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市場調査レポート
商品コード
1547284
テンサイペクチンの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測Global Sugar Beet Pectin Market Research Report - Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends and Forecast 2024 to 2032 |
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カスタマイズ可能
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テンサイペクチンの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測 |
出版日: 2024年07月01日
発行: Value Market Research
ページ情報: 英文 231 Pages
納期: 即日から翌営業日
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テンサイペクチン市場の世界需要は、調査期間2024-2032年のCAGR 6.86%で、2023年の2億1,905万米ドルから2032年にはほぼ3億9,800万米ドルの市場規模に達すると推定されます。
テンサイペクチンは主に食品産業で乳化剤として使用されます。テンサイ由来のペクチンは、柑橘類やリンゴ由来のペクチンよりも分子量が小さいです。中性糖とフェルラ酸の量が多く、ゲル化能力が劣る。水溶性食物繊維のサプリメントとして摂取したり、ヨーグルト、ドリンク、ソース、その他の食品に加えたりすることも容易です。一般的に、ペクチンは乳化剤としては不向きだが、テンサイペクチンはタンパク質を含んでおり、これが乳化能力の理由と考えられています。テンサイペクチンは、甜菜糖の生産後に残る廃棄物から作られます。テンサイペクチンは一般的に食品の乳化剤として使用されます。テンサイペクチンを食品や医薬品に配合することで、物理化学的特徴や栄養学的特徴などの品質が向上します。
テンサイペクチンは、飲食品産業において安定剤および乳化剤として利用されています。医薬品や化粧品では、天然ベースの肌触り補助剤、安定剤、pHバランシング成分として採用されています。テンサイペクチンは、ポリスチレンやポリプロピレンに似た機械的性質を持ち、生分解性プラスチックの製造に利用されています。これらは、当面のテンサイペクチン市場の主な促進要因です。さらに、原料としての甜菜の品質により、テンサイペクチンは食器洗い機用洗剤やバイオプラスチックに最適です。これが市場の成長をさらに後押ししています。テンサイペクチンは、コレステロール抑制、糖尿病治療、消化改善、体重減少など、数多くの健康上の利点があるため、健康志向の顧客の増加により使用量が増加しています。テンサイペクチンは、乳製品産業においてヨーグルトに高い粘性、クリーミーな食感、風味を与えます。これらは、評価期間中にテンサイペクチン市場を前進させています。
調査レポートは、ポーターのファイブフォースモデル、市場の魅力分析、バリューチェーン分析をカバーしています。これらのツールは、業界の構造を明確に把握し、世界レベルでの競合の魅力を評価するのに役立ちます。さらに、これらのツールは、テンサイペクチンの世界市場における各セグメントを包括的に評価することもできます。テンサイペクチン産業の成長と動向は、この調査に全体的なアプローチを提供します。
テンサイペクチン市場レポートのこのセクションでは、国および地域レベルのセグメントに関する詳細なデータを提供し、それによって戦略家は、今後の機会で、それぞれの製品やサービスのターゲット層を特定するのに役立ちます。
このセクションでは、北米、欧州、アジア太平洋、ラテンアメリカ、中東&アフリカにおけるテンサイペクチン市場の現在および将来の需要を強調する地域展望をカバーしています。さらに、このレポートでは、すべての著名な地域にわたる個々のアプリケーションセグメントの需要、推定・予測に焦点を当てています。
ご要望がございましたら、弊社までご連絡ください。当社の調査チームは、お客様のニーズに応じてカスタマイズしたレポートを提供することができます。
The global demand for Sugar Beet Pectin Market is presumed to reach the market size of nearly USD 398 Million by 2032 from USD 219.05 Million in 2023 with a CAGR of 6.86% under the study period 2024-2032.
Sugar beet pectin is primarily used as an emulsifier in the food industry. Pectin from sugar beets has a lower molecular weight than pectin from citrus and apples. It has a higher amount of neutral sugars and ferulic acid inferior gelling ability. It also has a more insufficient water binding capacity and swells less, making it easier to ingest as a soluble fiber supplement or added to yogurt, drinks, sauces, and other foods. In general, pectin is a poor emulsifier, but sugar beet pectin contains protein, which is thought to be the reason for its emulsifying abilities. Sugar beet pectin is created from the waste left over after sugar beet sugar production. Pectin from sugar beets is generally used as an emulsifier in food. Improved qualities, including physicochemical and nutritional features, can be gained by incorporating sugar beet pectins into food or medicine items.
Sugar beet pectin is utilized as a stabilizing and emulsifier agent in the food and beverage industry. It is employed as a natural-based skin feel assist, stabilizer, and pH balancing component in medications and cosmetics. Sugar beet pectin has mechanical qualities similar to polystyrene, and polypropylene and is utilized to produce biodegradable plastic; these are the primary drivers of the sugar beet pectin market in the foreseeable future. Additionally, due to the qualities of sugar beet as raw material, sugar beet pectin is ideal for dishwasher detergents and bioplastics. This is further fueling the market growth. Sugar beet pectin usage has risen due to increased health-conscious clients, as it has numerous health benefits, including cholesterol control, diabetes treatment, improved digestion, and weight loss. It gives the yogurt a high viscosity, creamy texture, and flavor in the dairy industry. These are propelling the sugar beet pectin market forward during the assessment period.
The research report covers Porter's Five Forces Model, Market Attractiveness Analysis, and Value Chain analysis. These tools help to get a clear picture of the industry's structure and evaluate the competition attractiveness at a global level. Additionally, these tools also give an inclusive assessment of each segment in the global market of Sugar Beet Pectin. The growth and trends of Sugar Beet Pectin industry provide a holistic approach to this study.
This section of the Sugar Beet Pectin market report provides detailed data on the segments at country and regional level, thereby assisting the strategist in identifying the target demographics for the respective product or services with the upcoming opportunities.
This section covers the regional outlook, which accentuates current and future demand for the Sugar Beet Pectin market across North America, Europe, Asia-Pacific, Latin America, and Middle East & Africa. Further, the report focuses on demand, estimation, and forecast for individual application segments across all the prominent regions.
The research report also covers the comprehensive profiles of the key players in the market and an in-depth view of the competitive landscape worldwide. The major players in the Sugar Beet Pectin market include AEP Colloids, Krishna Pectins Pvt Ltd, CP Kelco U.S. Inc., TIC Gums Inc., Herbstreith & Fox, Lucid Colloids Ltd., Dupont, Cargill, Merck KGaA, Silvateam S.P.A. This section consists of a holistic view of the competitive landscape that includes various strategic developments such as key mergers & acquisitions, future capacities, partnerships, financial overviews, collaborations, new product developments, new product launches, and other developments.
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