デフォルト表紙
市場調査レポート
商品コード
1690967

米国のコラーゲン:市場シェア分析、産業動向・統計、成長予測(2025年~2030年)

United States Collagen - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2025 - 2030)


出版日
ページ情報
英文 179 Pages
納期
2~3営業日
カスタマイズ可能
適宜更新あり
価格
価格表記: USDを日本円(税抜)に換算
本日の銀行送金レート: 1USD=144.06円
米国のコラーゲン:市場シェア分析、産業動向・統計、成長予測(2025年~2030年)
出版日: 2025年03月18日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 179 Pages
納期: 2~3営業日
GIIご利用のメリット
  • 全表示
  • 概要
  • 目次
概要

米国のコラーゲン市場規模は2025年に1億8,740万米ドルと推定・予測され、2030年には2億4,910万米ドルに達すると予測され、予測期間中(2025~2030年)のCAGRは5.86%で成長する見込みです。

United States Collagen-Market-IMG1

パーソナルケアと化粧品分野は、天然成分の美容製品に対する消費者の嗜好の高まりにより、予測期間中に売上高が増加すると予想されます。

  • F&B分野は、調査期間中、用途別で最大の市場シェアを占めました。同分野では、2022年にスナックが用途別で41.4%、飲食品が34.4%と大きな金額シェアを占め、飲食品分野の成長に貢献しました。コラーゲンペプチドは溶解しやすく、普通の水、ソフトドリンク、ジュース、飲料に注入できるため、飲料に幅広い用途があります。
  • パーソナルケアおよび化粧品分野は、予測期間中のCAGRが7.53%で、市場で最も急成長する分野と予想されます。この成長は、国内で美容製品にコラーゲンなどの天然成分を好む傾向が強まっているためです。コラーゲンは、北米地域、とりわけ米国において、美容製品の主要な機能性成分です。2021年には、コラーゲンは自然化粧品分野で最も売れている25の機能性成分の第2位にランクされました。
  • 特にコラーゲンペプチドは、美肌効果が実証されており、より健康的で若々しい肌や髪に貢献します。消費者は現在、ニュートリビューティやスキンケア製品にコラーゲン製品が使われていることをよく認識しており、ブランドが提供した動物由来の種類やサプライチェーン情報など、さまざまな理由に基づいて購入を決定しています。米国では、コラーゲン・パウダー/ペプチドは18歳から24歳(37%)の間で最も顕著であるのに対し、2021年には25歳から34歳で27%になります。
  • スポーツ栄養分野もCAGR 7.20%を記録し、牽引力を増すと予想されます。スポーツ栄養におけるコラーゲンは、タンパク質の強化や運動能力の向上をもたらします。そのため、高タンパク質摂取のためにこの製品を推奨するジムやトレーナーが増えています。

米国のコラーゲン市場動向

トップクラスの牛肉生産国である米国のコラーゲンメーカーは成長を目の当たりにしています。

  • 米国は世界最大の鶏肉生産国であり、2023年には世界の鶏肉生産量の20%を占めています。食肉生産・加工部門は、「バイデン・ハリス政権のアクション・プラン」といった政府のイニシアティブの恩恵を受けると推定されます。このアクション・プランは、より公正で競争力があり、弾力性のある食肉・鶏肉のサプライ・チェーンの開発を支援するために導入されたものです。さらに米国農務省は、既存の食肉・鶏肉加工施設167ヵ所に対し、より多くの顧客を獲得できるよう、3,200万米ドルの補助金を交付しました。
  • 牛肉はコラーゲンの最も一般的な供給源のひとつであり、このユニークなタンパク質を大量に供給します。牛肉のコラーゲン含有量は平均して約2~3%です。世界最大の肥育牛産業である米国は、牛肉の世界最大の生産国でもあり、主に国内および輸出用の高品質の穀物肥育牛肉が生産されています。肉牛は米国50州すべてで飼育されており、2023年7月現在、テキサス州、オクラホマ州、ミズーリ州、ネブラスカ州、サウスダコタ州、カンザス州、モンタナ州が米国の主要な牛肉生産州です。
  • 米国は世界第3位の豚肉および豚肉製品の生産・消費国です。近年、米国は豚筋肉肉の世界第2位の輸出国であり、輸出量は常に商業用豚肉生産量の平均20%を超えています。2023年には、世界の豚肉輸出の26%のシェアを占めています。

米国のコラーゲン産業の概要

米国のコラーゲン市場はかなり統合されており、上位5社で68.16%を占めています。この市場の主要企業は以下の通りです。Darling Ingredients Inc., Gelita AG, Nagase &, Nitta Gelatin Inc. and Tessenderlo Group(sorted alphabetically).

その他の特典

  • エクセル形式の市場予測(ME)シート
  • 3ヶ月のアナリストサポート

目次

第1章 エグゼクティブサマリーと主な調査結果

第2章 イントロダクション

  • 調査の前提条件と市場定義
  • 調査範囲
  • 調査手法

第3章 主要産業動向

  • エンドユーザー市場数量
    • ベビーフードおよび乳児用調製乳
    • ベーカリー
    • 飲料
    • 朝食用シリアル
    • 調味料/ソース
    • 菓子類
    • 乳製品および乳製品代替製品
    • 高齢者栄養・医療栄養
    • 肉・鶏肉・魚介類および肉代替製品
    • RTE/RTC食品
    • スナック
    • スポーツ/パフォーマンス栄養
    • 動物飼料
    • パーソナルケアと化粧品
  • タンパク質消費動向
    • 動物
  • 生産動向
    • 動物
  • 規制の枠組み
    • 米国
  • バリューチェーンと流通チャネル分析

第4章 市場セグメンテーション

  • 形態
    • 動物性
    • 海洋性
  • エンドユーザー
    • 動物飼料
    • 飲食品
      • サブエンドユーザー別
      • ベーカリー
      • 飲料
      • 朝食用シリアル
      • スナック
    • パーソナルケアと化粧品
    • サプリメント
      • サブエンドユーザー別
      • 高齢者栄養と医療栄養
      • スポーツ/パフォーマンス栄養

第5章 競合情勢

  • 主要な戦略動向
  • 市場シェア分析
  • 企業情勢
  • 企業プロファイル.
    • Cooke Inc.
    • Darling Ingredients Inc.
    • Gelita AG
    • Holista Colltech
    • Italgelatine SpA
    • Lapi Gelatine SpA
    • Nagase & Co. Ltd
    • Nitta Gelatin Inc.
    • NutriScience Innovations LLC
    • Tessenderlo Group

第6章 CEOへの主な戦略的質問

第7章 付録

  • 世界概要
    • 概要
    • ファイブフォース分析フレームワーク
    • 世界のバリューチェーン分析
    • 市場力学(DROs)
  • 情報源と参考文献
  • 図表一覧
  • 主要洞察
  • データパック
  • 用語集
目次
Product Code: 90060

The United States Collagen Market size is estimated at 187.4 million USD in 2025, and is expected to reach 249.1 million USD by 2030, growing at a CAGR of 5.86% during the forecast period (2025-2030).

United States Collagen - Market - IMG1

Personal care and cosmetics segment is expected to gain higher sales in forecast period due to growing consumers preferences for natural ingredients beauty products

  • The F&B sector held the largest market share, by application, during the study period. Under the segment, snacks and beverages held the major value share of 41.4% and 34.4% by application, respectively, in 2022, which contributed to the growth of the food and beverage sector. Collagen peptides have wide applications in beverages as they are easily dissolvable and can be infused into plain water, soft drinks, juices, and beverages.
  • The personal care and cosmetics segment is expected to be the fastest-growing segment in the market, with a CAGR of 7.53% during the forecast period. This growth is due to an increasing preference for natural ingredients, such as collagen, in beauty products in the country. Collagen is a leading functional ingredient of beauty products in the North American region and more so in the United States. In 2021, collagen was ranked second among the 25 best-selling functional ingredients in the natural cosmetics segment.
  • Collagen peptides, in particular, have proven skin beauty benefits and contribute to healthier and younger-looking skin and hair. Consumers are now well aware of the benefits of collagen for Nutri-beauty and skincare products are made of collagen products and are purchasing decisions based on a variety of reasons, including what type of animal source and supply chain information the brand provided. In the United States, collagen powder/peptides were most prominent between the ages of 18 and 24 (37%) compared to 25 to 34 at 27% in 2021.
  • The sports nutrition segment is also expected to gain traction, registering a CAGR of 7.20%. Collagen in sports nutrition offers protein fortification and improved athletic performance. Thus, an increasing number of gyms and trainers recommend this product for high protein intake.

United States Collagen Market Trends

As one of the top beef producers, US collagen manufacturers are witnessing growth

  • The graph given depicts the production data for raw materials such as cattle, pigs, and chicken meat (with bone, fresh or chilled). The United States is the world's largest producer of chicken meat and accounted for a 20% share of global chicken meat production in 2023. The meat production and processing sector is estimated to benefit from government initiatives such as 'Biden-Harris Administration's Action Plan," which has been introduced to support the development of a fairer, more competitive, and more resilient meat and poultry supply chain in the country. In addition, the US Department of Agriculture has made USD 32 million in grants to 167 existing meat and poultry processing facilities to help them reach more customers.
  • Cattle meat is one of the most common sources of collagen, providing a significant amount of this unique protein. On average, beef has approximately 2-3% collagen in its composition. With the largest fed-cattle industry in the world, the United States is also the world's largest producer of cattle meat, primarily high-quality, grain-fed cattle meat for domestic and export use. Beef cattle are raised in all 50 states of the United States, with Texas, Oklahoma, Missouri, Nebraska, South Dakota, Kansas, and Montana being the leading cattle meat-producing states in the country as of July 2023.
  • The United States is the world's third-largest producer and consumer of pork and pork products. In recent years, the United States has been the world's second-largest exporter of pork muscle meats, with exports consistently averaging over 20% of commercial pork production. In 2023, the country accounted for 26% share of the global pig meat export.

United States Collagen Industry Overview

The United States Collagen Market is fairly consolidated, with the top five companies occupying 68.16%. The major players in this market are Darling Ingredients Inc., Gelita AG, Nagase & Co. Ltd, Nitta Gelatin Inc. and Tessenderlo Group (sorted alphabetically).

Additional Benefits:

  • The market estimate (ME) sheet in Excel format
  • 3 months of analyst support

TABLE OF CONTENTS

1 EXECUTIVE SUMMARY & KEY FINDINGS

2 INTRODUCTION

  • 2.1 Study Assumptions & Market Definition
  • 2.2 Scope of the Study
  • 2.3 Research Methodology

3 KEY INDUSTRY TRENDS

  • 3.1 End User Market Volume
    • 3.1.1 Baby Food and Infant Formula
    • 3.1.2 Bakery
    • 3.1.3 Beverages
    • 3.1.4 Breakfast Cereals
    • 3.1.5 Condiments/Sauces
    • 3.1.6 Confectionery
    • 3.1.7 Dairy and Dairy Alternative Products
    • 3.1.8 Elderly Nutrition and Medical Nutrition
    • 3.1.9 Meat/Poultry/Seafood and Meat Alternative Products
    • 3.1.10 RTE/RTC Food Products
    • 3.1.11 Snacks
    • 3.1.12 Sport/Performance Nutrition
    • 3.1.13 Animal Feed
    • 3.1.14 Personal Care and Cosmetics
  • 3.2 Protein Consumption Trends
    • 3.2.1 Animal
  • 3.3 Production Trends
    • 3.3.1 Animal
  • 3.4 Regulatory Framework
    • 3.4.1 United States
  • 3.5 Value Chain & Distribution Channel Analysis

4 MARKET SEGMENTATION (includes market size in Value in USD and Volume, Forecasts up to 2030 and analysis of growth prospects)

  • 4.1 Form
    • 4.1.1 Animal Based
    • 4.1.2 Marine Based
  • 4.2 End User
    • 4.2.1 Animal Feed
    • 4.2.2 Food and Beverages
      • 4.2.2.1 By Sub End User
      • 4.2.2.1.1 Bakery
      • 4.2.2.1.2 Beverages
      • 4.2.2.1.3 Breakfast Cereals
      • 4.2.2.1.4 Snacks
    • 4.2.3 Personal Care and Cosmetics
    • 4.2.4 Supplements
      • 4.2.4.1 By Sub End User
      • 4.2.4.1.1 Elderly Nutrition and Medical Nutrition
      • 4.2.4.1.2 Sport/Performance Nutrition

5 COMPETITIVE LANDSCAPE

  • 5.1 Key Strategic Moves
  • 5.2 Market Share Analysis
  • 5.3 Company Landscape
  • 5.4 Company Profiles (includes Global Level Overview, Market Level Overview, Core Business Segments, Financials, Headcount, Key Information, Market Rank, Market Share, Products and Services, and Analysis of Recent Developments).
    • 5.4.1 Cooke Inc.
    • 5.4.2 Darling Ingredients Inc.
    • 5.4.3 Gelita AG
    • 5.4.4 Holista Colltech
    • 5.4.5 Italgelatine SpA
    • 5.4.6 Lapi Gelatine SpA
    • 5.4.7 Nagase & Co. Ltd
    • 5.4.8 Nitta Gelatin Inc.
    • 5.4.9 NutriScience Innovations LLC
    • 5.4.10 Tessenderlo Group

6 KEY STRATEGIC QUESTIONS FOR PROTEIN INGREDIENTS INDUSTRY CEOS

7 APPENDIX

  • 7.1 Global Overview
    • 7.1.1 Overview
    • 7.1.2 Porter's Five Forces Framework
    • 7.1.3 Global Value Chain Analysis
    • 7.1.4 Market Dynamics (DROs)
  • 7.2 Sources & References
  • 7.3 List of Tables & Figures
  • 7.4 Primary Insights
  • 7.5 Data Pack
  • 7.6 Glossary of Terms