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市場調査レポート
商品コード
1352849
スターターカルチャーの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2023年から2030年までの予測Global Starter Cultures Market Research Report - Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends and Forecast 2023 to 2030 |
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カスタマイズ可能
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スターターカルチャーの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2023年から2030年までの予測 |
出版日: 2023年09月01日
発行: Value Market Research
ページ情報: 英文 288 Pages
納期: 即日から翌営業日
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スターターカルチャー市場の世界需要は、2022年の4,911億2,000万米ドルから2030年には8,969億8,000万米ドル近くの市場規模に達すると推定され、調査期間2022年~2030年のCAGRは7.82%です。
スターターカルチャーは、発酵プロセスを開始するための微生物の調製を指します。スターターカルチャーのプロセスには、食品に何らかの化学的変化をもたらすために微生物を食品材料に直接導入することが含まれます。この変化により、保存品質が向上し、栄養価や経済価値が高まる可能性があります。スターターカルチャーは、発酵食品にとって、製品が一貫したスケジュールで一貫した品質で製造されることを保証するために不可欠な要素です。
ヨーグルトやチーズなどの発酵乳製品やベーカリー製品に対する需要の高まりは、スターターカルチャーの需要を増大させています。また、食品加工産業における革新的技術の関与も市場成長の原動力となっています。スターターカルチャーは食品に香り、色、味を加え、食品の化学的・物理的特性を向上させる。スターターカルチャーが食品、飲食品、酪農産業で盛んに使用されているのはこのためです。アルコール飲料産業の増加も予測期間中の市場成長を押し上げます。発酵食品を消費する意識の高まりも、スマーターカルチャーの成長を後押ししています。食品メーカーの増加もスターターカルチャーの市場成長を促進しています。
調査レポートは、ポーターのファイブフォースモデル、市場魅力度分析、バリューチェーン分析をカバーしています。これらのツールは、業界の構造を明確に把握し、世界レベルでの競合の魅力を評価するのに役立ちます。さらに、これらのツールは、スターターカルチャーの世界市場における各セグメントを包括的に評価することもできます。スターターカルチャー産業の成長と動向は、この調査に全体的なアプローチを提供します。
このセクションでは、北米、欧州、アジア太平洋、ラテンアメリカ、中東&アフリカにおけるスターターカルチャー市場の現在と将来の需要を強調する地域展望をカバーしています。さらに、このレポートでは、すべての主要地域における個々の用途セグメントの需要、推定・予測に焦点を当てています。
カスタム要件がある場合は、お問い合わせください。当社の調査チームは、お客様のニーズに応じてカスタマイズしたレポートを提供することができます。
The global demand for Starter Cultures Market is presumed to reach the market size of nearly USD 896.98 BN by 2030 from USD 491.12 BN in 2022 with a CAGR of 7.82% under the study period 2022 - 2030.
Starter Cultures refer to the preparation of microorganisms to initiate the fermentation process. The process of starter culture includes introducing microbes directly to the food materials to produce some chemical changes in the food. The changes may enhance the preservation quality and increase the nutritional and economic value. Starter cultures are an essential component for fermented foods to ensure the products are manufactured on a consistent schedule, with consistent qualities.
The growing demand for fermented dairy products, such as yogurt and cheese and bakery products increases the demand for starter culture. The involvement of innovative technologies in the food processing industries also drives market growth. Starter culture adds aroma, colour, and taste to the food, and it enhances the chemical and physical properties of the food. This is the reason the starter cultures are prominently used in the food, beverage and dairy industries. The rise in the alcoholic beverage industry also rises the market growth during the forecast period. The increase in awareness of consuming fermented foods is also driving the growth of the smarter culture. The increase in the number of food manufacturers is also driving the market growth of starter culture.
The research report covers Porter's Five Forces Model, Market Attractiveness Analysis, and Value Chain analysis. These tools help to get a clear picture of the industry's structure and evaluate the competition attractiveness at a global level. Additionally, these tools also give an inclusive assessment of each segment in the global market of starter cultures. The growth and trends of starter cultures industry provide a holistic approach to this study.
This section of the starter cultures market report provides detailed data on the segments at country and regional level, thereby assisting the strategist in identifying the target demographics for the respective product or services with the upcoming opportunities.
This section covers the regional outlook, which accentuates current and future demand for the Starter Cultures market across North America, Europe, Asia-Pacific, Latin America, and Middle East & Africa. Further, the report focuses on demand, estimation, and forecast for individual application segments across all the prominent regions.
The research report also covers the comprehensive profiles of the key players in the market and an in-depth view of the competitive landscape worldwide. The major players in the starter cultures market include Chr. Hansen Holding A/S (Denmark), DuPont (US), IFF(US) and LB Bulgaricum (Bulgaria). This section consists of a holistic view of the competitive landscape that includes various strategic developments such as key mergers & acquisitions, future capacities, partnerships, financial overviews, collaborations, new product developments, new product launches, and other developments.
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