|
市場調査レポート
商品コード
1353309
ハックルバックキャビアの世界市場規模、シェア、産業動向分析レポート:タイプ別、用途別、地域別の展望と予測、2023年~2030年Global Hackleback Caviar Market Size, Share & Industry Trends Analysis Report By Type (Malossol Caviar, Pressed Caviar, Salted Caviar, and Others), By Application (Restaurants, and Household), By Regional Outlook and Forecast, 2023 - 2030 |
||||||
|
ハックルバックキャビアの世界市場規模、シェア、産業動向分析レポート:タイプ別、用途別、地域別の展望と予測、2023年~2030年 |
出版日: 2023年08月31日
発行: KBV Research
ページ情報: 英文 253 Pages
納期: 即納可能
![]() |
ハックルバックキャビア市場規模は、予測期間中にCAGR 5.6%で成長し、2030年には1億4,256万米ドルに達すると予測されます。2022年には7億3,860万キンタルとなり、3.5%の成長を遂げる(2019-2022年)。
キャビアに豊富に含まれるビタミン、ミネラル、特にオメガ3は、健康的な神経系、循環系、免疫系をサポートし、その他の健康上の利点も広く知られるようになってきています。レモンの皮、クレーム・フレッシェ、チャイブのみじん切りと合わせると、キャビアの繊細な風味がおいしくバランスのとれた一皿になります。ほとんどの消費者は、キャビアに含まれるタンパク質、脂質、カルシウム、ビタミンB12、A、D、鉄分などの栄養素が健康に有益であるとして、キャビアを食しています。キャビアを食べることの数多くの利点の結果、需要は時間の経過とともに増加し、市場を牽引しています。さらに、消費者のオンライン・ショッピング志向も、ウォッカの流通チャネルを成長させる要因となっています。消費者への直接販売(DTC)やその他のeコマース・チャネルを通じて、市場の潜在力はその小さな規模から大きく成長する可能性があります。DTCの参加者は、合法的に消費者に直接販売するために、さまざまなビジネスモデルを活用してきました。その結果、こうしたマーケティング戦略の採用は市場の成長に寄与すると思われます。
しかし、ハックルバック・キャビアの需要は高まっているもの、いくつかの懸念が市場の拡大を制限する可能性があります。そのひとつが、ショベルノーズ・チョウザメは他のチョウザメ種に比べて一般的な種類が少ないため、ハックルバック・キャビアの供給量が限られていることです。世界自然保護基金(WWF)は2022年、国際自然保護連合(IUCN)のチョウザメ専門家グループ(SSG)が新たな評価を行い、チョウザメとハクレン類の3分の2以上がIUCNのレッドリストで絶滅の危機に瀕していると報告しました。そのため、大人数にキャビアを提供するのは非常に高価になる可能性があります。このような要因が、今後数年間の市場成長の妨げとなります。
タイプ別展望
タイプ別に見ると、市場はマロッサル・キャビア、プレス・キャビア、塩漬けキャビア、その他に分類されます。2022年の市場では、プレスキャビア・セグメントがかなりの成長率を示しました。プレスキャビア」として知られる濃縮キャビアペーストは、多くの場合、様々な等級の傷んだチョウザメの卵から作られます。チョウザメの卵は、卵嚢から取り出される際に粉々に砕かれた後、塩漬けされ、余分な水分が抜かれ、プレスされて靴墨のような固形の濃いペースト状になります。従来のペースト状に加え、オイルでコーティングされた小さなキューブ状にプレスされたものもあり、パスタソースと組み合わせるのと同様にカナッペに利用するのも簡単です。
用途別展望
用途別に見ると、市場はレストラン用と家庭用に分類されます。レストラン・セグメントは2022年の市場で最大の収益シェアを獲得しました。ハックルバック・キャビアは、その特徴的な風味プロファイル、適応性、食体験を向上させる能力により、現在レストランで高い需要があります。ハックルバック・キャビアは様々な料理に風味豊かなアクセントを加えるため、外食産業はハックルバック・キャビアを付け合わせや食材として好んで使用しています。キャビアのマイルドな塩気とナッツのような風味は、寿司、パスタ、シーフード料理、その他の料理の味を引き立てる。
地域別展望
地域別に見ると、市場は北米、欧州、アジア太平洋、LAMEAで分析されます。北米セグメントは、2022年の同市場における最大収益シェアを示しました。北米の消費者がソーシャルメディア、テレビ番組、食べ物のブログなどを通じて、より多様な食習慣に触れるようになったため、キャビア、特にハックルバック・キャビアに対する知識と熱意が高まっています。北米の消費者がソーシャルメディアやテレビ番組、食べ物のブログなどを通じて、より多様な食習慣に触れるようになったため、好奇心や新しい珍しい食品を試してみたいという欲求が高まり、市場が拡大しています。他のキャビアと比較すると、ハックルバック・キャビアは独特の風味があります。デリケートでありながら味わい深いこの風味と食感を好む顧客は、この独特の風味と食感に魅了されています。
The Global Hackleback Caviar Market size is expected to reach $142.56 million by 2030, rising at a market growth of 5.6% CAGR during the forecast period. In the year 2022, the market attained a volume of 738.6 Quintal, experiencing a growth of 3.5% (2019-2022).
Due to this increase in funding, local governments may be able to engage in tourism marketing, which could boost demand for goods at restaurants. Therefore, the restaurants segment would capture around 70% share of the market by 2030. With a gross value added (GVA) contribution of £66 billion and 3 million employees, the hotel and tourism sectors are one of the top industries for generating money. The economic and social prosperity of the UK is greatly impacted by this sector of the economy.
In addition, Saudi Arabia's Hotel, Restaurant, and Institutional (HRI) sector-which includes hotels, restaurants, and institutions-is sizable and resilient, making it a popular place for enterprises to export their products. The consumer food services segment brought in $21.7 billion in revenue in 2019. Due to rising urbanization and migration, customers can now select from various cuisines. In contrast to the previous ten years, today's tourists look for cultural experiences that allow them to thoroughly immerse themselves in a culture's food and way of life. Some of the factors impacting the market are growing interest in skin health and body nutrition, increasing presence of market participants on social networking sites and online commerce channels, and limited availability and high cost of hackleback.
Caviar's wealth in vitamins, minerals, especially omega 3, which supports a healthy neurological, circulatory, and immune system, and other health advantages are becoming more widely known. When combined with lemon zest, creme fraiche, or minced chives, the subtle flavors of the caviar create a deliciously balanced dish. Most consumers eat caviar due to its beneficial effects on their health, including its nutrients like proteins, lipids, calcium, vitamins B12, A, D, iron, and others. As a result of the numerous advantages of eating caviar, demand has increased over time, driving the market higher. Additionally, the propensity of consumers for online shopping is another factor that has contributed to the growth of vodka distribution channels. Through direct-to-consumer (DTC) and other e-commerce channels, the market potential could grow significantly from its small size. Participants in direct-to-consumer methods have utilized various business models to legitimately sell to consumers directly. Consequently, the adoption of such marketing strategies will contribute to the growth of the market.
However, the demand for hackleback caviar has risen, several concerns can limit the market's expansion. One of these factors is the limited supply of hackleback caviar since the shovelnose sturgeon is a fewer common species of sturgeon than other sturgeon species. Worldwide Fund for Nature (WWF) reported in 2022 that the IUCN Sturgeon Specialist Group (SSG) conducted a new assessment, which showed that over two-thirds of sturgeon and paddlefish species are now listed as critically endangered on the IUCN Red List of Threatened Species. Therefore, serving caviar to a large group of people may be extremely expensive. Such factors, thus, hamper the growth of the market in the coming years.
Type Outlook
Based on type, the market is characterized into malossal caviar, pressed caviar, salted caviar, and others. The pressed caviar segment procured a considerable growth rate in the market in 2022. A concentrated caviar paste known as "pressed caviar" is often created from various grades of damaged sturgeon roe. After being shattered while being removed from the sturgeon fish's natural sacs, the eggs are combined, salted, drained of excess moisture, and pressed to form a solid, dark paste resembling shoe polish. In addition to the conventional paste form, it is also available pressed into tiny cubes coated in oil that are just as simple to utilize in canapes as combined with a pasta sauce.
Application Outlook
On the basis of application, the market is classified into restaurants and households. The restaurants segment acquired the largest revenue share in the market in 2022. Due to its distinctive flavor profile, adaptability, and capacity to improve the dining experience, hackleback caviar is now in high demand in restaurants. The food service sector loves using hackleback caviar as a garnish or ingredient because it adds a flavorful kick to various cuisines. The mild brininess and nutty flavor of caviar can enhance the flavors of sushi, pasta, seafood dishes, and other foods.
Regional Outlook
Region wise, the market is analyzed across North America, Europe, Asia Pacific, and LAMEA. The North America segment witnessed the maximum revenue share in the market in 2022. The knowledge of and enthusiasm for caviar, notably hackleback caviar, has grown as consumers in North America are exposed to more diverse eating habits through social media, television programs, and food blogs. The market has grown due to increased curiosity and a desire to try new, unusual foods brought on by this exposure. When compared to other caviar varieties, hackleback caviar offers a distinctive flavor. Customers who value its delicate, yet tasty experience are drawn to this flavor's and texture's distinctiveness.
The market research report covers the analysis of key stakeholders of the market. Key companies profiled in the report include Agroittica Lombarda S.p.A, Russian Caviar House LLP, California Caviar Company, Great Atlantic Trading, Inc., North American Caviar, Inc., Marky's Caviar, DR Delicacy, OLMA Star LLC, Warsaw Caviar, LLC,Black Diamond Caviar (Warbucks Seafood)
Market Segments covered in the Report:
By Type (Volume, Quintal, USD Thousand, 2019-2030)
By Application (Volume, Quintal, USD Thousand, 2019-2030)
By Geography (Volume, Quintal, USD Thousand, 2019-2030)
Companies Profiled
Unique Offerings from KBV Research