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市場調査レポート
商品コード
1351095
グルコースシロップ市場の2030年までの予測:セグメント別、地域別の世界分析Glucose Syrup Market Forecasts to 2030 - Global Analysis By Source (Rice, Barley, Wheat, Cassava, Potatoes, Corn and Other Sources), Grade, Form, Application, End User and By Geography |
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カスタマイズ可能
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グルコースシロップ市場の2030年までの予測:セグメント別、地域別の世界分析 |
出版日: 2023年09月01日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 175+ Pages
納期: 2~3営業日
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Stratistics MRCによると、世界のグルコースシロップ市場は2023年に38億4,000万米ドルを占め、予測期間中のCAGRは7.4%で成長し、2030年には63億5,000万米ドルに達する見込みです。
グルコース分子の加水分解により、液体甘味料であるグルコースシロップが得られます。デンプン含有量が多いため、グルコースシロップの製造にはトウモロコシ、米、小麦、ジャガイモなどの穀物がよく使われます。キャンディーも冷凍菓子もグルコースシロップで作られます。グルコースシロップはまた、焼き菓子の甘味付けにも使われます。砂糖の代替品へのニーズが高まっているため、グルコースシロップはアイスクリーム、チューインガム、チョコレート、缶詰の製造に使用されています。
自尊心や清潔感を高めるために化粧品を身につけることの利点が人々に認識されるようになり、グルコース市場は大幅な成長を遂げると思われます。数多くの化粧品やパーソナルケアアイテムには、主要成分としてブドウ糖が含まれています。したがって、この成分がブドウ糖市場の予想成長を保証することになります。とはいえ、新興諸国の飲食品産業が成長し、食事パターンが変化し、健康問題に対する人々の意識が高まるにつれて、市場は拡大すると予想されます。
ブドウ糖は体内のあらゆる細胞で代謝されるが、糖尿病患者には砂糖よりも果糖の方が良いと考える医師は多いです。一方、果糖の代謝は肝臓の支配下にあります。糖尿病は、遊離果糖を多く含む高果糖コーンシロップと関連しています。果糖、食物繊維、その他の栄養素と同様に体の消化を助ける栄養素を提供する果物に比べ、グルコースシロップはそれほど栄養が豊富ではありません。カロリーと疑わしい糖分しかなく、これが市場の拡大を妨げています。
グルコースシロップは、その粘性が結晶化を防ぐため、菓子製造に広く使用されています。結晶化を防ぐ。製品の外観に悪い影響を与えず、保水性を促して焼きたてのおいしさを保つため、調理用として好まれます。グルコースシロップはギトギトした食感を防ぎ、滑らかさを保つため、菓子類の製造に使用されることが多くなっています。そのため、ケーキなどの焼き菓子の需要が増えています。
糖尿病、高血圧、その他の生活習慣病や健康状態に起因する消費者の健康意識の高まりは、市場拡大を妨げると予想されます。さらに、ジャガリーや蜂蜜のような天然糖源の人気の高まりが市場成長の妨げになると予測されます。しかし、原料価格の変動や一部の地域における厳しい規制などの困難が、市場の上昇を緩やかにする可能性があります。
パンデミックの拡大により、業界全体および全メーカーが影響を受けています。業界の拡大は、長期的な影響が予想される予測期間中に明らかになります。消費者の需要や購買パターンに数多くの変化が起きており、調査によってCOVID-19が直面する問題に注目が集まっています。消費者の需要、購買習慣、サプライチェーンの経路変更、市場動向、政府の対応に大きな変化が流行中に起こっています。今後数年間、市場は拡大すると予想されます。
予測期間中、食品セグメントが最大となる見込み。パン事業の拡大と菓子類における甘味料の高い需要が、カテゴリーの成長を促進しています。工業用および医薬用カテゴリーがその最後を占める。この市場セグメントはかなりのシェアを占めています。グルコースシロップは清涼飲料やフルーツジュースに広く使用されています。清涼飲料水の使用量も増加しています。その結果、グルコースシロップの売上は恩恵を受けると予想されます。
飲料分野は予測期間中に最も高いCAGRが見込まれます。アイスクリーム、デザート、チョコレート、その他多くの製品の品質は、粒状または粉末のブドウ糖の結晶サイズ分布によって影響を受ける可能性があるため、飲食品製造における液体ブドウ糖の使用は増加すると予想されます。ブドウ糖は、白砂糖の使用と相性の良い独特の性質を持つ特殊な食品素材です。現在では飲料分野で広く利用されています。
予測期間中、北米が最大の市場シェアを占めると予測されます。この地域の市場は、この地域の大手企業の存在と、低糖グルコースパウダーまたはシロップを開発するための継続的な研究開発努力によって牽引されると予測されます。低価格商品、カロリーの低い商品、風味のあるグルコースシロップの提供など、いくつかの戦術を採用することで、この地域の成長見通しを大きく伸ばすことができます。
予測期間中、アジア太平洋地域が最も高いCAGRを維持すると予測されます。チョコレートやアイスクリームのような甘い食品に対する需要の増加や、同地域における小麦やトウモロコシの栽培面積の増加による原材料の入手のしやすさから、市場の上昇が見込まれます。糖尿病や肥満などの病気と闘うため、消費者は従来の砂糖に代わる、より自然で健康的なものを求めています。加工食品業界は、ブドウ糖に対する大きな需要があると予測されています。
According to Stratistics MRC, the Global Glucose Syrup Market is accounted for $3.84 billion in 2023 and is expected to reach $6.35 billion by 2030 growing at a CAGR of 7.4% during the forecast period. The hydrolysis of glucose molecules yields glucose syrup, a liquid sweetener. Due to their high starch content, grains like corn, rice, wheat, and potatoes are frequently used to manufacture glucose syrup. Candy and frozen treats are both made with glucose syrup. Glucose syrup is also used to sweeten baked items. As there is a growing need for sugar replacements, glucose syrups are used in the production of ice cream, chewing gum, chocolate, and canned foods.
The market for glucose will experience substantial growth as people become more aware of the advantages of wearing cosmetics to boost self-esteem and personal cleanliness. Numerous cosmetics and personal care items have glucose as a key ingredient. This component will therefore guarantee the glucose market's anticipated growth. The market is anticipated to expand, nevertheless, as the food and beverage industry in developing countries grows, eating patterns change, and public awareness of health issues rises.
Although glucose is metabolized by every cell in the body, many doctors believe fructose is better for persons with diabetes than sugar. On the other hand, fructose metabolism is under the control of the liver. Diabetes has been associated with high fructose corn syrup, which includes a lot of free-floating fructose. Compared to fruit, which provides nutrients to help the body digest it as well as fructose, fiber, and other nutrients, glucose syrup is not as nutrient-dense. There are only calories and questionable sugar, which is preventing the market from expanding.
Glucose syrup is widely used in the production of sweets because its consistency prevents crystallization. This prevents crystallization. It is preferred for cooking since it has no negative effects on the product's appearance and encourages water retention, which keeps the baked dish's freshness. Because glucose syrups prevent a gritty texture and maintain smoothness, their use in the creation of confectionery products has increased. Thus, there is an increasing demand for cakes and other baked items.
Rising health consciousness among consumers as a result of diabetes, high blood pressure, and other lifestyle diseases and health conditions is anticipated to impede market expansion. Additionally, it is predicted that the market growth will be hampered by the increased popularity of natural sugar sources like jaggery and honey. However, difficulties including fluctuating raw material prices and strict regulations in some locations can moderate the rise.
The whole industry and all manufacturers are being impacted by the pandemic's spread. The industry's expansion will be evident during the anticipated time period of the anticipated long-term impact. Numerous changes in consumer demand and purchasing patterns have taken place, and research has brought attention to the problems that COVID-19 faces. Significant changes in consumer demand, buying habits, supply chain rerouting, market trends, and governmental responses occurred during the epidemic. In the upcoming years, the market is anticipated to expand.
The food segment is expected to be the largest during the forecast period. The expansion of the bread business and the high demand for sweeteners in confectionery grades are both promoting category growth. The industrial and pharmaceutical categories round off the list. This market segment holds a sizable share. Glucose syrup is widely used in soft drinks and fruit juices. The usage of soft drinks has also increased. Sales of glucose syrup are anticipated to benefit as a result.
The beverage segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period. Since the quality of ice cream, desserts, chocolates, and many other products can be impacted by the crystal size distribution of granular or powdered glucose, the use of liquid glucose in food and beverage production is anticipated to rise. Glucose is a specialized food ingredient with unique qualities that work well with the use of white sugar. It is now extensively utilized in the beverage sector.
North America is projected to hold the largest market share during the forecast period. The regional market is predicted to be driven by the presence of major companies in the area and ongoing research efforts to develop low-sugar glucose powder or syrup. Adopting a few tactics, such as offering low-cost goods, goods with less calories, and flavored glucose syrup, can greatly increase the region's growth prospects.
Asia Pacific is projected to hold the highest CAGR over the forecast period. The market is expected to rise as a result of the increased demand for sweet food items like chocolates and ice cream as well as the easy availability of raw materials due to an increase in the area under wheat and corn cultivation in the area. In order to fight diseases like diabetes and obesity, consumers are looking for more natural and healthy alternatives to conventional sugar. The processed food industry is predicted to have a significant demand for glucose.
Some of the key players in Glucose Syrup market include: Ingredion, Karo Syrup, Grain Processing Corporation, Bakers Kitchen, L'Epicerie, Queen Fine Foods, Cargill, Inc., Agrana Group, Roquette Freres, Dr. Oetker, Archer Daniels Midland, Avebe U.A., DGF Service, Tate and Lyle and Beneo.
In August 2022, Grain Processing Corporation (GPC), a subsidiary of KENT Corporation, closed on its acquisition of Natural Products, Inc. (NPI) for an undisclosed amount. NPI was advised by Generational Equity, an M&A service provider for privately held companies, on the acquisition.
In February 2021, Tate & Lyle purchased an 85% stake in Chaodee Modified Starch, a well-established tapioca-modified food starch producer based in Thailand. This acquisition sought to increase Tate & Lyle's footprint in specialty tapioca-based restaurants.