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市場調査レポート
商品コード
1547964
エビの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測Global Shrimp Market Research Report - Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends and Forecast 2024 to 2032 |
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カスタマイズ可能
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エビの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測 |
出版日: 2024年07月01日
発行: Value Market Research
ページ情報: 英文 283 Pages
納期: 即日から翌営業日
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エビ市場の世界需要は、2023年の716億8,000万米ドルから2032年には約1,093億1,000万米ドルの市場規模に達すると推定され、調査期間2024~2032年のCAGRは4.8%です。
エビは世界中で消費される重要な魚介類の1つです。米国立生物工学情報センターによると、エビはタンパク質とミネラルを多く含み、脂肪は少ないです。この魚介類の摂取は、LDLコレステロールとHDLコレステロールの比率を改善し、トリグリセリドを低下させるため、循環系にとって健康的であると考えられています。また、オメガ3s脂肪酸を多く含み、有毒な水銀は100万分の0.001しか含まれていません。
世界のエビ消費量は、組織化された小売チェーンの増加や新興経済諸国における可処分所得の増加により、プラス成長を続けています。また、製品の品質向上やサステイナブル農業の奨励のために政府が開始した支援プログラムは、この市場の成長に好影響を与えると予想されます。しかし、地域的な信条やアレルギーは、エビ市場の世界の成長を阻害するいくつかの要因となっています。一方、この魚介類には化学予防化合物が含まれており、いくつかの健康上の利点があります。抗酸化作用、抗炎症作用、抗変異原性、抗血管新生作用があるため、この製品の普及は急激な成長を遂げる可能性が高いです。しかし、魚介類は現在進行中のCOVID-19パンデミックの起源であると疑われており、巨大なペースで海産食品の世界の需要を削減すると予想されています。
調査レポートは、ポーターのファイブフォースモデル、市場の魅力分析、バリューチェーン分析をカバーしています。これらのツールは、業界の構造を明確に把握し、世界レベルでの競合の魅力を評価するのに役立ちます。さらに、これらのツールはエビの世界市場における各セグメントを包括的に評価することもできます。エビ産業の成長と動向は、この調査に全体的なアプローチを記載しています。
市場セグメンテーションでは、国別と地域別のセグメントに関する詳細なデータを提供することで、戦略担当者が各製品サービスの対象層を特定し、今後のビジネス機会につなげることができます。
本セクションでは、北米、欧州、アジア太平洋、ラテンアメリカ、中東・アフリカの各地域におけるエビ市場の現在と将来の需要を明らかにする地域展望を取り上げます。さらに、著名な全地域における個々の用途セグメントの需要・推定・予測にも焦点を当てています。
カスタム要件がある場合は、お問い合わせください。当社の調査チームは、お客様のニーズに応じてカスタマイズしたレポートを提供することができます。
The global demand for Shrimp Market is presumed to reach the market size of nearly USD 109.31 Billion by 2032 from USD 71.68 Billion in 2023 with a CAGR of 4.8% under the study period 2024-2032.
Shrimp is one of the important types of seafood consumed across the globe. According to the National Center for Biotechnology Information, shrimp contains a high proportion of proteins and minerals and low fats. The consumption of this seafood type is considered healthy for the circulatory system as it improves the ratio of LDL to HDL cholesterol and lowers triglycerides. Also, it has high levels of omega -3s fatty acids and only a level of 0.001 parts per million levels of toxic mercury.
Global shrimp consumption is witnessing a positive growth on account of an increase in organized retail chains and an increase in disposable income in developing economies. Also, support programs initiated by the government for improving product quality and encouraging sustainable farming practices are expected to have a favorable impact on the growth of this market. However, regional beliefs and allergies are a few factors accessed to impede the growth of the shrimp market globally. On the other hand, this seafood type contains chemopreventive compounds that offer several health benefits. Owing to its antioxidant, anti-inflammatory, anti-mutagenic and anti-angiogenic properties, the product penetration is likely to witness exponential growth. However, seafood is suspected to be the origin of the ongoing COVID-19 pandemic is anticipated to cut-down the global demand for sea food at a gigantic pace.
The research report covers Porter's Five Forces Model, Market Attractiveness Analysis, and Value Chain analysis. These tools help to get a clear picture of the industry's structure and evaluate the competition attractiveness at a global level. Additionally, these tools also give an inclusive assessment of each segment in the global market of Shrimp. The growth and trends of Shrimp industry provide a holistic approach to this study.
This section of the Shrimp market report provides detailed data on the segments at country and regional level, thereby assisting the strategist in identifying the target demographics for the respective product or services with the upcoming opportunities.
This section covers the regional outlook, which accentuates current and future demand for the Shrimp market across North America, Europe, Asia-Pacific, Latin America, and Middle East & Africa. Further, the report focuses on demand, estimation, and forecast for individual application segments across all the prominent regions.
The research report also covers the comprehensive profiles of the key players in the market and an in-depth view of the competitive landscape worldwide. The major players in the Shrimp market include Thai Union Group PCL, Clearwater Seafoods, Avanti Feeds Limited, High Liner Foods, Surapon Foods Public Company Limited, Mazzetta Company LLC, Aqua Star, Nordic Seafood A/S, The Waterbase Limited, Wild Ocean Direct. This section consists of a holistic view of the competitive landscape that includes various strategic developments such as key mergers & acquisitions, future capacities, partnerships, financial overviews, collaborations, new product developments, new product launches, and other developments.
In case you have any custom requirements, do write to us. Our research team can offer a customized report as per your need.