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市場調査レポート
商品コード
1636152
英国の屋内用無煙グリル:市場シェア分析、産業動向、成長予測(2025~2030年)UK Smokeless Indoor Grills - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2025 - 2030) |
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カスタマイズ可能
適宜更新あり
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英国の屋内用無煙グリル:市場シェア分析、産業動向、成長予測(2025~2030年) |
出版日: 2025年01月05日
発行: Mordor Intelligence
ページ情報: 英文 150 Pages
納期: 2~3営業日
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英国の屋内用無煙グリル市場は予測期間中にCAGR 4.28%を記録する見込みです。
COVID-19の出現により、人々は自宅でより多くの時間を費やし、調理活動に従事するようになったので、英国のグリル市場の収益は大幅な上昇を観察した;同じ期間中に、機器の価格は、市場の混乱に伴う増加を観察しました。電気式無煙グリルは、コンパクトなサイズで、表面がべたつかないため掃除がしやすく、携帯性に優れています。ロシアとウクライナの戦争は英国にエネルギー価格の高騰をもたらし、その影響はグリルの需要にも波及し、人々は市場で費用対効果の高い製品を探しています。
ガスや石炭を燃料とするエネルギー機器の使用は、屋内の空気汚染を引き起こし、レストランやカフェなどの業務用厨房で働く人々の健康を脅かしています。この問題を除去するために、屋内用無煙グリルは、ホテルチェーンだけでなく、家庭の台所のための効率的なオプションとして浮上しています。パンデミック後の英国外食産業の市場規模拡大に伴い、屋内用無煙グリルの需要は増加すると予想されます。
環境への配慮から、英国のホテル・レストランチェーンはカーボンフットプリントの削減に取り組んでいます。英国のバーベキューで使用される木炭の97%は、より高いカーボンフットプリントを排出する非持続的な広葉樹資源から作られており、伝統的なグリルが主要な排出源となっています。こうした懸念から、一般家庭やレストラン業界では、赤外線ヒーターや空気ろ過システムを備えた屋内用無煙グリルが採用されています。
英国の外食産業の規模はここ数年で大幅に拡大し、昨年の英国におけるバーベキュー&屋外での食事&娯楽市場全体も拡大しました。外食の価格上昇に伴い、英国では「ホームガストロノミー」が新たな動向となっており、家庭でレストラン並みの料理を作ることで、オーブンよりもグリルで調理した方がおいしいという需要が高まっています。
英国では過去10年間、1世帯当たりの平均可処分所得が継続的に増加しており、昨年は4万9,274米ドルまで上昇し、人々の国内消費支出を増加させています。グリルとロースターの市場収益は、パンデミックの間に急成長を観察し、期間中に2,000万米ドル以上の値に上昇しました。国内の食肉価格の上昇に伴い、レストランでのバーベキューの価格/コストは上昇の一途をたどっており、家庭でのバーベキューが好まれるようになっています。
屋内用無煙グリルは、電気が安価で信頼性の高い燃料であるため、運転効率が高く、英国では無煙グリルを採用する家庭が増加し、支出も増加しています。電気バーベキューは設置が簡単で、グリルは数秒で使用準備ができるため、屋内キッチンでの使用に最適です。
屋内用無煙グリルへの移行はまだ緩やかであるため、英国ではこのグリルの市場は断片的です。バーベキュー肉には石炭を使ったグリルのスモーキーフレーバーが好まれます。世界がよりクリーンなエネルギーへと移行し、石炭グリルの使用による健康問題への意識が高まる中、屋内用無煙グリルは今後数年間でプラス成長が見込まれます。温度調節が可能で、スイッチのオン・オフが簡単な無煙グリルは、屋内のキッチンに適しています。英国の屋内用無煙グリル市場に参入している企業は、Geepas、LionsHome、Cost Way、George Foreman、Char-Broilなどです。
The UK Smokeless Indoor Grills Market is expected to register a CAGR of 4.28% during the forecast period.
With the advent of COVID-19, the revenue of the grills market in the UK observed a significant rise as people were spending more time in their homes and engaging in cooking activities; during the same period, the price of the equipment observed an increase with disruption in the market. Electric smokeless grills, with their compact size, are more portable with their non-sticky surface, making them easy to clean. The Russia-Ukraine war had created a surge in energy prices in the UK, having its spillover effect on demand for grills with people searching for cost-efficient products in the market.
The use of gas and coal-based energy appliances causes indoor air pollution, risking the health of people employed in restaurants, cafes, and other commercial kitchens. To remove this issue, smokeless indoor grills emerge as an efficient option for hotel chains as well as domestic kitchens. With the market size expansion of the UK restaurant industry after the pandemic, demand for smokeless indoor grills is expected to increase.
With the environmental concern, hotel and restaurant chains in the UK are making efforts towards reducing their carbon footprint. 97% of the charcoal used in UK barbecues is made from non-sustainable hardwood sources with an emission higher carbon footprint, making traditional rills a major source of emission. These concerns are leading to households and the restaurant industry adopting smokeless indoor grills equipped with infrared heating and air filtration systems.
The size of the restaurant industry in the UK has observed a significant increase over the years, and the overall BBQ & alfresco eating & entertaining market in the UK last year increased. With the increasing price of outside food, "Homegastronomy" is an emerging trend in the UK with the creation of restaurant-quality dishes at home leading to rising demand for tastes better cooked on the grill than the oven.
The mean value of average disposable income per household has observed continuous growth over the last decade in the UK, rising to USD 49,274 last year and making people raise their domestic consumption expenditure. Market revenue of grills and roasters observed a sharp growth during the pandemic, rising to a value of more than 20 million USD during the period. With the rising price of meat in the country, the price/cost of barbeque in restaurants is observing a continuous rise, making it preferable for households to perform barbeque at home.
Smokeless indoor grills are more efficient to operate, with electricity being a cheaper and more reliable fuel, leading to a rising number of households in the UK adopting smokeless grills with an increasing expenditure. Electric barbeque is easy to install, and the grill can be made ready for use in a few seconds, making it perfect for use in an indoor kitchen.
As the transition towards smokeless indoor grills is still at a slow rate, the market for these grills is fragmented in the UK. People still prefer to have the smoky flavor of coal-based grills in their barbeque meat. As the world is transitioning towards cleaner energy and raising awareness for health issues from the use of coal grills, smokeless indoor grill is expected to have positive growth over the coming years. With the features of temperature control and easy to switch on and off, smokeless grills are more favorable for indoor kitchens. A few of the players existing in the UK smokeless indoor grill market are Geepas, LionsHome, Cost Way, George Foreman, and Char-Broil.