市場調査レポート
商品コード
1291593
エンドウ豆デンプン市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長機会、2023-2028年予測Pea Starch Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2023-2028 |
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エンドウ豆デンプン市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長機会、2023-2028年予測 |
出版日: 2023年05月29日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 142 Pages
納期: 2~3営業日
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世界のエンドウ豆デンプン市場規模は、2022年に1億3,210万米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、2023年から2028年の間に7.5%の成長率(CAGR)を示し、2028年までに2億730万米ドルに達すると予想しています。
エンドウ豆デンプンは、黄色いエンドウ豆に由来する、ニュートラルな味わいの新しいでんぷんベースの成分です。アミロース、フィチン酸、ビタミン、抗酸化物質、ミネラル、チアミン、サポニン、シュウ酸塩を豊富に含んでいます。筋肉の成長を促進し、代謝を高めるなど栄養面でのメリットがあるため、ソース、スープ、麺、パスタ、肉製品などのつなぎ、ゲル化、増粘剤として広く使用されています。また、エンドウ豆デンプンは、フライの衣にサクサクとした食感を与え、加工肉のバインダーとしても機能します。その結果、世界中の飼料、繊維、化粧品、飲食品(F&B)産業で幅広く使用されています。
急速な都市化、人口の増加、個人の所得水準の上昇を背景に、世界中のF&B産業が大きく成長していることが、市場の明るい見通しを生み出す重要な要因の1つとなっています。エンドウ豆デンプンは、持続性が高いため、ベーカリーアイテム、パスタ、麺、スープの調理に広く利用されています。また、製薬業界では錠剤やカプセルのコーティング、フィルム形成に広く採用されており、市場にプラスの影響を与えています。さらに、グルテンに敏感な人や健康志向の高い人が増えていることも、市場の成長に弾みをつけています。エンドウ豆デンプンは、栄養価が高く、低カロリーで、乳糖やグルテンを含まない製剤であることから使用されています。また、忙しく慌ただしいライフスタイルの中で、すぐに食べられる便利な食品への需要が高まっていることも、市場の成長を後押ししています。その他、クリーム、美容液、ローションなどの化粧品や、テキスタイルのサイジングやコットンヤードなどの繊維産業で広く製品が利用されていることも、市場を牽引すると予想されます。
The global pea starch market size reached US$ 132.1 Million in 2022. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 207.3 Million by 2028, exhibiting a growth rate (CAGR) of 7.5% during 2023-2028.
Pea starch is a new starch-based ingredient with a neutral taste, which is derived from yellow peas. It is rich in amylose, phytic acids, vitamins, antioxidants, minerals, thiamine, saponins and oxalates. As it offers nutritional benefits, such as improving muscle growth and increasing metabolism, it is widely used as a binding, gelling and thickening agent in sauces, soups, noodles, pasta and meat products. Pea starch also provides a crispy coating to frying batters and acts as a binder in processed meats. As a result, it finds extensive application in feed, textile, cosmetics, food and beverage (F&B) industries around the world.
Significant growth in the F&B industry across the globe on account of rapid urbanization, rising population and inflating income levels of individuals represents one of the key factors creating a positive outlook for the market. Pea starch is widely utilized in the preparation of bakery items, pasta, noodles and soups as it provides higher sustainability. Additionally, the widespread product adoption in the pharmaceutical industry for coating tablets and capsules and film-forming is positively influencing the market. Moreover, an increasing number of gluten-sensitive and health-conscious people are providing an impetus to the market growth. Pea starch is used as it has additional nutritional content, lower calorie content, and lactose and gluten-free formulation. In line with this, the escalating demand for convenient, ready-to-eat (RTE) food products due to the busy schedules and hectic lifestyles of the masses are favoring the market growth. Other factors, including the widespread product utilization in cosmetic products, such as creams, serums and lotions and the textile industry for textile sizing and cotton yards, are anticipated to drive the market.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global pea starch market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2023-2028. Our report has categorized the market based on type, function and application.
Organic and Non-GMO
Conventional
Binding and Thickening
Gelling
Texturizing
Film Forming
Others
Food and Beverages
Feed
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being American Key Products Inc., Axiom Foods Inc., Cosucra, Emsland Group, Herba Ingredients B.V., Ingredion Incorporated, Meelunie B.V. (Hoogwegt Groep B.V.), Puris, Roquette Freres, The Scoular Company, Vestkorn Milling AS (Koninklijke DSM N.V.) and Yantai Shuangta Food Co. Ltd.