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市場調査レポート
商品コード
1521259
スペシャルティモルト市場レポート:製品別、原料別、形態別、用途別、地域別、2024年~2032年Specialty Malt Market Report by Product (Caramelized Malt, Roasted Malt), Source (Wheat, Rye, Barley), Form (Dry Malt, Liquid Malt), Application (Brewing, Distilling, Non-Alcoholic Malt Beverages, Baking), and Region 2024-2032 |
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カスタマイズ可能
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スペシャルティモルト市場レポート:製品別、原料別、形態別、用途別、地域別、2024年~2032年 |
出版日: 2024年07月01日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 145 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のスペシャルティモルトの市場規模は2023年に38億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2032年までに52億米ドルに達し、2024~2032年の成長率(CAGR)は3.62%になると予測しています。
特殊麦芽は、独特の食感、味、色、効果を持つ乾燥発芽穀物です。ビールやウイスキーの醸造に使用され、クリスタル・モルト、キャラメル・モルト、チョコレート・モルト、コーヒー・ロースト・モルト、ダーク・モルトなど、風味や色付きのバリエーションがあり、液体や乾燥した形態で入手できます。これらのモルトは、大麦、小麦、ライ麦、米、トウモロコシを使用して調製されます。伝統的に使用されてきたベース麦芽に比べ、スペシャルティ麦芽はマッシュする必要がなく、好みの風味、アロマ、色合いを出すためにお湯に浸します。また、色が非常に薄く、多量の糖分を含んでいます。通常、単品で使用するか、他のスペシャルティモルトと組み合わせて、好みのモルト・プロファイルを醸造します。
飲食品業界の著しい成長は、市場の明るい見通しを生み出す主な要因の1つです。さらに、クラフトビールや高級アルコールに対する消費者の嗜好の高まりが、市場の成長を後押ししています。クイック・サービング・レストラン(QSR)、カフェ、ホテルでは、ユニークで革新的な国産ビールやウイスキーを顧客に提供しており、これが特殊麦芽の需要にプラスの影響を与えています。これに伴い、各種ベーカリー製品の製造に広く製品が採用されていることも、市場の成長に寄与しています。特殊麦芽は、風味と色合いを強化するために、風味パン、ビスケット、クッキー、麦芽入りデザートに使用されています。さらに、モルトベースのレディ・トゥ・ドリンク(RTD)飲料やプレミックスの発売など、さまざまな製品イノベーションが市場成長に貢献しています。その他、消費者の支出能力の上昇、天然および有機麦芽原料への嗜好の高まりなどが、市場の成長を後押しすると予想されます。
The global specialty malt market size reached US$ 3.8 Billion in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 5.2 Billion by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 3.62% during 2024-2032.
Specialty malt is a dried germinated cereal grain with unique texture, taste, color and effect. It is used for brewing beer and whiskey and is available in flavored and colored variants, such as crystal, caramel, chocolate, coffee roasted and dark malt, in liquid and dry forms. These malts are prepared using barley, wheat, rye, rice and corn. In comparison to the traditionally used base malts, specialty malts do not need to be mashed and are steeped in hot water for the desired flavor, aroma and coloring. They are also very light in color and contain high amounts of sugar. They are usually used individually or combined with other specialty malts to brew the desired malt profile.
Significant growth in the food and beverage industry is one of the key factors creating a positive outlook for the market. Moreover, the increasing consumer preference for craft beer and premium alcohols is providing a thrust to the market growth. Quick serving restaurants (QSRs), cafes and hotels are offering unique and innovative domestically brewed beers and whiskeys to their customers, which is positively impacting the demand for specialty malt. In line with this, the widespread product adoption in the manufacturing of various baked products is also contributing to the growth of the market. Specialty malts are used in flavored breads, biscuits, cookies and malt-infused desserts for enhanced flavor and color. Additionally, various product innovations, such as the launch of malt-based ready-to-drink (RTD) beverages and premixes, are favoring the market growth. Other factors, including rising expenditure capacities of the consumers, along with the rising preference for natural and organic malt ingredients, are anticipated to drive the market toward growth.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global specialty malt market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2024-2032. Our report has categorized the market based on product, source, form and application.
Caramelized Malt
Roasted Malt
Wheat
Rye
Barley
Dry Malt
Liquid Malt
Brewing
Distilling
Non-Alcoholic Malt Beverages
Baking
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Boortmalt (Societe Cooperative Agricole Axereal), Briess Malt & Ingredients Company, Crisp Malting Group Limited, Great Western Malting Co. (United Malt Group), IREKS GmbH (J. Ruckdeschel & SOHne Gmbh & Co. Kg), Malteurop Groupe S.A. (SCA VIVESCIA Industries), Muntons plc, Rahr Corporation, Simpsons Malt Limited, The Soufflet Group and Viking Malt AB.