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市場調査レポート
商品コード
1408137
世界の食品保存料の成長機会Global Food Preservatives Growth Opportunities |
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世界の食品保存料の成長機会 |
出版日: 2023年12月13日
発行: Frost & Sullivan
ページ情報: 英文 104 Pages
納期: 即日から翌営業日
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クリーンラベル原料に対する消費者の嗜好の高まりが今後の成長を牽引する
賞味期限を延長した飲食品(F&B)製品に対する需要の高まりと利便性の高いF&Bへの嗜好の高まりが食品保存料市場を牽引します。ベーカリー、食肉、食肉製品業界は、微生物による汚染を受けやすいため、保存料に対する強い需要を示しています。世界のクリーンラベルの動向が天然保存料の市場導入を後押しし、保存料市場全体の成長を支えます。
アジア太平洋(APAC)は、急成長している加工F&B産業のおかげで、2022年の世界の食品保存料市場を量的に支配しました。しかし、欧州は、国内の大規模なF&B産業、F&B輸出量の多さ、および同地域の保存料の価格の高さにより、収益で食品保存料市場を独占しました。フロスト&サリバンは、APACが予測期間中に最も速い成長を示すと予測しています。これは、働く女性人口の増加と多忙なライフスタイルに起因する、経済成長地域における簡便食品への需要の高まりによるものです。
最後に、このフロスト&サリバンの分析では、露・ウクライナ戦争の影響やインフレなどの外生要因も考慮しています。本調査の適用範囲は飲食業に限定されています。本調査には、厳選された新規および伝統的な天然食品保存料に関する定性的洞察が含まれています。
An Increasing Consumer Preference for Clean Label Ingredients Will Drive Future Growth
The growing demand for food and beverage (F&B) products with extended shelf life and increasing preference for convenience F&B will drive the food preservative market. The bakery, meat, and meat products industries exhibit strong demand for preservatives due to their high susceptibility to contamination from microorganisms. Clean label trends across the globe will boost the market adoption of natural preservatives, supporting the overall growth of the preservatives market.
Asia-Pacific (APAC) dominated the global food preservative market by volume in 2022 thanks to a fast-growing processed F&B industry. However, Europe dominated the food preservative market by revenue due to its large domestic F&B industry, high F&B export volume, and the high prices of preservatives in the region. Frost & Sullivan expects APAC to show the fastest growth during the forecast period thanks to the growing demand for convenience food in the growing economies of the region due to the increasing number of working women population and busy lifestyles.
Finally, this Frost & Sullivan analysis also considers exogenous factors, such as the impact of the Russo-Ukrainian War and inflation. The application scope of the study is restricted to F&B. The study includes qualitative insights into selected novel and traditional natural food preservatives.