市場調査レポート
商品コード
1287628
ヴィーガンアイスクリーム市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023-2028年予測Vegan Ice Cream Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2023-2028 |
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ヴィーガンアイスクリーム市場:世界の産業動向、シェア、規模、成長、機会、2023-2028年予測 |
出版日: 2023年03月18日
発行: IMARC
ページ情報: 英文 145 Pages
納期: 2~3営業日
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ヴィーガンアイスクリームの世界市場規模は、2022年に6億3,950万米ドルに達しました。今後、IMARC Groupは、2023年から2028年の間に5%の成長率(CAGR)を示し、2028年までに8億7,820万米ドルに達すると予想しています。
ヴィーガンアイスクリームは、大豆、カシューナッツ、アーモンド、ココナッツ、またはその他の植物性ミルクで調理されます。ヴィーガンアイスクリームは、大豆、カシューナッツ、アーモンド、ココナッツなどの植物性ミルクで作られ、脂肪分が多く含まれていますが、従来のアイスクリームと同様に、おいしい風味と豊かなクリーミーさがあります。ピントサイズの容器、アイスクリームサンドイッチ、ドラムスティック、ファッジバーなど、多くの種類で広く販売されています。現在、市場関係者は、ダークチョコレート、アーモンドシーソルト、チェリーカシューナッツ、ミントチップ、ピーナッツバター、ピスタチオ、ストロベリー、バニラ、ファッジブラウニー、ラズベリー、コーヒーヘーゼルナッツ、塩キャラメルなどの革新的なフレーバーのヴィーガンアイスクリームを提供しています。
健康志向の高まりと動物虐待に対する大衆の意識の高まりから、ヴィーガニズムの傾向が強まっていることは、市場の成長を後押しする重要な要因の一つです。これは、植物ベースの食事や動物を含まないRTE(ready-to-eat)製品への個人の嗜好の変化にも起因しているものと思われます。これとは別に、世界の乳糖不耐症人口の増加と一人当たりの所得水準の上昇が、レモンポピーシード、ピンクシャンパン、チャイティーココナッツといったエキゾチックなフレーバーのプレミアムヴィーガンアイスクリームへの需要を刺激しています。さらに、業界の主要企業は、乳化剤、人工着色料、安定剤を使用せず、天然素材を使用したグルテンフリーのコーンなど、革新的なヴィーガンアイスクリームのバリエーションを紹介しています。さらに、これらの企業は、有名人やスポーツ選手による推薦に大規模な投資を行い、世界の消費者基盤を拡大するために、ソーシャルメディアプラットフォームやオンライン小売チャネルを通じて製品のプロモーションに力を入れています。これに加えて、eコマース業界の繁栄、非政府組織(NGO)によるビーガン食品の普及を促す数々の取り組みが、業界の投資家に有利な成長機会を提供すると予想されます。
The global vegan ice cream market size reached US$ 639.5 Million in 2022. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach US$ 878.2 Million by 2028, exhibiting a growth rate (CAGR) of 5% during 2023-2028.
Vegan ice cream is prepared with soy, cashew, almond, coconut or other plant-based milk. It contains substantial amounts of fat and delivers delicious flavor and rich creaminess like conventional variants. It is widely available in numerous varieties, including pint-sized containers, ice cream sandwiches, drumsticks, and fudge bars. At present, market players are offering innovative flavors of vegan ice cream, including dark chocolate, almond sea salt, cherry cashew, mint chip, peanut butter, pistachio, strawberry, vanilla, fudge brownie, raspberry, coffee hazelnut, and salted caramel.
The emerging trend of veganism on account of the rising health consciousness and increasing awareness among the masses about cruelty against animals represents one of the key factors bolstering the market growth. This can also be attributed to shifting individual preferences towards plant-based diets and animal-free, ready-to-eat (RTE) products. Apart from this, the growing lactose-intolerance population worldwide, in confluence with inflating per capita income levels, is catalyzing the demand for premium vegan ice cream in exotic flavors like lemon poppy seed, pink champagne, and chai tea coconut. In addition, key players operating in the industry are introducing innovative vegan ice cream variants, such as gluten-free cones, made using natural ingredients and without emulsifiers, artificial colors, and stabilizers. Furthermore, these players are also investing extensively in endorsements by celebrities and athletes and focusing on promoting their products through social media platforms and online retail channels to expand their global consumer base. This, along with the thriving e-commerce industry and numerous initiatives undertaken by non-government organizations (NGOs) to encourage the uptake of vegan food products, is anticipated to offer lucrative growth opportunities to industry investors.
IMARC Group provides an analysis of the key trends in each sub-segment of the global vegan ice cream market report, along with forecasts at the global, regional and country level from 2023-2028. Our report has categorized the market based on source, flavor, sales type and distribution channel.
Coconut Milk
Soy Milk
Almond Milk
Cashew Milk
Chocolate
Caramel
Coconut
Vanilla
Coffee
Fruit
Impulse
Take Home
Artisanal
Supermarkets and Hypermarkets
Convenience Stores
Online Stores
Others
North America
United States
Canada
Asia-Pacific
China
Japan
India
South Korea
Australia
Indonesia
Others
Europe
Germany
France
United Kingdom
Italy
Spain
Russia
Others
Latin America
Brazil
Mexico
Others
Middle East and Africa
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Arctic Zero, Booja-Booja, Double Rainbow Ice Cream, HappyCow, Morrisons, NadaMoo!, Over The MOO, Perry's Ice Cream, SorBabes, Tofutti Brands Inc., Unilever PLC and Van Leeuwen Ice Cream.
Key Questions Answered in This Report
1. What was the size of the global vegan ice cream market in 2022?
2. What is the expected growth rate of the global vegan ice cream market during 2023-2028?
3. What are the key factors driving the global vegan ice cream market?
4. What has been the impact of COVID-19 on the global vegan ice cream market?
5. What is the breakup of the global vegan ice cream market based on the source?
6. What is the breakup of the global vegan ice cream market based on the flavor?
7. What is the breakup of the global vegan ice cream market based on the sales type?
8. What is the breakup of the global vegan ice cream market based on the distribution channel?
9. What are the key regions in the global vegan ice cream market?
10. Who are the key players/companies in the global vegan ice cream market?