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市場調査レポート
商品コード
1627687
乳製品ブレンド市場:予測(2025年~2030年)Dairy Blends Market - Forecasts from 2025 to 2030 |
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カスタマイズ可能
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乳製品ブレンド市場:予測(2025年~2030年) |
出版日: 2024年12月19日
発行: Knowledge Sourcing Intelligence
ページ情報: 英文 148 Pages
納期: 即日から翌営業日
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乳製品ブレンド市場はCAGR5.52%で成長し、2025年の39億5,100万米ドルから、2030年までには51億6,900万米ドルに達すると推定されます。
乳製品ブレンドは食品に大きな影響を与え、品質、風味、味を維持し、世界中で高い需要を促しています。濃縮クリームをバターにブレンドした混合物は乳製品ブレンドとして知られています。飽和脂肪酸を含まないバターブレンドやバター脂肪で構成されています。乳製品ブレンドには植物油が含まれており、パンに塗って食べることができます。例えば、砂糖、塩、アロマ、調味料、植物油など、消費者の味覚や選好に応じた他の調味料と混ぜることができます。乳製品ブレンドは、製品の絶対的で本物の味を高めます。いずれにせよ、他のタンパク質源とのブレンドは、消費者に健康上のメリットを提供します。
乳製品ブレンドは、食品・飲料の風味や食感を改善し、チーズ、ベーカリー、アイスクリームなど複数の製品の口当たりを良くします。乳製品ブレンドはまた、消費者の免疫システムを高めるのに役立ち、ひいては糖尿病のような複数の病気のリスクを減らすことができます。
乳製品ブレンド市場の需要は、乳児用調製粉乳の需要増加に伴い、大幅に急増すると予想されます。乳児用調製粉乳市場において、乳製品ブレンドは製品に主要な栄養を提供するのに役立ちます。同様に、ヨーグルト、バター、チーズ、アイスクリームなどの加工乳製品に対する需要の高まりも、予測期間中の世界の乳製品ブレンド市場の成長を促進すると予想されます。
世界の乳製品ブレンド市場の促進要因
乳製品を多く含む乳児用調製粉乳に対する世界の需要の増加は、予測期間中の乳製品ブレンド市場の成長を促進する主要な要因の一つです。乳幼児用食品・栄養市場では、乳幼児に必要不可欠なタンパク質と栄養素を提供するために乳製品ブレンドが重要です。乳製品が豊富な乳児用調製粉乳は、乳児に消化しやすい脂肪源を提供するのに役立ちます。また、乳幼児の認知機能の成長を助けるパルミチン酸や脂肪酸も含まれています。乳製品を豊富に含む乳児用調製粉乳は、母乳育児に代わる最も最適な選択肢であるとも考えられています。世界の出産数の増加に伴い、乳児用調製粉乳の需要も急増すると予想されます。
世界の乳製品ブレンド市場の地理的展望
乳製品ブレンドの世界市場において、アジア太平洋地域は期間中に大きな市場シェアを獲得すると予測されます。乳製品に対する需要の増加が、乳製品ブレンドの地域成長を促進する主な要因です。インド、中国、マレーシアといったアジア太平洋地域の様々な国々は、世界有数の乳製品生産国であり消費国でもあります。インドは牛乳と乳製品の最大生産国のひとつです。米国農務省は報告書の中で、インドでは牛乳の生産量が大幅に増加したと述べています。同省は、2022年には全国で約9,700万MTの牛乳が生産され、2023年には1億800万MTに増加すると指摘しています。
本レポートを購入する理由
どのような用途で利用されていますか?
業界と市場考察、事業機会評価、製品需要予測、市場参入戦略、地理的拡大、設備投資の決定、規制の枠組みと影響、新製品開拓、競合の影響
The dairy blend market is estimated to grow at a CAGR of 5.52%, attaining US$5.169 billion by 2030, from US$3.951 billion in 2025.
Dairy blends significantly affect food products, keeping up the quality, flavor, and taste, prompting its high demand worldwide. A mixture of concentrated cream blended in with butter is known as a dairy blend. They are comprised of butter blends or butterfat, which are free from saturated fat. Dairy blends contain vegetable oil; it is spreadable and can be consumed with bread. They can be mixed with other fixings, for example, sugar, salt, aroma, flavorings, and vegetable oils that rely upon the taste and preferences of the consumers. Dairy blends enhance the absolute and genuine taste of the products. In any case, blending with other protein sources offers health benefits to consumers.
The dairy blend helps improve the flavor and texture of foods and beverages, enhancing the mouth feel of multiple products like cheese, bakery, and ice cream. Dairy blends also help in boosting the consumers' immune system, which in turn can reduce the risk of multiple diseases like diabetes.
The demand for the dairy blend market is expected to witness a significant surge with the increasing demand for infant formula. In the infant formula market, the dairy blend helps in offering key nutrition to the products. Similarly, the rising demand for processed dairy products, including yogurts, butter, cheese, and ice creams, among many others, is also expected to propel the growth of the global dairy blend market during the forecasted timeline.
Global dairy blend market drivers
The increasing global demand for dairy-rich infant formula is among the key factors propelling the dairy blend market growth during the forecasted timeline. In the infant food and nutrition market, dairy blends are critical in offering infants essential protein and nutrients. The dairy-rich infant formula helps offer infants an easily digestible source of fats. It also includes palmitic acids and fatty acids, which help in infants' cognitive function growth. Dairy-rich infant formula is also considered the most optimum alternative to breastfeeding. With the increasing number of global childbirths, the demand for infant formula is also expected to surge massively.
Global dairy blend market geographical outlook
In the global dairy blend market, the Asia Pacific region is forecasted to attain a greater market share during the timeline. The increasing demand for dairy products is the major factor propelling the regional growth of dairy blends. Various countries in the Asian Pacific region, like India, China, and Malaysia, are among the leading dairy producers and consumers worldwide. India is among the biggest producers of milk and dairy products. The US Department of Agriculture, in its report, stated that in India, the production of cow milk increased significantly. The agency noted that in 2022, about 97,000 thousand MT of milk was produced nationwide, rising to 108,000 thousand MT in 2023.
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