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市場調査レポート
商品コード
1452602
中南米の米粉:2030年までの市場予測 - 地域別分析 - タイプ、カテゴリー、用途別South & Central America Rice Flour Market Forecast to 2030 - Regional Analysis - by Type, Category, and Application, |
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中南米の米粉:2030年までの市場予測 - 地域別分析 - タイプ、カテゴリー、用途別 |
出版日: 2024年01月15日
発行: The Insight Partners
ページ情報: 英文 80 Pages
納期: 即納可能
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中南米の米粉市場は2023年の7,267万米ドルから2030年には9,061万米ドルに成長すると予測されます。2023年から2030年までのCAGRは3.2%と推定されます。
米粉の栄養的利点に関する意識の高まりが中南米の米粉市場を後押し
米粉はベーカリーや菓子類、甘いスナックや風味調味料、飲食品、ベビーフードなど多くの食品に使用される健康素材です。米粉には、中・短粒種、長粒種、プレゲル化種の3種類があります。米粉にはビタミンCが多く含まれ、皮膚の修復に必要な抗酸化物質も豊富です。米粉市場は種類によって白米と玄米に二分されます。玄米はビタミンB、高タンパク質、食物繊維と抗酸化物質を多く含むが、白米は空っぽのカロリーを多く含みます。栄養価の高い玄米は、様々な飲食品メーカーの米粉需要を押し上げています。
動物や人間にとって不可欠な栄養素であるコリンは、米粉に含まれています。コレステロールやトリグリセリドを肝臓から体内へ運ぶのを助ける。その結果、肝臓の健康維持に役立っています。
米粉にはカルシウムが豊富に含まれており、100g中10mgが骨の健康維持に役立っています。米粉を飲食品や飲料に取り入れることは、人の健康維持に役立ちます。牛乳、チーズ、豆腐、ナッツ類など、カルシウムを多く含む食品と組み合わせることで、1日の推奨摂取量を維持することができます。それゆえ、米粉の栄養的利点に関する消費者の意識の高まりが市場を牽引しています。
中南米の米粉市場概要
中南米の米粉市場はブラジル、アルゼンチン、その他中南米に区分されます。米粉は、飲食品、ベーカリー・菓子類、甘味・塩味スナック、朝食用シリアル、ベビーフード、その他の最終用途産業でますます利用されるようになっています。同地域の消費者の間でコンビニエンス・フードの消費が増加しており、米粉のような原材料の需要も伸びています。グルテンフリー製品の消費に対する意識の高まりは、今後数年間の米粉需要をさらに押し上げると予想されます。
さらに、中南米の飲食品メーカーは需要増に対応するため、グルテンフリー原料を使用した製品を発売しています。例えば、ブラジルのJazam社は2020年1月、キャラメルフィリング入りチュロス味のバー「Croc Churros」を発売しました。米粉を原料としているためグルテンフリーで、従来のチュロスのように揚げずにローストしているためカロリーは42kcalです。このように、同地域の主要企業によるこうした製品の発売は、予測期間中の市場成長を促進すると予想されます。
中南米の米粉市場の収益と2030年までの予測(金額)
中南米の米粉市場セグメンテーション
中南米の米粉市場は、タイプ、カテゴリー、用途、国に区分されます。
タイプ別では、中南米の米粉市場は白米粉と玄米粉に区分されます。2023年の中南米の米粉市場では、白米粉セグメントが大きなシェアを占めています。
カテゴリー別に見ると、中南米の米粉市場はオーガニック米粉と従来米粉に区分されます。2023年の中南米の米粉市場では従来型セグメントが大きなシェアを占めています。
用途別では、中南米の米粉市場はベーカリー・菓子類、飲食品、甘味・塩味スナック、ベビーフード、朝食用シリアル、その他に区分されます。2023年の中南米の米粉市場では、ベーカリー・菓子類中心セグメントが最大のシェアを占めています。
国別に見ると、中南米の米粉市場はブラジル、アルゼンチン、その他南米に区分されます。その他南米が2023年の中南米の米粉市場を独占しました。
Ebro Foods SA、Ingredion Inc、Naturis SpA、Archer-Daniels-Midland Coは、南米・中米米粉市場で事業を展開する大手企業です。
The South & Central America rice flour market is expected to grow from US$ 72.67 million in 2023 to US$ 90.61 million by 2030. It is estimated to grow at a CAGR of 3.2% from 2023 to 2030.
Rise in Awareness Regarding Nutritional Benefits of Rice Flour Fuel the South & Central America Rice Flour Market
Rice flour is a healthy ingredient used in many food products such as bakery and confectionery, sweet and savory snacks, beverages, and baby foods. It comes in three varieties-medium & short grain, long grain, and pre-gelatinized. Rice flour is high in vitamin C and rich in antioxidants required for skin repair. Based on type, the rice flour market is bifurcated into white rice and brown rice. Brown rice contains vitamin B, high protein content, and more fiber and antioxidants, whereas white rice is a rich source of empty calories. The nutritional benefits of sourced rice boost the demand for rice flour among various food & beverage manufacturers.
Choline, an essential nutrient for animals and humans, is found in rice flour. It aids in transporting cholesterol and triglycerides from the liver to the body. As a result, it has been linked to supporting liver health.
Rice flour is rich in calcium content-10 mg in every 100 g of rice flour helps keep bones healthy. Incorporating rice flour in food and beverages aids in maintaining human health. It helps maintain daily recommended intake levels when combined with other calcium-rich food, such as milk, cheese, tofu, and nuts. Hence, the increasing awareness regarding the nutritional benefits of rice flour among consumers is driving the market.
South & Central America Rice Flour Market Overview
The South & Central America rice flour market is segmented into Brazil, Argentina, and the Rest of South & Central America. Rice flour is increasingly utilized in beverages, bakery & confectionery, sweet & savory snacks, breakfast cereals, baby foods, and other end-use industries. With the increasing consumption of convenience food among consumers in the region, the demand for raw materials such as rice flour is also growing. The rising awareness about the consumption of gluten-free products is further expected to boost the demand for rice flour in the coming years.
Moreover, food & beverage manufacturers in South & Central America are launching products with gluten-free ingredients to cater to the increasing demand. For instance, in January 2020, Jazam, a Brazil-based manufacturer, launched "Croc Churros"-a churros-flavored bar with caramel filling. The bar is made from rice flour, making it gluten-free, and contains forty-two calories, as it is roasted and not fried like conventional churros. Thus, such product launches by key players in the region are anticipated to drive market growth during the forecast period.
South & Central America Rice Flour Market Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
South & Central America Rice Flour Market Segmentation
The South & Central America rice flour market is segmented into type, category, application, and country.
Based on type, the South & Central America rice flour market is segmented into white rice flour and brown rice flour. The white rice flour segment held a larger share of the South & Central America rice flour market in 2023.
Based on category, the South & Central America rice flour market is segmented into organic and conventional. The conventional segment held a larger share of the South & Central America rice flour market in 2023.
Based on application, the South & Central America rice flour market is segmented into bakery and confectionery, beverages, sweet and savory snacks, baby food, breakfast cereals, and others. The bakery and confectionery centers segment held the largest share of the South & Central America rice flour market in 2023.
Based on country, the South & Central America rice flour market is segmented int o the Brazil, Argentina, and the Rest of South & Central America. The Rest of South & Central America dominated the South & Central America rice flour market in 2023.
Ebro Foods SA, Ingredion Inc, Naturis SpA, and Archer-Daniels-Midland Co are some of the leading companies operating in the South & Central America rice flour market.