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市場調査レポート
商品コード
1370631
セイボリーフレーバーブレンド市場:形態別、フレーバー別、用途別、流通チャネル別&予測、2023年~2032年Savory Flavor Blends Market - By Form (Powder, Liquid, Paste, Spray), By Flavour (Spices and Herbs, Umami, Barbecue, Ethnic/International, Citrus, Cheese, Savory & Sweet), By Application, By Distribution Channel & Forecast, 2023 - 2032 |
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カスタマイズ可能
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セイボリーフレーバーブレンド市場:形態別、フレーバー別、用途別、流通チャネル別&予測、2023年~2032年 |
出版日: 2023年08月29日
発行: Global Market Insights Inc.
ページ情報: 英文 200 Pages
納期: 2~3営業日
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セイボリーフレーバーブレンド市場は2023年から2032年にかけてCAGR 5.4%で成長します。
多様で風味豊かな食体験を求める消費者ニーズの高まりが、革新的でユニークな味覚プロファイルのニーズを促進し、事業の成長を後押ししています。さらに、より健康的で植物由来の選択肢を求める食生活の嗜好の変化が、そうした食品の味を向上させる風味豊かなフレーバーブレンドの開発に拍車をかけています。
さらに、調理済み食品やスナック菓子など世界の食品産業の拡大が、風味強化に対する大きな需要を生み出し、市場拡大の新たな道を開いています。多国籍料理やフュージョン料理の動向は、風味豊かなフレーバーブレンドの採用拡大につながり、事業の成長を促進します。2023年3月、味覚と栄養の世界的リーダーであるケリー・グループは、植物性代替肉の味覚と栄養価を高める画期的なソリューションであるSucculencePBを発売しました。
市場は形態、風味、用途、流通チャネル、地域によって分別されます。
形態別では、液体形態セグメントが2032年まで大幅なCAGRを示すと予想されます。これは、液体ブレンドの食品への組み込みの容易さ、一貫した風味の分布、迅速なカスタマイズ、汎用性などの要因によるもので、食品メーカーやシェフに好まれる選択肢となっています。
フレーバー別では、スモーキーでピリッとした風味が様々な料理で好まれ、消費者の需要が高まっているバーベキュー分野が、2032年までにセイボリーフレーバーブレンド市場で顕著なシェアを占めると予想されます。バーベキュー・フレーバーは、幅広い食品に香ばしさと親しみやすい味を加え、その採用を促進しています。
風味豊かで革新的な食肉製品に対する安定した需要と食肉調味料に対する消費者の嗜好の高まりにより、食肉・鶏肉用途分野は2023~2032年に大幅なCAGRを示すと思われます。さらに、多様な肉ベースの食品に対応するセイボリーブレンドの能力は、このセグメントの成長を促進します。
地域別では、欧州のセイボリーフレーバーブレンド産業は、多様で革新的な風味体験に対する消費者需要の高まりと、簡便な加工食品の採用増加により、分析期間中に大幅なCAGRで成長します。植物ベースでより健康的な食品オプションのための市場の繁栄は、この地域におけるビジネスの成長をさらに促進するであろう。
Savory flavor blends market will grow at 5.4% CAGR from 2023 to 2032. The rising consumer demand for diverse and flavorful food experiences is driving the need for innovative and unique taste profiles, propelling business growth. Moreover, changing dietary preferences towards healthier and plant-based options is spurring the development of savory flavor blends to enhance the taste of such foods.
Additionally, the expanding global food industry, including ready-to-eat meals and snacks, is creating a substantial demand for flavor enhancement, opening new avenues for market expansion. The trend of international cuisine and fusion cooking will lead to increased adoption of savory flavor blends, hence driving business growth. In March 2023, Kerry Group, a global taste and nutrition leader, launched SucculencePB, a revolutionary solution to enhance the taste and nutritional value of plant-based meat alternatives.
The market is segregated based on form, flavor, application, distribution channel, and region.
Based on form, the liquid form segment will exhibit a substantial CAGR through 2032, driven by factors such as ease of integration of liquid blends into food products, consistent flavor distribution, quick customization, and versatility, making it a preferred choice for food manufacturers and chefs.
Based on flavor, the barbecue segment is anticipated to accumulate a commendable share of the savory flavor blends market by 2032, driven by the growing consumer demand for smoky and tangy profiles, which are popular in various cuisines. Barbecue flavors add a savory and familiar taste to a wide range of food products, driving their adoption.
The meat and poultry application segment will reflect a significant CAGR during 2023-2032, driven by the consistent demand for flavorful and innovative meat products and enhanced consumer preferences for meat seasoning. Furthermore, the capacity of savory blends to cater to diverse meat-based food products will drive growth in the segment.
Regionally, the Europe savory flavor blends industry will grow at a substantial CAGR during the analysis period, driven by the rising consumer demand for diverse & innovative flavor experiences and increasing adoption of convenient and processed foods. The thriving market for plant-based and healthier food options will further drive business growth in the region.