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市場調査レポート
商品コード
1452583
欧州の米粉:2030年までの市場予測 - 地域別分析 - タイプ、カテゴリー、用途別Europe Rice Flour Market Forecast to 2030 - Regional Analysis - by Type, Category, and Application |
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欧州の米粉:2030年までの市場予測 - 地域別分析 - タイプ、カテゴリー、用途別 |
出版日: 2024年01月15日
発行: The Insight Partners
ページ情報: 英文 113 Pages
納期: 即納可能
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欧州の米粉市場は、2023年の2億7,030万米ドルから2030年には3億9,295万米ドルに成長すると予想されています。2023年から2030年までのCAGRは5.5%と推定されます。
欧州の米粉市場における主要市場プレイヤーと政府による戦略的取り組み。
世界の米粉メーカーは、消費者を惹きつけ、市場での地位を高めるために、製品革新、M&A、事業拡大などの戦略的開拓に多額の投資を行っています。2021年10月、カーギルは米粉ベースのマルトデキストリン代替品を発売しました。これはマルトデキストリンの1対1代替品として使用でき、口当たりも改善できます。
グルテンフリー食の利点に関する認識が高まるにつれ、消費者はグルテンフリー原料を使用した製品を採用するようになっています。消費者の需要に応えるため、メーカーはヘルシーでグルテンフリーの原料を製品に組み込んでいます。さらに、各国政府は米粉を主原料とする製品の開発に積極的に取り組んでいます。このように、政府機関による製品の発売や支援策が米粉市場の成長に影響を与えています。
欧州の米粉市場の概要
欧州の米粉市場はドイツ、フランス、イタリア、英国、ロシア、その他欧州に区分されます。多忙なライフスタイルにより消費者の間でコンフォートフードへの需要が高まっていることが、米粉の需要を押し上げる主な要因です。さらに、消費者の嗜好が栄養価の高い加工食品にシフトしていることも、米粉の採用につながった。米粉はカルシウムの豊富な供給源であり、肝臓に脂肪やコレステロールが蓄積するのを防ぐ働きもあります。従って、消費者の健康志向の高まりが、予測期間中の欧州における米粉需要を押し上げると予想されます。
欧州セリアック病協会(AOECS)が発表したデータによると、欧州では100人に1人がセリアック病に罹患していると推定されています。さらに、地域全体で700万人以上がセリアック病に苦しんでいるが、診断を受けたのはそのうちの25%に過ぎないです。従って、セリアック病の罹患率の増加に伴い、米粉のようなグルテンフリー原料の需要は、ベーカリーや菓子類、甘味・風味調味スナックなどの様々な食品・飲料業界で増加すると予想されます。さらに、消費者がオーガニック製品は従来のものより健康的であると認識しているため、オーガニック原料の需要が増加しています。そのため、この地域のメーカーは、消費者の嗜好を満たすために、天然素材やオーガニック認定素材を製品に取り入れており、これが欧州の米粉市場の成長を促進しています。
欧州の米粉市場の収益と2030年までの予測(金額)
欧州の米粉市場セグメンテーション
欧州の米粉市場は、タイプ、カテゴリー、用途、国に区分されます。
タイプ別では、欧州の米粉市場は白米粉と玄米粉に区分されます。2023年の欧州の米粉市場では、白米粉セグメントが大きなシェアを占めています。
カテゴリー別に見ると、欧州の米粉市場は有機米粉と慣行米粉に区分されます。2023年の欧州の米粉市場では従来型セグメントがより大きなシェアを占めています。
用途別では、欧州の米粉市場はベーカリー・菓子類、飲食品、甘味・塩味スナック、ベビーフード、朝食用シリアル、その他に区分されます。ベーカリー・菓子類中心セグメントが2023年の欧州の米粉市場で最大のシェアを占めています。
国別に見ると、欧州の米粉市場はドイツ、フランス、イタリア、英国、ロシア、その他欧州に区分されます。その他欧州が2023年の欧州の米粉市場を独占しました。
Archer-Daniels-Midland Co、BELOURTHE SA、CareMoli SpA、Ebro Foods SA、Ingredion Inc、Kroner-Starke GmBH、Naturis SpA、PGP International Incは、欧州の米粉市場で事業を展開している大手企業です。
The Europe rice flour market is expected to grow from US$ 270.30 million in 2023 to US$ 392.95 million by 2030. It is estimated to grow at a CAGR of 5.5% from 2023 to 2030.
Strategic Initiatives by Key Market Players and Governments in Europe Rice Flour Market.
Rice flour manufacturers worldwide are investing significantly in strategic development initiatives such as product innovation, mergers & acquisitions, and business expansion to attract consumers and enhance their market position. In October 2021, Cargill launched a rice flour-based maltodextrin substitute, which can be used as a one-to-one replacement for maltodextrin and can also improve mouthfeel.
With the increasing awareness regarding the benefits of a gluten-free diet, consumers are adopting products with gluten-free ingredients. To cater to the demand from consumers, manufacturers are incorporating healthy and gluten-free ingredients into their products. Moreover, governments of various countries are taking significant initiatives to develop products with rice flour as a major ingredient. Thus, product launches and supportive initiatives by government bodies are influencing the growth of the rice flour market.
Europe Rice Flour Market Overview
The Europe rice flour market is segmented into Germany, France, Italy, the UK, Russia, and the Rest of Europe. The rising demand for comfort food among consumers due to busy lifestyles is a key factor boosting the demand for rice flour, as it is a primary ingredient in various convenience food. Moreover, the shift in consumers\' preferences toward processed food with nutritional benefits has led to the adoption of rice flour. It is a rich source of calcium and also prevents the buildup of fat and cholesterol in the liver. Thus, increasing health consciousness among consumers is expected to boost the demand for rice flour in Europe during the forecast period.
According to the data published by the Association of European Coeliac Societies (AOECS), 1 in 100 people is estimated to suffer from coeliac disease in Europe. Furthermore, more than 7 million people are suffering from coeliac disease across the region, with only ~25% of those receiving a diagnosis. Thus, with the increasing incidence of coeliac disease, the demand for gluten-free ingredients such as rice flour is expected to rise in various food and beverage industries such as bakery and confectionery, sweet and savory snacks, etc. Further, there is an increasing demand for organic ingredients as consumers perceive organic products to be healthier than conventional ones. Therefore, manufacturers across the region are incorporating natural and certified organic ingredients in their products to fulfill consumer preferences, which is propelling the rice flour market growth in Europe.
Europe Rice Flour Market Revenue and Forecast to 2030 (US$ Million)
Europe Rice Flour Market Segmentation
The Europe rice flour market is segmented into type, category, application, and country.
Based on type, the Europe rice flour market is segmented into white rice flour and brown rice flour. The white rice flour segment held a larger share of the Europe rice flour market in 2023.
Based on category, the Europe rice flour market is segmented into organic and conventional. The conventional segment held a larger share of the Europe rice flour market in 2023.
Based on application, the Europe rice flour market is segmented into bakery and confectionery, beverages, sweet and savory snacks, baby food, breakfast cereals, and others. The bakery and confectionery centers segment held largest share of the Europe rice flour market in 2023.
Based on country, the Europe rice flour market is segmented into Germany, France, Italy, the UK, Russia, the Rest of Europe. The Rest of Europe dominated the Europe rice flour market in 2023.
Archer-Daniels-Midland Co, BELOURTHE SA, CareMoli SpA, Ebro Foods SA, Ingredion Inc, Kroner-Starke GmBH, Naturis SpA, and PGP International Inc are some of the leading companies operating in the Europe rice flour market.