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市場調査レポート
商品コード
1451389
ショウガ市場レポート:製品タイプ、用途、流通チャネル、地域別、2024-2032Ginger Market Report by Product Type, Application, Distribution Channel, and Region 2024-2032 |
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カスタマイズ可能
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ショウガ市場レポート:製品タイプ、用途、流通チャネル、地域別、2024-2032 |
出版日: 2024年03月02日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 143 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のショウガ市場規模は2023年に32億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、市場は2032年までに59億米ドルに達し、2024年から2032年の間に7%の成長率(CAGR)を示すと予測しています。
ショウガはジンチョウゲ科に属する熱帯植物の地下根茎です。辛味と甘辛い香りがあり、しっかりとした筋のある食感で、さまざまな果物や野菜料理に独特の風味を加えます。そのオレオレジンには様々な生理活性成分が含まれており、薬理学的・生理学的に様々な顕著な効果を得るために利用されています。生のショウガとしてだけでなく、乾燥ショウガ、保存ショウガ、ジンジャーオイル、ピクルス、砂糖漬けなどの加工品としても消費されています。
様々な産業におけるショウガの広範な用途は、市場の成長を後押しする重要な要因の一つです。例えば、ショウガはコショウのような風味と強い香りを持つため、飲食品(F&B)業界でクッキー、ケーキ、カレーミックスに風味をつけるスパイスとして使用される非常に人気のある食用調味料です。また、シロップ煮やグラニュー糖でコーティングしたキャンディーの材料としても利用されています。これ以外にも、ショウガには抗炎症作用があり、変形性関節症に伴う痛みや腫れを緩和するのに役立ちます。また、下痢、吐き気、嘔吐、乗り物酔い、妊娠、がん化学療法による胃の不調を緩和する消化補助食品としても利用されています。これは、製薬業界におけるショウガの売上にプラスの影響を与えています。さらに、ショウガは悪玉コレステロール値を下げ、脂質代謝を改善し、血液をサラサラにするため、心血管疾患や糖尿病のリスクを減らすために使用される薬で支持を集めています。その用途は、エッセンシャルオイルを製造するための化粧品やパーソナルケア産業でさらに拡大しています。
The global ginger market size reached US$ 3.2 Billion in 2023. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 5.9 Billion by 2032, exhibiting a growth rate (CAGR) of 7% during 2024-2032.
Ginger is an underground rhizome of a tropical plant belonging to the family of Zingiberaceae. It has a pungent and sweet-spicy aroma with a firm, striated texture that adds a unique flavor to different fruit and vegetable dishes. Its oleoresin contains various bioactive components, which are utilized to obtain a variety of remarkable pharmacological and physiological benefits. It is consumed both as fresh ginger as well as processed to form dried, preserved, oil, pickled and candied ginger products.
The extensive applications of ginger in various industries represent one of the key factors bolstering the market growth. For instance, as ginger has a peppery flavor with a strong aroma, it is an extremely popular dietary condiment used as a spice to flavor cookies, cakes and curry mixes in the food and beverage (F&B) industry. It is also utilized to make candies cooked in syrup and coated with granulated sugar. Apart from this, ginger has anti-inflammatory properties that aid in alleviating pain and swelling associated with osteoarthritis. It is also used as a digestive aid for diarrhea, nausea, vomiting, and stomach upset occurring from motion sickness, pregnancy and cancer chemotherapy. This is positively influencing the sales of ginger in the pharma industry. Furthermore, as ginger reduces bad cholesterol levels, improves lipid metabolism and leads to blood thinning, it is gaining traction in medications that are used to decrease the risk of cardiovascular diseases and diabetes. Its application is further expanding in the cosmetics and personal care industries for manufacturing essential oils.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global ginger market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2024-2032. Our report has categorized the market based on product type, application and distribution channel.
Fresh Ginger
Dried Ginger
Preserved Ginger
Ginger Oil
Others
Food Industry
Pharmaceuticals Industry
Cosmetics Industry
Others
Traditional Retail
Modern Retail Stores
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
Nepal
Bangladesh
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Archer-Daniel-Midland Company, Buderim Group Limited, Floracopeia Inc., Guangxi Yongjiang Food Industry Co., Ltd., Indian Organic Farmers Producer Company Limited (IOFPCL), Monterey Bay Spice Co., SA Rawther Spices (P) Ltd., Sino-Nature International Co. Ltd., Sun Impex International Foods LLC and The Ginger People Co.