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市場調査レポート
商品コード
1627636
乳タンパク加水分解物の世界市場:予測(2025年~2030年)Global Dairy Protein Hydrolysate Market - Forecasts from 2025 to 2030 |
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カスタマイズ可能
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乳タンパク加水分解物の世界市場:予測(2025年~2030年) |
出版日: 2024年12月02日
発行: Knowledge Sourcing Intelligence
ページ情報: 英文 146 Pages
納期: 即日から翌営業日
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世界の乳タンパク加水分解物の市場規模は、CAGR5.81%で成長し、市場規模は2025年の9億6,455万2,000米ドルから2030年には12億7,897万米ドルに達すると予測されています。
乳タンパク加水分解物は、牛乳から抽出したタンパク質を加水分解したもので、高度に組織化されたアミノ酸の鎖からなるタンパク質を、ペプチドと呼ばれるより単純で小さな鎖に分解したものです。つまり、加水分解によって形成される乳由来のタンパク質であり、特定の用途、機能、さまざまな市場に合わせて調整されます。
乳タンパク加水分解物の市場成長を後押ししている要因は数多くあります。消費者は健康志向を強めており、栄養不足の解消に役立つ様々な栄養製品を求めています。乳タンパク加水分解物に対するこのような需要の増加は、消費者の可処分所得の増加によってもプラスの影響を受けています。同時に、乳幼児栄養に対する需要の高まりが、乳タンパク加水分解物の市場成長を牽引しています。さらに、加水分解のプロセスを通じて乳タンパク質が提供する利点は、特定の要件に合わせて調整されるため、そのままのタンパク質よりも吸収速度が速いなど、乳タンパク加水分解物の需要を乳幼児、アスリート、高齢者、フィットネス愛好家の消費者に活用しています。
乳タンパク加水分解物市場は、タイプ、形態、用途、地域に基づいて分類されています。タイプ別では、市場はホエイとカゼインに区分され、ホエイが乳タンパク加水分解物市場で最大のシェアを占めています。形態別では、乳タンパク加水分解物市場は粉末とペーストに区分され、利便性などの理由から粉末が優勢です。用途別では、市場はスポーツ栄養、乳児栄養、臨床栄養、動物飼料に分類されます。市場は世界の主要5地域、アジア太平洋、北米、南米、欧州、中東・アフリカに区分されます。
世界の乳タンパク加水分解物市場の促進要因
市場の乳幼児セグメントによる栄養食品への需要が増加しています。労働人口における女性数の増加により、乳幼児向けの既製栄養食品への依存度が高まっています。これが、粉ミルクの乳タンパク加水分解物に対する需要の増加につながっています。
世界の乳タンパク加水分解物市場の地理的展望
地域的には、乳タンパク加水分解物市場は北米、南米、欧州、中東・アフリカ(MEA)、アジア太平洋(APAC)の5つの主要地域市場に分類されます。
北米は乳タンパク加水分解物市場で大きなシェアを占めています。この地域市場の成長は、米国とカナダにおける需要の高まりに起因しています。この地域の人々の健康意識の高まりと、全体的な健康と幸福を維持するための栄養製品に対する消費者の嗜好の変化が、北米の乳タンパク加水分解物市場を押し上げています。脂肪減少と体重管理を促進するために、レストランや家庭でエネルギーバーやエネルギーシェイクの需要が高いことが、この地域の市場拡大にさらに貢献しています。アジア太平洋は予測期間中に著しい成長率(CAGR)を記録すると予測されています。
本レポートを購入する理由
どのような用途で利用されているか?
業界および市場考察、事業機会評価、製品需要予測、市場参入戦略、地理的拡大、設備投資の決定、規制の枠組みと影響、新製品開発、競合の影響
The Global Dairy Protein Hydrolysate Market is expected to grow at a CAGR of 5.81%, reaching a market size of US$1,278.97 million in 2030 from US$964.552 million in 2025.
Dairy protein hydrolysate is a protein extracted from milk that has been hydrolyzed, i.e., a protein consisting of highly organized chains of amino acids broken down into simpler and smaller chains called peptides. So, it is a milk-derived protein formed through hydrolysis, and it is tailored to specific applications, functions, and different markets.
Numerous factors are driving the market growth of dairy protein hydrolysate. Consumers are becoming more health-conscious, demanding various nutritional products that can help them in bridging the nutritional deficiency. This increase in demand for dairy protein hydrolysate is also positively impacted by the growth of consumers' disposable income. At the same time, the rising demand for infant nutrition is leading the market growth of dairy protein hydrolysate. Moreover, the benefits offered by dairy protein through the process of hydrolysis, like a faster absorption rate than intact protein as it is tailored to specific requirements, is leveraging dairy protein hydrolysate demand in infants, athletes, elderly people, and fitness enthusiasts' consumers.
The global dairy protein hydrolysate market has been classified based on product, form, technology, application, and geography. Based on the product, the market has been segmented into whey protein and casein, with whey protein having the largest share in the global dairy protein hydrolysate market. Based on form, the global dairy protein hydrolysate market has been segmented into powder and paste, dominated by powder form due to its convenience and other reasons. The global dairy protein hydrolysate market has been bifurcated by technology into acid hydrolysis and enzymatic hydrolysis. By application, the global market has been classified as sports nutrition, infant nutrition, clinical nutrition, and animal feed. The market is segmented into five key regions of the world- Asia-Pacific, North America, South America, Europe, and the Middle East.
Global Diary Protein Hydrolysate Market Drivers
There is an increasing demand for nutritional food by the infant segment of the market. The rising number of women in the working population is increasing the dependence on ready-made nutritional food for infants. This is leading to an increase in demand for dairy protein hydrolysate of milk formula.
Global Diary Protein Hydrolysate Market Geographical Outlook
Geographically, the global dairy protein hydrolysate market is classified into five major regional markets- North America, South America, Europe, the Middle East and Africa (MEA), and Asia Pacific (APAC).
North America accounted for a significant global dairy protein hydrolysate market share. The growth of this regional market is attributed to rising demand across the United States and Canada. Increasing health awareness among people in this region and shifting consumer preference towards nutritional products to maintain overall health and well-being is boosting the North American dairy protein hydrolysates market. High demand for energy bars and energy shakes across restaurants and homes to promote fat loss and weight management is further contributing to the regional market expansion. Asia Pacific is projected to experience a significant growth rate (CAGR) during the forecast period.
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