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市場調査レポート
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1443912

工業用デンプン:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024~2029年)

Industrial Starches - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2024 - 2029)

出版日: | 発行: Mordor Intelligence | ページ情報: 英文 157 Pages | 納期: 2~3営業日

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工業用デンプン:市場シェア分析、業界動向と統計、成長予測(2024~2029年)
出版日: 2024年02月15日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 157 Pages
納期: 2~3営業日
ご注意事項 :
本レポートは最新情報反映のため適宜更新し、内容構成変更を行う場合があります。ご検討の際はお問い合わせください。
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概要

工業用デンプン市場規模は2024年に572億1,000万米ドルと推定され、2029年までに744億1,000万米ドルに達すると予測されており、予測期間(2024年から2029年)中に5.40%のCAGRで成長します。

工業用デンプン- 市場

デンプンは農業原料から抽出された炭水化物であり、多くの日常食品および非食品に応用されています。工業用デンプンは、トウモロコシ、ジャガイモ、小麦、その他の供給源を含むさまざまな供給源に由来します。世界経済が徐々に好転し、加工食品やインスタント食品の摂取量が増加するにつれ、これらの食品用途に多用される工業用デンプン市場の需要が増加し、市場全体を牽引しています。

食品産業の急速な発展と並行して、加工デンプンの需要も増加しています。加工デンプンは、ベーカリー、スナック、飲料、栄養食品などのさまざまな食品に多くの機能的利点をもたらします。現在、広範囲のデンプンが市場で入手可能であり、天然デンプン、加工デンプン、麦芽デキストリン、デンプンベースの糖などの形で研究されています。これらのデンプンは、主に飲料および菓子類業界、製薬および発酵業界などで用途を拡大しており、市場を牽引しています。

工業用デンプン市場動向

工業用デンプンの主要な供給源の1つとしてのトウモロコシ

トウモロコシ由来のデンプンは、その食感特性により、特に乳製品や飲料などの業界で増粘剤として高い需要があります。この成分は、抽出中に痕跡が残る可能性を考慮すると、小麦由来のデンプンにとって課題であるグルテンフリー製品の開発においても有利になります。クリーンラベルの原材料および製品の動向は、世界の食品および飲料業界に大きな影響を与えています。さらに、食品加工産業の急速な拡大は、原料メーカーにとって、需要の増大に対応するための戦略的措置を採用する重要な機会をもたらしています。食品以外の用途に関しては、製紙業界では充填剤およびサイジング材としてコーンスターチが使用されています。また、繊維、洗濯、鋳造、空気浮選、接着剤産業にも応用されています。さまざまな業界におけるコーンスターチの幅広い用途が市場の成長を推進しています。

北米は工業用デンプン市場で大きなシェアを握る

すべての成分を利用する高度に発達した食品産業により、北米は地域別の工業用デンプン市場でポールポジションを占めています。世界的に見て、米国はトウモロコシの最大の生産国であり、2021年から2022年の生産量は3億8,394万トンで、デンプン生産を含むさまざまな応用分野で利用されています。市場は、グルテンフリー原材料の製品表示に関する厳しい規制により、グルテンフリー食品の消費に大きく傾いています。したがって、米国のほとんどの加工食品デンプンはグルテンフリーであり、トウモロコシ、ワキシートウモロコシ、およびジャガイモに由来しています。その結果、小麦由来のデンプンが市場に占める割合は低くなります。カナダの工業用デンプン市場は、健康的でクリーンな原料を求める消費者の需要の高まりにより、急速に成長しています。ほのかな風味を備えた淡色の用途が特に国内の天然デンプンの需要を押し上げています。地元メーカーが加工食品に使用し、商品の魅力維持に貢献しています。

工業用デンプン業界の概要

工業用デンプン市場は非常に細分化されており、多くの国内、地域、および国際的なプレーヤーが市場シェアを争っています。市場の主要企業には、Archer Daniels Midland Company、Cargill Incorporated、Tate &Lyle PLC、The Tereos Groupなどがあります。企業は、事業を強化するために、拡大、新製品の発売、イノベーションのための主要な戦略を採用します。地元企業と新たな協定やパートナーシップを形成する戦略により、企業は海外での拠点を拡大し、産業要件の好みに応じて新製品をリリースし、これらの地域の小規模企業の専門知識を活用することができました。

その他の特典

  • エクセル形式の市場予測(ME)シート
  • 3か月のアナリストサポート

目次

第1章 イントロダクション

  • 調査の前提条件と市場の定義
  • 調査範囲

第2章 調査手法

第3章 エグゼクティブサマリー

第4章 市場力学

  • 市場促進要因
  • 市場抑制要因
  • ポーターのファイブフォース分析
    • 新規参入業者の脅威
    • 買い手の交渉力
    • 供給企業の交渉力
    • 代替製品の脅威
    • 競争企業間の敵対関係の激しさ

第5章 市場セグメンテーション

  • タイプ別
    • ネイティブ
    • デンプン誘導体および甘味料
  • ソース別
    • トウモロコシ
    • 小麦
    • キャッサバ
    • じゃがいも
    • その他のソース
  • 用途別
    • 食べ物
    • 製紙産業
    • 製薬産業
    • その他の用途
  • 地域別
    • 北米
      • 米国
      • カナダ
      • メキシコ
      • その他北米
    • 欧州
      • スペイン
      • 英国
      • ドイツ
      • ロシア
      • フランス
      • イタリア
      • その他欧州
    • アジア太平洋
      • 中国
      • 日本
      • インド
      • オーストラリア
      • その他アジア太平洋地域
    • 南米
      • ブラジル
      • アルゼンチン
      • その他南米
    • 中東とアフリカ
      • 南アフリカ
      • アラブ首長国連邦
      • その他中東およびアフリカ

第6章 競合情勢

  • 最も採用されている戦略
  • 市場シェア分析
  • 企業プロファイル
    • Cargill Incorporated
    • Archer Daniels Midland Company
    • Ingredion Incorporated
    • Tate &Lyle PLC
    • Agrana Beteiligungs AG
    • Kent Nutrition Group Inc.(Grain Processing Corp.)
    • The Tereos Group
    • Cooperatie Koninklijke Cosun UA
    • Altia PLC
    • Angel Starch and Food Pvt. Ltd
    • Manildra Group
    • Japan Corn Starch Co. Ltd

第7章 市場機会と将来の動向

第8章 免責事項

目次
Product Code: 48974

The Industrial Starches Market size is estimated at USD 57.21 billion in 2024, and is expected to reach USD 74.41 billion by 2029, growing at a CAGR of 5.40% during the forecast period (2024-2029).

Industrial Starches - Market

Starch is a carbohydrate extracted from agricultural raw materials, which finds applications in many everyday food and non-food products. Industrial starches are derived from various sources, including corn, potato, wheat, and other sources. With the global economy gradually improving and resulting in an increased intake of processed and convenience foods, the market for industrial starch, which finds substantial usage in these food applications, is finding increased demand, thereby driving the overall market.

The demand for modified starches is increasing in parallel with the rapid development of the food industry. Modified starches offer many functional benefits to various foods, such as bakeries, snacks, beverages, and nutritional foods. Currently, a wide range of starches are available in the market, studied in the form of native starches, modified starches, malt dextrin, starch-based sugars, and others. These starches have expanding applications, primarily in the beverage and confectionery industries and the pharmaceutical and fermentation industries, among others, driving the market.

Industrial Starch Market Trends

Corn as one of the Prominent Source of Industrial Starch

Starch derived from corn is in high demand because of its textural properties, especially as a thickening agent in industries such as dairy and beverages. The ingredient also gains an edge in the development of gluten-free products, which is a challenge for starch sourced from wheat, considering the potential remains of traces during extraction. The trend of clean-label ingredients and products is drastically impacting the global food and beverage industry. Moreover, the rapid expansion of the food processing industry offers a significant opportunity for ingredient manufacturers to adopt strategic measures to cater to the growing demand. When it comes to non-food applications, the paper industry utilizes corn starch as a filler and sizing material. It also finds applications in the textile, laundry, foundry, air flotation, and adhesive industries. The wide applications of corn starch in various industries drive market growth.

North America Holds a Major Share in the Industrial Starches Market

With a highly developed food industry utilizing all ingredients, North America occupies the pole position in the Industrial Starches Market by region. Globally, the United States is the largest producer of corn, with a production of 383.94 million metric tons in 2021-2022, which is utilized in various application areas, including starch production. The market is significantly inclined toward the consumption of gluten-free food, supported by the country's government with its stringent regulations regarding product labeling of gluten-free ingredients. Thus, most modified food starches in the United States are gluten-free and derived from corn, waxy maize, and potatoes. Consequently, the wheat-sourced starches amount to a lower share of the market. The Canadian industrial starches market is growing rapidly, owing to rising consumer demand for healthy and cleaner ingredients. Light-colored applications with subtle flavors especially drive the demand for native starches in the country. Local manufacturers are using it in processed food products, aiding in maintaining the product's appeal.

Industrial Starch Industry Overview

The industrial starch market is highly fragmented, with many local, regional, and international players competing for market share. Some of the major players in the market are Archer Daniels Midland Company, Cargill Incorporated, Tate & Lyle PLC, and The Tereos Group. Companies adopt major strategies for expansion, new product launches, and innovations to strengthen their business. The strategy of forming new agreements and partnerships with local players helped the companies increase their footprint in foreign countries and release new products according to the industrial requirements preferences and leverage the expertise of these small regional companies.

Additional Benefits:

  • The market estimate (ME) sheet in Excel format
  • 3 months of analyst support

TABLE OF CONTENTS

1 INTRODUCTION

  • 1.1 Study Assumptions and Market Definition
  • 1.2 Scope of the Study

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 MARKET DYNAMICS

  • 4.1 Market Drivers
  • 4.2 Market Restraints
  • 4.3 Porter's Five Forces Analysis
    • 4.3.1 Threat of New Entrants
    • 4.3.2 Bargaining Power of Buyers/Consumers
    • 4.3.3 Bargaining Power of Suppliers
    • 4.3.4 Threat of Substitute Products
    • 4.3.5 Intensity of Competitive Rivalry

5 MARKET SEGMENTATION

  • 5.1 By Type
    • 5.1.1 Native
    • 5.1.2 Starch Derivatives & Sweeteners
  • 5.2 By Source
    • 5.2.1 Corn
    • 5.2.2 Wheat
    • 5.2.3 Cassava
    • 5.2.4 Potato
    • 5.2.5 Other Sources
  • 5.3 By Application
    • 5.3.1 Food
    • 5.3.2 Feed
    • 5.3.3 Paper Industry
    • 5.3.4 Pharmaceutical Industry
    • 5.3.5 Other Applications
  • 5.4 By Geography
    • 5.4.1 North America
      • 5.4.1.1 United States
      • 5.4.1.2 Canada
      • 5.4.1.3 Mexico
      • 5.4.1.4 Rest of North America
    • 5.4.2 Europe
      • 5.4.2.1 Spain
      • 5.4.2.2 United Kingdom
      • 5.4.2.3 Germany
      • 5.4.2.4 Russia
      • 5.4.2.5 France
      • 5.4.2.6 Italy
      • 5.4.2.7 Rest of Europe
    • 5.4.3 Asia-Pacific
      • 5.4.3.1 China
      • 5.4.3.2 Japan
      • 5.4.3.3 India
      • 5.4.3.4 Australia
      • 5.4.3.5 Rest of Asia-Pacific
    • 5.4.4 South America
      • 5.4.4.1 Brazil
      • 5.4.4.2 Argentina
      • 5.4.4.3 Rest of South America
    • 5.4.5 Middle East and Africa
      • 5.4.5.1 South Africa
      • 5.4.5.2 United Arab Emirates
      • 5.4.5.3 Rest of Middle East and Africa

6 COMPETITIVE LANDSCAPE

  • 6.1 Most Adopted Strategies
  • 6.2 Market Share Analysis
  • 6.3 Company Profiles
    • 6.3.1 Cargill Incorporated
    • 6.3.2 Archer Daniels Midland Company
    • 6.3.3 Ingredion Incorporated
    • 6.3.4 Tate & Lyle PLC
    • 6.3.5 Agrana Beteiligungs AG
    • 6.3.6 Kent Nutrition Group Inc. (Grain Processing Corp.)
    • 6.3.7 The Tereos Group
    • 6.3.8 Cooperatie Koninklijke Cosun UA
    • 6.3.9 Altia PLC
    • 6.3.10 Angel Starch and Food Pvt. Ltd
    • 6.3.11 Manildra Group
    • 6.3.12 Japan Corn Starch Co. Ltd

7 MARKET OPPORTUNITIES AND FUTURE TRENDS

8 DISCLAIMER