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市場調査レポート
商品コード
1636152

英国の屋内用無煙グリル:市場シェア分析、産業動向、成長予測(2025~2030年)

UK Smokeless Indoor Grills - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2025 - 2030)


出版日
ページ情報
英文 150 Pages
納期
2~3営業日
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価格
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英国の屋内用無煙グリル:市場シェア分析、産業動向、成長予測(2025~2030年)
出版日: 2025年01月05日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 150 Pages
納期: 2~3営業日
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概要

英国の屋内用無煙グリル市場は予測期間中にCAGR 4.28%を記録する見込みです。

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COVID-19の出現により、人々は自宅でより多くの時間を費やし、調理活動に従事するようになったので、英国のグリル市場の収益は大幅な上昇を観察した;同じ期間中に、機器の価格は、市場の混乱に伴う増加を観察しました。電気式無煙グリルは、コンパクトなサイズで、表面がべたつかないため掃除がしやすく、携帯性に優れています。ロシアとウクライナの戦争は英国にエネルギー価格の高騰をもたらし、その影響はグリルの需要にも波及し、人々は市場で費用対効果の高い製品を探しています。

ガスや石炭を燃料とするエネルギー機器の使用は、屋内の空気汚染を引き起こし、レストランやカフェなどの業務用厨房で働く人々の健康を脅かしています。この問題を除去するために、屋内用無煙グリルは、ホテルチェーンだけでなく、家庭の台所のための効率的なオプションとして浮上しています。パンデミック後の英国外食産業の市場規模拡大に伴い、屋内用無煙グリルの需要は増加すると予想されます。

英国の屋内用無煙グリル市場動向

レストラン産業と家庭用厨房が需要を牽引

環境への配慮から、英国のホテル・レストランチェーンはカーボンフットプリントの削減に取り組んでいます。英国のバーベキューで使用される木炭の97%は、より高いカーボンフットプリントを排出する非持続的な広葉樹資源から作られており、伝統的なグリルが主要な排出源となっています。こうした懸念から、一般家庭やレストラン業界では、赤外線ヒーターや空気ろ過システムを備えた屋内用無煙グリルが採用されています。

英国の外食産業の規模はここ数年で大幅に拡大し、昨年の英国におけるバーベキュー&屋外での食事&娯楽市場全体も拡大しました。外食の価格上昇に伴い、英国では「ホームガストロノミー」が新たな動向となっており、家庭でレストラン並みの料理を作ることで、オーブンよりもグリルで調理した方がおいしいという需要が高まっています。

キッチン家電への支出増が市場を牽引

英国では過去10年間、1世帯当たりの平均可処分所得が継続的に増加しており、昨年は4万9,274米ドルまで上昇し、人々の国内消費支出を増加させています。グリルとロースターの市場収益は、パンデミックの間に急成長を観察し、期間中に2,000万米ドル以上の値に上昇しました。国内の食肉価格の上昇に伴い、レストランでのバーベキューの価格/コストは上昇の一途をたどっており、家庭でのバーベキューが好まれるようになっています。

屋内用無煙グリルは、電気が安価で信頼性の高い燃料であるため、運転効率が高く、英国では無煙グリルを採用する家庭が増加し、支出も増加しています。電気バーベキューは設置が簡単で、グリルは数秒で使用準備ができるため、屋内キッチンでの使用に最適です。

英国の屋内用無煙グリル産業概要

屋内用無煙グリルへの移行はまだ緩やかであるため、英国ではこのグリルの市場は断片的です。バーベキュー肉には石炭を使ったグリルのスモーキーフレーバーが好まれます。世界がよりクリーンなエネルギーへと移行し、石炭グリルの使用による健康問題への意識が高まる中、屋内用無煙グリルは今後数年間でプラス成長が見込まれます。温度調節が可能で、スイッチのオン・オフが簡単な無煙グリルは、屋内のキッチンに適しています。英国の屋内用無煙グリル市場に参入している企業は、Geepas、LionsHome、Cost Way、George Foreman、Char-Broilなどです。

その他の特典:

  • エクセル形式の市場予測(ME)シート
  • 3ヶ月のアナリストサポート

目次

第1章 イントロダクション

  • 調査の前提条件と市場定義
  • 調査範囲

第2章 調査手法

第3章 エグゼクティブサマリー

第4章 市場力学と洞察

  • 市場概要
  • 市場促進要因
    • 無煙グリル、赤外線加熱などの技術進歩が市場を牽引
    • 無煙グリルの販売を促進するeコマースの増加
  • 市場抑制要因
    • 市場で大きなシェアを占める石炭ベースのグリル
    • 市場におけるサプライチェーンの混乱に伴う電化製品の価格上昇
  • 市場機会
    • レストランや家庭での調理台数の増加
    • 可処分所得の増加に伴う厨房機器支出の増加
  • 業界の魅力- ポーターのファイブフォース分析
    • 買い手の交渉力
    • 供給企業の交渉力
    • 新規参入業者の脅威
    • 代替品の脅威
    • 競争企業間の敵対関係の強さ
  • 英国の屋内用無煙グリル市場の技術革新
  • COVID-19の市場への影響

第5章 市場セグメンテーション

  • タイプ別
    • 屋内用無煙電気グリル
    • 屋内用無煙赤外線グリル
    • コンロ用無煙グリル
    • その他のタイプ
  • 用途別
    • 住宅
    • 業務
  • 流通チャネル別
    • 直販
    • ハイパーマーケット・スーパーマーケット
    • 専門店
    • オンライン
    • その他の流通チャネル

第6章 競合情勢

  • 市場集中度の概要
  • 企業プロファイル
    • Geepas
    • LionsHome
    • CostWay
    • George Foreman
    • Char-Broil
    • Weber
    • Napoleon
    • Tepro
    • Cadac
    • BeefEater*

第7章 今後の市場動向

第8章 免責事項および出版社について

目次
Product Code: 50001229

The UK Smokeless Indoor Grills Market is expected to register a CAGR of 4.28% during the forecast period.

UK Smokeless Indoor Grills - Market - IMG1

With the advent of COVID-19, the revenue of the grills market in the UK observed a significant rise as people were spending more time in their homes and engaging in cooking activities; during the same period, the price of the equipment observed an increase with disruption in the market. Electric smokeless grills, with their compact size, are more portable with their non-sticky surface, making them easy to clean. The Russia-Ukraine war had created a surge in energy prices in the UK, having its spillover effect on demand for grills with people searching for cost-efficient products in the market.

The use of gas and coal-based energy appliances causes indoor air pollution, risking the health of people employed in restaurants, cafes, and other commercial kitchens. To remove this issue, smokeless indoor grills emerge as an efficient option for hotel chains as well as domestic kitchens. With the market size expansion of the UK restaurant industry after the pandemic, demand for smokeless indoor grills is expected to increase.

UK Smokeless Indoor Grills Market Trends

Restaurant Industry And Domestic Kitchen Driving Demand

With the environmental concern, hotel and restaurant chains in the UK are making efforts towards reducing their carbon footprint. 97% of the charcoal used in UK barbecues is made from non-sustainable hardwood sources with an emission higher carbon footprint, making traditional rills a major source of emission. These concerns are leading to households and the restaurant industry adopting smokeless indoor grills equipped with infrared heating and air filtration systems.

The size of the restaurant industry in the UK has observed a significant increase over the years, and the overall BBQ & alfresco eating & entertaining market in the UK last year increased. With the increasing price of outside food, "Homegastronomy" is an emerging trend in the UK with the creation of restaurant-quality dishes at home leading to rising demand for tastes better cooked on the grill than the oven.

Rising Expenditure On Kitchen Appliance Driving The Market

The mean value of average disposable income per household has observed continuous growth over the last decade in the UK, rising to USD 49,274 last year and making people raise their domestic consumption expenditure. Market revenue of grills and roasters observed a sharp growth during the pandemic, rising to a value of more than 20 million USD during the period. With the rising price of meat in the country, the price/cost of barbeque in restaurants is observing a continuous rise, making it preferable for households to perform barbeque at home.

Smokeless indoor grills are more efficient to operate, with electricity being a cheaper and more reliable fuel, leading to a rising number of households in the UK adopting smokeless grills with an increasing expenditure. Electric barbeque is easy to install, and the grill can be made ready for use in a few seconds, making it perfect for use in an indoor kitchen.

UK Smokeless Indoor Grills Industry Overview

As the transition towards smokeless indoor grills is still at a slow rate, the market for these grills is fragmented in the UK. People still prefer to have the smoky flavor of coal-based grills in their barbeque meat. As the world is transitioning towards cleaner energy and raising awareness for health issues from the use of coal grills, smokeless indoor grill is expected to have positive growth over the coming years. With the features of temperature control and easy to switch on and off, smokeless grills are more favorable for indoor kitchens. A few of the players existing in the UK smokeless indoor grill market are Geepas, LionsHome, Cost Way, George Foreman, and Char-Broil.

Additional Benefits:

  • The market estimate (ME) sheet in Excel format
  • 3 months of analyst support

TABLE OF CONTENTS

1 INTRODUCTION

  • 1.1 Study Assumptions and Market Definition
  • 1.2 Scope of the Study

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 MARKET DYNAMICS AND INSIGHTS

  • 4.1 Market Overview
  • 4.2 Market Drivers
    • 4.2.1 Technological Advancement of Smokeless Grilling, Infrared heating, others driving the market
    • 4.2.2 Rising E-commerce driving sales of smokeless indoor grills
  • 4.3 Market Restraints
    • 4.3.1 Coal based grills having a significant share in the market
    • 4.3.2 Rising price of electronic appliances with supply chain disruptions in market
  • 4.4 Market Opportunities
    • 4.4.1 Rising number of restaurants and household food preparation
    • 4.4.2 Increase in Kitchen appliance expenditure with rising disposable Income
  • 4.5 Industry Attractiveness - Porter's Five Forces Analysis
    • 4.5.1 Bargaining Power of Buyers
    • 4.5.2 Bargaining Power of Suppliers
    • 4.5.3 Threat of New Entrants
    • 4.5.4 Threat of Substitutes
    • 4.5.5 Intensity of Competitive Rivalry
  • 4.6 Technological Innovations in United Kingdom Smokeless Indoor Grill Market
  • 4.7 Impact of COVID-19 on the Market

5 MARKET SEGMENTATION

  • 5.1 By Type
    • 5.1.1 Indoor electric grill without smoke
    • 5.1.2 Smokeless Infrared Indoor grill
    • 5.1.3 Stovetop smokeless grill
    • 5.1.4 Other Types
  • 5.2 By Application
    • 5.2.1 Residential
    • 5.2.2 Commercial
  • 5.3 By Distribution Channel
    • 5.3.1 Direct Sale
    • 5.3.2 Hypermarket/Supermarket
    • 5.3.3 Speciality Store
    • 5.3.4 Online
    • 5.3.5 Other Distribution Channels

6 COMPETITIVE LANDSCAPE

  • 6.1 Market Concentration Overview
  • 6.2 Company Profiles
    • 6.2.1 Geepas
    • 6.2.2 LionsHome
    • 6.2.3 CostWay
    • 6.2.4 George Foreman
    • 6.2.5 Char-Broil
    • 6.2.6 Weber
    • 6.2.7 Napoleon
    • 6.2.8 Tepro
    • 6.2.9 Cadac
    • 6.2.10 BeefEater*

7 FUTURE MARKET TRENDS

8 DISCLAIMER AND ABOUT US