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市場調査レポート
商品コード
1627718
ケフィア市場:将来予測 (2025年~2030年)Kefir Market - Forecasts from 2025 to 2030 |
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カスタマイズ可能
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ケフィア市場:将来予測 (2025年~2030年) |
出版日: 2024年12月26日
発行: Knowledge Sourcing Intelligence
ページ情報: 英文 134 Pages
納期: 即日から翌営業日
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世界のケフィア市場は、予測期間中に複合年間成長率6.01%で成長し、2025年の20億8,700万米ドルから2030年には27億9,400万米ドルの市場規模に達すると予測されています。
ケフィアはケフィア穀物から調製される発酵飲料で、薄いヨーグルトのような味がします。ケフィア製品は、淡水または発酵乳と、バクテリアや酵母で培養されたケフィア穀物で作られます。ケフィア製品には、ケフィア牛乳、スムージー、プロバイオティクス飲料、ヨーグルト、オーガニックケフィア飲料などがあります。これらの商品には、ビタミン、ミネラル、タンパク質、カルシウム、マグネシウムが多く含まれています。
さらに、ケフィア分野は、ヘルシーなスナックやドリンクを求める人々の選択肢が変わるにつれて増加します。ケフィア製品は栄養価が高く、健康と免疫力の向上に役立ちます。消化促進、骨や皮膚の健康など、いくつかの健康効果があります。また、抗真菌・抗菌作用があり、膣感染症や胃腸感染症、食中毒の治療や予防に役立ちます。また、抗発がん作用もあり、腫瘍の進行の初期段階を助けます。その結果、予測期間中、これらの利点がケフィア市場を前進させると思われます。
ケフィアは、牛乳と発酵させたケフィアグレインから製造される、プロバイオティクスが豊富な飲料です。ビタミンとミネラルが豊富で、素晴らしいタンパク源でもあります。ビタミンK、B12、カルシウム、ビオチン、酵素、ビタミンB9など、人間の最適な機能に必要な栄養素が豊富に含まれています。消化器系を正常に機能させるのに十分な細菌が含まれています。ケフィアは、コレステロール値を下げると同時に、免疫力を高めるのに役立ちます。
また、血糖値のコントロールや体重の減少も助けます。幅広いプロバイオティクスと生物学的利用能の向上により、発酵プロセスは食品の健康効果を高めます。最近、オーガニックやナチュラル製品の人気が高まっています。消費者の健康志向の高まりに伴い、自然食品やオーガニック商品の人気が高まっています。健康的な消費への需要を押し上げると予測される新しいライフスタイル動向の急速な導入が予想されます。これは、可処分所得が増加し、伝統的な生活様式から都市生活への移行が容易になったことも後押ししていると思われます。
地域別に見ると、ケフィア市場は北米、南米、欧州、中東・アフリカ、アジア太平洋に区分されます。アジア太平洋地域は、中国、日本、インド、韓国などの主要経済国が支配的です。急成長している新興国の中には、ASEAN諸国などこの地域のものもあります。
アジア太平洋地域は、乳製品部門で顕著な成長が見込まれています。2022-23年度の生乳生産量では、インドが世界最大の酪農産業であり、インドの生乳生産量は約2億3,058万トンでした。これは米国より50%近く多く、中国の3倍以上です。このような生乳生産量の増加が、ケフィア製品を含む乳製品市場の需要を押し上げています。
本レポートを購入する理由
どのような用途で利用されていますか?
業界および市場考察、事業機会評価、製品需要予測、市場参入戦略、地理的拡大、設備投資の決定、規制の枠組みと影響、新製品開拓、競合の影響
The global kefir market is expected to grow at a compound annual growth rate of 6.01% over the forecast period to reach a market size of US$2.794 billion in 2030 from US$2.087 billion in 2025.
Kefir is a fermented drink prepared from kefir grains that taste like a thin yogurt. Kefir products are made with freshwater or fermented milk, as well as kefir grains cultivated with bacteria and yeast. Kefir goods include kefir milk, smoothies, probiotic drinks, yogurt, and organic kefir drinks. These products are high in vitamins, minerals, protein, calcium, and magnesium.
Furthermore, the kefir sector increases as people's choices for healthy snacks and drinks change. Kefir products are high in nutrients and aid in improving one's health and immunity. It has several health benefits, including enhanced digestion and bone and skin health. It also has antifungal and antibacterial characteristics that help cure and prevent vaginal and gastrointestinal infections, as well as food-borne pathogens. It also possesses anticarcinogenic effects, which aid in the early stages of tumor progression. As a result, during the forecast period, these considerable benefits will force the kefir market ahead.
Kefir is a probiotic-rich beverage produced from milk and fermented kefir grains. It's high in vitamins and minerals, and it's a fantastic source of protein as well. Vitamin K, B12, calcium, biotin, enzymes, vitamin B9, and other nutrients necessary for optimal human function are abundant. It has enough germs to help the digestive system function properly. Kefir helps to boost your immune system while also lowering your cholesterol levels.
It also aids in the control of blood sugar levels and the loss of weight. Because of the wide range of probiotics and increased bioavailability, the fermentation process boosts the health benefits of food. Organic and natural products are becoming increasingly popular these days. Natural and organic items are getting more popular as consumers become more health-conscious. The rapid adoption of new lifestyle trends that are predicted to boost demand for healthy consumption is expected to take place. This would be aided by the rising availability of disposable income, making it easier to migrate from traditional ways of life to urban lives.
By geography, the kefir market is segmented into North America, South America, Europe, the Middle East and Africa, and Asia Pacific. The major economies like China, Japan, India, and South Korea dominate the Asia-Pacific region. Some of the fastest-growing emerging economies are from this region, such as ASEAN countries.
The Asia Pacific region is expected to see notable growth in the dairy sector. In FY2022-23, India was the world's biggest dairy industry in milk production; India produced nearly 230.58 million tonnes of milk. This is close to 50% more than the US and more than three times to China. These increased productions of milk in the country are propelling the demand for dairy products, including kefir products, in the market.
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