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市場調査レポート
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1742658

ケータリングとフードサービス請負市場:2025年~2030年の予測

Catering and Food Service Contractor Market - Forecasts from 2025 to 2030


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英文 140 Pages
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ケータリングとフードサービス請負市場:2025年~2030年の予測
出版日: 2025年05月14日
発行: Knowledge Sourcing Intelligence
ページ情報: 英文 140 Pages
納期: 即日から翌営業日
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概要

ケータリングとフードサービス請負市場は、2025年の2,503億3,100万米ドルから2030年には3,131億4,600万米ドルに成長し、CAGRは4.58%と予測されています。

ケータリングとフードサービス請負業者は、教育、医療、商業、スポーツなどの機関に契約ベースで食品供給を提供するサービスプロバイダーです。

急速な工業化、可処分所得の増加、政府の取り組み、航空旅行産業の増加、従業員の定着に対する関心の高まりが、ケータリングとフードサービス請負市場の需要を促進しています。さらに、結婚式、誕生日、記念日、レセプション、その他のパーティーなどのイベント組織業界における需要の高まりが、この市場の需要を促進しています。

より良い職場に対する需要の高まりは、商業組織、教育組織、医療組織における契約ベースのケータリングおよびフードサービス市場の需要を促進しています。市場には多数の小規模ベンダー、レストラン、地域企業、オンライン&オフラインのフードデリバリーサービスが存在するため、高い競合が予想されます。しかし、オンラインフードサービス産業の成長がケータリングとフードサービス請負市場の成長を妨げています。

ケータリングとフードサービス請負市場のセグメント分析:

ケータリングとフードサービス請負市場は、タイプ(ケータリング、外食請負)およびエンドユーザー(民間、商業、政府)にセグメント化されています。給食請負市場は、企業、病院、娯楽施設、学校などにおける現場での給食需要の高まりにより、予測期間中に顕著な成長が見込まれます。在宅給食サービスは、この市場でより人気が高まっています。

ケータリングとフードサービス請負市場の地理的展望:

地域別に見ると、ケータリングとフードサービス請負市場は北米、南米、中東・アフリカ、欧州、アジア太平洋に分けられます。アジア太平洋地域は、給食・コントラクター市場において大きなシェアを占めています。IATAによると、航空旅客数が急増している上位5カ国は、中国、米国、インド、インドネシア、ベトナムであり、その結果、航空旅行業界、特にアジア太平洋地域におけるフードサービスの需要が高まっています。米国は、ミニフードビュッフェの需要が高いことから、予測期間中にケータリングとフードサービス請負業者市場で大きな成長が見込まれます。

最後に、本セクションではケータリングおよび食品請負サービス市場の主要企業とその製品・サービス、財務、最近の動向、事業拡大戦略について述べる。ケータリングとフードサービス請負市場に参入している主要企業は、Compass Group PLC、Elior Group S.A.、Sodexo、Aramark Corporation、Delaware North Companies Inc.、Thompson Hospitality Corporation、Gategroup Holding AG、Westbury Street Holdingsなどです。

目次

第1章 エグゼクティブサマリー

第2章 市場スナップショット

  • 市場概要
  • 市場の定義
  • 調査範囲
  • 市場セグメンテーション

第3章 ビジネス情勢

  • 市場促進要因
  • 市場抑制要因
  • 市場機会
  • ポーターのファイブフォース分析
  • 業界バリューチェーン分析
  • ポリシーと規制
  • 戦略的提言

第4章 技術展望

第5章 世界のケータリングとフードサービス請負市場:タイプ別

  • イントロダクション
  • ケータリング
  • 食品サービス請負業者

第6章 世界のケータリングとフードサービス請負市場:エンドユーザー別

  • イントロダクション
  • 個人用
  • 商業用
  • 政府用

第7章 世界のケータリングとフードサービス請負市場:所有形態別

  • イントロダクション
  • スタンドアロン
  • チェーン

第8章 世界のケータリングとフードサービス請負市場:用途別

  • イントロダクション
  • 教育機関
  • ヘルスケア
  • 産業
  • ホスピタリティサービス
  • スポーツとレジャー
  • その他

第9章 世界のケータリングとフードサービス請負市場:地域別

  • イントロダクション
  • 北米
    • 米国
    • カナダ
    • メキシコ
  • 南米
    • ブラジル
    • アルゼンチン
    • その他
  • 欧州
    • 英国
    • ドイツ
    • フランス
    • イタリア
    • スペイン
    • その他
  • 中東・アフリカ
    • サウジアラビア
    • アラブ首長国連邦
    • その他
  • アジア太平洋地域
    • 中国
    • 日本
    • インド
    • 韓国
    • 台湾
    • タイ
    • インドスネイサ
    • その他

第10章 競合環境と分析

  • 主要企業と戦略分析
  • 市場シェア分析
  • 合併、買収、合意およびコラボレーション
  • 競合ダッシュボード

第11章 企業プロファイル

  • Compass Group PLC
  • Elior Group S.A.
  • Sodexo
  • Aramark Corporation
  • Delaware North Companies Inc
  • Thompson Hospitality Corporation
  • Gategroup Holding AG
  • Westbury Street Holdings
  • Olive Catering Services
  • Spectra Food Services & Hospitality
  • CH&CO Group

第12章 付録

  • 通貨
  • 前提条件
  • 基準年と予測年のタイムライン
  • 利害関係者にとっての主なメリット
  • 調査手法
  • 略語
目次
Product Code: KSI061612366

The catering and food service contractor market is expected to grow from US$250.331 billion in 2025 to US$313.146 billion in 2030, at a CAGR of 4.58%.

Catering and food service contractors are the service providers who provide a supply of food on a contractual basis to the institutions like educational, medical, commercial, sports and others.

Rapid industrialization, the rise in disposable income, government initiatives, the rise in the air travel industry, and rising concern for employee retention are driving demand for the catering and food service contractor market. Moreover, higher demand in the event organization industry for weddings, birthdays, anniversaries, receptions, and other parties is fueling demand for this market.

The higher demand for a better workplace is propelling demand for catering and foodservice market on a contractual basis in commercial organizations, educational organizations, and medical organizations. The market is expected to face high competition due to the presence of numerous small vendors, restaurants, regional players, and online & offline food delivery services. However, the growth of the online food service industry is hindering the growth of the catering and food service contractor market.

Catering and Food Service Contractor Market Segment Analysis:

Catering and food service contractor market has been segmented into type (caterer, food service contractor) and end-user (private, commercial, government). Foodservice contractor market is expected to see a noticeable growth during the forecast period, owing to higher on-site food service demand in businesses, hospitals, entertainment venues and schools. The home-based food service is growing more popular in this market.

Catering and Food Service Contractor Market Geographical Outlook:

On the basis of geographical region, the catering and food service contractor market is divided into North America, South America, the Middle East and Africa, Europe, and Asia-Pacific. The Asia-Pacific region holds a substantial market share in the food service and contractor market. According to IATA, the top 5 fastest-growing air passenger countries are China, the US, India, Indonesia, and Vietnam, resulting in higher demand for food services in the air travel industry, specifically in the Asia-Pacific region. The US is expected to see significant growth in the food and catering service contractor market during the forecast period, owing to higher demand for mini food buffets.

Finally, this section narrates major players in the catering and food contractor service market and their products and services, financials, recent developments, and strategies to increase business. Key players operating in the Catering and Food Service Contractor market are Compass Group PLC, Elior Group S.A., Sodexo, Aramark Corporation, Delaware North Companies Inc., Thompson Hospitality Corporation, Gategroup Holding AG, and Westbury Street Holdings among others.

Catering and Food Service Contractor Market Segmentation:

The catering and food service contractor market has been analyzed through the following segments:

By Type

  • Caterer
  • Food service contractor

By End User

  • Private
  • Commercial
  • Government

By Ownership

  • Standalone
  • Chain

By Application

  • Private
  • Corporate
  • Educational Institutions
  • Healthcare
  • Industrial
  • Hospitality Services
  • Sports and Leisure
  • Others

By Geography

  • North America
  • United States of America
  • Canada
  • Mexico
  • South America
  • Brazil
  • Argentina
  • Others
  • Europe
  • United Kingdom
  • Germany
  • France
  • Italy
  • Others
  • Middle East and Africa
  • United Arab Emirates
  • Israel
  • Saudi Arabia
  • Others
  • Asia Pacific
  • China
  • Japan
  • India
  • South Korea
  • Others

TABLE OF CONTENTS

1. EXECUTIVE SUMMARY

2. MARKET SNAPSHOT

  • 2.1. Market Overview
  • 2.2. Market Definition
  • 2.3. Scope of the Study
  • 2.4. Market Segmentation

3. BUSINESS LANDSCAPE

  • 3.1. Market Drivers
  • 3.2. Market Restraints
  • 3.3. Market Opportunities
  • 3.4. Porter's Five Forces Analysis
  • 3.5. Industry Value Chain Analysis
  • 3.6. Policies and Regulations
  • 3.7. Strategic Recommendations

4. TECHNOLOGICAL OUTLOOK

5. GLOBAL CATERING AND FOOD SERVICE CONTRACTOR MARKET BY TYPE

  • 5.1. Introduction
  • 5.2. Caterer
  • 5.3. Food Service Contractor

6. GLOBAL CATERING AND FOOD SERVICE CONTRACTOR MARKET BY END-USER

  • 6.1. Introduction
  • 6.2. Private
  • 6.3. Commercial
  • 6.4. Government

7. GLOBAL CATERING AND FOOD SERVICE CONTRACTOR MARKET BY OWNERSHIP

  • 7.1. Introduction
  • 7.2. Standalone
  • 7.3. Chain

8. GLOBAL CATERING AND FOOD SERVICE CONTRACTOR MARKET BY APPLICATION

  • 8.1. Introduction
  • 8.2. Educational Institutions
  • 8.3. Healthcare
  • 8.4. Industrial
  • 8.5. Hospitality Services
  • 8.6. Sports and Leisure
  • 8.7. Others

9. GLOBAL CATERING AND FOOD SERVICE CONTRACTOR MARKET BY GEOGRAPHY

  • 9.1. Introduction
  • 9.2. North America
    • 9.2.1. USA
    • 9.2.2. Canada
    • 9.2.3. Mexico
  • 9.3. South America
    • 9.3.1. Brazil
    • 9.3.2. Argentina
    • 9.3.3. Others
  • 9.4. Europe
    • 9.4.1. United Kingdom
    • 9.4.2. Germany
    • 9.4.3. France
    • 9.4.4. Italy
    • 9.4.5. Spain
    • 9.4.6. Others
  • 9.5. Middle East and Africa
    • 9.5.1. Saudi Arabia
    • 9.5.2. UAE
    • 9.5.3. Others
  • 9.6. Asia Pacific
    • 9.6.1. China
    • 9.6.2. Japan
    • 9.6.3. India
    • 9.6.4. South Korea
    • 9.6.5. Taiwan
    • 9.6.6. Thailand
    • 9.6.7. Indosneisa
    • 9.6.8. Others

10. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

  • 10.1. Major Players and Strategy Analysis
  • 10.2. Market Share Analysis
  • 10.3. Mergers, Acquisitions, Agreements, and Collaborations
  • 10.4. Competitive Dashboard

11. COMPANY PROFILES

  • 11.1. Compass Group PLC
  • 11.2. Elior Group S.A.
  • 11.3. Sodexo
  • 11.4. Aramark Corporation
  • 11.5. Delaware North Companies Inc
  • 11.6. Thompson Hospitality Corporation
  • 11.7. Gategroup Holding AG
  • 11.8. Westbury Street Holdings
  • 11.9. Olive Catering Services
  • 11.10. Spectra Food Services & Hospitality
  • 11.11. CH&CO Group

12. APPENDIX

  • 12.1. Currency
  • 12.2. Assumptions
  • 12.3. Base and Forecast Years Timeline
  • 12.4. Key Benefits for the Stakeholders
  • 12.5. Research Methodology
  • 12.6. Abbreviations