市場機会マトリックス
  • バリューチェーン分析
  • ポーターのファイブフォース分析
  • COVID-19の影響の分析
    • COVID-19前後のシナリオ
    • 供給に対する影響
    • 需要に対する影響
  • 政府の規制
  • 世界のベーカリー市場 - 概要
  • 経済分析
  • PESTLE

第3章 世界のサワードウ市場の見通し(2018年~2030年)

  • 世界のサワードウ市場の見通し:技術別(金額)(2018年~2030年)
  • 世界のサワードウ市場の見通し:用途別(金額)(2018年~2030年)
  • 世界のサワードウ市場の見通し:地域別(金額)(2018年~2030年)

第4章 北米のサワードウ市場の見通し(2018年~2030年)

  • 北米のサワードウ市場の見通し:技術別(金額)(2018年~2030年)
  • 北米のサワードウ市場の見通し:用途別(金額)(2018年~2030年)
  • 北米のサワードウ市場の見通し:国別(金額)(2018年~2030年)

第5章 欧州のサワードウ市場の見通し(2018年~2030年)

  • 欧州のサワードウ市場の見通し:技術別(金額)(2018年~2030年)
  • 欧州のサワードウ市場の見通し:用途別(金額)(2018年~2030年)
  • 欧州のサワードウ市場の見通し:国別(金額)(2018年~2030年)

第6章 アジア太平洋のサワードウ市場の見通し(2018年~2030年)

  • アジア太平洋のサワードウ市場の見通し:技術別(金額)(2018年~2030年)
  • アジア太平洋のサワードウ市場の見通し:用途別(金額)(2018年~2030年)
  • アジア太平洋のサワードウ市場の見通し:国別(金額)(2018年~2030年)

第7章 ラテンアメリカのサワードウ市場の見通し(2018年~2030年)

  • ラテンアメリカのサワードウ市場の見通し:技術別(金額)(2018年~2030年)
  • ラテンアメリカのサワードウ市場の見通し:用途別(金額)(2018年~2030年)
  • ラテンアメリカのサワードウ市場の見通し:国別(金額)(2018年~2030年)

第8章 中東・アフリカのサワードウ市場の見通し(2018年~2030年)

  • 中東・アフリカのサワードウ市場の見通し:技術別(金額)(2018年~2030年)
  • 中東・アフリカのサワードウ市場の見通し:用途別(金額)(2018年~2030年)
  • 中東・アフリカのサワードウ市場の見通し:国別(金額)(2018年~2030年)

第9章 競合情勢

  • 企業の市場シェア分析(2022年)
  • 競合ダッシュボード
  • 企業プロファイル
    • Ernst Bocker GmbH & Co. KG
    • Lesaffre
    • GoodMills Innovation GmbH
    • Puratos Group
    • IREKS GmbH
    • PHILIBERT SAVOURS S.A.S
    • Dr. Otto Suwelack Nachf. GmbH & Co.
    • AB Mauri Italy SpA
    • Bread SRSLY
    • Kensington Market Sourdough
    • Backaldrin International
    • Dawn Foods
    • Swiss Bake

第10章 付録

目次

The global sourdough market is witnessing a notable growth rate as consumers become increasingly aware of its benefits over conventional bread. Sourdough's low glycemic index (GI) makes it an ideal choice for diabetics, weight watchers, and fitness-conscious consumers. Between 2021 and 2025, the market is expected to attract several takers as consumers' palates shift towards healthier food options. The presence of yeast, lactobacilli, and biological leavening agents naturally in sourdough also promotes gut health, contributing to the positive demand in the food industry, according to Fairfield Market Research.

Quick Service Restaurants Drive Popularity of Sourdough

The flourishing quick service restaurant business is providing a steady source of income for the global sourdough market. The inclusion of healthier options on menus, including sourdough, is gaining popularity among consumers. Sourdough's novelty and health benefits have made a compelling case for its market growth, supported by its longer shelf life compared to conventional dough. Its versatility in various forms, such as dried powders, live fluid societies, and starter societies, further boosts its position in the quick service restaurant market.

Sourdough's Positive Impression on Baked Goods Fuels Sales

The rise of pizzerias and bakeries has contributed to the growth of the sourdough market. Its usage in producing cookies, buns, bread, waffles, cakes, and pastries presents a lucrative opportunity. Moreover, sourdough's application in pizza bases is also a driving factor for its global market. The growing interest in home baking and the emergence of artisanal bakeries are further bolstering the market's revenue. The analysts project increased penetration of sourdough in retail outlets as consumption rises in the coming years.

Europe Leads the Sourdough Market with Palates Favoring Its Taste

Europe is predicted to emerge as the leading consumer of sourdough between 2021 and 2025. Baking and bakeries hold a significant place in Europe's food culture, giving a boost to the regional market. Changing perceptions about healthy eating have also influenced purchasing patterns, favoring sourdough consumption. The expanding e-tailing platforms are contributing to increased sales in the region. Additionally, the introduction of flavors such as Sweet Potato & Carrot Sourdough, Quinoa Sourdough, Super White Sourdough, and Rye Pumpernickel Sourdough by Leon in partnership with Sainsbury's will further enhance the market's positive outlook.

Key Players in the Global Sourdough Market

Leading players in the global sourdough market include:

  • Lesaffre
  • REAL BREAD & FOOD CO.
  • Portland French Bakery
  • IREKS GmbH
  • Goodmills Group
  • Riverside Sourdough
  • Puratos
  • ITALMILL S.r.l.
  • Alpha Baking Co.
  • Lallemand Inc.

In the coming years, sourdough bread manufacturers will focus on introducing a variety of bread with different flavors to attract younger consumers. Initiatives like Dawn Foods launching a sourdough donut mix in 2020 will garner attention, enticing a wider consumer base over the forecast period.

Table of Contents

1. Executive Summary

  • 1.1. Global Sourdough Market Snapshot
  • 1.2. Key Market Trends
  • 1.3. Future Projections
  • 1.4. Analyst Recommendations

2. Market Overview

  • 2.1. Market Definitions and Segmentations
  • 2.2. Market Dynamics
    • 2.2.1. Drivers
      • 2.2.1.1. Driver A
      • 2.2.1.2. Driver B
      • 2.2.1.3. Driver C
    • 2.2.2. Restraints
      • 2.2.2.1. Restraint 1
      • 2.2.2.2. Restraint 2
    • 2.2.3. Market Opportunities Matrix
  • 2.3. Value Chain Analysis
  • 2.4. Porter's Five Forces Analysis
  • 2.5. Covid-19 Impact Analysis
    • 2.5.1. Pre-covid and Post-covid Scenario
    • 2.5.2. Supply Impact
    • 2.5.3. Demand Impact
  • 2.6. Government Regulations
  • 2.7. Global Bakery Market - Overview
  • 2.8. Economic Analysis
  • 2.9. PESTLE

3. Global Sourdough Market Outlook, 2018 - 2030

  • 3.1. Global Sourdough Market Outlook, by Technology, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 3.1.1. Key Highlights
      • 3.1.1.1. Type 1
      • 3.1.1.2. Type 2
      • 3.1.1.3. Type 3
  • 3.2. Global Sourdough Market Outlook, by Application, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 3.2.1. Key Highlights
      • 3.2.1.1. Bread
      • 3.2.1.2. Pizza
      • 3.2.1.3. Buns
      • 3.2.1.4. Cakes
      • 3.2.1.5. Cookies
      • 3.2.1.6. Waffles & Pancakes
  • 3.3. Global Sourdough Market Outlook, by Region, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 3.3.1. Key Highlights
      • 3.3.1.1. North America
      • 3.3.1.2. Europe
      • 3.3.1.3. Asia Pacific
      • 3.3.1.4. Latin America
      • 3.3.1.5. Middle East & Africa
    • 3.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis

4. North America Sourdough Market Outlook, 2018 - 2030

  • 4.1. North America Sourdough Market Outlook, by Technology, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 4.1.1. Key Highlights
      • 4.1.1.1. Type 1
      • 4.1.1.2. Type 2
      • 4.1.1.3. Type 3
  • 4.2. North America Sourdough Market Outlook, by Application, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 4.2.1. Key Highlights
      • 4.2.1.1. On-premises
      • 4.2.1.2. Off-premises
  • 4.3. North America Sourdough Market Outlook, by Country, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 4.3.1. Key Highlights
      • 4.3.1.1. U.S.
      • 4.3.1.2. Canada
    • 4.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis

5. Europe Sourdough Market Outlook, 2018 - 2030

  • 5.1. Europe Sourdough Market Outlook, by Technology, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 5.1.1. Key Highlights
      • 5.1.1.1. Type 1
      • 5.1.1.2. Type 2
      • 5.1.1.3. Type 3
  • 5.2. Europe Sourdough Market Outlook, by Application, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 5.2.1. Key Highlights
      • 5.2.1.1. Bread
      • 5.2.1.2. Pizza
      • 5.2.1.3. Buns
      • 5.2.1.4. Cakes
      • 5.2.1.5. Cookies
      • 5.2.1.6. Waffles & Pancakes
  • 5.3. Europe Sourdough Market Outlook, by Country, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 5.3.1. Key Highlights
      • 5.3.1.1. Germany
      • 5.3.1.2. France
      • 5.3.1.3. U.K.
      • 5.3.1.4. Italy
      • 5.3.1.5. Spain
      • 5.3.1.6. Russia
      • 5.3.1.7. Rest of Europe
    • 5.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis

6. Asia Pacific Sourdough Market Outlook, 2018 - 2030

  • 6.1. Asia Pacific Sourdough Market Outlook, by Technology, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 6.1.1. Key Highlights
      • 6.1.1.1. Type 1
      • 6.1.1.2. Type 2
      • 6.1.1.3. Type 3
  • 6.2. Asia Pacific Sourdough Market Outlook, by Application, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 6.2.1. Key Highlights
      • 6.2.1.1. Bread
      • 6.2.1.2. Pizza
      • 6.2.1.3. Buns
      • 6.2.1.4. Cakes
      • 6.2.1.5. Cookies
      • 6.2.1.6. Waffles & Pancakes
  • 6.3. Asia Pacific Sourdough Market Outlook, by Country, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 6.3.1. Key Highlights
      • 6.3.1.1. China
      • 6.3.1.2. Japan
      • 6.3.1.3. South Korea
      • 6.3.1.4. India
      • 6.3.1.5. Southeast Asia
      • 6.3.1.6. Rest of Asia Pacific
    • 6.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis

7. Latin America Sourdough Market Outlook, 2018 - 2030

  • 7.1. Latin America Sourdough Market Outlook, by Technology, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 7.1.1. Key Highlights
      • 7.1.1.1. Type 1
      • 7.1.1.2. Type 2
      • 7.1.1.3. Type 3
  • 7.2. Latin America Sourdough Market Outlook, by Application, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 7.2.1. Key Highlights
      • 7.2.1.1. Bread
      • 7.2.1.2. Pizza
      • 7.2.1.3. Buns
      • 7.2.1.4. Cakes
      • 7.2.1.5. Cookies
      • 7.2.1.6. Waffles & Pancakes
  • 7.3. Latin America Sourdough Market Outlook, by Country, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 7.3.1. Key Highlights
      • 7.3.1.1. Brazil
      • 7.3.1.2. Mexico
      • 7.3.1.3. Rest of Latin America
    • 7.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis

8. Middle East & Africa Sourdough Market Outlook, 2018 - 2030

  • 8.1. Middle East & Africa Sourdough Market Outlook, by Technology, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 8.1.1. Key Highlights
      • 8.1.1.1. Type 1
      • 8.1.1.2. Type 2
      • 8.1.1.3. Type 3
  • 8.2. Middle East & Africa Sourdough Market Outlook, by Application, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 8.2.1. Key Highlights
      • 8.2.1.1. Bread
      • 8.2.1.2. Pizza
      • 8.2.1.3. Buns
      • 8.2.1.4. Cakes
      • 8.2.1.5. Cookies
      • 8.2.1.6. Waffles & Pancakes
  • 8.3. Middle East & Africa Sourdough Market Outlook, by Country, Value (US$ Mn), 2018 - 2030
    • 8.3.1. Key Highlights
      • 8.3.1.1. GCC
      • 8.3.1.2. South Africa
      • 8.3.1.3. Rest of Middle East & Africa
    • 8.3.2. BPS Analysis/Market Attractiveness Analysis

9. Competitive Landscape

  • 9.1. Company Market Share Analysis, 2022
  • 9.2. Competitive Dashboard
  • 9.3. Company Profiles
    • 9.3.1. Ernst Bocker GmbH & Co. KG
      • 9.3.1.1. Company Overview
      • 9.3.1.2. Product Portfolio
      • 9.3.1.3. Financial Overview
      • 9.3.1.4. Business Strategies and Development
    • 9.3.2. Lesaffre
    • 9.3.3. GoodMills Innovation GmbH
    • 9.3.4. Puratos Group
    • 9.3.5. IREKS GmbH
    • 9.3.6. PHILIBERT SAVOURS S.A.S
    • 9.3.7. Dr. Otto Suwelack Nachf. GmbH & Co.
    • 9.3.8. AB Mauri Italy SpA
    • 9.3.9. Bread SRSLY
    • 9.3.10. Kensington Market Sourdough
    • 9.3.11. Backaldrin International
    • 9.3.12. Dawn Foods
    • 9.3.13. Swiss Bake

10. Appendix

  • 10.1. Research Methodology
  • 10.2. Report Assumptions
  • 10.3. Acronyms and Abbreviations