|
市場調査レポート
商品コード
1354477
培養肉の将来の見通し - 規制当局の承認、課題、機会、主要企業、ケーススタディFuture Prospects for Cultured Meat - Regulatory Approval, Challenges, Opportunities, Key Players and Case Studies |
||||||
カスタマイズ可能
適宜更新あり
|
培養肉の将来の見通し - 規制当局の承認、課題、機会、主要企業、ケーススタディ |
出版日: 2023年08月31日
発行: GlobalData
ページ情報: 英文
納期: 即納可能
![]() |
培養肉(養殖とラボ栽培を含む)には大きな可能性がありますが、商品化への障壁は複雑です。培養肉が克服すべき障害は、規制、持続可能性、配合、財政のいずれにおいても数多く残っていますが、企業は革新的なソリューションを次々と発見するようになっています。
当レポートでは、培養肉について調査分析し、上市と商品化に向けた課題と機会について解説しています。
This report is part of a series on key trends and issues which are currently affecting the consumer landscape in consumer goods, foodservice, and packaging. This report explains the challenges and opportunities facing cultured meats path to market and commercialization
Cultured meat (including cultivated and lab grown) has huge potential, but barriers to commercialization are complex. There remain many obstacles both regulatory, sustainably, formulaically, and financially for cultured meat to overcome, but companies are increasingly finding innovative solutions.