表紙:受託フードサービス市場-2023年から2028年までの予測
市場調査レポート
商品コード
1295432

受託フードサービス市場-2023年から2028年までの予測

Contract Food Services Market - Forecasts from 2023 to 2028

出版日: | 発行: Knowledge Sourcing Intelligence | ページ情報: 英文 120 Pages | 納期: 即日から翌営業日

● お客様のご希望に応じて、既存データの加工や未掲載情報(例:国別セグメント)の追加などの対応が可能です。  詳細はお問い合わせください。

価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=152.86円
受託フードサービス市場-2023年から2028年までの予測
出版日: 2023年06月02日
発行: Knowledge Sourcing Intelligence
ページ情報: 英文 120 Pages
納期: 即日から翌営業日
  • 全表示
  • 概要
  • 目次
概要

受託フードサービス市場の2021年の市場規模は2,441億4,700万米ドルで、予測期間のCAGRは8.83%で拡大し、2028年には4,414億3,200万米ドルに達すると予測されています。

給食請負業者は、教育、医療、商業、スポーツ、その他の機関や企業に契約ベースで食品を供給するサービス業者です。可処分所得の増加、政府の取り組み、航空旅行産業の増加、従業員の定着に対する関心の高まりが、受託フードサービス市場の需要を促進しています。また、より良い職場に対する要求の高まりが、商業組織、教育組織、医療組織における契約ベースのケータリングおよびフードサービス市場の需要を促進しています。

この調査レポートは、製造業向け受託フードサービス市場をエンドユーザーと地域という様々なセグメントに基づいて調査しています。まず、簡単な市場概要では、主要な促進要因と課題を詳述しています。次に、ポーターのファイブフォースモデルで受託フードサービス産業を包括的に分析します。続いてバリューチェーン分析が行われ、さまざまなプロセスに属し、さまざまな分野に貢献している企業が決定されます。

また、受託フードサービス市場に影響を与える市場動静、傾向、業界の政策と政策に関する詳細な情報も提示しています。さらに、調査研究では受託フードサービス分野の全体的な規制の枠組みを分析し、市場環境全体に影響を与える主要な要因について利害関係者が理解を深められるようにします。

『受託フードサービス市場-2023年から2028年までの予測』は包括的な最新レポートです。経営者や関心のある利害関係者に重要な市場情報を提供し、重要な市場情報を入手できるようにします。また競合情勢を分析し、主要市場プレイヤーの戦略を詳述し、リーダー、フォロワー、チャレンジャー、ニッチという4象限のベンダーマトリックスにプロットしています。

受託フードサービス市場調査レポートの調査範囲と対象は以下の通りです:

  • 受託フードサービス市場:市場データ・図表
  • 市場展望:促進要因、抑制要因、ポーターの分析、業界バリューチェーン分析
  • エンドユーザー別の詳細な市場動向、分析、グラフ表示:医療、スポーツ、防衛、教育、ビジネス・産業、その他
  • 受託フードサービス市場の360度ビュー:地域別(北米、南米、欧州、中東・アフリカ、アジア太平洋)、域内主要国に関する詳細な市場内訳

受託フードサービス市場レポートの対象セグメントは以下の通りです:

エンドユーザー別

  • 医療
  • スポーツ
  • 防衛
  • 教育
  • ビジネス・産業
  • その他

地域別

  • 北米
  • 米国
  • カナダ
  • メキシコ
  • 南米
  • ブラジル
  • アルゼンチン
  • その他
  • 欧州
  • 英国
  • ドイツ
  • フランス
  • スペイン
  • その他中東・アフリカ
  • サウジアラビア
  • UAE
  • イスラエル
  • その他
  • アジア太平洋
  • 日本
  • 中国
  • インド
  • 韓国
  • インドネシア
  • タイ

目次

第1章 イントロダクション

  • 市場概要
  • 市場の定義
  • 調査範囲
  • 市場セグメンテーション
  • 通貨
  • 前提条件
  • 基準年と予測年のタイムライン

第2章 調査手法

  • 調査データ
  • 前提条件

第3章 エグゼクティブサマリー

  • 調査ハイライト

第4章 市場力学

  • 市場促進要因
  • 市場抑制要因
  • ポーターのファイブフォース分析
  • 業界バリューチェーン分析

第5章 受託フードサービス市場:エンドユーザー別

  • イントロダクション
  • 医療
  • スポーツ
  • 防衛
  • 教育
  • ビジネス・産業
  • その他

第6章 受託フードサービス市場:地域別

  • イントロダクション
  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • メキシコ
  • 南米
    • ブラジル
    • アルゼンチン
    • その他
  • 欧州
    • ドイツ
    • フランス
    • 英国
    • スペイン
    • その他
  • 中東・アフリカ
    • サウジアラビア
    • アラブ首長国連邦
    • イスラエル
    • その他
  • アジア太平洋
    • 中国
    • 日本
    • インド
    • 韓国
    • インドネシア
    • 台湾
    • その他

第7章 競合環境と分析

  • 主要企業と戦略分析
  • 新興企業と市場収益性
  • 合併、買収、合意およびコラボレーション
  • ベンダー競争力マトリックス

第8章 企業プロファイル

  • ABM Catering Solutions
  • Amadeus
  • Aramark
  • Barlett Mitchell
  • Blue Apple Catering
  • Camst Group
  • Caterleisure Ltd.
  • CH&CO Catering
  • Compass Group PLC
  • Dine Contract Catering
  • Elior Group
  • OCS Group Ltd.
目次
Product Code: KSI061613065

The contract food services market was valued at US$244.147 billion in 2021 and is projected to expand at a CAGR of 8.83% over the forecast period to reach US$441.432 billion by 2028.

Food service contractors are the service providers who supply food on a contractual basis to educational, medical, commercial, sports, and other institutions and companies. The rise in disposable income, government initiatives, the rise in the air travel industry, and rising concern for employee retention are driving demand for the contract food services market. In addition, the higher demand for a better workplace is propelling demand for the catering and food service market on a contractual basis in commercial organizations, educational organizations, and medical organizations.

This research study examines the contract food services market for the manufacturing industry based on various segments: end-user and geography. First, a brief market overview details key driving factors and challenges. Next, Porter's five forces model comprehensively analyzes the contract food services industry. This is followed by industry value chain analysis which determines the companies which are part of the different processes and contributing to various sectors.

The study also presents in-depth information concerning the development, trends, and industry policies and regulations affecting the contract food services market. Moreover, the research study analyzes the overall regulatory framework of the contract food services sector, offering stakeholders a better understanding of the key factors influencing the overall market environment.

Contract Food Services Market - Forecasts from 2023 to 2028 is a comprehensive and latest report. It provides vital market information to executives and interested stakeholders to enable them to get vital market information. The report also analyzes the competitive landscape, details the strategies of key market players, and plots them on our vendor matrix in four quadrants: leader, follower, challenger, and niche.

The scope and coverage of the contract food services market report are as below:

  • Contract food services market data tables and charts
  • Market outlook with sections on drivers, restraints, Porter's, and industry value chain analysis
  • In-depth analysis of the contract food services market by end-user in healthcare, sports, defense, education, business & industry, and others.
  • A 360o view of the demand for contract food services across different geographies (North America, South America, Europe, Middle East and Africa, and Asia Pacific) with further breakdown for key countries within those regions.

Different segments covered under the contract food services market report are as below:

By End-User

  • Healthcare
  • Sports
  • Defense
  • Education
  • Business & Industry
  • Others

By Geography

  • North America
  • United States
  • Canada
  • Mexico
  • South America
  • Brazil
  • Argentina
  • Others
  • Europe
  • United Kingdom
  • Germany
  • France
  • Spain
  • Others
  • Middle East and Africa
  • Saudi Arabia
  • UAE
  • Israel
  • Others
  • Asia Pacific
  • Japan
  • China
  • India
  • South Korea
  • Indonesia
  • Thailand
  • Others

TABLE OF CONTENTS

1. INTRODUCTION

  • 1.1. Market Overview
  • 1.2. Market Definition
  • 1.3. Scope of the Study
  • 1.4. Market Segmentation
  • 1.5. Currency
  • 1.6. Assumptions
  • 1.7. Base, and Forecast Years Timeline

2. RESEARCH METHODOLOGY

  • 2.1. Research Data
  • 2.2. Assumptions

3. EXECUTIVE SUMMARY

  • 3.1. Research Highlights

4. MARKET DYNAMICS

  • 4.1. Market Drivers
  • 4.2. Market Restraints
  • 4.3. Porter's Five Force Analysis
    • 4.3.1. Bargaining Power of Suppliers
    • 4.3.2. Bargaining Power of Buyers
    • 4.3.3. Threat of New Entrants
    • 4.3.4. Threat of Substitutes
    • 4.3.5. Competitive Rivalry in the Industry
  • 4.4. Industry Value Chain Analysis

5. CONTRACT FOOD SERVICES MARKET, BY END-USER

  • 5.1. Introduction
  • 5.2. Healthcare
  • 5.3. Sports
  • 5.4. Defense
  • 5.5. Education
  • 5.6. Business & Industry
  • 5.7. Others

6. CONTRACT FOOD SERVICES MARKET, BY GEOGRAPHY

  • 6.1. Introduction
  • 6.2. North America
    • 6.2.1. USA
    • 6.2.2. Canada
    • 6.2.3. Mexico
  • 6.3. South America
    • 6.3.1. Brazil
    • 6.3.2. Argentina
    • 6.3.3. Others
  • 6.4. Europe
    • 6.4.1. Germany
    • 6.4.2. France
    • 6.4.3. United Kingdom
    • 6.4.4. Spain
    • 6.4.5. Others
  • 6.5. Middle East And Africa
    • 6.5.1. Saudi Arabia
    • 6.5.2. UAE
    • 6.5.3. Israel
    • 6.5.4. Others
  • 6.6. Asia Pacific
    • 6.6.1. China
    • 6.6.2. Japan
    • 6.6.3. India
    • 6.6.4. South Korea
    • 6.6.5. Indonesia
    • 6.6.6. Taiwan
    • 6.6.7. Others

7. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

  • 7.1. Major Players and Strategy Analysis
  • 7.2. Emerging Players and Market Lucrativeness
  • 7.3. Mergers, Acquisitions, Agreements, and Collaborations
  • 7.4. Vendor Competitiveness Matrix

8. COMPANY PROFILES

  • 8.1. ABM Catering Solutions
  • 8.2. Amadeus
  • 8.3. Aramark
  • 8.4. Barlett Mitchell
  • 8.5. Blue Apple Catering
  • 8.6. Camst Group
  • 8.7. Caterleisure Ltd.
  • 8.8. CH&CO Catering
  • 8.9. Compass Group PLC
  • 8.10. Dine Contract Catering
  • 8.11. Elior Group
  • 8.12. OCS Group Ltd.