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市場調査レポート
商品コード
1547788
グルコースシロップの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測Global Glucose Syrup Market Research Report - Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends and Forecast 2024 to 2032 |
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カスタマイズ可能
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グルコースシロップの世界市場調査レポート:産業分析、規模、シェア、成長、動向、2024年から2032年までの予測 |
出版日: 2024年07月01日
発行: Value Market Research
ページ情報: 英文 128 Pages
納期: 即日から翌営業日
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グルコースシロップ市場の世界需要は、2023年の42億6,000万米ドルから2032年には約66億4,000万米ドルの市場規模に達し、調査期間2024~2032年のCAGRは5.05%に達すると推定されます。
グルコースシロップは製菓用グルコースとも呼ばれ、グルコースを90%以上含むグルテンフリーの砂糖シロップです。菓子類、ソース、ベーカリー、飲料、医薬品に使用される最も汎用性の高い砂糖製品のひとつです。このシロップは、ブドウ糖、麦芽糖、高級糖類の濃縮溶液で、デンプンの加水分解によって得られます。グルコースシロップは、包装された焼き菓子、キャンディー、飲料、ジャム、ソースに添加され、結晶化を防ぎ、製品を保存し、より甘く、より噛み応えがあり、より粘着性のあるものにします。また、保存性を高めるために医薬品にも使用されます。グルコースシロップは、映画やテレビで偽の血液を作るのに使われる混合物の一部であることが多いです。
拡大し続ける飲食品業界における甘味料への旺盛な需要は、グルコースシロップ市場の主要な原動力となると考えられます。無毒性、抗結晶性、抗凍結性、保湿性、保存性の特性は、コンビニエンスフードの製造におけるシロップの需要をエスカレートさせる。可処分所得の増加は、若者や成人の間でのアイスクリーム、チューインガム、チョコレート、缶の人気の増加と相まって、市場を後押しします。活況を呈している娯楽産業は、このシロップが偽の血液を作るために使用されることから、市場の成長をさらに推進するであろう。この市場成長の抑制要因は、グルコースシロップの人体への悪影響です。
調査レポートは、ポーターのファイブフォースモデル、市場の魅力分析、バリューチェーン分析をカバーしています。これらのツールは、業界の構造を明確に把握し、世界レベルでの競合の魅力を評価するのに役立ちます。さらに、これらのツールは、グルコースシロップの世界市場における各セグメントを包括的に評価することもできます。グルコースシロップ産業の成長と動向は、この調査に全体的なアプローチを記載しています。
グルコースシロップの市場セグメンテーションでは、国別と地域別のセグメントに関する詳細なデータを提供することで、戦略担当者がそれぞれの製品やサービスの対象層を特定し、今後のビジネス機会に役立てることができます。
このセクションでは、北米、欧州、アジア太平洋、ラテンアメリカ、中東・アフリカにおけるグルコースシロップ市場の現在と将来の需要を強調する地域展望をカバーしています。さらに、すべての主要地域における個々の用途セグメントの需要、推定・予測に焦点を当てています。
カスタム要件がある場合は、お問い合わせください。当社の調査チームは、お客様のニーズに応じてカスタマイズしたレポートを提供することができます。
The global demand for Glucose Syrup Market is presumed to reach the market size of nearly USD 6.64 Billion by 2032 from USD 4.26 Billion in 2023 with a CAGR of 5.05% under the study period 2024-2032.
Glucose syrup, also referred to as confectioner's glucose, is a gluten-free sugar syrup containing over 90% glucose. It is one of the most versatile sugar products used in confectionery, sauces, bakery, beverages, and pharmaceuticals. This syrup is a concentrated solution of dextrose, maltose, and higher saccharides and is obtained by starch hydrolysis. Glucose syrup is added to packaged baked goods, candies, beverages, jams, and sauces to prevent crystallization, preserve the product, and make them sweeter, chewier, and stickier. It is also used in pharmaceutical products to protect their shelf life. Glucose syrup is often part of the mixture used to create fake blood for films and television.
The robust demand for sweeteners in the ever-expanding food and beverage industry will be the key driving force for the glucose syrup market. The nontoxicity, anti-crystal, anti-freezing, humectant, and preservative properties will escalate the syrup's demand in manufacturing convenience foods. Rising disposable income coupled with increasing popularity of ice creams, chewing gums, chocolates, and canned foods among youth and adults, will be a market booster. The booming entertainment industry will further propel the market growth as this syrup is used to create fake blood. The restraining factors for this market's growth are the adverse effects of glucose syrup on human health.
The research report covers Porter's Five Forces Model, Market Attractiveness Analysis, and Value Chain analysis. These tools help to get a clear picture of the industry's structure and evaluate the competition attractiveness at a global level. Additionally, these tools also give an inclusive assessment of each segment in the global market of Glucose Syrup. The growth and trends of Glucose Syrup industry provide a holistic approach to this study.
This section of the Glucose Syrup market report provides detailed data on the segments at country and regional level, thereby assisting the strategist in identifying the target demographics for the respective product or services with the upcoming opportunities.
This section covers the regional outlook, which accentuates current and future demand for the Glucose Syrup market across North America, Europe, Asia-Pacific, Latin America, and Middle East & Africa. Further, the report focuses on demand, estimation, and forecast for individual application segments across all the prominent regions.
The research report also covers the comprehensive profiles of the key players in the market and an in-depth view of the competitive landscape worldwide. The major players in the Glucose Syrup market include Cargill Inc., Agrana Group, Avebe U.A., Bakers Kitchen, Archer Daniels Midland, Beneo, DGF Service, Ingredion, Karo Syrup, Dr. Oetker, Grain Processing Corporation, L'Epicerie, Queen Fine Foods, Roquette Freres, Tate And Lyle. This section consists of a holistic view of the competitive landscape that includes various strategic developments such as key mergers & acquisitions, future capacities, partnerships, financial overviews, collaborations, new product developments, new product launches, and other developments.
In case you have any custom requirements, do write to us. Our research team can offer a customized report as per your need.