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市場調査レポート
商品コード
1468285
フィン・フィッシュ市場レポート:魚タイプ、環境、流通チャネル、地域別、2024年~2032年Fin Fish Market Report by Fish Type, Environment, Distribution Channel, and Region 2024-2032 |
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カスタマイズ可能
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フィン・フィッシュ市場レポート:魚タイプ、環境、流通チャネル、地域別、2024年~2032年 |
出版日: 2024年04月08日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 138 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のフィン・フィッシュ市場規模は2023年に1,942億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、2024年から2032年にかけて3.82%の成長率(CAGR)を示し、2032年までに2,740億米ドルに達すると予測しています。
フィン・フィッシュは軟骨魚類の一種で、体から突き出た骨の棘や光線が特徴です。フィンフィッシュはリン、カルシウムのほか、鉄、亜鉛、ヨウ素、マグネシウム、カリウムなどのミネラルを豊富に含んでいます。スナッパー、サーモン、マグロ、ミルクフィッシュ、ポンパノ、シーバス、ナマズ、ハタ、ティラピア、シーバスなどが一般的なヒレ科魚類です。定期的な摂取は、心臓血管の健康、脳機能、視力、皮膚の改善、甲状腺への酸化ストレスの防止、損傷組織の修復に役立ちます。ヒレ科魚類は、汽水、海水、淡水の3種類の環境で養殖されます。その生産には、餌付け、定期的な放流、水生生物の保護も含まれます。
世界中で飲食品(F&B)産業が大きく成長していることから、市場の見通しは明るいです。フィン・フィッシュはサンドイッチ、米飯、パスタなど様々な料理に広く使用され、塩ニシン、サーモン、イクラにも使用されます。これに伴い、健康志向の高まりと、大衆の間でタンパク質が豊富な食品への需要が高まっていることが、市場の成長に好影響を与えています。これとは別に、漁業や養殖における複雑さや努力を減らすのに役立つ漁具における様々な技術革新が、市場成長に弾みをつけています。さらに、労働人口の増加、多忙なスケジュール、多忙なライフスタイルにより、サケ、マグロ、メインイワシ、サバがすぐに食べられる(RTE)食事に広く採用されていることも、市場成長にプラスの影響を与えています。その他、シーフード料理への需要の高まり、消費者の支出能力の増加、魚の養殖を支援する様々な政府イニシアチブの実施などが、市場の成長を促進すると予想されます。
The global fin fish market size reached US$ 194.2 Billion in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 274.0 Billion by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 3.82% during 2024-2032.
Fin fish refers to a species of cartilaginous fish characterized by bony spines or rays protruding from the body. They are a rich source of phosphorus, calcium, and other minerals, such as iron, zinc, iodine, magnesium, and potassium. Snappers, salmon, tuna, milkfish, pompano, seabass, catfish, groupers, tilapia, and sea bass are some common fin fish types. Their regular consumption aids in improving cardiovascular health, brain function, eyesight, and skin, preventing oxidative stress to the thyroid gland, and repairing damaged tissues. Fin fish are cultivated in three types of environments, which include brackish, marine water, and freshwater. Their production also involves feeding, regular stocking, and conservation of aquatic life.
The significant growth in the food and beverage (F&B) industry across the globe is creating a positive outlook for the market. Fin fish is widely used for preparing various dishes, such as sandwiches, rice dishes, and pasta and are also used in salt herring, salmon, and salmon eggs. In line with this, the rising health consciousness and the increasing demand for protein-rich food among the masses is favoring the market growth. Apart from this, various technological innovations in fishing equipment that helps decrease the complexities and endeavors in fishing and aquafarming are providing an impetus to the market growth. Moreover, the widespread adoption of salmon, tuna, Maine sardines, and mackerel in ready-to-eat (RTE) meals due to the increasing working population, hectic schedules, and busy lifestyles is positively influencing the market growth. Other factors, including the rising demand for seafood cuisines, increasing expenditure capacities of consumers, and the implementation of various government initiatives supporting fish farming, are anticipated to drive the market toward growth.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global fin fish market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2024-2032. Our report has categorized the market based on fish type, environment and distribution channel.
Tropical Fin Fish
Pompano
Snappers
Groupers
Salmon
Milkfish
Tuna
Tilapia
Catfish
Seabass
Others
Freshwater
Marine Water
Brackish Water
Supermarkets and Hypermarkets
Convenience Stores
Specialty Stores
Online Stores
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Blue Ridge Aquaculture Inc., Cermaq Group AS (Mitsubishi Corporation), Eastern Fish Company, Leroy Seafood Group ASA (Austevoll Seafood ASA), Mowi ASA, P/F Bakkafrost, Stehr Group Pty Ltd., Tassal Group Limited, Thai Union Group PCL and Wanchese Fish Company (Cooke Inc.).