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市場調査レポート
商品コード
1509784
米国のスパイスとハーブ市場:規模・予測、地域別シェア、動向、成長機会分析:タイプ別、カテゴリー別、形態別、最終用途別、地域別US Spices and Herbs Market Size and Forecast, Regional Share, Trend, and Growth Opportunity Analysis Report Coverage: By Type, Category, Form, End Use, and Region |
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米国のスパイスとハーブ市場:規模・予測、地域別シェア、動向、成長機会分析:タイプ別、カテゴリー別、形態別、最終用途別、地域別 |
出版日: 2024年06月18日
発行: The Insight Partners
ページ情報: 英文 110 Pages
納期: 即納可能
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米国のスパイスとハーブの市場規模は2023年に24億6,000万米ドルと評価され、2031年には35億9,000万米ドルに達すると予測され、2023年から2031年までのCAGRは4.8%と予測されています。
スパイスとハーブは何世紀にもわたって料理と薬用の両方の目的で使用されてきました。スパイスは飲食品の風味、香り、色彩を高めるだけでなく、急性疾患や慢性疾患を予防する効果もあります。ハーブとスパイスは、根茎、球根、樹皮、花芽、茎、果実、種子、葉など、芳香、辛味、またはその他の好ましい物質のために栽培される植物の様々な部分から構成されます。厳密には、ハーブは温帯で栽培される芳香植物に由来し、スパイスは熱帯植物の産物です。どちらも食品の風味付けに使われ、健康に良い植物化学物質であるファイトケミカルを豊富に含んでいます。スパイスやハーブには、抗酸化作用、抗炎症作用、抗腫瘍作用、抗発がん作用、グルコースやコレステロールを低下させる作用があるほか、認知力や気分に影響を与える特性もあります。また、抗酸化物質を多く含む優れた供給源でもあります。さらに、ハーブやスパイスは何世紀にもわたり、その治癒効果や風味から広く珍重されてきました。さらに、特定のスパイスやハーブを単独で、あるいはブレンドして使用することで、食品中の塩分や糖分を置き換えたり、減らしたりすることができ、需要の増加に貢献しています。
スパイスとハーブは、魅力的な香りを引き出し、食品の味と風味を高めるために、食品の調味料として使用されます。砂糖、塩、脂肪など、あまり好ましくない嗜好促進剤の代替品として使用されることもあります。サフランは、惣菜、スープ、ソース、ドレッシング、機能性飲料、焼き菓子など、さまざまな食品や飲料の風味付けや着色料として使われる主要なスパイスです。胡椒、唐辛子、ローリエ、バジル、オレガノなどのスパイスやハーブも、パックサラダ、冷凍ピザ、調理済み食品など、さまざまな食品に使用されています。また、米国ではブークーを紅茶に入れたり、ブランデーに入れたりして商業的に利用されています。近年、スパイスやハーブは、天然食品保存料の潜在的供給源として重要性を増しています。これは、食品加工業界において、化学添加物の代替となる天然保存料への関心が高まっているためです。天然保存料は、食品に由来する病原菌を減少させたり除去したりすることで、腐敗の自然なプロセスを遅らせ、最終製品の保存期間を延ばすのに役立ちます。ニンニク、セロリの種、タラゴン、ディル、シナモン、ターメリック、クミンには保存料として機能する化合物があります。
McCormick &Co Inc.、Badia Spices, Inc.、B&G Foods Inc.、Goya Foods Inc.、Sauer Brands、Pacific Spice Company, Inc.、US Spice Mills, Inc.、Great American Spice Company、Baron Spices &Seasonings、Harris Spiceが米国のスパイスとハーブ市場で事業を展開する主要企業です。これらの市場企業は、顧客の需要を満たし、米国のスパイスとハーブの市場シェアを拡大するために、高品質で革新的な製品を提供することに注力しています。
米国のスパイスとハーブ市場全体の規模は、一次情報と二次情報の両方を用いて算出しました。調査プロセスを開始するにあたり、市場に関する質的・量的情報を入手するため、社内外の情報源を用いて徹底的な二次調査を実施しました。また、データを検証し、トピックに関する分析的洞察を得るために、業界関係者に複数の一次インタビューを実施しました。このプロセスの参入企業には、副社長、事業開発マネージャー、マーケットインテリジェンスマネージャー、国内営業マネージャーなどの業界専門家と、米国のスパイスとハーブ市場を専門とするバリュエーション専門家、調査アナリスト、キーオピニオンリーダーなどの外部コンサルタントが含まれます。
The US spices and herbs market size was valued at US$ 2.46 billion in 2023 and is projected to reach US$ 3.59 billion by 2031; it is expected to register a CAGR of 4.8% from 2023 to 2031.
Spices and herbs have been in use for centuries for both culinary and medicinal purposes. Spices not only enhance the flavor, aroma, and color of food and beverages, but they can also protect from acute and chronic diseases. Herbs and spices consist of various parts of plants cultivated for their aromatic, pungent, or otherwise desirable substances, including rhizomes, bulbs, barks, flower buds, stigmas, fruits, seeds, and leaves. Technically, herbs come from aromatic plants grown in the temperate zone, while spices are products of tropical plants. Both are used to flavor food and are rich in phytochemicals, which are healthful plant chemicals. Spices and herbs possess antioxidant, anti-inflammatory, antitumorigenic, anticarcinogenic, and glucose- and cholesterol-lowering activities, as well as properties that affect cognition and mood. They are also excellent sources of antioxidants with their high content. Additionally, herbs and spices have been widely valued for centuries for their healing properties and their flavor, and modern research has found evidence for numerous health benefits. Furthermore, the use of certain spices and herbs alone, or in blends, can replace or reduce salt and sugar in foods, contributing to their increased demand.
Spices and herbs are used in food seasoning to unveil tempting aromas and enhance the taste and flavor of food products. They can be used as alternatives for less desirable taste promoters such as sugar, salt, and fat. Saffron is a major spice used as a flavoring and coloring agent in various food items and beverages such as ready-to-eat meals, soups, sauces, dressings, functional beverages, and baked goods. Spices and herbs such as pepper, chilies, bay leaves, basil, and oregano are also used in various food types such as packaged salads, frozen pizza, ready-to-eat meals and others. Also, buchu is also used commercially in the US to make tea or brewed in brandy. In recent years, spices and herbs have gained importance as potential sources of natural food preservatives due to the growing interest in natural preservatives, which have been better alternatives to chemical additives in the food processing industry. They help in delaying the natural process of spoilage by decreasing or eliminating foodborne pathogens, thus increasing the shelf life of the end product. Garlic, celery seeds, tarragon, dill, cinnamon, turmeric, and cumin have compounds functioning as preservatives
McCormick & Co Inc, Badia Spices, Inc., B&G Foods Inc, Goya Foods Inc, Sauer Brands, Pacific Spice Company, Inc., US Spice Mills, Inc., Great American Spice Company, Baron Spices & Seasonings, and Harris Spice are the key players operating in the US spices and herbs market. These market players are focusing on providing high-quality, innovative products to fulfill customers' demands and increase their US spices and herbs market share.
The overall US spices and herbs market size has been derived using both primary and secondary sources. To begin the research process, exhaustive secondary research has been conducted using internal and external sources to obtain qualitative and quantitative information about the market. Also, multiple primary interviews have been conducted with industry participants to validate the data and gain analytical insights into the topic. Participants in this process include industry experts, such as VPs, business development managers, market intelligence managers, and national sales managers, along with external consultants, such as valuation experts, research analysts, and key opinion leaders, specializing in the US spices and herbs market.