市場調査レポート
商品コード
1444021
農業用酵素:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024-2029年)Agricultural Enzymes - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2024 - 2029) |
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農業用酵素:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024-2029年) |
出版日: 2024年02月15日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 120 Pages
納期: 2~3営業日
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農業用酵素の市場規模は、2024年に3億3,709万米ドルと推定され、2029年までに4億6,185万米ドルに達すると予測されており、予測期間(2024年から2029年)中に6.5%のCAGRで成長します。
世界中で有機食品への需要が高まり、農薬の危険な性質についての意識が高まるにつれて、農業用酵素の需要も増加しています。有機農業酵素により、認証済み、高品質、管理された安全な食品の生産が可能になります。したがって、それらは経済的かつ環境に優しい利点をもたらし、健全な生態系を維持します。
さらに、農業用酵素市場の成長の重要な側面の1つは、世界中で生化学的中毒事件の増加により健康上の懸念が増大していることです。農薬の使用拡大により食品に農薬が残留し、人々の間に深刻な問題を引き起こしています。たとえば、FAOによると、2020年に米国は約40万7,800トンで世界最大の農薬消費国でした。 2位はブラジルで、37万7,200トンが消費されました。
消費者は、食品中の化学農薬の存在によって引き起こされる有害な影響について、より意識するようになってきています。食品に含まれる化学農薬の毒性は、ホルモン障害、がん、先天性障害を引き起こす可能性があります。農場で栽培された野菜における農薬や肥料の使用が増加していることについて消費者の知識が高まっていることにより、有機食品の採用が拡大しています。
酵素には、低濃度、低温、穏やかなpH、最小限の水の使用で機能する機能があります。生分解性があるため、有機農業や持続可能な農業では人気のある選択肢です。 2021年には、農業酵素などの天然生物製品の使用増加により、同国の有機食品売上高は約2%増加し、575億米ドルに達しました。これと比較すると、2020年の成長率は12.8%、2019年の4.6%増加でした。また、有機野菜と果物の売上高は2021年に約4.5%増加し、210億米ドル以上に達し、セグメント全体の15%のシェアを占めました。このような要因は、予測期間中に農業用酵素市場を推進すると予想されます。
北米は世界的に農業用酵素の主要消費国の一つです。米国は、北米における農業用酵素の主要市場の1つです。この国は、農業分野における最新技術の導入において高度に進化しています。化学物質の投入コストの上昇、それらの土壌塊と環境への悪影響、バランスの取れた植物栄養に対する意識の高まりが、この国の農業用酵素の市場需要を押し上げています。
2022年 8月、米国農務省(USDA)は、新たに3億米ドルの有機移行イニシアチブを開始しました。このプログラムは、次世代の有機生産者を育成し、有機サプライチェーンを強化するための具体的な措置を講じると主張されています。このようなプログラムにより、バイオベースの投入物の使用が拡大し、その後国内の市場が拡大すると期待されています。
カナダは、初期成長段階での作物の生産性と品質を強化するために、バイオベースの農業に傾斜しています。カナダの農業用酵素市場は、農地面積の増加、農業セクターへの投資の改善、政府の支援を背景に、需要創出が拡大しています。カナダの有機業界は、2020年に成長期にパンデミックによって課されたロックダウンにより混乱を目の当たりにし、世界の混乱を引き起こしました。障害にもかかわらず、有機作付面積は19%増加し、350万エーカー以上、つまりほぼ150万ヘクタールになりました。
農業酵素市場は比較的統合されており、大手企業がシェアの大部分を占めています。 Bayer CropScience、BASF SE、Corteva Agriscience、Stoller USA Inc.、Syngenta AGが調査対象市場の主要企業です。企業は、製品の革新、拡大、パートナーシップ、合併と買収などのさまざまな戦略的活動を採用しています。プレーヤーは他の企業と提携して、共同研究をしながら市場での強い存在感を築いています。
The Agricultural Enzymes Market size is estimated at USD 337.09 million in 2024, and is expected to reach USD 461.85 million by 2029, growing at a CAGR of 6.5% during the forecast period (2024-2029).
The rising demand for organic food worldwide, along with the growing awareness about the unsafe properties of pesticides, has increased the demand for agricultural enzymes. Organic agricultural enzymes enable the production of certified, high-quality, controlled, and safe food. Therefore, they provide high economic and environment-friendly benefits and preserve a healthy ecosystem.
Furthermore, one of the critical aspects of the growth in the agricultural enzyme market is the increasing health concerns due to a growing number of biochemical poisoning cases worldwide. The expanding usage of pesticides leaves food products with their residues, causing severe problems among people. For instance, according to FAO, in 2020, the United States was the largest pesticide-consuming country worldwide, with approximately 407.8 thousand metric tons. Brazil trailed in second, with 377.2 thousand tons consumed.
Consumers are becoming more conscious of the toxic effects caused by the presence of chemical pesticides in food products. The toxicity of chemical pesticides in food commodities can cause hormone disruptions, cancer, and congenital disabilities. The rising consumers' knowledge about the growing use of pesticides and fertilizers in farm-grown vegetables has led to the expanded adoption of organic food products.
Enzymes have features that allow them to work in low concentrations, low temperatures, mild pH, and minimal water usage. Since biodegradable, they are a popular option in organic and sustainable farming. In 2021, owing to the increased use of natural biological products, such as agricultural enzymes, the country's organic food sales grew by about 2% to reach USD 57.5 billion. This compares to a 12.8% growth rate in 2020 and a 4.6% increase in 2019. Also, organic vegetables and fruit sales increased by about 4.5% in 2021 to reach more than USD 21 billion, making up a 15% share of the entire segment. Such factors are expected to drive the agricultural enzymes market over the forecast period.
North America is one of the primary consumers of agricultural enzymes globally. The United States is one of the major markets for agricultural enzymes in North America. The country is highly evolved in adopting modern technologies in the agriculture sector. The increasing cost of chemical inputs, their adverse effect on soil mass and the environment, and the increasing awareness regarding balanced plant nutrition are driving the market demand for agricultural enzymes in this country.
In August 2022, the United States Department of Agriculture (USDA) launched its new USD 300 million Organic Transition Initiative. The program is claimed to take concrete steps to build the next generation of organic producers and strengthen organic supply chains. Such programs are expected to expand the use of bio-based inputs, subsequently expanding the market in the country.
Canada is inclining toward bio-based agriculture to strengthen crop productivity and quality at an early growth stage. The Canadian agricultural enzymes market is growing in demand generation, given the increase in agricultural land size, improved agricultural sector investment, and government support. The Canadian organic sector witnessed disruptions in 2020 with the pandemic-imposed lockdown during the growing season, causing worldwide disruptions. Despite the obstacles, organic acreage increased by 19% to more than 3.5 million acres or almost 1.5 million hectares.
The agricultural enzymes market is relatively consolidated, with major players occupying the majority of the share. Bayer CropScience, BASF SE, Corteva Agriscience, Stoller USA Inc., and Syngenta AG are the key players in the market studied. The companies are adopting various strategic activities, such as product innovation, expansion, partnership, and mergers & acquisitions. The players are partnering with other companies to build a strong presence in the market while researching collaboratively.