市場調査レポート
商品コード
1370431
乳製品タンパク質市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023-2028年予測Dairy Protein Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2023-2028 |
● お客様のご希望に応じて、既存データの加工や未掲載情報(例:国別セグメント)の追加などの対応が可能です。 詳細はお問い合わせください。
乳製品タンパク質市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023-2028年予測 |
出版日: 2023年10月15日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 138 Pages
納期: 2~3営業日
|
世界の乳製品タンパク質市場規模は2022年に140億米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、2023年から2028年にかけて5.06%の成長率(CAGR)を示し、2028年までに191億米ドルに達すると予測しています。
乳製品タンパク質は、抗菌性、免疫調節性、抗血栓性などの多機能特性を有します。骨格筋の形成を刺激することで代謝の健康を増進し、減量と脂肪量の減少を助ける。また、グルタチオンの細胞レベルを高め、ホルモンおよび細胞媒介性免疫反応を促進することで、がんの予防にも役立ちます。さらに、インスリン抵抗性を低下させ、糖尿病の血糖コントロールを改善し、血液の浸透圧を高める。その結果、世界中の飲食品(F&B)、パーソナルケア、化粧品、栄養補助食品産業で幅広く利用されています。
現在、飲食品(F&B)業界では、テクスチャー調整剤、担体、増粘剤、ゲル化剤、発泡剤として乳製品タンパク質の利用が拡大しており、これが市場を牽引する重要な要因の一つとなっています。さらに、大衆の健康意識の高まりにより、栄養価が高く健康的な食生活の採用が増加しています。これは、乳製品タンパク質から調製されるタンパク質サプリメントの消費量の増加とともに、市場にプラスの影響を与えています。さらに、乳製品タンパク質は損傷した細胞の修復を助け、体全体の成長を促進します。これは、世界中の子供の骨を強化するための牛乳の消費の増加と相まって、市場の成長を推進しています。このほか、主な市場参入企業は研究開発(R&D)活動に幅広く投資し、風味、香り、性能などの特性を強化した製品を投入しており、これが市場の成長に寄与しています。これとは別に、世界中で代謝の悪い健康状態の人口が増加していることも、今後数年間の市場の成長を後押しすると予想されます。
The global dairy protein market size reached US$ 14.0 Billion in 2022. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 19.1 Billion by 2028, exhibiting a growth rate (CAGR) of 5.06% during 2023-2028.
Dairy protein has multifunctional properties, such as antimicrobial, immunomodulatory, and antithrombotic. It enhances metabolic health by stimulating the formation of skeletal muscle while assisting in weight loss and fat mass reduction. It also helps prevent cancer by enhancing cellular levels of glutathione and promoting hormonal and cell-mediated immune responses. In addition, it reduces insulin resistance, improves glycemic control in diabetes, and enhances osmotic pressure of blood. As a result, it finds extensive applications in food and beverage (F&B), personal care and cosmetics, and nutraceutical industries across the globe.
The growing utilization of dairy protein as a texture modifier, carrier, and thickening, gelling, and foaming agent in the food and beverage (F&B) industry currently represents one of the key factors driving the market. Moreover, there is a rise in the adoption of nutritious and healthy diets due to the increasing health awareness among the masses. This, along with the growing consumption of protein supplements prepared from dairy protein, is positively influencing the market. In addition, dairy protein assists in repairing damaged cells and enhancing the overall growth of the body. This, coupled with the rising consumption of milk for strengthening the bones of the children around the world, is propelling the growth of the market. Besides this, key market players are extensively investing in research and development (R&D) activities to introduce products with enhanced properties, such as flavor, aroma, and performance, which is contributing to the growth of the market. Apart from this, the increasing global population with poor metabolic health across the globe is expected to bolster the growth of the market in the coming years.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global dairy protein market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2023-2028. Our report has categorized the market based on type, form and application.
Casein and Derivatives
Whey Protein
Milk Protein Concentrate
Solid
Liquid
Food and Beverages
Nutrition
Personal Care and Cosmetics
Feed
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Ace International LLP, AMCO Proteins, Arla Foods amba, Fonterra Co-operative Group Limited, Glanbia PLC, Grassland Dairy Products Inc., Groupe Lactalis, Idaho Milk Products, Kerry Group plc, Royal FrieslandCampina N.V., Saputo Inc., Schreiber Foods Inc., United Dairymen of Arizona and Westland Milk Products (Yili Group).