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市場調査レポート
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1575244

サワードウの市場規模、シェア、動向分析レポート:タイプ別、用途別、地域別、セグメント予測、2024年~2030年

Sourdough Market Size, Share & Trends Analysis Report By Type (Type I, Type II, Type III), By Application (Breads, Cookies, Cakes, Waffles, Pizza), By Region, And Segment Forecasts, 2024 - 2030

出版日: | 発行: Grand View Research | ページ情報: 英文 80 Pages | 納期: 2~10営業日

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サワードウの市場規模、シェア、動向分析レポート:タイプ別、用途別、地域別、セグメント予測、2024年~2030年
出版日: 2024年09月16日
発行: Grand View Research
ページ情報: 英文 80 Pages
納期: 2~10営業日
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概要

サワードウ市場の成長と動向:

Grand View Research, Inc.の最新レポートによると、世界のサワードウの市場規模は、2030年までに53億2,000万米ドルに達し、予測期間中のCAGRは7.2%を記録すると予測されています。

同産業は今後数年間、パン用途で高い普及率を遂げる可能性が高いです。

サワードウパンのセグメントは近年、世界中で大きな成長を示しています。パンに顕著な風味を求める需要の高まりが、高い栄養価とともに製品需要を喚起しています。サワードウパンは主に欧州諸国で需要が高いです。英国やドイツのような国々では職人によるパンが主流になりつつあり、サワードウパンの需要は予測期間中にかなりの割合で急増すると予想されます。

グルテンフリー製品の人気の高まりは、業界の顕著な促進要因の一つです。グルテンフリー製品は、その健康上の利点から世界中で人気を集めています。グルテンフリー製品の販売増加は、サワードウの販売に好影響を与えています。サワードウは自然発酵食品であり、化学薬品の添加がないためです。

サワードウの需要を押し上げているもうひとつの顕著な要因は、世界のいくつかの地域で職人気質のベーカリーが急増していることです。これは、特に日本、中国、インドなどのアジア諸国で、職人による焼き菓子、特にパンの人気が高まっていることに反応したものです。消費者が職人技を駆使したパンを好むようになった背景には、コーヒー文化や外食習慣の人気が高まっていることがあります。

アジア太平洋は顧客基盤が大きいため、予測期間中に最も速いペースで成長すると予想されます。製造の観点からは、アジア太平洋に生産施設を設置することは、豊富な原料供給の恩恵を受けることを意味します。この地域で事業を展開する著名なサワードウ市場プレーヤーは、急速に変化する消費者のライフスタイルからも利益を得ています。

サワードウ市場のレポートハイライト

  • タイプ別では、タイプIIIが2023年の市場シェア42.8%で最大セグメントに浮上しました。同分野は予測期間を通じてその地位を維持すると予想されます。
  • 用途別では、新しいフレーバーに対する消費者の受容性の高まりにより、ピザ分野が予測期間中最高のCAGR8.1%を記録すると予想されます。
  • 欧州は2023年に市場シェア30.4%で最大の地域セグメントに浮上しました。ドイツ、英国、フランス、オランダは、この地域の高成長市場のいくつかであることが観察されました。
  • サワードウ業界は、市場参入企業間の激しい競争が特徴です。製品の革新と差別化は、この業界で競争力を得るために主要企業が最も採用した戦略の一部です。

目次

第1章 調査手法と範囲

第2章 エグゼクティブサマリー

第3章 サワードウ市場の変数、動向、範囲

  • 市場イントロダクション / 系統展望
  • 市場規模と成長見通し
  • 市場力学
    • 市場促進要因分析
    • 市場抑制要因分析
  • サワードウ市場分析ツール
    • ポーターの分析
    • PESTEL分析

第4章 消費者行動分析

  • 人口統計分析
  • 消費者の動向と選好
  • 購入決定に影響を与える要因
  • 消費者製品の採用動向
  • 観察と推奨事項

第5章 サワードウ市場:タイプの推定・動向分析

  • セグメントダッシュボード
  • サワードウ市場:タイプ変動分析、百万米ドル、2023年・2030年
  • タイプI
  • タイプ II
  • タイプIII

第6章 サワードウ市場:用途の推定・動向分析

  • セグメントダッシュボード
  • サワードウ市場:用途変動分析、百万米ドル、2023年・2030年
  • パン
  • クッキー
  • ケーキ
  • ワッフル
  • ピザ
  • その他

第7章 サワードウ市場:地域の推定・動向分析

  • サワードウ市場シェア、地域別、2023年・2030年、百万米ドル
  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • メキシコ
  • 欧州
    • 英国
    • ドイツ
    • フランス
    • イタリア
    • スペイン
  • アジア太平洋
    • 中国
    • 日本
    • インド
    • オーストラリア・ニュージーランド
  • ラテンアメリカ
    • ブラジル
  • 中東・アフリカ
    • 南アフリカ

第8章 競合情勢

  • 最近の動向と影響分析:主要市場参入企業別
  • 企業分類
  • 企業ヒートマップ分析
  • 企業プロファイル
    • Puratos
    • Boudin Bakery
    • Riverside Sourdough
    • Lallemand
    • Truckee Sourdough Company
    • Gold Coast Bakeries(Queensland)Pty Ltd
    • Alpha Baking Company, Inc.
    • Josey Baker Bread
    • Bread SRSLY
    • Morabito Baking Co. Inc.
目次
Product Code: GVR-3-68038-510-6

Sourdough Market Growth & Trends:

The global sourdough market size is expected to reach USD 5.32 billion by 2030, registering a CAGR of 7.2% during the forecast period, according to a new report by Grand View Research, Inc. The industry is likely to witness high penetration in the bread application over the coming years.

The sourdough bread segment has witnessed significant growth across the globe in recent years. Increasing demand for pronounced flavor in bread, along with high nutritional value, has been sparking product demand. Sourdough bread is in high demand principally in European countries. With artisan baked products becoming mainstream in countries such as U.K. and Germany, demand for sourdough bread is expected to soar at a considerable rate over the forecast period.

Rising popularity of gluten-free products is among the prominent drivers in the industry. Gluten-free products are gaining popularity around the world for their perceived health benefits. Encouragingly, the increasing sale of gluten-free products has a positive impact on the sale of sourdough as these products are naturally fermented and eliminate the interference of added chemicals.

Another prominent factor bolstering demand is artisan bakeries mushrooming in several parts of the world. This is in reaction to rising popularity of artisan baked products, specifically breads, notably in Asian countries such as Japan, China, and India. Consumer predilection for artisan breads is attributable to the growing popularity of coffee culture and out-of-home dining habits.

Asia Pacific is anticipated to grow at the fastest pace over the forecast period owing to its large customer base. From a manufacturing standpoint, setting up a production facility in Asia Pacific would mean benefitting from an abundant supply of raw materials. Prominent sourdough market players operating in this region are also benefiting from rapidly changing consumer lifestyles.

Sourdough Market Report Highlights:

  • In terms of type, type III emerged as the largest segment in 2023 with a market share of 42.8%. The segment is expected to retain its pole position throughout the forecast period.
  • In terms of application, the pizza segment is expected to register the highest CAGR of 8.1% over the forecast period, driven by increasing consumer receptivity to new flavors
  • Europe emerged as the largest regional segment in 2023 with a market share of 30.4%. Germany, U.K., France, and Netherlands were observed to be some of the high-growth markets in this region
  • The sourdough industry is characterized by intense rivalry among prominent market participants. Product innovation and differentiation were some of the most employed strategies by key players to gain a competitive edge in the industry.

Table of Contents

Chapter 1. Methodology and Scope

  • 1.1. Market Segmentation and Scope
  • 1.2. Market Definitions
  • 1.3. Research Methodology
    • 1.3.1. Information Procurement
    • 1.3.2. Information or Data Analysis
    • 1.3.3. Market Formulation & Data Visualization
    • 1.3.4. Data Validation & Publishing
  • 1.4. Research Scope and Assumptions
    • 1.4.1. List of Data Sources

Chapter 2. Executive Summary

  • 2.1. Market Outlook
  • 2.2. Segment Outlook
  • 2.3. Competitive Insights

Chapter 3. Sourdough Market Variables, Trends, & Scope

  • 3.1. Market Introduction/Lineage Outlook
  • 3.2. Market Size and Growth Prospects (USD Million)
  • 3.3. Market Dynamics
    • 3.3.1. Market Drivers Analysis
    • 3.3.2. Market Restraints Analysis
  • 3.4. Sourdough Market Analysis Tools
    • 3.4.1. Porter's Analysis
      • 3.4.1.1. Bargaining power of the suppliers
      • 3.4.1.2. Bargaining power of the buyers
      • 3.4.1.3. Threats of substitution
      • 3.4.1.4. Threats from new entrants
      • 3.4.1.5. Competitive rivalry
    • 3.4.2. PESTEL Analysis
      • 3.4.2.1. Political landscape
      • 3.4.2.2. Economic and Social landscape
      • 3.4.2.3. Technological landscape
      • 3.4.2.4. Environmental landscape
      • 3.4.2.5. Legal landscape

Chapter 4. Consumer Behavior Analysis

  • 4.1. Demographic Analysis
  • 4.2. Consumer Trends & Preferences
  • 4.3. Factors Influencing Buying Decisions
  • 4.4. Consumer Product Adoption Trends
  • 4.5. Observations & Recommendations

Chapter 5. Sourdough Market: Type Estimates & Trend Analysis

  • 5.1. Segment Dashboard
  • 5.2. Sourdough Market: Type Movement Analysis, USD Million, 2023 & 2030
  • 5.3. Type I
    • 5.3.1. Type I Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 5.4. Type II
    • 5.4.1. Type III Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 5.5. Type III
    • 5.5.1. Type III Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 6. Sourdough Market: Application Estimates & Trend Analysis

  • 6.1. Segment Dashboard
  • 6.2. Sourdough Market: Application Movement Analysis, USD Million, 2023 & 2030
  • 6.3. Breads
    • 6.3.1. Breads Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 6.4. Cookies
    • 6.4.1. Cookies Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 6.5. Cakes
    • 6.5.1. Cakes Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 6.6. Waffles
    • 6.6.1. Waffles Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 6.7. Pizza
    • 6.7.1. Pizza Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 6.8. Others
    • 6.8.1. Others Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 7. Sourdough Market: Regional Estimates & Trend Analysis

  • 7.1. Sourdough Market Share, By Region, 2023 & 2030, USD Million
  • 7.2. North America
    • 7.2.1. North America Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.2.2. U.S.
      • 7.2.2.1. U.S. Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.2.3. Canada
      • 7.2.3.1. Canada Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.2.4. Mexico
      • 7.2.4.1. Mexico Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.3. Europe
    • 7.3.1. Europe Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.2. UK
      • 7.3.2.1. UK Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.3. Germany
      • 7.3.3.1. Germany Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.4. France
      • 7.3.4.1. France Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.5. Italy
      • 7.3.5.1. Italy Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.6. Spain
      • 7.3.6.1. Spain Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.4. Asia Pacific
    • 7.4.1. Asia Pacific Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.2. China
      • 7.4.2.1. China Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.3. Japan
      • 7.4.3.1. Japan Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.4. India
      • 7.4.4.1. India Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.5. Australia & New Zealand
      • 7.4.5.1. Australia & New Zealand Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.5. Latin America
    • 7.5.1. Latin America Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.5.2. Brazil
      • 7.5.2.1. Brazil Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.6. Middle East and Africa
    • 7.6.1. Middle East and Africa Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.6.2. South Africa
      • 7.6.2.1. South Africa Sourdough Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 8. Competitive Landscape

  • 8.1. Recent Developments & Impact Analysis by Key Market Participants
  • 8.2. Company Categorization
  • 8.3. Company Heat Map Analysis
  • 8.4. Company Profiles
    • 8.4.1. Puratos
      • 8.4.1.1. Participant's Overview
      • 8.4.1.2. Financial Performance
      • 8.4.1.3. Product Benchmarking
      • 8.4.1.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.2. Boudin Bakery
      • 8.4.2.1. Participant's Overview
      • 8.4.2.2. Financial Performance
      • 8.4.2.3. Product Benchmarking
      • 8.4.2.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.3. Riverside Sourdough
      • 8.4.3.1. Participant's Overview
      • 8.4.3.2. Financial Performance
      • 8.4.3.3. Product Benchmarking
      • 8.4.3.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.4. Lallemand
      • 8.4.4.1. Participant's Overview
      • 8.4.4.2. Financial Performance
      • 8.4.4.3. Product Benchmarking
      • 8.4.4.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.5. Truckee Sourdough Company
      • 8.4.5.1. Participant's Overview
      • 8.4.5.2. Financial Performance
      • 8.4.5.3. Product Benchmarking
      • 8.4.5.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.6. Gold Coast Bakeries (Queensland) Pty Ltd
      • 8.4.6.1. Participant's Overview
      • 8.4.6.2. Financial Performance
      • 8.4.6.3. Product Benchmarking
      • 8.4.6.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.7. Alpha Baking Company, Inc.
      • 8.4.7.1. Participant's Overview
      • 8.4.7.2. Financial Performance
      • 8.4.7.3. Product Benchmarking
      • 8.4.7.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.8. Josey Baker Bread
      • 8.4.8.1. Participant's Overview
      • 8.4.8.2. Financial Performance
      • 8.4.8.3. Product Benchmarking
      • 8.4.8.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.9. Bread SRSLY
      • 8.4.9.1. Participant's Overview
      • 8.4.9.2. Financial Performance
      • 8.4.9.3. Product Benchmarking
      • 8.4.9.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.10. Morabito Baking Co. Inc.
      • 8.4.10.1. Participant's Overview
      • 8.4.10.2. Financial Performance
      • 8.4.10.3. Product Benchmarking
      • 8.4.10.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives