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市場調査レポート
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1258809

小麦タンパク質の2028年までの市場予測- 製品、形態、性質、濃度、用途、プロセス、地域別の世界分析

Wheat Protein Market Forecasts to 2028 - Global Analysis By Product, Form, Nature, Concentration, Application, Process and By Geography

出版日: | 発行: Stratistics Market Research Consulting | ページ情報: 英文 175+ Pages | 納期: 2~3営業日

● お客様のご希望に応じて、既存データの加工や未掲載情報(例:国別セグメント)の追加などの対応が可能です。  詳細はお問い合わせください。

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小麦タンパク質の2028年までの市場予測- 製品、形態、性質、濃度、用途、プロセス、地域別の世界分析
出版日: 2023年04月01日
発行: Stratistics Market Research Consulting
ページ情報: 英文 175+ Pages
納期: 2~3営業日
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  • 概要
  • 図表
  • 目次
概要

Stratistics MRCによると、小麦タンパク質の世界市場は、2022年に65億2,000万米ドルを占め、予測期間中にCAGR 6.5%で成長し、2028年には95億2,000万米ドルに達すると予想されています。

小麦の穀物から生成されるタンパク質は、小麦タンパク質として知られています。小麦からのタンパク質の抽出には、SDS不溶性タンパク質画分の分離、ゲルろ過、ドデシル硫酸ナトリウム(SDS)の除去などの方法があります。これらのタンパク質は、皮膜形成、泡立ち、ホイップ、エアレーション、接着、生地調整、テンダリング、組織強化などに関与しています。これらの貯蔵タンパク質は、プロリン、グルタミン、アミノ酸を多く含むことから、総称してプロラミンと呼ばれています。さらに、小麦タンパク質には、グリアジンとグルテニンという2つの不溶性タンパク質ファミリーが確認されています。

世界保健機関(WHO)によると、世界の肥満は1975年以来3倍に増加し、成人の約13%が肥満、約39%が過体重であるとされています。世界栄養報告書によると、5歳未満の子どものうち1億4,920万人が発育不良、3,890万人が体重過多、4,540万人が衰弱しています。

市場力学:

促進要因

促進要因:肉の類似品に対する消費者の嗜好の増加

植物由来のさまざまな肉代替食品が、世界規模で着実に市場を拡大しています。顧客は、肉製品の繊維状構造、食感、口当たりを模倣した肉代替品を求めています。その結果、植物性タンパク質を原料とする食肉代替品への関心が世界的に高まっています。フレキシタリアン」と呼ばれる新しい消費者グループは、健康的で栄養価の高い食品の選択肢に対する消費者の意識の高まりから、毎日の肉の消費を控えようとする傾向があります。このような消費者の食習慣の変化に伴い、味と高タンパク質の栄養価の高さから理想的な代替品となる肉製品に対する消費者の需要を満たす新製品が開発されています。

制約条件

適切な代替品の入手可能性

米タンパク、大豆タンパク、エンドウ豆タンパクなどを含む植物性タンパク質は、どれも同等の栄養プロファイルと健康効果を持つため、小麦タンパクに取って代わられています。これらのタンパク質ベースの添加物はすべて、生地の強度、保湿性、切り分け能力など、同様の機能的利点を備えています。動物性肉タンパク質の代替品として大豆タンパク質を求める声が、小麦タンパク質の摂取を妨げています。また、グルテンフリー製品の主な健康効果である体重減少や心血管疾患のリスク低下も、小麦タンパク質の産業拡大を抑制することになります。

機会

ペット産業における小麦タンパク質の使用の増加

世界のペットフード市場を牽引しているのは、2つの大きな動向です。プレミアム化とヒューマニゼーションがその動向です。飼い主がペットを人間化し、"家族"のように扱う傾向が強まっています。その結果、動物にとって食事上の利点、より高い消化率、より高品質な原材料の選択肢を提供するプレミアムペットフードへの需要が高まっています。このような人間の性向の変化を踏まえ、ペットフードに使用できる素材として、大手企業は小麦タンパク質を供給しています。小麦は良質な炭水化物を供給する穀物で、ドライドッグミールやビスケットに使用されています。米国では、小麦は日常生活のエネルギー源となるだけでなく、食事の加工も可能にしています。そのため、小麦には多くの栄養素が含まれており、多くの利点があります。

脅威

技術開発の限界

小麦タンパク質の市場は、予測期間中に徐々に拡大すると予想されていますが、大きな技術的進歩がないため、成長速度は速まらないと予想されています。ホエイプロテインやパルスプロテインのような関連産業やグルテンフリー製品の市場は、より優れた、より実用的で、より消費者に優しい製品を開発するために、研究開発活動に多額の投資を行うと予想されていますが、小麦プロテインの場合は技術的進歩が遅れています。このプロテインは、豆類由来の成分を求めるお客様のニーズに応えつつ、製剤に不可欠な機能性を備えた、人気の高い高タンパク質製品の製造に貢献しています。現在では、風味と栄養価を最大限に引き出す新しい技術によって、この難題を克服することに成功しました。

COVID-19の影響:

COVID-19の流行が植物性タンパク質の分野に好影響を与えた結果、小麦タンパク質の需要が増加しました。さまざまな安全性や環境への配慮から、多くの消費者が動物性の同等品から植物性タンパク質にシフトしています。パンデミックは、健康的な食生活を送ることの重要性を強調し、高タンパク質を含む植物性食品に対する消費者の需要を増加させました。需要の急増に対応するため、植物性食品分野のいくつかのメーカーは、事業計画を変更し、新製品開発のための研究開発に投資し始めました。

予測期間中、小麦グルテン分野が最大になると予想される

小麦グルテンは、テクスチャリング、粘弾性、起泡、結合、乳化など、様々な機能を持つため、パン製品には小麦グルテンが頻繁に使用されており、この分野は有利に成長すると推測されます。また、ヴィーガンやベジタリアンのための肉の代替品としても最適です。予測期間中、これらの特性がこの分野の需要を促進すると予想されます。

予測期間中、ベーカリー・菓子類が最も高いCAGRを示すと予想されます。

ベーカリーおよび菓子類は、予測期間中に最も速いCAGRの成長が見込まれています。水分含有量の増加、優れた吸水性、最終製品の柔らかさなどが、ベーカリー用途における小麦タンパク質のニーズを促進する要素の一部となっています。また、ライフスタイルの変化に伴い、菓子やスナックなどの早食いアイテムの消費が増加していることも、製品需要を後押ししています。ペストリー、パン、ケーキ、ロールケーキ、その他のベーカリー製品の製造において、増加する顧客の需要を満たすために製品の使用が増加するため、予測期間中に市場はさらに拡大すると考えられます。

最もシェアの高い地域

アジア太平洋地域は、菜食主義者の増加や健康的なライフスタイルを目指す人々の食生活に関する知識の増加により、予測期間中に最大の市場シェアを占めると予測されます。本製品の需要は、中国、日本、インド、韓国におけるヘルスケアおよび化粧品分野の産業成長と同様に、内需の拡大によって押し上げられています。また、米国や欧州の先進国と比較して、タンパク質の製造コストが削減されるため、この業界は予想される期間中に成長すると推定されています。

CAGRが最も高い地域:

北米は、確立された食品加工産業や、小麦タンパク質の健康効果に関する消費者の知識の向上など、多くの原因により、予測期間中に最も高いCAGRを示すと予測されます。また、ベジタリアン人口の増加、ベーカリーアイテムの消費量の増加、肉の代替品によって、製品需要が促進されています。小麦の膨大な収穫量や、健康的で栄養価の高い商品へのニーズの高まりも、その要因となっています。

主な発展:

2022年11月、Crespel &Deiters Groupは、新しいテクスチャード小麦タンパク質を市場に投入しました。この発売により、同社のテクスチャードベジタブルプロテインラインが拡大されました。

2022年4月、ADMは、植物性原料の需要増に対応するため、イリノイ州の代替植物性タンパク質生産能力を拡大するために3億米ドルを投資しました。

2022年2月、MGPイングリーディエンツは、テクスチャード・プロテイン製造のための新しい製造施設の建設のためのプラントを発表しました。この拡張は、植物性食肉の需要増に対応することを目的としています。

2020年4月、MGP Ingredientsは、肉類類似品に対応するためにテクスチャードプロテインのラインを拡張しました。この拡張により、製品ポートフォリオがさらに強化されました。

当レポートが提供するもの

  • 地域および国レベルのセグメントにおける市場シェア評価
  • 新規参入企業への戦略的提言
  • 2020年、2021年、2022年、2025年、2028年の市場データを網羅
  • 市場促進要因(市場動向、制約要因、機会、脅威、課題、投資機会・推奨事項など)
  • 市場推定に基づく主要なビジネスセグメントにおける戦略的な提言
  • 競合情勢とその動向
  • 詳細な戦略、財務、最近の動向を含む企業プロファイル
  • サプライチェーンの動向は、最新の技術進歩をマッピングしています。

無料カスタマイズの提供

本レポートをご購入いただいたお客様には、以下のいずれかの無料カスタマイズをご提供いたします。

  • 企業プロファイル
    • 追加市場プレイヤーの包括的なプロファイリング(3社まで)
    • キープレイヤーのSWOT分析(3社まで)
  • 地域別セグメント
    • お客様のご希望により、主要国の市場推計・予測・CAGRを提供(注:フィージビリティチェックによる。)
  • 競合ベンチマーキング
    • 製品ポートフォリオ、地理的プレゼンス、戦略的提携に基づく主要プレイヤーのベンチマーキング

目次

第1章 エグゼクティブサマリー

第2章 序文

  • 概要
  • ステークホルダー
  • 調査範囲
  • 調査手法
    • データマイニング
    • データ分析
    • データ検証
    • 調査アプローチ
  • 調査情報源
    • 1次調査情報源
    • 2次調査情報源
    • 仮定

第3章 市場動向分析

  • 促進要因
  • 抑制要因
  • 機会
  • 脅威
  • 製品分析
  • アプリケーション分析
  • 新興市場
  • COVID-19の影響

第4章 ポーターのファイブフォース分析

  • 供給企業の交渉力
  • 買い手の交渉力
  • 代替品の脅威
  • 新規参入業者の脅威
  • 競争企業間の敵対関係

第5章 世界の小麦タンパク質市場:製品別

  • テクスチャードウィートプロテイン
  • 小麦グルテン
  • 小麦タンパク質分離物
  • 加水分解小麦タンパク
  • その他の製品

第6章 世界の小麦タンパク質市場:形態別

  • 液体
  • ドライ

第7章 世界の小麦タンパク質市場:性質別

  • オーガニック
  • 従来型

第8章 世界の小麦タンパク質市場:濃度別

  • 75%
  • 80%
  • 95%

第9章 世界の小麦タンパク質市場:アプリケーション別

  • 食べ物
    • シリアル&スナック
    • ベーカリーと菓子類
    • 加工食品
    • 加工肉・シーフード
    • ミートアナログ
    • ソース、ドレッシング、スープ
    • 栄養バーとドリンク
  • 栄養補助食品
  • 動物飼料
  • スポーツ栄養と体重管理
  • 化粧品
  • その他のアプリケーション

第10章 世界の小麦タンパク質市場:プロセス別

  • 発泡
  • バインディング
  • 乳化
  • その他のプロセス

第11章 世界の小麦タンパク質市場:地域別

  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • メキシコ
  • 欧州
    • ドイツ
    • 英国
    • イタリア
    • フランス
    • スペイン
    • その他欧州
  • アジア太平洋地域
    • 日本
    • 中国
    • インド
    • オーストラリア
    • ニュージーランド
    • 韓国
    • その他アジア太平洋地域
  • 南米
    • アルゼンチン
    • ブラジル
    • チリ
    • その他南米
  • 中東とアフリカ
    • サウジアラビア
    • アラブ首長国連邦
    • カタール
    • 南アフリカ
    • その他中東とアフリカ

第12章 主な発展

  • 契約、パートナーシップ、コラボレーション、合弁事業
  • 買収と合併
  • 新製品の発売
  • 事業拡大
  • その他の主要戦略

第13章 企業プロファイル

  • MGP Ingredients
  • Agridient
  • AB Amilina
  • Archer Daniels Midland Company(ADM)
  • Crespel & Deiters GmbH and Co. KG
  • Cargill Inc
  • Kroener Staerke
  • Crop Energies AG
  • Manildra Group
  • Roquette
  • Tereos
  • Royal Ingredients Group
  • BENEO
  • Bryan W Nash & Sons Ltd.
  • Aminola
  • Sacchetto SpA
  • GC Ingredients Inc.
  • Meelunie B.V
  • Blattmann Schweiz AG
  • Glico Nutrition Co., Ltd.
図表

List of Tables

  • Table 1 Global Wheat Protein Market Outlook, By Region (2020-2028) ($MN)
  • Table 2 Global Wheat Protein Market Outlook, By Product (2020-2028) ($MN)
  • Table 3 Global Wheat Protein Market Outlook, By Textured Wheat Protein (2020-2028) ($MN)
  • Table 4 Global Wheat Protein Market Outlook, By Wheat Gluten (2020-2028) ($MN)
  • Table 5 Global Wheat Protein Market Outlook, By Wheat Protein Isolate (2020-2028) ($MN)
  • Table 6 Global Wheat Protein Market Outlook, By Hydrolyzed Wheat Protein (2020-2028) ($MN)
  • Table 7 Global Wheat Protein Market Outlook, By Other Products (2020-2028) ($MN)
  • Table 8 Global Wheat Protein Market Outlook, By Form (2020-2028) ($MN)
  • Table 9 Global Wheat Protein Market Outlook, By Liquid (2020-2028) ($MN)
  • Table 10 Global Wheat Protein Market Outlook, By Dry (2020-2028) ($MN)
  • Table 11 Global Wheat Protein Market Outlook, By Nature (2020-2028) ($MN)
  • Table 12 Global Wheat Protein Market Outlook, By Organic (2020-2028) ($MN)
  • Table 13 Global Wheat Protein Market Outlook, By Conventional (2020-2028) ($MN)
  • Table 14 Global Wheat Protein Market Outlook, By Concentration (2020-2028) ($MN)
  • Table 15 Global Wheat Protein Market Outlook, By 0.75 (2020-2028) ($MN)
  • Table 16 Global Wheat Protein Market Outlook, By 0.8 (2020-2028) ($MN)
  • Table 17 Global Wheat Protein Market Outlook, By 0.95 (2020-2028) ($MN)
  • Table 18 Global Wheat Protein Market Outlook, By Application (2020-2028) ($MN)
  • Table 19 Global Wheat Protein Market Outlook, By Food (2020-2028) ($MN)
  • Table 20 Global Wheat Protein Market Outlook, By Cereals & Snacks (2020-2028) ($MN)
  • Table 21 Global Wheat Protein Market Outlook, By Bakery and Confectionery (2020-2028) ($MN)
  • Table 22 Global Wheat Protein Market Outlook, By Processed Food (2020-2028) ($MN)
  • Table 23 Global Wheat Protein Market Outlook, By Processed Meat & Sea Food (2020-2028) ($MN)
  • Table 24 Global Wheat Protein Market Outlook, By Meat Analogue (2020-2028) ($MN)
  • Table 25 Global Wheat Protein Market Outlook, By Sauces, dressings & soups (2020-2028) ($MN)
  • Table 26 Global Wheat Protein Market Outlook, By Nutrition Bars & Drinks (2020-2028) ($MN)
  • Table 27 Global Wheat Protein Market Outlook, By Nutraceuticals (2020-2028) ($MN)
  • Table 28 Global Wheat Protein Market Outlook, By Animal Feed (2020-2028) ($MN)
  • Table 29 Global Wheat Protein Market Outlook, By Sports Nutrition & Weight management (2020-2028) ($MN)
  • Table 30 Global Wheat Protein Market Outlook, By Cosmetics (2020-2028) ($MN)
  • Table 31 Global Wheat Protein Market Outlook, By Other Applications (2020-2028) ($MN)
  • Table 32 Global Wheat Protein Market Outlook, By Process (2020-2028) ($MN)
  • Table 33 Global Wheat Protein Market Outlook, By Foaming (2020-2028) ($MN)
  • Table 34 Global Wheat Protein Market Outlook, By Binding (2020-2028) ($MN)
  • Table 35 Global Wheat Protein Market Outlook, By Emulsification (2020-2028) ($MN)
  • Table 36 Global Wheat Protein Market Outlook, By Other Processes (2020-2028) ($MN)

Note: Tables for North America, Europe, APAC, South America, and Middle East & Africa Regions are also represented in the same manner as above.

目次
Product Code: SMRC22695

According to Stratistics MRC, the Global Wheat Protein Market is accounted for $6.52 billion in 2022 and is expected to reach $9.52 billion by 2028 growing at a CAGR of 6.5% during the forecast period. Proteins generated from wheat grains are known as wheat proteins. The extraction of proteins from wheat involves the separation of SDS-insoluble protein fractions, gel filtration, the removal of sodium dodecyl sulphate (SDS), and other methods. These proteins are involved in the formation of films, froth, whipping, aeration, adhesion, dough conditioning, tenderising, and structure enhancement. These storage proteins are collectively known as prolamins because to the high levels of proline, glutamine, and amino acids. Moreover, two insoluble protein families that can be identified in wheat protein include gliadin and glutenin.

According to the World Health Organization, global obesity has tripled since 1975, with approximately 13% of adults obese and 39% of adults overweight. According to the Global Nutrition Report, 149.2 million children under the age of five are stunted, 38.9 million are overweight, and 45.4 million are wasted.

Market Dynamics:

Driver:

Increase in consumer preference for meat analogs

A variety of plant-based meat substitutes have gained a steadily expanding market on a global scale. Customers want meat substitutes that mimic the meat products' fibrous structure, texture, and mouth feel. Global interest in creating meat substitutes made on plant proteins has surged as a result. A growing number of new consumer groups known as "flexitarians" are looking to cut back on their daily meat consumption as a result of consumers' increased awareness of the healthful and nutrient-dense food options available to them. As a result of this progressive change in consumer eating habits, new products have been developed to satisfy consumer demand for meat products, which serve as the ideal substitute due to both their taste and high protein nutritional content.

Restraint:

Availability of suitable alternatives

Plant-based proteins including rice protein, soy protein, pea protein, and other products are replacing wheat protein since they all have equivalent nutritional profiles and health benefits. All of these protein-based additives have similar functional advantages, such as dough strength, moisture retention, and carving capabilities. The desire for soy protein as an alternative to animal meat proteins hinders the intake of wheat protein. The major health benefits of gluten-free products, such as weight loss and a lower risk of cardiovascular diseases, will also restrain the expansion of the wheat protein industry.

Opportunity:

Increasing use of wheat protein in the pet industry

Two major developments are driving the global pet food market. Premiumization and humanization are these trends. Owners are increasingly humanising their pets and treating them like "family members." As a result, there is an increase in demand for premium pet food that offers dietary advantages, greater digestibility, and higher-quality ingredient options for animals. The leading players are supplying wheat protein as an ingredient that can be used in pet food products in light of this shifting human propensity. Wheat is a grain that delivers high-quality carbs and is used in dry dog meals and biscuits. It not only provides us with energy for daily activities but also enables the processing of meals. As a result wheat provides a significant amount of nutrients and has numerous benefits.

Threat:

Limited technological developments

Even though the market for wheat protein is anticipated to rise gradually over the course of the forecast period, the lack of significant technological advancements is anticipated to impede faster growth rates. While related industries like those of whey and pulse protein as well as the market for gluten-free goods are anticipated to make significant investments in R&D activities to develop better, more practical, and more consumer-friendly products, technological advancements in the case of wheat proteins continue to lag. The protein helps manufacturers create popular, high-protein products that satisfy customer demand for components from pulses while also providing essential formulation functionality. The business has now successfully overcome that difficulty by using new technical techniques to maximise flavours and nutritional qualities.

COVID-19 Impact:

The demand for wheat protein increased as a result of the COVID-19 pandemic's favourable impact on the plant-based protein sector. Due to different safety and environmental concerns, a lot of consumers have shifted to plant-based proteins from their animal-based equivalents. The pandemic increased consumer demand for plant-based foods with high protein contents by highlighting the value of adopting a healthy diet. To meet the sudden surge in demand, several producers in the plant-based food sector started to change their business plans and invest in R&D for new product development.

The wheat gluten segment is expected to be the largest during the forecast period

The wheat gluten segment is estimated to have a lucrative growth, due to the vast range of functions that wheat gluten performs, such as texturing, viscoelasticity, foaming, binding, and emulsification, bread products frequently contain wheat gluten. Also, it makes a great meat alternative for vegan and vegetarian foods. Throughout the projected period, these characteristics are anticipated to fuel segment demand.

The bakery and confectionery segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period

The bakery and confectionery segment is anticipated to witness the fastest CAGR growth during the forecast period, due to Increased moisture content, better water absorption, and the softness of the end product are some of the elements that are driving the need for wheat protein in baking applications. The demand for products is also being fuelled by a rise in the consumption of quick-bite items like confectionary and snacks as a result of changing lifestyles. Due to increased product use in the production of pastries, bread, cakes, rolls, and other bakery goods to satisfy growing customer demand, the market will expand further over the forecast period.

Region with highest share:

Asia Pacific is projected to hold the largest market share during the forecast period owing to a rise in the number of vegans and a rise in the knowledge of eating well among those trying to live a healthy lifestyle. The demand for the product is being driven up by growing domestic demand as well as the industrial growth of the healthcare and cosmetics sectors in China, Japan, India, and South Korea. Additionally, it is estimated that the industry would grow over the anticipated timeframe due to reduced protein manufacturing costs compared to the United States and established European nations.

Region with highest CAGR:

North America is projected to have the highest CAGR over the forecast period, owing to a number of causes, including the well-established food processing industry and rising consumer knowledge of the health benefits of wheat protein. The demand for products is also being fueled by an expanding vegetarian population, an increase in the consumption of bakery items, and meat substitutes. The vast yield of wheat and the increased need for wholesome and nutritious goods in the area are other contributing factors.

Key players in the market:

Some of the key players profiled in the Wheat Protein Market include: MGP Ingredients, Agridient, AB Amilina, Archer Daniels Midland Company (ADM), Crespel & Deiters GmbH and Co. KG, Cargill Inc, Kroener Staerke, Crop Energies AG, Manildra Group, Roquette, Tereos, Royal Ingredients Group, BENEO, Bryan W Nash & Sons Ltd., Aminola, Sacchetto SpA, GC Ingredients Inc., Meelunie B.V, Blattmann Schweiz A and Glico Nutrition Co., Ltd.

Key Developments:

In November 2022, Crespel & Deiters Group introduced its new textured wheat protein in the market. This launch expanded its textured vegetable protein line.

In April 2022, ADM invested USD 300 million to expand its alternative plant-protein production capacity in Illinois to meet the growing demand for plant-based ingredients.

In February 2022, MGP Ingredients announced its plant for the construction of a new manufacturing facility for the production of textured protein. This expansion is aimed at meeting the growing demand for plant-based meat.

In April 2020, MGP Ingredients expanded its line of textured protein to cater to meat analogs. This expansion further enhanced its product portfolio.

Products Covered:

  • Textured Wheat Protein
  • Wheat Gluten
  • Wheat Protein Isolate
  • Hydrolyzed Wheat Protein
  • Other Products

Forms Covered:

  • Liquid
  • Dry

Natures Covered:

  • Organic
  • Conventional

Concentrations Covered:

  • 75%
  • 80%
  • 95%

Applications Covered:

  • Food
  • Nutraceuticals
  • Animal Feed
  • Sports Nutrition & Weight management
  • Cosmetics
  • Other Applications

Processes Covered:

  • Foaming
  • Binding
  • Emulsification
  • Other Processes

Regions Covered:

  • North America
    • US
    • Canada
    • Mexico
  • Europe
    • Germany
    • UK
    • Italy
    • France
    • Spain
    • Rest of Europe
  • Asia Pacific
    • Japan
    • China
    • India
    • Australia
    • New Zealand
    • South Korea
    • Rest of Asia Pacific
  • South America
    • Argentina
    • Brazil
    • Chile
    • Rest of South America
  • Middle East & Africa
    • Saudi Arabia
    • UAE
    • Qatar
    • South Africa
    • Rest of Middle East & Africa

What our report offers:

  • Market share assessments for the regional and country-level segments
  • Strategic recommendations for the new entrants
  • Covers Market data for the years 2020, 2021, 2022, 2025, and 2028
  • Market Trends (Drivers, Constraints, Opportunities, Threats, Challenges, Investment Opportunities, and recommendations)
  • Strategic recommendations in key business segments based on the market estimations
  • Competitive landscaping mapping the key common trends
  • Company profiling with detailed strategies, financials, and recent developments
  • Supply chain trends mapping the latest technological advancements

Free Customization Offerings:

All the customers of this report will be entitled to receive one of the following free customization options:

  • Company Profiling
    • Comprehensive profiling of additional market players (up to 3)
    • SWOT Analysis of key players (up to 3)
  • Regional Segmentation
    • Market estimations, Forecasts and CAGR of any prominent country as per the client's interest (Note: Depends on feasibility check)
  • Competitive Benchmarking
    • Benchmarking of key players based on product portfolio, geographical presence, and strategic alliances

Table of Contents

1 Executive Summary

2 Preface

  • 2.1 Abstract
  • 2.2 Stake Holders
  • 2.3 Research Scope
  • 2.4 Research Methodology
    • 2.4.1 Data Mining
    • 2.4.2 Data Analysis
    • 2.4.3 Data Validation
    • 2.4.4 Research Approach
  • 2.5 Research Sources
    • 2.5.1 Primary Research Sources
    • 2.5.2 Secondary Research Sources
    • 2.5.3 Assumptions

3 Market Trend Analysis

  • 3.1 Introduction
  • 3.2 Drivers
  • 3.3 Restraints
  • 3.4 Opportunities
  • 3.5 Threats
  • 3.6 Product Analysis
  • 3.7 Application Analysis
  • 3.8 Emerging Markets
  • 3.9 Impact of Covid-19

4 Porters Five Force Analysis

  • 4.1 Bargaining power of suppliers
  • 4.2 Bargaining power of buyers
  • 4.3 Threat of substitutes
  • 4.4 Threat of new entrants
  • 4.5 Competitive rivalry

5 Global Wheat Protein Market, By Product

  • 5.1 Introduction
  • 5.2 Textured Wheat Protein
  • 5.3 Wheat Gluten
  • 5.4 Wheat Protein Isolate
  • 5.5 Hydrolyzed Wheat Protein
  • 5.6 Other Products

6 Global Wheat Protein Market, By Form

  • 6.1 Introduction
  • 6.2 Liquid
  • 6.3 Dry

7 Global Wheat Protein Market, By Nature

  • 7.1 Introduction
  • 7.2 Organic
  • 7.3 Conventional

8 Global Wheat Protein Market, By Concentration

  • 8.1 Introduction
  • 8.2 75%
  • 8.3 80%
  • 8.4 95%

9 Global Wheat Protein Market, By Application

  • 9.1 Introduction
  • 9.2 Food
    • 9.2.1 Cereals & Snacks
    • 9.2.2 Bakery and Confectionery
    • 9.2.3 Processed Food
    • 9.2.4 Processed Meat & Sea Food
    • 9.2.5 Meat Analogue
    • 9.2.6 Sauces, dressings & soups
    • 9.2.7 Nutrition Bars & Drinks
  • 9.3 Nutraceuticals
  • 9.4 Animal Feed
  • 9.5 Sports Nutrition & Weight management
  • 9.6 Cosmetics
  • 9.7 Other Applications

10 Global Wheat Protein Market, By Process

  • 10.1 Introduction
  • 10.2 Foaming
  • 10.3 Binding
  • 10.4 Emulsification
  • 10.5 Other Processes

11 Global Wheat Protein Market, By Geography

  • 11.1 Introduction
  • 11.2 North America
    • 11.2.1 US
    • 11.2.2 Canada
    • 11.2.3 Mexico
  • 11.3 Europe
    • 11.3.1 Germany
    • 11.3.2 UK
    • 11.3.3 Italy
    • 11.3.4 France
    • 11.3.5 Spain
    • 11.3.6 Rest of Europe
  • 11.4 Asia Pacific
    • 11.4.1 Japan
    • 11.4.2 China
    • 11.4.3 India
    • 11.4.4 Australia
    • 11.4.5 New Zealand
    • 11.4.6 South Korea
    • 11.4.7 Rest of Asia Pacific
  • 11.5 South America
    • 11.5.1 Argentina
    • 11.5.2 Brazil
    • 11.5.3 Chile
    • 11.5.4 Rest of South America
  • 11.6 Middle East & Africa
    • 11.6.1 Saudi Arabia
    • 11.6.2 UAE
    • 11.6.3 Qatar
    • 11.6.4 South Africa
    • 11.6.5 Rest of Middle East & Africa

12 Key Developments

  • 12.1 Agreements, Partnerships, Collaborations and Joint Ventures
  • 12.2 Acquisitions & Mergers
  • 12.3 New Product Launch
  • 12.4 Expansions
  • 12.5 Other Key Strategies

13 Company Profiling

  • 13.1 MGP Ingredients
  • 13.2 Agridient
  • 13.3 AB Amilina
  • 13.4 Archer Daniels Midland Company (ADM)
  • 13.5 Crespel & Deiters GmbH and Co. KG
  • 13.6 Cargill Inc
  • 13.7 Kroener Staerke
  • 13.8 Crop Energies AG
  • 13.9 Manildra Group
  • 13.10 Roquette
  • 13.11 Tereos
  • 13.12 Royal Ingredients Group
  • 13.13 BENEO
  • 13.14 Bryan W Nash & Sons Ltd.
  • 13.15 Aminola
  • 13.16 Sacchetto SpA
  • 13.17 GC Ingredients Inc.
  • 13.18 Meelunie B.V
  • 13.19 Blattmann Schweiz AG
  • 13.20 Glico Nutrition Co., Ltd.