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市場調査レポート
商品コード
1627689
肉エキスの世界市場:将来予測 (2025年~2030年)Global Meat Extract Market - Forecasts from 2025 to 2030 |
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カスタマイズ可能
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肉エキスの世界市場:将来予測 (2025年~2030年) |
出版日: 2024年12月19日
発行: Knowledge Sourcing Intelligence
ページ情報: 英文 158 Pages
納期: 即日から翌営業日
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世界の肉エキス市場は予測期間 (2025-2030年) にCAGR 4%で成長すると予測されています。
肉エキスは、食肉の水溶性画分を液体で抽出・濃縮して製造されます。肉、骨、レバーを総称して「肉エキス」と呼びますが、その産地や含まれる成分によって、成分や風味が異なります。都市化と多忙なライフスタイルにより、簡便な食品への需要が高まっており、肉ベースの風味の人気と天然食品成分への消費者の嗜好の高まりが、拡大し続ける世界の肉エキス市場に大きく貢献しています。また、本エキスは、低脂肪・低結合組織肉の入念な酵素加水分解に基づき、ペプトンに不足することが証明されているタンパク質、リン酸塩、およびその他の必須成分を組み込むことにより、栄養的に強化された完全なペプトンを提供することを目指しています。
世界の肉エキス市場促進要因
フィットネスや健康に対する消費者の意識が急速に高まっていることを主因として、世界的にタンパク質強化製品に対する需要が過剰に増加しています。従って、肉エキスは生産されるすべての製品の主成分です。鶏肉、豚肉、タンパク質が豊富な肉類など、様々な種類の肉類は、体内で重要なアミノ酸を作るのに不可欠であり、十分な機能を発揮するために必要です。例えば、人間の食事に含まれるタンパク質の34%、エネルギーの16%は動物性由来のものです。肉に含まれるさまざまなミネラルやタンパク質は、鉄分や亜鉛を含め、健康な細胞や組織の機能をサポートすることがわかっています。さらに、複数の企業が肉エキス製品の新技術を提供するために研究開発に投資しており、予測期間中の市場成長にプラスの影響を与えています。
北米は、動物性タンパク質源の消費の増加により、予測期間中に安定した成長が見込まれます。米国は、予測期間中最大の牛肉生産国のひとつであり、今後もそうなることが予想されます。メキシコは、赤身肉をベースとした製品の消費の増加により、この地域市場を牽引すると予想されます。さらに、製品のトレーサビリティは食肉エキスに関する北米の重要な決定要因です。技術革新、人口の増加、缶詰食品の需要と消費の増加などの成長動向は、予測期間中の地域市場の成長と一致しています。
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業界・市場考察、事業機会評価、製品需要予測、市場参入戦略、地理的拡大、設備投資決定、規制の枠組みと影響、新製品開発、競合の影響
The global meat extract market is expected to grow at a CAGR of 4% during the forecast period (2025-2030).
Meat extract is produced through liquid extraction and concentration of the water-soluble fractions of meat. Depending on their provenance and the ingredients in them, meat, bones, and liver, collectively called "meat extract," present different compositions and flavors. Urbanization and busy lifestyles have increased the demand for convenience foods, with the popularity of meat-based flavors and the growing consumer preference for natural food ingredients contributing significantly to the ever-increasing global meat extract market. Additionally, this extract aims to provide complete peptone that is nutritionally enhanced by incorporating protein, phosphates, and other essential components proven to be deficient in peptone, based on careful enzymatic hydrolysis of low-fat, low-connective tissue meats.
Global Meat Extract Market Drivers
There is an excessive increase in the demand for protein-fortified products globally, primarily due to the rapid awareness among consumers regarding fitness and health. Accordingly, meat extract is the primary ingredient in all the products produced. Various types of meat, such as chicken, pork, and meats rich in protein, are vital in making the crucial amino acids in the body that are required for well-functioning. For example, 34% of protein and 16% of energy in the human diet comes from animal sources. Various minerals and proteins in meat have been found to support healthy cell and tissue function including iron and zinc. Moreover, several companies have invested in R&D to deliver novel technologies in meat extract products, positively impacting the market growth over the forecast period.
North America is expected to grow steadily during the forecast period due to the increased consumption of animal-based protein sources. The United States was and is expected to be one of the largest beef producers during the projection years. Mexico is expected to drive the regional market with increased consumption of red meat-based products. Moreover, product traceability is a significant determinant for North America concerning meat extracts. The growing trends, such as technological innovation, an increase in population, and rising demand and consumption of canned foods, concur with the regional market growth during the forecast period.
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