デフォルト表紙
市場調査レポート
商品コード
1571575

グルテンフリーピザクラストの市場規模、シェア、動向分析レポート:製品別、最終用途別、流通チャネル別、地域別、セグメント予測、2024年~2030年

Gluten-free Pizza Crust Market Size, Share & Trends Analysis Report By Product (Organic, Conventional), By End Use (Retail, Bakeries), By Distribution Channel (Offline, Online), By Region, And Segment Forecasts, 2024 - 2030


出版日
ページ情報
英文 100 Pages
納期
2~10営業日
カスタマイズ可能
価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=149.25円
グルテンフリーピザクラストの市場規模、シェア、動向分析レポート:製品別、最終用途別、流通チャネル別、地域別、セグメント予測、2024年~2030年
出版日: 2024年09月12日
発行: Grand View Research
ページ情報: 英文 100 Pages
納期: 2~10営業日
GIIご利用のメリット
  • 全表示
  • 概要
  • 目次
概要

グルテンフリーピザクラスト市場の成長と動向:

Grand View Research, Inc.の最新レポートによると、世界のグルテンフリーピザクラスト市場規模は、2024年から2030年にかけて7.24%のCAGRを記録し、2030年には40億米ドルに達すると予測されています。

西洋文化の影響と可処分所得の増加が市場成長の要因の一部です。ピザの店舗数の増加が今後数年間の市場成長につながる可能性があります。

人々の健康に関連する意識の高まりとセリアック病の有病率の増加は、グルテンフリーピザクラスト市場を牽引する主な要因になると予想されます。アメリカ人の20人に1人がグルテン過敏症と診断されており、深刻な健康問題を引き起こす可能性があるという調査結果もあります。セリアック病の発生を減らすためには、食生活や食習慣を変えることが不可欠です。そのため、ベーカリー業界のメーカーは、さまざまなグルテンフリーのピザクラスト製品を開発しています。ピザの消費は北米や欧州などの地域で最大です。

北米が最大のシェアを占め、2023年には8億6,880万米ドルの収益を上げました。市場の成長は、ピザクラスト製品にグルテンを含まないことの利点に関する消費者の意識の高まりに起因します。多くの革新的で新しい風味の製品が発売され、それが市場成長につながる可能性があります。

例えば、2018年、Schwan's Consumer Brands, Inc.は、セリアック病に関連した啓発プログラムの中で、Freschetta Gluten Free Pizzaの2つの新しい革新的なフレーバーを発売しました。Tuscan style chicken and spinach and roasted mushroom ae ae tow new flavors that make people not change their taste due to different health conditions.この「フレッシェッタ・グルテンフリー・クラスト」は、人々の健康に配慮しながらユニークな味を提供しているとして、全米セリアック協会の認定を受けています。

アジア太平洋地域は、予測期間中にCAGR 7.9%で拡大し、最も急成長している地域です。インドは30歳未満の人口が半数以上を占め、中国、インドネシア、米国に次いで若い世代が多いことで知られています。

グルテンフリーピザクラスト市場レポート・ハイライト

  • 製品別では、従来型セグメントが2023年の全体収益の66.7%以上のシェアを占めています。オーガニックセグメントは予測期間中にCAGR 7.6%で上昇すると予測されます。
  • 最終用途別では、小売セグメントが2023年に38.6%のシェアを占め、今後数年間は高い成長を示すと予測されています。
  • 米国は2023年にグルテンフリーピザクラストの最大の消費者に浮上し、予測期間中に大きな成長が見込まれます。
  • 北米は2023年に世界市場を独占し、世界収益の32.4%のシェアを占めました。この動向は今後数年間も続くと予測されます。
  • 様々なメーカーが新製品の発売、生産能力の拡大、技術革新に注力し、今後の製品セグメントから既存および将来の需要パターンを推定しています。

目次

第1章 調査手法と範囲

第2章 エグゼクティブサマリー

第3章 グルテンフリーピザクラスト市場の変数、動向、範囲

  • 市場イントロダクション/系統展望
  • 市場規模と成長見通し
  • 市場力学
    • 市場促進要因分析
    • 市場抑制要因分析
  • グルテンフリーピザクラスト市場分析ツール
    • ポーターの分析
    • PESTEL分析

第4章 グルテンフリーピザクラスト市場:製品の推定・動向分析

  • セグメントダッシュボード
  • グルテンフリーピザクラスト市場:製品変動分析、2023年および2030年
  • オーガニック
  • 従来型

第5章 グルテンフリーピザクラスト市場: 最終用途の推定・動向分析

  • セグメントダッシュボード
  • グルテンフリーピザクラスト市場:最終用途変動分析、2023年および2030年
  • 小売り
  • パン屋
  • その他

第6章 グルテンフリーピザクラスト市場:流通チャネルの推定・動向分析

  • セグメントダッシュボード
  • グルテンフリーピザクラスト市場:流通チャネル変動分析、2023年および2030年
  • オフライン
  • オンライン

第7章 グルテンフリーピザクラスト市場:地域の推定・動向分析

  • グルテンフリーピザクラスト市場シェア、地域別、2023年および2030年
  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • メキシコ
  • 欧州
    • 英国
    • ドイツ
    • フランス
    • イタリア
    • スペイン
  • アジア太平洋
    • 日本
    • 中国
    • インド
    • オーストラリア
    • 韓国
  • ラテンアメリカ
    • ブラジル
    • アルゼンチン
  • 中東およびアフリカ
    • 南アフリカ
    • サウジアラビア

第8章 競合情勢

  • 主要市場参入企業による最近の動向と影響分析
  • 企業分類
  • 企業ヒートマップ分析
  • 企業プロファイル
    • Udi's Gluten Free(Conagra, Inc.)
    • Conagra Brands, Inc.
    • RICH PRODUCTS CORPORATION
    • Gillian's Foods
    • Kinnikinnick Foods &Kinnikinnick Fresh Bakery
    • Rizzuto Foods(RICH PRODUCTS CORPORATION)
    • Vicolo Wholesale
    • Mama Jim's Pizza, Inc
目次
Product Code: GVR-3-68038-606-6

Gluten-free Pizza Crust Market Growth & Trends:

The global gluten-free pizza crust market size is expected to reach USD 4.00 billion by 2030, registering a CAGR of 7.24% from 2024 to 2030, according to a new report by Grand View Research, Inc. Increase in the impact of western culture and rise in disposable income are some of the factors for the growth of the market. Rise in the number of pizza outlets may lead to the market growth in the upcoming years.

Growing awareness related to health among people and increase in the prevalence of celiac diseases are expected to be the major factors driving the market for gluten-free pizza crust. It was surveyed that 1 in 20 Americans are diagnosed with gluten sensitivity, which may cause severe health problems. It is essential to make changes in the diets and food habits in order to decrease the occurrence of celiac disease. Thus, the bakery industry manufacturers have been developing different gluten-free pizza crust products. Pizza consumption is maximum in regions like North America and Europe.

North America held the largest share and generated a revenue of 868.80 million in 2023. The growth of market is attributed to rising awareness among consumers related to the benefits of having no gluten in the pizza crust products. Many innovative and new flavor products are launched, which may lead to the market growth.

For instance, in 2018,Schwan's Consumer Brands, Inc. launched two new and innovative flavors of Freschetta Gluten Free Pizza during an awareness program related to celiac diseases. Tuscan style chicken and spinach and roasted mushroom ae the tow new flavors that make people not to change their taste due to different health conditions. This Freschetta Gluten-free Crust has been certified by the National Celiac Association for providing unique flavors, while considering health of people.

Asia Pacific is the fastest growing region, expanding at a CAGR of 7.9% during the forecast period. India has over half of the population that is beneath the age of 30 and is known to have the most significant young generation, thereafter China, Indonesia, and U.S. Young population may be the reason for the growth of the market during the forecast period.

Gluten-free Pizza Crust Market Report Highlights:

  • By product, the conventional segment held more than 66.7% share of overall revenue in 2023. The organic segment is anticipated to ascend at a CAGR of 7.6% over the forecast period.
  • Based on end use, the retail segment accounted for a share of 38.6% in 2023 and is projected to exhibit high growth in the next few years.
  • U.S. emerged as the biggest consumer of gluten-free pizza crust in 2023 and is expected to witness significant growth over the forecast period.
  • North America dominated the global market in 2023, accounting for 32.4% share of the global revenue. This trend is projected to continue over the next few years.
  • Various manufacturers are concentrating on new product launches, capacity expansion, and technological innovation to estimate existing and future demand patterns from upcoming product segments.

Table of Contents

Chapter 1. Methodology and Scope

  • 1.1. Market Segmentation and Scope
  • 1.2. Market Definitions
  • 1.3. Research Methodology
    • 1.3.1. Information Procurement
    • 1.3.2. Information or Data Analysis
    • 1.3.3. Market Formulation & Data Visualization
    • 1.3.4. Data Validation & Publishing
  • 1.4. Research Scope and Assumptions
    • 1.4.1. List of Data Sources

Chapter 2. Executive Summary

  • 2.1. Market Outlook
  • 2.2. Segment Outlook
  • 2.3. Competitive Insights

Chapter 3. Gluten-free Pizza Crust Market Variables, Trends, & Scope

  • 3.1. Market Introduction/Lineage Outlook
  • 3.2. Market Size and Growth Prospects (USD Million)
  • 3.3. Market Dynamics
    • 3.3.1. Market Drivers Analysis
    • 3.3.2. Market Restraints Analysis
  • 3.4. Gluten-free Pizza Crust Market Analysis Tools
    • 3.4.1. Porter's Analysis
      • 3.4.1.1. Bargaining power of the suppliers
      • 3.4.1.2. Bargaining power of the buyers
      • 3.4.1.3. Threats of substitution
      • 3.4.1.4. Threats from new entrants
      • 3.4.1.5. Competitive rivalry
    • 3.4.2. PESTEL Analysis
      • 3.4.2.1. Political landscape
      • 3.4.2.2. Economic and Social landscape
      • 3.4.2.3. Technological landscape
      • 3.4.2.4. Environmental landscape
      • 3.4.2.5. Legal landscape

Chapter 4. Gluten-free Pizza Crust Market: Product Estimates & Trend Analysis

  • 4.1. Segment Dashboard
  • 4.2. Gluten-free Pizza Crust Market: Product Movement Analysis, 2023 & 2030 (USD Million)
  • 4.3. Organic
    • 4.3.1. Organic Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 4.4. Conventional
    • 4.4.1. Conventional Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 5. Gluten-free Pizza Crust Market: End Use Estimates & Trend Analysis

  • 5.1. Segment Dashboard
  • 5.2. Gluten-free Pizza Crust Market: End Use Movement Analysis, 2023 & 2030 (USD Million)
  • 5.3. Retail
    • 5.3.1. Retail Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 5.4. Bakeries
    • 5.4.1. Bakeries Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 5.5. Others
    • 5.5.1. Others Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 6. Gluten-free Pizza Crust Market: Distribution Channel Estimates & Trend Analysis

  • 6.1. Segment Dashboard
  • 6.2. Gluten-free Pizza Crust Market: Distribution Channel Movement Analysis, 2023 & 2030 (USD Million)
  • 6.3. Offline
    • 6.3.1. Offline Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 6.4. Online
    • 6.4.1. Online Market Revenue Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 7. Gluten-free Pizza Crust Market: Regional Estimates & Trend Analysis

  • 7.1. Gluten-free Pizza Crust Market Share, By Region, 2023 & 2030 (USD Million)
  • 7.2. North America
    • 7.2.1. North America Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.2.2. U.S.
      • 7.2.2.1. U.S. Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.2.3. Canada
      • 7.2.3.1. Canada Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.2.4. Mexico
      • 7.2.4.1. Mexico Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.3. Europe
    • 7.3.1. Europe Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.2. UK
      • 7.3.2.1. UK Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.3. Germany
      • 7.3.3.1. Germany Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.4. France
      • 7.3.4.1. France Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.5. Italy
      • 7.3.5.1. Italy Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.3.6. Spain
      • 7.3.6.1. Spain Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.4. Asia Pacific
    • 7.4.1. Asia Pacific Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.2. Japan
      • 7.4.2.1. Japan Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.3. China
      • 7.4.3.1. China Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.4. India
      • 7.4.4.1. India Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.5. Australia
      • 7.4.5.1. Australia Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.4.6. South Korea
      • 7.4.6.1. South Korea Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.5. Latin America
    • 7.5.1. Latin America Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.5.2. Brazil
      • 7.5.2.1. Brazil Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.5.3. Argentina
      • 7.5.3.1. Argentina Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
  • 7.6. Middle East and Africa
    • 7.6.1. Middle East and Africa Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.6.2. South Africa
      • 7.6.2.1. South Africa Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)
    • 7.6.3. Saudi Arabia
      • 7.6.3.1. Saudi Arabia Gluten-free Pizza Crust Market Estimates and Forecasts, 2018 - 2030 (USD Million)

Chapter 8. Competitive Landscape

  • 8.1. Recent Developments & Impact Analysis by Key Market Participants
  • 8.2. Company Categorization
  • 8.3. Company Heat Map Analysis
  • 8.4. Company Profiles
    • 8.4.1. Udi's Gluten Free (Conagra, Inc.)
      • 8.4.1.1. Participant's Overview
      • 8.4.1.2. Financial Performance
      • 8.4.1.3. Product Benchmarking
      • 8.4.1.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.2. Conagra Brands, Inc.
      • 8.4.2.1. Participant's Overview
      • 8.4.2.2. Financial Performance
      • 8.4.2.3. Product Benchmarking
      • 8.4.2.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.3. RICH PRODUCTS CORPORATION
      • 8.4.3.1. Participant's Overview
      • 8.4.3.2. Financial Performance
      • 8.4.3.3. Product Benchmarking
      • 8.4.3.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.4. Gillian's Foods
      • 8.4.4.1. Participant's Overview
      • 8.4.4.2. Financial Performance
      • 8.4.4.3. Product Benchmarking
      • 8.4.4.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.5. Kinnikinnick Foods & Kinnikinnick Fresh Bakery
      • 8.4.5.1. Participant's Overview
      • 8.4.5.2. Financial Performance
      • 8.4.5.3. Product Benchmarking
      • 8.4.5.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.6. Rizzuto Foods (RICH PRODUCTS CORPORATION)
      • 8.4.6.1. Participant's Overview
      • 8.4.6.2. Financial Performance
      • 8.4.6.3. Product Benchmarking
      • 8.4.6.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.7. Vicolo Wholesale
      • 8.4.7.1. Participant's Overview
      • 8.4.7.2. Financial Performance
      • 8.4.7.3. Product Benchmarking
      • 8.4.7.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives
    • 8.4.8. Mama Jim's Pizza, Inc
      • 8.4.8.1. Participant's Overview
      • 8.4.8.2. Financial Performance
      • 8.4.8.3. Product Benchmarking
      • 8.4.8.4. Recent Developments/ Strategic Initiatives