表紙:小麦ブランの世界市場、2023年から2028年の予測
市場調査レポート
商品コード
1390087

小麦ブランの世界市場、2023年から2028年の予測

Wheat Bran Market Forecasts from 2023 to 2028


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英文 140 Pages
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小麦ブランの世界市場、2023年から2028年の予測
出版日: 2023年11月08日
発行: Knowledge Sourcing Intelligence
ページ情報: 英文 140 Pages
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概要

小麦ブランの世界市場は予測期間中にCAGR 4.21%で成長すると予測されます。

小麦ブランは、小麦を加工する際に製品別となる外側の硬い層です。食物繊維が豊富な食品とそれに関連する健康上の利点に関する知識と意識の高まりが、小麦ブラン市場の成長を促進すると予想されます。さらに、小麦ブランの家畜飼料、製パン製品、化粧品産業への幅広い応用、グルテンフリー製品に対する需要の高まりは、小麦ブラン市場をさらに強化すると予想されます。

小麦ブランに関連する健康効果

小麦ブランには様々な健康効果があります。小麦ブランは食物繊維、抗酸化物質、植物性化合物、ミネラルを豊富に含んでいます。小麦ブランは低カロリーで、カップ半分(29グラム)でわずか63キロカロリーです。膨満感や不快感などの消化器症状を軽減します。さらに、プレバイオティクスが豊富に含まれているため、腸内細菌を増やして腸の健康を促進します。様々な研究で、ヒトとマウスの両方で結腸がんのリスクを低減することが示されています。これらの利点はすべて、人間の意識の高まりと相まって、小麦ブラン市場の成長を助けると考えられています。

幅広い用途

小麦ブランは様々な産業で利用されており、最近の研究開発と技術開発により小麦ブランの用途は多様化しています。小麦ブランは、肌を柔らかくし、角質を除去する特性があるため、化粧品業界で使用されるようになりました。Otentika(オテンティカ)Otentika exfoliating soap bar(オテンティカエクスフォリエイティングソープバー)、mlis spa remedease(ミリススパレメディーズ)など、小麦ブランを配合した様々な化粧品が販売されています。さらに、小麦ブランは、腸疾患や、治療法が確立されていないその他の主要な健康問題を治療するために、医薬品に使用されています。小麦ブランの多様な用途は、小麦ブラン市場の成長を助けると考えられています。

家畜飼料の需要拡大

小麦ブランは重量のある家畜飼料に配合され、飼料を軽量化し、適切な量のタンパク質とアミノ酸を供給します。小麦ブランは一般的に馬、牛、羊、豚に与えられます。BSグループの小麦ブラン動物用飼料や、鶏・牛用のガルダンマッハ小麦ブランなど、食物繊維が豊富な小麦ブランを使用した様々な動物用飼料が販売されています。国際飼料産業連盟によると、商業飼料製造によって世界中で約4,000億米ドルが生み出されており、動物性タンパク質生産は2050年までに倍増します。動物飼料産業の成長と小麦ブランの豊富なタンパク質は、小麦ブラン市場規模を押し上げると予想されます。

繊維リッチ製品に対する需要の増加

食事における繊維の健康と利点に関する意識の高まりが、小麦ブラン市場の需要を押し上げると予想されます。小麦ブランは食物繊維が豊富な製品別であり、心臓病やコレステロール値を予防します。心臓病の増加と心臓病による世界の死亡が、食物繊維が豊富な小麦ブランの需要を押し上げています。世界保健機関(WHO)によると、2019年には世界の死因の32%が心血管疾患によるものです。米国心臓協会によると、心血管疾患の患者は2030年までに2,300万人を超えると予想されています。さらに、ライフスタイルの改善と健康意識は、小麦ブラン市場規模にプラスの影響を与えると予想されます。

小麦生産の増加

小麦の世界の生産量は、消費需要の高まりと人口の増加により増加しています。例えば、2020年の小麦の世界生産量は7億6,000万トンで、中国、インド、ロシアがリードしています。さらに、NASAの報告によると、小麦の生産量は2030年までに約17%の成長が見込まれています。小麦の生産量の増加は、小麦ブランの利用可能性の増加をもたらし、小麦ブラン市場規模を押し上げます。

小麦ブラン市場の機会

前述の要因を考慮すると、小麦ブラン市場は予測期間を通じて成長すると予想されます。小麦ブラン分野における技術革新や調査研究と相まって、幅広い用途が多様な製品で市場に参入する機会を提供しています。高い市場需要と相まって、今後数年間の小麦生産量の増加が好機となることが予想されます。さらに、NASAの報告によれば、気温の上昇と気候変動の影響は、他の作物とは異なり、小麦の生産に大きな害を与えることはないです。

アジア太平洋地域が最大の市場

アジア太平洋地域は、予測期間中に小麦ブラン市場で大きなシェアを占めると予想されています。中国とインドが小麦の生産量上位2カ国であり、小麦の消費量もこの地域で高いため、小麦ブラン市場で優位を占めています。さらに、膨大な家畜人口も小麦ブラン市場に貢献しています。例えば、インドは世界で最も牛の飼育頭数が多いです。心血管系疾患に罹患する人が多いこの地域の人々のライフスタイルや健康意識の向上は、この地域の小麦ブラン市場をさらに牽引すると予想されます。

小麦ブラン市場のプレーヤー

  • Bagrry社は1958年に穀物加工会社としてスタートしました。同社はグラノーラ、ミューズリー、フレーク、オーツ麦、エネルギーバー、小麦ブラン、植物性飲料を提供しています。Bagrry社の小麦ブランはすぐに食べることができ、焼き菓子、サラダ、日常的なトルティーヤ、その他の料理に簡単に取り入れることができます。Royal Nut Companyは、ナッツ、NOYAナッツバター、ドライフルーツ、豆類・穀類、菓子類、スパイス、スナック菓子など、より幅広い製品を提供しています。同社が提供する小麦ブランは、トーストしたソバ、割ったフリーケ、丸ごとファッロ、ソバです。1989年に設立されたDan-D Pak社は、Dan-D-Pak、Dan-D-Bulk、Dan-D-Organicという3つのブランドで製品を提供しています。同社が提供する製品は、クランチー・アーモンド・デュオ、ミルク・チョコレート・アーモンド、そば粉、カムット粉です。

主要な市場の発展

  • 2023年5月、Kellog Japan はKirin Holdingsと提携し、Kellogのオールブラン・ポートフォリオの新製品を発売しました。この新製品は毎日の食事として食べることができ、L.ラクティス株プラズマと小麦ブラン由来の発酵食物繊維アラビノキシランの混合物を含んでいます。
  • 2023年1月、Puratosは、パンの腸内健康効果と食品のプレバイオティクス効果を高め、改善する新しい小麦ブラン成分を発売しました。この素材は、乳酸で発酵させた加水分解AXOSが短鎖脂肪酸の合成を増加させることを明らかにしたボルツァーノ大学の新たな調査結果に基づいて発売されました。

目次

第1章 イントロダクション

  • 市場概要
  • 市場の定義
  • 調査範囲
  • 市場セグメンテーション
  • 通貨
  • 前提条件
  • 基準年と予測年のタイムライン

第2章 調査手法

  • 調査データ
  • 前提条件

第3章 エグゼクティブサマリー

  • 調査ハイライト

第4章 市場力学

  • 市場促進要因
  • 市場抑制要因
  • ポーターのファイブフォース分析
  • 業界バリューチェーン分析

第5章 小麦ブラン市場:製品タイプ別

  • 動物飼料グレード
  • 医療用グレード
  • その他の製品タイプ

第6章 小麦ブラン市場:タイプ別

  • オーガニック
  • 無機

第7章 小麦ブラン市場:用途別

  • 食品
  • 動物の飼料
  • 医薬品
  • 化粧品
  • その他の用途

第8章 小麦ブラン市場:地域別

  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • メキシコ
  • 南米
    • ブラジル
    • アルゼンチン
    • その他
  • 欧州
    • 英国
    • ドイツ
    • フランス
    • スペイン
    • その他
  • 中東・アフリカ
    • サウジアラビア
    • アラブ首長国連邦
    • イスラエル
    • その他
  • アジア太平洋
    • 日本
    • 中国
    • インド
    • 韓国
    • インドネシア
    • タイ
    • その他

第9章 競合環境と分析

  • 主要企業と戦略分析
  • 市場シェア分析
  • 合併、買収、契約および提携

第10章 企業プロファイル

  • Bayer AG
  • Bagrry's
  • Royal Nut Company
  • Dan-D Pak
  • The Good Scents Company
  • Hindustan Animal Feeds
  • Pioneer Industries Pvt. Ltd.
  • Miolinoagostini
  • Sun Impex
目次
Product Code: KSI061615590

The global wheat bran market is estimated to grow at a CAGR of 4.21% during the forecast period.

Wheat bran is an outer hard layer that becomes a byproduct while processing the wheat. Rising knowledge and awareness of fiber-rich food and its associated health benefits are expected to propel the wheat bran market growth. Moreover, the wider application of wheat bran in livestock feed, baking products, the cosmetic industry, and the rising demand for gluten-free products is further expected to bolster the wheat bran market.

Associated Health Benefits of Wheat Bran

There are various health benefits associated with wheat bran. It is a good source of fiber, antioxidants, plant compounds, and minerals. It is a low-calorie product with just 63 calories in half a cup (29 grams) of wheat bran. It reduces digestive symptoms such as bloating, and discomfort. Moreover, it promotes bowel health by increasing gut bacteria as it is rich in prebiotics. Various studies have shown that it reduces the risk of colon cancer in both humans and mice. All these benefits coupled with the increased awareness among humans are contemplated to aid the wheat bran market growth.

Wider Application

The wheat bran is utilized in various industries and the recent research and technological developments have diversified the application of wheat bran. Wheat bran is now used in the cosmetics industry due to its skin-softening and exfoliating property. Various cosmetic products such as Otentika Otentika exfoliating soap bar, and mlis spa remedease containing wheat bran are available in the market. Moreover, wheat bran is used in pharmaceuticals to cure bowel disorders and other major health issues for which there is no proven remedy. The diversified application of wheat bran is contemplated to aid the growth of the wheat bran market.

Growing Demand in Livestock Feed

Wheat bran is included in heavy animal feed to make it light and provide a proper amount of protein and amino acids. Wheat bran is generally fed to horses, cows, sheep, and swine. There are various animal feed products available in the market with fiber-rich wheat bran such as wheat bran animal feed by BS Group, and Garudan Mach wheat bran for poultry and cattle. According to the International Feed Industry Federation, around USD$ 400 billion is generated worldwide by commercial feed manufacturing, and animal protein production will double by 2050. The growing animal feed industry and protein richness in wheat bran is anticipated to bolster the wheat bran market size.

Increasing Demand for Fibre-Rich Products

The increased awareness about the health and benefits of fibre in the diet is expected to boost the wheat bran market demand. Wheat bran is a highly fiber-rich by-product that prevents heart disease and cholesterol levels. The rising heart diseases and global deaths by heart disease are pushing the demand for fiber-rich wheat bran. According to the World Health Organization, 32% of global deaths are caused by cardiovascular disease in 2019. The cases of cardiovascular disease are expected to exceed 23 million by 2030 as per the American Heart Association. Moreover, the improved lifestyle and health consciousness are anticipated to impact positively the wheat bran market size.

Rising Wheat Production

The worldwide production of wheat is rising owing to the higher consumption demands and growing population. Wheat is ranked second in terms of production volume worldwide for instance, in 2020 the global production of wheat was 760 million tonnes with China, India, and Russia leading the list. Moreover, wheat production is expected to see a growth of around 17% by 2030 as per the NASA reports. The increased production of wheat will result in increased availability of wheat bran as it is a byproduct that comes during the processing of wheat thereby propelling the wheat bran market size.

Opportunities in the Wheat Bran Market

Considering the mentioned factors, the wheat bran market is expected to grow throughout the forecast period. The wider application coupled with innovation and research studies in the wheat bran sector provides an opportunity to enter the market with diversified products. The rising wheat production in the coming years coupled with high market demand is anticipated to provide a good opportunity. Moreover, the rising temperature and climate change effect will not harm wheat production much unlike other crops as per the reports of NASA.

Asia-Pacific is the largest market

The Asia-Pacific region is expected to contribute a significant share of the wheat bran market during the forecast period. China and India are the top two countries producing wheat and the consumption of wheat is also higher in this region making it dominant in the wheat bran market. Moreover, the huge livestock population further contributes to the wheat bran market. For instance, India has the highest number of cow population in the world. The improved lifestyle ad health awareness among the people of the region with a great number of people suffering from cardiovascular disease is further expected to drive the wheat bran market in the region.

Wheat Bran Market Players

  • Bagrry started in 1958 as a grain processing company. The company offers granola, muesli, flakes, oats, energy bars, wheat brans, and plant-based drinks. Bagrry's wheat bran is ready-to-eat and easy to include in baked goods, salads, everyday tortillas, and other dishes.
  • Royal Nut Company offers products in a wider range including nuts, NOYA nut butter, dried fruit, legumes and grains, confectionery, spices, and snack foods. The wheat bran offered by the company is toasted buckwheat, cracked freekeh, whole farro, and buckwheat.
  • Dan-D Pak, founded in 1989 offers products through its three brands named Dan-D-Pak, Dan-D-Bulk, and Dan-D-Organic. Products offered by the company are crunchy almonds duo, milk chocolate almonds, buckwheat flour, and kamut flour.

Key Market Developments

  • In May 2023, Kellog Japan entered into a partnership with Kirin Holdings to launch a new product in Kellog's all-bran portfolio. The new product can be served as a daily meal and contains a mixture of L. lactis strain plasma and fermented dietary fiber arabinoxylan derived from wheat bran.
  • In January 2023, Puratos launched a new wheat bran ingredient to boost and improve the gut health benefits of bread and the prebiotic benefits of food. The ingredient is launched regarding the new research conducted by the University of Bolzano which reveals that hydrolyzed AXOS fermented by lactic acid increases the synthesis of short-chain fatty acids.

Segmentation:

By Product Type

  • Animal Feed Grade
  • Medical Use Grade
  • Other Product Types

By Type

  • Organic
  • Inorganic

By Application

  • Food Products
  • Animal Feed
  • Pharmaceuticals
  • Cosmetics
  • Other Applications

By Geography

  • North America
  • United States
  • Canada
  • Mexico
  • South America
  • Brazil
  • Argentina
  • Others
  • Europe
  • United Kingdom
  • Germany
  • France
  • Spain
  • Others
  • Middle East and Africa
  • Saudi Arabia
  • UAE
  • Israel
  • Others
  • Asia Pacific
  • Japan
  • China
  • India
  • South Korea
  • Indonesia
  • Thailand
  • Others

TABLE OF CONTENTS

1. INTRODUCTION

  • 1.1. Market Overview
  • 1.2. Market Definition
  • 1.3. Scope of the Study
  • 1.4. Market Segmentation
  • 1.5. Currency
  • 1.6. Assumptions
  • 1.7. Base, and Forecast Years Timeline

2. RESEARCH METHODOLOGY

  • 2.1. Research Data
  • 2.2. Assumptions

3. EXECUTIVE SUMMARY

  • 3.1. Research Highlights

4. MARKET DYNAMICS

  • 4.1. Market Drivers
  • 4.2. Market Restraints
  • 4.3. Porter's Five Force Analysis
    • 4.3.1. Bargaining Power of Suppliers
    • 4.3.2. Bargaining Power of Buyers
    • 4.3.3. The threat of New Entrants
    • 4.3.4. Threat of Substitutes
    • 4.3.5. Competitive Rivalry in the Industry
  • 4.4. Industry Value Chain Analysis

5. WHEAT BRAN MARKET, BY PRODUCT TYPE

  • 5.1. Introduction
  • 5.2. Animal Feed Grade
  • 5.3. Medical Use Grade
  • 5.4. Other Product Types

6. WHEAT BRAN MARKET, BY TYPE

  • 6.1. Introduction
  • 6.2. Organic
  • 6.3. Inorganic

7. WHEAT BRAN MARKET, BY APPLICATION

  • 7.1. Introduction
  • 7.2. Food Products
  • 7.3. Animal Feed
  • 7.4. Pharmaceuticals
  • 7.5. Cosmetics
  • 7.6. Other Applications

8. WHEAT BRAN MARKET, BY GEOGRAPHY

  • 8.1. Introduction
  • 8.2. North America
    • 8.2.1. United States
    • 8.2.2. Canada
    • 8.2.3. Mexico
  • 8.3. South America
    • 8.3.1. Brazil
    • 8.3.2. Argentina
    • 8.3.3. Others
  • 8.4. Europe
    • 8.4.1. United Kingdom
    • 8.4.2. Germany
    • 8.4.3. France
    • 8.4.4. Spain
    • 8.4.5. Others
  • 8.5. The Middle East and Africa
    • 8.5.1. Saudi Arabia
    • 8.5.2. UAE
    • 8.5.3. Israel
    • 8.5.4. Others
  • 8.6. Asia Pacific
    • 8.6.1. Japan
    • 8.6.2. China
    • 8.6.3. India
    • 8.6.4. South Korea
    • 8.6.5. Indonesia
    • 8.6.6. Thailand
    • 8.6.7. Others

9. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

  • 9.1. Major Players and Strategy Analysis
  • 9.2. Market Share Analysis
  • 9.3. Mergers, Acquisitions, Agreements, and Collaborations

10. COMPANY PROFILES

  • 10.1. Bayer AG
  • 10.2. Bagrry's
  • 10.3. Royal Nut Company
  • 10.4. Dan-D Pak
  • 10.5. The Good Scents Company
  • 10.6. Hindustan Animal Feeds
  • 10.7. Pioneer Industries Pvt. Ltd.
  • 10.8. Miolinoagostini
  • 10.9. Sun Impex