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市場調査レポート
商品コード
1468155
天然食品保存料の市場レポート:タイプ、機能、用途、地域別、2024~2032年Natural Food Preservatives Market Report by Type, Function, Application, and Region 2024-2032 |
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カスタマイズ可能
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天然食品保存料の市場レポート:タイプ、機能、用途、地域別、2024~2032年 |
出版日: 2024年04月08日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 138 Pages
納期: 2~3営業日
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世界の天然食品保存料市場規模は2023年に9億4,910万米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2032年までに13億6,740万米ドルに達し、2024~2032年の間に4%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
動植物由来の天然食品保存料は、安定性を高め、腐敗を防ぎ、加工食品の保存期間を延ばすために食品の加工に組み込まれます。これらの保存料に含まれる主要成分には、薬用植物、塩、砂糖、香辛料由来の天然化合物の抽出物があります。これらは食品上のバクテリアの増殖を抑制または遅延させ、食品の腐敗を防ぎます。さらに、有機的・栄養的品質を阻害することなく、微生物的・安全的品質を向上させる。したがって、これらの保存料は、化学的・物理的抗菌処理に代わる効果的な選択肢と考えられています。少量は通常、食肉、包装野菜、肉汁、ペットフード、スナック菓子からなる生鮮食品と非生鮮食品を含む様々な種類の食品に添加されます。
大衆の健康意識の高まりにより、消費者の嗜好が化学薬品を使用しない自然な加工食品へと急速に変化していることが市場を大きく牽引しています。これに加えて、クリーンラベル製品やオーガニック製品の消費拡大が市場に弾みをつけています。さらに、加工食品や包装食品の調合に製品が急速に利用されるようになったことで、製品の取り込みが進んでいます。また、ペースの速いライフスタイルを送る労働人口の大幅な増加が、すぐに食べられる(RTE)食品の取り込みを増加させ、賞味期限延長製品の需要を促進しています。これとは別に、持続可能な開発に重点を置いた主要企業による広範な研究開発(R&D)活動が市場にプラスの影響を与えています。さらに、大衆の間に高速インターネットが浸透し、食品中の化学保存料の悪影響に関する意識が高まっていることも、市場を後押ししています。その他、急速な都市化、絶え間ない製品革新、可処分所得水準の上昇、eコマース部門の大幅な成長などが、市場に明るい展望をもたらしています。
The global natural food preservatives market size reached US$ 949.1 Million in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 1,367.4 Million by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4% during 2024-2032.
Natural food preservatives derived from plants and animals are incorporated into the processing of food to increase stability, prevent spoilage, and extend the shelf-life of processed food products. The primary ingredients present in these preservatives include extracts of natural compounds derived from medicinal plants, salt, sugar, and spices. They inhibit or delay the growth of bacteria on food, thereby preventing food spoilage. Additionally, they improve microbial and safety quality without hindering organoleptic and nutritional quality. These preservatives are, therefore, considered to be an effective alternative to chemical and physical antimicrobial treatments. A small quantity is usually added to a variety of types of food, including perishable and non-perishable food types comprising meat, packaged vegetables, gravies, pet food, and snacks.
The market is majorly driven by the rapidly shifting consumer preferences towards chemical-free, naturally processed food products due to the rising health awareness among the masses. In addition to this, the growing consumption of clean-label and organic products is providing an impetus to the market. Moreover, the rapid product utilization in the formulation of processed and packaged food products is leading to a higher product uptake. Also, a considerable rise in the working population leading a fast-paced lifestyle is resulting in an increased uptake of ready-to-eat (RTE) food, thus driving the demand for extended shelf-life products. Apart from this, extensive research and development (R&D) activities conducted by key players with an enhanced focus on sustainable development are positively impacting the market. The market is further propelled by the penetration of high-speed internet among the masses resulting in the growing awareness regarding the adverse effects of chemical preservatives in food. Some of the other factors creating a positive outlook for the market include rapid urbanization, continual product innovations, inflating disposable income levels and considerable growth in the e-commerce sector.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global natural food preservatives market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2024-2032. Our report has categorized the market based on type, function and application.
Salt
Sugar
Oil
Honey
Citric Acid
Vinegar
Others
Antimicrobial
Antioxidants
Others
Sea Food, Meat and Poultry
Bakery
Dairy
Snacks
Beverages
Fruits and Vegetables
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Archer-Daniels-Midland Company, BASF SE, Cargill Incorporated, Corbion N.V., International Flavors & Fragrances Inc., Kalsec Inc., Kemin Industries, Kerry Group plc, Koninklijke DSM N.V., Merck KGaA and Tate & Lyle PLC.