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市場調査レポート
商品コード
1645194
乳製品ブレンド市場:市場の成長、規模、動向分析 - 用途別、形態別 - 地域別見通し、競合戦略、2034年までのセグメント別予測Dairy Blends Market Growth, Size, Trends Analysis - By Application, By Form - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034 |
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乳製品ブレンド市場:市場の成長、規模、動向分析 - 用途別、形態別 - 地域別見通し、競合戦略、2034年までのセグメント別予測 |
出版日: 2025年01月09日
発行: SPER Market Research Pvt. Ltd.
ページ情報: 英文 256 Pages
納期: 即日から翌営業日
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世界の乳製品ブレンドの市場規模は、2034年までに55億3,000万に達し、CAGRは7.76%になると予測されています。
乳製品ブレンドは、加工バター脂肪(飽和脂肪を含まない)またはバターブレンドと植物油を組み合わせて製造される乳製品の組み合わせです。顧客のニーズ、好み、要望に応じて、乳製品ブレンドは砂糖、塩、植物油、香料などの追加成分と組み合わせることができます。乳製品ブレンドはまた、別のタンパク質源と組み合わせることで、製品の風味を向上させ、消費者に栄養面での利点を提供します。
ブレンド乳製品にはいくつかの利点があるが、消費者は従来の乳製品よりもブレンド乳製品を選ぶことに躊躇しています。飲食品メーカーは、ごく一部の先進国市場や新興国市場において、乳製品ミックスよりもバターやマーガリン、その他の伝統的な乳製品の利用を選んでいます。市場の課題のひとつは、飲食品メーカーが抱いている、乳製品ブレンドが製品の風味を劣化させるのではないかという懸念です。
当レポートでは、世界の乳製品ブレンド市場について調査し、市場の概要とともに、用途別、形態別、地域別の動向、および市場に参入する企業のプロファイルなどを提供しています。
Dairy Blends Market Introduction and Overview
According to SPER market research, 'Global Dairy Blends Market Size- By Application, By Form - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2033' state that the Global Dairy Blends Market is predicted to reach 5.53 billion by 2034 with a CAGR of 7.76%.
Dairy blends are dairy combinations manufactured from processed butter fat (which is free of saturated fat) or butter blends combined with vegetable oils. Depending on client need, taste, and desire, dairy blend can be combined with additional components such as sugar, salt, vegetable oils, and flavorings. Dairy blends also improve the product's flavor and offer consumers nutritional advantages when combined with another protein source.
Dairy blends have several benefits, yet consumers are hesitant to choose them over conventional dairy products. Food and beverage producers choose to utilize butter, margarine, and other traditional dairy products over dairy mixes in a small number of developed and developing markets. One of the market's challenges is the fear held by food and beverage producers that dairy blends will degrade the flavor of their products.
Scope of the Report:
Report Metric Details
Market size available for years 2021-2034
Base year considered 2024
Forecast period 2025-2034
Segments covered By Application, By Form.
Regions covered
North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, and Middle East & Africa.
Companies Covered
All American Foods, Kerry Group plc, FrieslandCampina, Cargill, Incorporated, Fonterra Co-operative Group Limited, DA¶hler GmbH, Agropur, AFP advanced food products llc, Cape Food Ingredients, Intermix Australia Pty Ltd.
Dairy Blends Market Segmentation:
By Application: Based on the Application, Global Dairy Blends Market is segmented as; ood, Beverages, Infant Formula, others.
By Form: Based on the Form, Global Dairy Blends Market is segmented as; Spreadable, Powder, Liquid.
By Region: This research also includes data for North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, Middle East & Africa.