表紙:バッター・ブレッダー用プレミックス市場- 世界の市場規模、シェア、動向分析、機会、予測レポート、2019-2029年
市場調査レポート
商品コード
1364736

バッター・ブレッダー用プレミックス市場- 世界の市場規模、シェア、動向分析、機会、予測レポート、2019-2029年

Batter and Breader Premixes Market - Global Size, Share, Trend Analysis, Opportunity and Forecast Report, 2019-2029, Segmented By Product Type ; By Application ; By Distribution Channel ; By Region

出版日: | 発行: Blueweave Consulting | ページ情報: 英文 400 Pages | 納期: 2~3営業日

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価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=157.14円
バッター・ブレッダー用プレミックス市場- 世界の市場規模、シェア、動向分析、機会、予測レポート、2019-2029年
出版日: 2023年10月09日
発行: Blueweave Consulting
ページ情報: 英文 400 Pages
納期: 2~3営業日
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概要

バッター・ブレッダー用プレミックスの世界市場規模は2029年までに41億2,000万米ドルに達する

バッター・ブレッダー用プレミックスの世界市場は、調理済み食品の需要の増加や、グルテンフリー・低カロリー食品に対する顧客の嗜好の高まりにより、牽引力を増しています。

大手戦略コンサルティング・市場調査会社のBlueWeave Consultingは最近の調査で、2022年の世界のバッター・ブレッダー用プレミックス市場規模を29億1,000万米ドルと推定しました。2023年から2029年の予測期間中、BlueWeaveは世界のバッターおよびブレッダー用プレミックス市場規模がCAGR 5.1%で成長し、2029年には41億2,000万米ドルに達すると予測しています。冷凍食品と調理済み食品の需要増加は、世界のバッター・ブレッダー用プレミックス市場の2つの重要な成長要因です。食習慣やライフスタイルの変化に伴い、加工肉や魚介類の需要が大幅に増加しており、これが予測期間中の世界のバッター・ブレッダー・プレミックス市場を促進すると予想されます。

本レポートの詳細な分析により、成長の可能性、今後の動向、世界のバッター・ブレッダー用プレミックス市場に関する情報を提供します。また、総市場規模の予測を促進する要因も明らかにしています。本レポートは、世界のバッター・ブレッダー用プレミックス市場の最新技術動向と、意思決定者が戦略的な意思決定を行う際に役立つ業界インサイトを提供することをお約束します。さらに、市場の成長促進要因・課題・競争力についても分析しています。

目次

第1章 調査の枠組み

第2章 エグゼクティブサマリー

第3章 世界のバッターおよびブレッダープレミックス市場洞察

  • 業界のバリューチェーン分析
  • DROC分析
    • 成長促進要因
      • インスタント食品の需要の増加
      • グルテンフリーと低カロリーに対する顧客の嗜好の高まり
    • 抑制要因
      • 揮発性原材料コスト
      • バッターとパン粉のプレミックスソースに対するアレルギーの有病率
    • 機会
      • 加工肉・海鮮食品の消費増加
      • 健康的でより品質の高い食品に関する消費者の具体的なニーズ
    • 課題
      • 生鮮食品へのシフト
      • 新興諸国におけるインフラと規制の課題
  • 技術の進歩/最近の開発
  • 規制の枠組み
  • ポーターのファイブフォース分析

第4章 世界のバッターおよびブレッダープレミックス市場概要

  • 市場規模と予測、2019~2029年
    • 金額別
  • 市場シェアと予測
    • 製品タイプ別
      • バッタープレミックス
      • 粘着バッター
      • 天ぷら衣
      • ビール生地
      • ブレッダープレミックス
      • クラムとフレーク
      • 小麦粉とでんぷん
    • 用途別
      • 野菜
      • シーフード
      • チキン
      • その他
    • 流通チャネル別
      • オンライン
      • オフライン
    • 地域別
      • 北米
      • 欧州
      • アジア太平洋(APAC)
      • ラテンアメリカ(LATAM)
      • 中東およびアフリカ(MEA)

第5章 北米のバターおよびパン粉プレミックス市場

  • 市場規模と予測、2019~2029年
    • 金額別
  • 市場シェアと予測
    • 製品タイプ別
    • 用途別
    • 流通チャネル別
    • 国別
      • 米国
      • カナダ

第6章 欧州のバターおよびパン粉プレミックス市場

  • 市場規模と予測、2019~2029年
    • 金額別
  • 市場シェアと予測
    • 製品タイプ別
    • 用途別
    • 流通チャネル別
    • 国別
      • ドイツ
      • 英国
      • イタリア
      • フランス
      • スペイン
      • ベルギー
      • ロシア
      • オランダ
      • その他欧州

第7章 アジア太平洋のバターおよびパン粉プレミックス市場

  • 市場規模と予測、2019~2029年
    • 金額別
  • 市場シェアと予測
    • 製品タイプ別
    • 用途別
    • 流通チャネル別
    • 国別
      • 中国
      • インド
      • 日本
      • 韓国
      • オーストラリアとニュージーランド
      • インドネシア
      • マレーシア
      • シンガポール
      • ベトナム
      • APACのその他諸国

第8章 ラテンアメリカのバターおよびパン粉プレミックス市場

  • 市場規模と予測、2019~2029年
    • 金額別
  • 市場シェアと予測
    • 製品タイプ別
    • 用途別
    • 流通チャネル別
    • 国別
      • ブラジル
      • メキシコ
      • アルゼンチン
      • ペルー
      • 中南米の残りの地域

第9章 中東およびアフリカのバッターおよびブレッダープレミックス市場

  • 市場規模と予測、2019~2029年
    • 金額別
  • 市場シェアと予測
    • 製品タイプ別
    • 用途別
    • 流通チャネル別
    • 国別
      • サウジアラビア
      • アラブ首長国連邦
      • カタール
      • クウェート
      • 南アフリカ
      • ナイジェリア
      • アルジェリア
      • MEAの残りの部分

第10章 競合情勢

  • 主要企業とその製品のリスト
  • 世界のバターおよびパン粉プレミックス市場シェア分析、2022年
  • 経営パラメータによる競合ベンチマーキング
  • 主要な戦略的展開(合併、買収、パートナーシップなど)

第11章 世界のバターおよびパン粉プレミックス市場に対するCOVID-19の影響

12:企業プロファイル(会社概要、財務マトリックス、競合情勢、主要人材、主要競合、連絡先住所、戦略的展望、 SWOT分析)

  • McCormick &Company, Inc
  • Newly Weds Food, Inc
  • Coalescence LLC,
  • Solina Group
  • Ingredion Incorporated
  • Archer-Daniels-Midland Company
  • Dutch Protein &Services BV
  • Cargill Inc.
  • Bowman Ingredients
  • Kerry Group PLC
  • Ajinomoto Co. Inc.
  • Bunge Limited
  • Breading &Coating Ltd.
  • House-Autry mills Inc.
  • その他の主要企業

第13章 主要な戦略的推奨事項

第14章 調査手法

目次
Product Code: BWC23818

Global Batter and Breader Premixes Market Size Set to Touch USD 4.12 Billion by 2029.

Global batter and breader premixes market is gaining traction because of the increasing demand for ready-to-eat-food and rising customer preference for gluten-free and low-calorie food products.

BlueWeave Consulting, a leading strategic consulting and market research firm, in its recent study, estimated the global batter and breader premixes market size at USD 2.91 billion in 2022. During the forecast period between 2023 and 2029, BlueWeave expects the global batter and breader premixes market size to grow at a CAGR of 5.1% reaching a value of USD 4.12 billion by 2029. Rising demand for frozen foods and ready-to-eat meals are two significant growth factors for the global batter and breader premixes market. With changing eating habits and lifestyles, processed meat and seafood are seeing a considerable increase in demand, which is expected to propel the global batter and breader premixes market during the forecast period.

Global Batter and Breader Premixes Market - Overview:

Batter and breader premixes are a type of food coating that is used to improve the flavor, texture, and moisture content of meat, poultry, vegetables, fish, and shellfish while frying or grilling. Usually, food is coated with a thin layer of batter to keep its moisture while deep frying. Typically, batter is produced by combining liquid and flour with other ingredients such as leavening agents, shortening, sugar, salt, eggs, and flavorings. Breadings, which are used in a dry form, mix flours, functional additives, and crumb technology to offer an infinite number of product coating options.

Global Batter and Breader Premixes Market

Segmental Information:

Global Batter and Breader Premixes Market - By Distribution Channel:

Based on the distribution channel, the global batter and breader premixes market is segmented into online and offline. The offline segment dominated the market until the COVID-19 outbreak, owing to the availability of a wide variety of products of different brands in supermarkets and hypermarkets. However, the online segment is anticipated to register the highest CAGR during the forecast period. With the emergence of e-grocery stores such as Amazon.com, Walmart.com, and Instacart, along with the convenience of doorstep delivery and online payment modes, the demand for batter and breader premixes through online channels is projected to spike.

Impact of COVID-19 on the Global Batter and Breader Premixes Market

The global batter and breader premixes market was moderately affected by the COVID-19 pandemic. The demand for packaged and convenience foods increased during the pandemic, manufacturers witnessed a significant decline in its production due to the lockdown, labor scarcity, and supply chain disruption, which caused shortages of raw materials. However, market demand for batter and breader premixes remained relatively stable since fast food companies and restaurants continued to operate through online delivery applications. Furthermore, rising consumer health consciousness and a boom in the popularity of home cooking during the lockdown period increased demand for batter and breader premixes, proliferating overall market growth.

Competitive Landscape:

Major players operating in the global batter and breader premixes market include: McCormick & Company, Inc., Newly Weds Food, Inc., Coalescence LLC, Solina Group, Ingredion Incorporated, Archer-Daniels-Midland Company, Dutch Protein & Services B.V., Cargill Inc., Bowman Ingredients, Kerry Group PLC, Ajinomoto Co. Inc., Bunge Limited, Breading & Coating Ltd., and House-Autry Mills Inc.

To further enhance their market share, these companies employ various strategies, including mergers and acquisitions, partnerships, joint ventures, license agreements, and new product launches.

The in-depth analysis of the report provides information about growth potential, upcoming trends, and the Global Batter and Breader Premixes Market. It also highlights the factors driving forecasts of total market size. The report promises to provide recent technology trends in the Global Batter and Breader Premixes Market and industry insights to help decision-makers make sound strategic decisions. Furthermore, the report also analyzes the growth drivers, challenges, and competitive dynamics of the market.

Table of Contents

1. Research Framework

  • 1.1. Research Objective
  • 1.2. Product Overview
  • 1.3. Market Segmentation

2. Executive Summary

3. Global Batter and Breader Premixes Market Insights

  • 3.1. Industry Value Chain Analysis
  • 3.2. DROC Analysis
    • 3.2.1. Growth Drivers
      • 3.2.1.1. Increasing Demand for Ready-to-Eat-Food
      • 3.2.1.2. Rising Customer Preference for Gluten-Free and Low-Calorie
    • 3.2.2. Restraints
      • 3.2.2.1. Volatile Raw Materials Cost
      • 3.2.2.2. Prevalence of Allergies to Batter and Breader Premixes Sources
    • 3.2.3. Opportunities
      • 3.2.3.1. Rising Consumption of Processed Meat & Seafood
      • 3.2.3.2. Specific Needs of the Consumer Regarding Healthy and Better-Quality Food
    • 3.2.4. Challenges
      • 3.2.4.1. Shift Towards Fresh Food Products
      • 3.2.4.2. Infrastructure and Regulatory Challenges in Developing Countries
  • 3.3. Technological Advancements/Recent Developments
  • 3.4. Regulatory Framework
  • 3.5. Porter's Five Forces Analysis
    • 3.5.1. Bargaining Power of Suppliers
    • 3.5.2. Bargaining Power of Buyers
    • 3.5.3. Threat of New Entrants
    • 3.5.4. Threat of Substitutes
    • 3.5.5. Intensity of Rivalry

4. Global Batter and Breader Premixes Market Overview

  • 4.1. Market Size & Forecast, 2019-2029
    • 4.1.1. By Value (USD Million)
  • 4.2. Market Share and Forecast
    • 4.2.1. By Product Type
      • 4.2.1.1. Batter Premixes
      • 4.2.1.1.1. Adhesion Batter
      • 4.2.1.1.2. Tempura Batter
      • 4.2.1.1.3. Beer Batter
      • 4.2.1.2. Breader Premixes
      • 4.2.1.2.1. Crumbs and Flakes
      • 4.2.1.2.2. Flour and Starch
    • 4.2.2. By Application
      • 4.2.2.1. Meat
      • 4.2.2.2. Vegetables
      • 4.2.2.3. Seafood
      • 4.2.2.4. Chicken
      • 4.2.2.5. Others
    • 4.2.3. By Distribution Channel
      • 4.2.3.1. Online
      • 4.2.3.2. Offline
    • 4.2.4. By Region
      • 4.2.4.1. North America
      • 4.2.4.2. Europe
      • 4.2.4.3. Asia Pacific (APAC)
      • 4.2.4.4. Latin America (LATAM)
      • 4.2.4.5. Middle East and Africa (MEA)

5. North America Batter and Breader Premixes Market

  • 5.1. Market Size & Forecast, 2019-2029
    • 5.1.1. By Value (USD Million)
  • 5.2. Market Share & Forecast
    • 5.2.1. By Product Type
    • 5.2.2. By Application
    • 5.2.3. By Distribution Channel
    • 5.2.4. By Country
      • 5.2.4.1. United States
      • 5.2.4.1.1. By Product Type
      • 5.2.4.1.2. By Application
      • 5.2.4.1.3. By Distribution Channel
      • 5.2.4.2. Canada
      • 5.2.4.2.1. By Product Type
      • 5.2.4.2.2. By Application
      • 5.2.4.2.3. By Distribution Channel

6. Europe Batter and Breader Premixes Market

  • 6.1. Market Size & Forecast, 2019-2029
    • 6.1.1. By Value (USD Million)
  • 6.2. Market Share & Forecast
    • 6.2.1. By Product Type
    • 6.2.2. By Application
    • 6.2.3. By Distribution Channel
    • 6.2.4. By Country
      • 6.2.4.1. Germany
      • 6.2.4.1.1. By Product Type
      • 6.2.4.1.2. By Application
      • 6.2.4.1.3. By Distribution Channel
      • 6.2.4.2. United Kingdom
      • 6.2.4.2.1. By Product Type
      • 6.2.4.2.2. By Application
      • 6.2.4.2.3. By Distribution Channel
      • 6.2.4.3. Italy
      • 6.2.4.3.1. By Product Type
      • 6.2.4.3.2. By Application
      • 6.2.4.3.3. By Distribution Channel
      • 6.2.4.4. France
      • 6.2.4.4.1. By Product Type
      • 6.2.4.4.2. By Application
      • 6.2.4.4.3. By Distribution Channel
      • 6.2.4.5. Spain
      • 6.2.4.5.1. By Product Type
      • 6.2.4.5.2. By Application
      • 6.2.4.5.3. By Distribution Channel
      • 6.2.4.6. Belgium
      • 6.2.4.6.1. By Product Type
      • 6.2.4.6.2. By Application
      • 6.2.4.6.3. By Distribution Channel
      • 6.2.4.7. Russia
      • 6.2.4.7.1. By Product Type
      • 6.2.4.7.2. By Application
      • 6.2.4.7.3. By Distribution Channel
      • 6.2.4.8. The Netherlands
      • 6.2.4.8.1. By Product Type
      • 6.2.4.8.2. By Application
      • 6.2.4.8.3. By Distribution Channel
      • 6.2.4.9. Rest of Europe
      • 6.2.4.9.1. By Product Type
      • 6.2.4.9.2. By Application
      • 6.2.4.9.3. By Distribution Channel

7. Asia-Pacific Batter and Breader Premixes Market

  • 7.1. Market Size & Forecast, 2019-2029
    • 7.1.1. By Value (USD Million)
  • 7.2. Market Share & Forecast
    • 7.2.1. By Product Type
    • 7.2.2. By Application
    • 7.2.3. By Distribution Channel
    • 7.2.4. By Country
      • 7.2.4.1. China
      • 7.2.4.1.1. By Product Type
      • 7.2.4.1.2. By Application
      • 7.2.4.1.3. By Distribution Channel
      • 7.2.4.2. India
      • 7.2.4.2.1. By Product Type
      • 7.2.4.2.2. By Application
      • 7.2.4.2.3. By Distribution Channel
      • 7.2.4.3. Japan
      • 7.2.4.3.1. By Product Type
      • 7.2.4.3.2. By Application
      • 7.2.4.3.3. By Distribution Channel
      • 7.2.4.4. South Korea
      • 7.2.4.4.1. By Product Type
      • 7.2.4.4.2. By Application
      • 7.2.4.4.3. By Distribution Channel
      • 7.2.4.5. Australia & New Zealand
      • 7.2.4.5.1. By Product Type
      • 7.2.4.5.2. By Application
      • 7.2.4.5.3. By Distribution Channel
      • 7.2.4.6. Indonesia
      • 7.2.4.6.1. By Product Type
      • 7.2.4.6.2. By Application
      • 7.2.4.6.3. By Distribution Channel
      • 7.2.4.7. Malaysia
      • 7.2.4.7.1. By Product Type
      • 7.2.4.7.2. By Application
      • 7.2.4.7.3. By Distribution Channel
      • 7.2.4.8. Singapore
      • 7.2.4.8.1. By Product Type
      • 7.2.4.8.2. By Application
      • 7.2.4.8.3. By Distribution Channel
      • 7.2.4.9. Vietnam
      • 7.2.4.9.1. By Product Type
      • 7.2.4.9.2. By Application
      • 7.2.4.9.3. By Distribution Channel
      • 7.2.4.10. Rest of APAC
      • 7.2.4.10.1. By Product Type
      • 7.2.4.10.2. By Application
      • 7.2.4.10.3. By Distribution Channel

8. Latin America Batter and Breader Premixes Market

  • 8.1. Market Size & Forecast, 2019-2029
    • 8.1.1. By Value (USD Million)
  • 8.2. Market Share & Forecast
    • 8.2.1. By Product Type
    • 8.2.2. By Application
    • 8.2.3. By Distribution Channel
    • 8.2.4. By Country
      • 8.2.4.1. Brazil
      • 8.2.4.1.1. By Product Type
      • 8.2.4.1.2. By Application
      • 8.2.4.1.3. By Distribution Channel
      • 8.2.4.2. Mexico
      • 8.2.4.2.1. By Product Type
      • 8.2.4.2.2. By Application
      • 8.2.4.2.3. By Distribution Channel
      • 8.2.4.3. Argentina
      • 8.2.4.3.1. By Product Type
      • 8.2.4.3.2. By Application
      • 8.2.4.3.3. By Distribution Channel
      • 8.2.4.4. Peru
      • 8.2.4.4.1. By Product Type
      • 8.2.4.4.2. By Application
      • 8.2.4.4.3. By Distribution Channel
      • 8.2.4.5. Rest of LATAM
      • 8.2.4.5.1. By Product Type
      • 8.2.4.5.2. By Application
      • 8.2.4.5.3. By Distribution Channel

9. Middle East & Africa Batter and Breader Premixes Market

  • 9.1. Market Size & Forecast, 2019-2029
    • 9.1.1. By Value (USD Million)
  • 9.2. Market Share & Forecast
    • 9.2.1. By Product Type
    • 9.2.2. By Application
    • 9.2.3. By Distribution Channel
    • 9.2.4. By Country
      • 9.2.4.1. Saudi Arabia
      • 9.2.4.1.1. By Product Type
      • 9.2.4.1.2. By Application
      • 9.2.4.1.3. By Distribution Channel
      • 9.2.4.2. UAE
      • 9.2.4.2.1. By Product Type
      • 9.2.4.2.2. By Application
      • 9.2.4.2.3. By Distribution Channel
      • 9.2.4.3. Qatar
      • 9.2.4.3.1. By Product Type
      • 9.2.4.3.2. By Application
      • 9.2.4.3.3. By Distribution Channel
      • 9.2.4.4. Kuwait
      • 9.2.4.4.1. By Product Type
      • 9.2.4.4.2. By Application
      • 9.2.4.4.3. By Distribution Channel
      • 9.2.4.5. South Africa
      • 9.2.4.5.1. By Product Type
      • 9.2.4.5.2. By Application
      • 9.2.4.5.3. By Distribution Channel
      • 9.2.4.6. Nigeria
      • 9.2.4.6.1. By Product Type
      • 9.2.4.6.2. By Application
      • 9.2.4.6.3. By Distribution Channel
      • 9.2.4.7. Algeria
      • 9.2.4.7.1. By Product Type
      • 9.2.4.7.2. By Application
      • 9.2.4.7.3. By Distribution Channel
      • 9.2.4.8. Rest of MEA
      • 9.2.4.8.1. By Product Type
      • 9.2.4.8.2. By Application
      • 9.2.4.8.3. By Distribution Channel

10. Competitive Landscape

  • 10.1. List of Key Players and Their Offerings
  • 10.2. Global Batter and Breader Premixes Market Share Analysis, 2022
  • 10.3. Competitive Benchmarking, By Operating Parameters
  • 10.4. Key Strategic Developments (Mergers, Acquisitions, Partnerships, etc.)

11. Impact of Covid-19 on Global Batter and Breader Premixes Market

12. Company Profile (Company Overview, Financial Matrix, Competitive Landscape, Key Personnel, Key Competitors, Contact Address, Strategic Outlook, SWOT Analysis)

  • 12.1. McCormick & Company, Inc
  • 12.2. Newly Weds Food, Inc
  • 12.3. Coalescence LLC,
  • 12.4. Solina Group
  • 12.5. Ingredion Incorporated
  • 12.6. Archer-Daniels-Midland Company
  • 12.7. Dutch Protein & Services B.V.
  • 12.8. Cargill Inc.
  • 12.9. Bowman Ingredients
  • 12.10. Kerry Group PLC
  • 12.11. Ajinomoto Co. Inc.
  • 12.12. Bunge Limited
  • 12.13. Breading & Coating Ltd.
  • 12.14. House-Autry mills Inc.
  • 12.15. Other Prominent Players

13. Key Strategic Recommendations

14. Research Methodology

  • 14.1. Qualitative Research
    • 14.1.1. Primary & Secondary Research
  • 14.2. Quantitative Research
  • 14.3. Market Breakdown & Data Triangulation
    • 14.3.1. Secondary Research
    • 14.3.2. Primary Research
  • 14.4. Breakdown of Primary Research Respondents, By Region
  • 14.5. Assumptions & Limitations