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市場調査レポート
商品コード
1444377
カカオ豆:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024-2029)Cocoa Beans - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2024 - 2029) |
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適宜更新あり
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カカオ豆:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024-2029) |
出版日: 2024年02月15日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 70 Pages
納期: 2~3営業日
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カカオ豆市場規模は2024年に172億4,000万米ドルと推定され、2029年までに239億7,000万米ドルに達すると予測されており、予測期間(2024年から2029年)中に6.81%のCAGRで成長します。
カカオ豆は何世紀にもわたってさまざまな用途に使用されており、市場の需要も高いです。これらの豆は、いくつかの健康上の利点やその他の特性を示します。したがって、カカオ豆は食品、飲料、菓子類、化粧品業界で大規模に使用されているため、需要が高いと報告されています。ドイツ、ベルギー、イタリア、ポーランドは世界のチョコレートのトップ 4生産国です。これら4か国は世界のチョコレート輸出の40%以上を占めています。
カカオは、菓子類や製パンなどのさまざまな業界で香味料や着色料として使用されています。現在、チョコレート業界がカカオの最大のエンドユーザーとなっています。チョコレートの膨大な消費と生産は、カカオへの欲求の高まりを説明しており、カカオは食品および飲料業界で最も広く消費されているフレーバーとなっています。
さまざまな形態のチョコレートの売上が急増し続けるにつれ、カカオバターやカカオリカーなどのカカオ加工製品の需要が大幅に増加すると予想されます。世界最高のチョコレートを製造する上位4か国は、ベルギー、スイス、エクアドル、英国です。プレミアムチョコレートの発売と、シリアル、キャンディー、バー、焼き製品、シロップ、コーティングと詰め物、飲料のフレーバーとしてのチョコレートの使用は、世界のカカオ市場にとって良い前兆となると予想されています。
チョコレート業界(ホワイトチョコレートとダークチョコレートの両方を含む)からのカカオ豆に対する高い需要と、プレミアム/スーパープレミアム、シングルオリジン、認定チョコレートの需要の急増により、世界中のカカオ豆市場が押し上げられています。
さらに、世界中で持続可能な方法で調達された食品や飲料製品に対する消費者の傾向が続いているため、チョコレートの消費者は持続可能な方法で生産および調達されたチョコレートを積極的に求めています。モンデリーズ、ネスレ、ハーシーズなどのチョコレートメーカーは、ココアホライズンズやレインフォレストアライアンス(ネスレなど)などの機関からチョコレート/カカオ由来原料の認証を受けることで有利になります。これらのチョコレートメーカーは、クラシックで珍しいフレーバーと、プレミアムで上質なフレーバーのシングルオリジンココアを組み合わせることで、上質なチョコレートの感覚的な体験を生み出す、高級な手作りチョコレートを幅広く提供しています。
コートジボワールは2021年の主要なカカオ豆輸出国で、輸出額は47億2,730万米ドル、シェアは42.9%でした。これにガーナ、カメルーン、ナイジェリアがそれぞれシェア16.1%、5.6%、5.1%で続きます。、世界のカカオ輸出量のうち。
高品質のカカオ豆の需要は大幅に増加しています。特にオランダや英国などの国では、超高級カカオ豆や高級カカオ豆がグルメチョコレートや通常のチョコレートに使用され、低粉砕カカオ豆は通常の高級チョコレートに使用されています。、ブラジル、米国、中国、カナダ。スイスは世界最大のチョコレート消費国です。一人当たりの平均は19.4ポンドで、ドイツ、アイルランド、英国、スウェーデンがそれに続く。
オランダ、米国、ドイツはカカオの主要な輸出先であり、合わせて世界輸入量の約41%を占めています。 2021年、オランダはカカオおよびカカオ製剤として世界から総額19億米ドル(7億1,226万1,000トン)を輸入しました。コートジボワールはこの国の主要な供給国です。 2021年、コートジボワールは27万5,700トンのカカオおよびカカオ調製物を供給しました。
The Cocoa Beans Market size is estimated at USD 17.24 billion in 2024, and is expected to reach USD 23.97 billion by 2029, growing at a CAGR of 6.81% during the forecast period (2024-2029).
Cocoa beans have been used for centuries in a variety of applications and have a high market demand.These beans exhibit several health benefits and other properties. Thus, high demand is reported for cocoa beans as they are used on a large scale in the food and beverage, confectionery, and cosmetics industries. Germany, Belgium, Italy, and Poland are the top four producers of chocolate in the world. These four countries account for more than 40% of global chocolate exports.
Cocoa is used in a variety of industries, including confectionery and baking, as a flavoring and coloring agent.The chocolate industry currently represents the biggest end-user of cocoa. The enormous consumption and production of chocolates explain the increasing appetite for cocoa, making cocoa the most widely consumed flavor in the food and beverage industry.
As sales of chocolate in its various forms continue to soar, it will increase the demand for cocoa-processed products, such as cocoa butter and cocoa liquor, significantly. The top four countries that make the world's best chocolate are Belgium, Switzerland, Ecuador, and the United Kingdom. The launch of premium chocolates and the use of chocolate as a flavor in cereals, candies, bars, baked products, syrups, coatings and fillings, and beverages are expected to bode well for the global cocoa market.
High demand for cocoa beans from the chocolate industry (inclusive of both white and dark chocolate) and the surge in demand for premium/super-premium, single-origin, and certified chocolate boost the market for cocoa beans worldwide.
Additionally, with the ongoing consumer inclination toward sustainably sourced food and beverage products worldwide, chocolate consumers actively seek sustainably produced and sourced chocolate. Chocolate manufacturers, such as Mondelez, Nestle, and Hershey's, gain an advantage by getting their chocolates/cocoa-derived ingredients certified by agencies like Cocoa Horizons and the Rain Forest Alliance (e.g., Nestle). These chocolate manufacturers offer a wide range of luxury handmade chocolates to create a sensory experience in fine chocolate by combining classic and unusual flavors with premium and fine-flavor single-origin cocoa.
Cote D'lvoire was the leading cocoa bean exporter in 2021, with an export value of $4,727.3 million and a 42.9% share.This is followed by Ghana, Cameroon, and Nigeria, which share 16.1%, 5.6%, and 5.1%, respectively, of the global cocoa exports.
The demand for fine-flavor cocoa has increased significantly.Ultra- and high-end cocoa beans are used for gourmet and regular chocolates, while low-fine cocoa beans are used for regular premium chocolates, especially in countries like the Netherlands, the United Kingdom, Brazil, the United States, China, and Canada. Switzerland is the largest consumer of chocolate in the world. The average per capita is 19.4 pounds, followed by Germany, Ireland, the United Kingdom, and Sweden.
The Netherlands, the United States, and Germany are the key destinations for cocoa, together holding about 41% of the global import. In 2021, the Netherlands imported a total value of USD 1.9 billion (712,261 thousand metric ton) from the world in cocoa and cocoa preparations. Cote d'Ivoire is the country's leading supplier. In 2021, Cote d'Ivoire supplied 275.7 thousand metric tons of cocoa and cocoa preparations.